snow bow 38 Report post Posted November 6, 2009 Ανέβηκα το περασμένο ΣΚ στο Χ.Κ.Π. και αντιμετώπισα ενα βομβαρδισμένο τοπίο στον δρόμο απο Βαρκό μέχρι Χ.Κ.Π. Απαράδεκτο....περιμένουν να χιονίσει για να βουλώσουν οι τρύπες. Αυτή ειναι η εικόνα που θα αντικρίσετε κι εσείς μιά βόλτα (αν βρείτε διέξοδο να φτάσετε) στο πιο IN και Πανάκριβο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας. Quote www.alternativeriding.gr POWDER IS BETTER THAN SEX... Share this post Link to post Share on other sites
SPR 1 Report post Posted November 6, 2009 δε βλέπω κανα προβλημα ...ετσι ηταν πάντα ....λολ.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted November 7, 2009 Στη συνάντηση του συλλόγου με τη διεύθυνση του χιονοδρομικού τον περασμένο Μάρτιο, είχε τεθεί το θέμα (ως τελευταίο αλλά σημαντικό). Η απάντηση της διεύθυνσης ήταν σίγουρη και καθησυχαστική, ότι θα γίνει επέμβαση για την επισκευή του δρόμου μέσα στις επόμενες κιόλας ημέρες (!!). Τελικά οι ημέρες έγιναν μήνες, μήπως οι μήνες γίνουν χρόνια ?? Quote Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted November 7, 2009 Μην ανησυχείτε παιδιά, τέστ είναι, για να αναπτύξετε την τεχνική του σλάλομ και με το αυτοκίνητο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AKIS-AIGIO 0 Report post Posted November 7, 2009 Μην στεναχωριέστε. Σε κανα μήνα το πολύ....θα χιονίσει....θα έχει 5-10 εκ χιόνι-πάγο...και ο δρόμος θα είναι αεροδρόμιο. Ούτε λακκούβα....ούτε τίποτα. Quote ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ http://www.e-achaia.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
AndreasT 0 Report post Posted November 7, 2009 Ελλαδιστάν..... και έχεις και τους Αραχωβίτες (όχι όλοι) να το παίζουν Αυστριακοί..!!! Quote Andreas Triantafyllou Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 7, 2009 (edited) μα τι θελατε?ελεος ρε παιδια ελεος δλδ μάρεσει που μερικοι εχουν ξεγελαστει και νομιζουν οτι ζουμε στην ευρωπη Edited November 7, 2009 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted November 7, 2009 Φταίμε και εμείς.. ένας να κάνει την αρχή και να κάνει μήνυση στην αρμόδια για τον δρόμο αρχή να δεις αν αρχίσουν να πέφτουν βροχή οι μηνύσεις για αποζημίωση ζάντας ελαστικού- ανάρτησης -ευθυγράμμισης κλπ κλπ Απλά είμαστε όλοι μας ωχαδερφιστες.... γιατί όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν τουλάχιστον χρόνο να δείτε μετά τον φτιάχνουν η όχι τον δρόμο Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
blades 6 Report post Posted November 7, 2009 (edited) το εχω σκεφτει πολλες φορες,αλλα αντε κανε κινηση να δεις.....εκτος απο το "χασιμο"χρονου ειναι και ψυχοφθορο παρτε το αποφαση live with it.τελοσ.και ρε παιδια μην ανοιγετε θεματα που δε μπορει ν γινει κατι.πονανε......; ) Edited November 7, 2009 by blades Quote Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted November 7, 2009 Επειδή πέρυσι έσκισα 2 φορές τα λάστιχα μου, φέτος πήρα τα μέτρα μου και έδωσα παραγγελία για νέο αυτοκίνητο για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο ... C! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 7, 2009 ...και ρε παιδια μην ανοιγετε θεματα που δε μπορει ν γινει κατι.