stathis87 1 Report post Posted October 29, 2013 3 ζευγάρια άλλαξα το χειμώνα που μας πέρασε..........Aπ το κακό στο χειρότερο..!(όχι LEKI εννοείτε..) Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted October 29, 2013 3 ζευγάρια άλλαξα το χειμώνα που μας πέρασε..........Aπ το κακό στο χειρότερο..!(όχι LEKI εννοείτε..) Δες και τα POC. Ως τώρα με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,187 Report post Posted October 29, 2013 μια παρα πολλη καλη εταιρεια με γαντια του σκι ειναι Η ΧΕΣΤΑ που εδω επανω την αντιπρωσοπευη ο λεφουσης στην ναουσα .και ενας ακομα φιλος στα καλαβρυτα που αν και τον γνωρισα δεν θυμαμαι το ονομα του 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted October 29, 2013 Hestra πρόεδρε... Πολύ πολύ καλά γάντια, αλλά η τιμή τους είναι ολίγον τι Hesta mesa.... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted October 29, 2013 Δες και για LEVEL . Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted October 29, 2013 (edited) Πολυ καλα γάντια τα level.Τα έχει ο Δημητριάδης και σε πολυ καλες τιμές.τα φοράει φίλος εδω και δυο χρονια χωρις προβλήματα. Να τονισω οτι τα γαντια ειναι δύο layer . εσωτερικό και εξωτερικό. Edited October 29, 2013 by Velissarios Quote Share this post Link to post Share on other sites
stathis87 1 Report post Posted October 29, 2013 Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες παιδιά!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tzimiz 7 Report post Posted December 4, 2013 ακουσα παιδες οτι φορωντας γαντια που πουλαν στα σιδερικα, σα πλεχτα κι λεπτα ειναι, οχι αμιαντου για αντοχη στη φωτια... κρατουν πολυ ζεστη κατω απο ενα αλλο ζευγαρι γαντια του σκι που κρυωνουν τα χερια.... δε θυμαμαι πως τα λενε.... Quote μύθων τε ρητήρ ήθων τε πρηκτήρ Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 5, 2013 Γαντια όπως και(κυρίως) μποτες ,καλο ειναι να τα δοκιμάσουμε πριν τα αγοράσουμε,οπότε καλο ειναι να αποφεύγουμε αγορά τους μεσω ΝΕΤ..... Τα δικα μου dakine τα ειχα 10 χρονια και αν δεν έχαναν το 1 γάντι,θα τα ειχα ακομα..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 6, 2013 (edited) Γαντια όπως και(κυρίως) μποτες ,καλο ειναι να τα δοκιμάσουμε πριν τα αγοράσουμε,οπότε καλο ειναι να αποφεύγουμε αγορά τους μεσω ΝΕΤ..... Τα δικα μου dakine τα ειχα 10 χρονια και αν δεν έχαναν το 1 γάντι,θα τα ειχα ακομα..... Συμφωνω, εκτος κ αν εχουμε ηδη γαντια της ιδιας μαρκας που θελουμε να παρουμε αρα ξερουμε τα διαφορα fit . Προσοχη λοιπον. Οι περισσοτερες μαρκες εχουν 2-3 διαφορετικες φορμες.... π.χ. Regular fit, sport fit, racing fit οι οποιες εχουν να κανουν με το ποσο τελεια εφαρμογη εχει καθε γαντι στο χερι. Πριν αγορασουμε τουλαχιστον κοιταμε και τις σελιδες των εταιρειων για τα παραπανω......... Εγω παντως μαλλον παω για αυτο..... http://www.levelgloves.com/skialpine.php?recordID=radiatorxcrblack.gif&info=radiatorxcrloden.gif Edited December 6, 2013 by kaps 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 6, 2013 Σωστός ο κάπτεν! Πέρσυ πρέπει να δοκίμασα όλα τα ζευγάρια γάντια στο νούμερο μου στην Αράχωβα, και βρήκα μόνο ένα να μου ταιριάζει...γάντι! Sent from my LG-P880 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