πονανε......; ) Οριστε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 7, 2009 Και γιατί δεν μπορεί να γίνει κάτι; Ο Ηλίας έχει απόλυτο δίκιο. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted November 8, 2009 Επειδή πέρυσι έσκισα 2 φορές τα λάστιχα μου, φέτος πήρα τα μέτρα μου και έδωσα παραγγελία για νέο αυτοκίνητο για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο ... C! Τα λάστιχα φίλε μου είναι το λιγότερο... Όταν αρχίσει η σεζόν με το καλό, θα ξεκινήσουν να μας δείχουν πάλι φωτογραφίες από το χιονοδρομικό με διθυράμβους κτλπ... δεν θα αναφέρουν όμως ότι για να φτάσουμε εκεί κάνουμε το σταυρό μας... Βέβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία .Σαν σύλλογος θα πρέπει να κινηθούμε και σε αυτό το κομμάτι, στο "θέμα πρόσβασης στα Ελληνικα χιονοδρομικά". Πόσο δίκιο είχες ρε Μητσάρα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted November 9, 2009 Μην στεναχωριέστε. Σε κανα μήνα το πολύ....θα χιονίσει....θα έχει 5-10 εκ χιόνι-πάγο...και ο δρόμος θα είναι αεροδρόμιο. Ούτε λακκούβα....ούτε τίποτα. Μου θυμίζει το έργο με τους πόντιους,που παρακάλαγε ο πρόεδρος να βρέξει, για να σκεπαστούν οι λακούβες. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
snow bow 38 Report post Posted November 10, 2009 Εαν με κανετε Δήμαρχο θα σας φτιαξω και δρόμους......(το αντιστιχο δεν εχουμε ποτάμια θα σας κανω και γεφυρια) Quote www.alternativeriding.gr POWDER IS BETTER THAN SEX... Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted November 10, 2009 Μα καλά δεν έχετε καταλάβει τι παίζει???? Τόσα SUV που έχει η Αράχωβα δεν τα έχει η Courchevelle, και το Gsdaat μαζί......και επειδή το 99% αυτών κυκλοφορούν μεταξύ Κολωνακίου, Γλυφάδας και λοιπών άλλων "κακοτραχηλων" περιοχών κάπου πρέπει να τεστάρουνε τις εκτός δρόμου δυνατότητες των οχημάτων αυτών...... Πέρα από την πλάκα τώρα όλος ο δρόμος από Αράχωβα μέχρι το ΧΚΠ είναι ναρκοπέδιο, και πολλες λακούβες είναι για τρελή ζημιά στο αυτοκίνητο......η τελικη ευθεία δε πρός το ΧΚΠ είναι για κλάμματα.... Δεν με ενδιαφέρει εάν ο δρόμος υπαγεται στην Αράχωβα, στο ΧΚΠ, ή στον Θεό τον ίδιο..... Είναι απλά απαράδεκτο να υπάρχει τέτοιο οδόστρωμα....και οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να ντρέπονται ( καλά τι λέμε τώρα)..... Και εάν δεν ξέρουν πως να φτιάξουνε ένα σωστό δρόμο, να πάνε να ρωτήσουνε από Αμφίκλεια μεριά, πώς καταφερανε να έχουν έναν δρόμο στην κυριολεξία αεροδρόμιο, με εξαίρεση κάποιες χαζολακουβίτσες που δεν εχουν καμία απολύτως σχέση με τους κρατήρες της από εκεί πλευράς.... Δεν περιμένω να αλλάξει τίποτα, οπως δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια..... Φιλικά Σπύρος ΥΓ: αυτά που γραφω ίσχυαν μέχρι τον Απρίλη που ανέβηκα και τελευταία φορά για σκί.....τώρα εάν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω..... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted November 10, 2009 το κακο ειναι οτι επειδη ειμαστε κολλημενοι με το σκι ομως παλι θα ανεβουμε και παλι θα σπασουμε τα αυτοκινητα μας οπως λετε,οποτε αδικα φωναζουμε παιδια.ξερουν οτι μας καιει το θεμα κ πως θα παμε οτι και να γινει και δεν τους νοιαζει να δωσουν λεφτα για τον δρομο.θελουν μονο να παρουν λεφτα απο εμας κ ολους αυτους που ειναι εκει ολο το χειμωνα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted November 15, 2009 τελευταία νέα από ΧΚΠ μπάλωμα στις Λακουβαρες.. και ταρα ταρα... νέα ασφαλτόστρωση του δρόμου Βιετναμ .... (η ευθεία πριν το χιονοδρομικό..) Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 15, 2009 Καλά τα νέα. <_> Έχει ανεβεί κανένας φίλος από την μεριά της Αμφίκλειας; Σε τι κατάσταση να είναι άραγε το κομμάτι Φτερόλακα-Κελάρια; Πέρσι ήταν οριακά αποδεκτό. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 15, 2009 το κακο ειναι οτι επειδη ειμαστε κολλημενοι με το σκι ομως παλι θα ανεβουμε και παλι θα σπασουμε τα αυτοκινητα μας οπως λετε,οποτε αδικα φωναζουμε παιδια.ξερουν οτι μας καιει το θεμα κ πως θα παμε οτι και να γινει και δεν τους νοιαζει να δωσουν λεφτα για τον δρομο.θελουν μονο να παρουν λεφτα απο εμας κ ολους αυτους που ειναι εκει ολο το χειμωνα ειδες Βασιλη που δεν θα σπασουμε τα αυτοκινητα μας?? :LOL: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
snow bow 38 Report post Posted November 16, 2009 Εστω και τα 50 μέτρα κατι είναι , αλλα τι γινεται με το Παρκιν και στην κατηφορα προς απο τα 1750??? Εκει ειναι αλλη χώρα??? Δεν ανέβηκα και δεν ξέρω εαν φτιάχτηκε. Quote www.alternativeriding.gr POWDER IS BETTER THAN SEX... Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted November 16, 2009 Παιδιά οι δρόμοι ως γνωστόν ανήκουν στις 3 νομαρχίες της περιοχής (Φωκίδα, Βοιωτία και Φθιώτιδα). Το ΧΚΠ κάθε χρόνο πιέζει για την απαράδεκτη κατάσταση των δρόμων. Φέτος είμαστε τυχεροί. Τα αυτιά των νομαρχών άκουσαν (μάλλον έχοντας το νου και στις νομαρχιακές εκλογές του 2010) και φτιάχνουν το δρόμο. Για φέτος λοιπόν το πρόβλημα τακτοποιήθηκε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PapadimitiroyPan 0 Report post Posted January 12, 2010 Ελλαδιστάν..... και έχεις και τους Αραχωβίτες (όχι όλοι) να το παίζουν Αυστριακοί..!!! Ολοι αυστριακοί το παιζουν !!! Παιδια πολύ απλά - είναι ενα χ/κ το οποίο ειναι απαραδεκτο σε όλα , εξάλου το λένε και <<εσείς>> - αλλα συνεχίζεται να τους κάνετε μαγκες γιατί και καλά ειναι μαστ η αραχωβα .. ας γελάσω !!! υπάρχουν καλύτερα χιονοδρομικα τα οποία πιο "ταπεινα" σου παρέχουν 10 φορές καλυτερες υπηρεσίες. Υ.Σ : Αυτη ειναι η αποψη μου και λυπάμε αν δεν εκφραζει τους περισσοτερους!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 12, 2010 Ολοι αυστριακοί το παιζουν !!! Παιδια πολύ απλά - είναι ενα χ/κ το οποίο ειναι απαραδεκτο σε όλα , εξάλου το λένε και <<εσείς>> - αλλα συνεχίζεται να τους κάνετε μαγκες γιατί και καλά ειναι μαστ η αραχωβα .. ας γελάσω !!! υπάρχουν καλύτερα χιονοδρομικα τα οποία πιο "ταπεινα" σου παρέχουν 10 φορές καλυτερες υπηρεσίες. Υ.Σ : Αυτη ειναι η αποψη μου και λυπάμε αν δεν εκφραζει τους περισσοτερους!!! H Αραχωβα δεν ειναι χιονοδρομικο... Δεν χρειαζεται ουτε να περασεις, ουτε να μεινεις Αραχωβα για να κανεις σκι στον Παρνασσο. 10 φορες καλυτερες υπηρεσιες δεν σου παρεχει κανενα ΧΚ στην Ελλαδα. Απο υπο-Χαλια μεχρι Σουπερ-χαλια, αλλα κυριως Χαλια...Χαλια αδιορθωτα. Quote Share this post Link to post Share on other sites