tzimiz 7 Report post Posted December 7, 2013 ακουσα παιδες οτι φορωντας γαντια που πουλαν στα σιδερικα, σα πλεχτα κι λεπτα ειναι, οχι αμιαντου για αντοχη στη φωτια... κρατουν πολυ ζεστη κατω απο ενα αλλο ζευγαρι γαντια του σκι που κρυωνουν τα χερια.... δε θυμαμαι πως τα λενε.... το λεω αυτο με τα γαντια τα δευτερα που ειναι παραπανω απο θερμικα, γτι εχουμε πολλες φορες γαντια που μας αρεσουν, γτ κουβαλαν δοξα κι ιστορια, οποτε ετσι συμπληρωνουμε την απαιτουμενη μονωση που χρειάζεστε οταν νιωθουμε οτι κρυωνουμε...... αρε ιστοριες κι τιτλους,, πως να το αποχωριστώ αυτο το θρυλικο γαντακι... Quote μύθων τε ρητήρ ήθων τε πρηκτήρ Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 8, 2013 ακουσα παιδες οτι φορωντας γαντια που πουλαν στα σιδερικα, σα πλεχτα κι λεπτα ειναι, οχι αμιαντου για αντοχη στη φωτια... κρατουν πολυ ζεστη κατω απο ενα αλλο ζευγαρι γαντια του σκι που κρυωνουν τα χερια.... δε θυμαμαι πως τα λενε.... Μαλλινα Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-21 0 Report post Posted January 4, 2015 Να επαναφέρω το θέμα από τον τάφο του.. Μιας και έχασα τα burton γάντια μου είμαι στο ψάξιμο για νέο γάντι. Μένω Κατερίνη και γενικά στα μαγαζιά δεν παίζει τίποτα το ιδιαίτερο για να δoκιμάσω. Επειδή απέχω καιρό απο την αγορά δεν γνωρίζω τι υπάρχει σε καλό γάντι από εταιρίες. Γενικά είμαι μέτριος με την σανίδα οπότε θέλω κάτι με goretex ( ή κάτι παραπλήσιο.) . Τα φώτα σας γιατί μέσα στην εβδομάδα πρέπει να πάμε να κάνουμε καμιά βόλτα το σανίδι Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted March 26, 2015 (edited) μια ευχάριστη ιστορία !πριν 3 (τρία !) χρονια αγόρασα ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια για ski τις σουηδικής εταιρίας Χέστρα.(HESTRA )Από τα γάντια έμεινα αυτά τα τρία χρονια παραπάνω από ευχαριστημένος !τώρα τον τελευταίο δεκέμβριο διαπίστωσα ότι άρχισαν να χάνουν χρώμα και είπαμε να πάμε την επομενη φορα στο στ. anton στο "sport-pete" που τα είχα αγοράσει και να ρωτήσουμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι η αν έχει τίποτα ειδικές αλοιφές ίσως.ο pete, που μας γνωρίζει κιόλας, μας είπε ότι δεν είναι φυσιολογικό να χάνουν χρώμα και αν μπορούμε να τα αφήσουμε εκεί να τα κοιτάξει, όπως και έγινε. όλα αυτά στις αρχές τις χρονιας. την τελευταία φορα που ήμασταν εκεί, 9-15/3, περάσαμε μια βόλτα από εκεί και μας είπε ότι πράγματι χάνουν χρώμα και αν δεν βιαζόμαστε θα ήθελε να τα κρατήσει εκεί μέχρι να περάσει τον επόμενο καιρό ο αντιπρόσωπος τις εταιρίας. ok και σ αυτό. σήμερα, πριν λίγο, έλαβα ένα email από το http://www.sportpete.com/en/ότι η φίρμα Χέστρα αν και τα γάντια είναι 3 χρονων θα μου τα αλλάξει !και επειδή τόνιζα συνεχεια ότι δεν έχω παράπονα από τα γάντια, αντιθέτως ! μου δίνουν την δυνατότητα η να ξαναπάρω τα ίδια ( που υπάρχουν ακόμα 3 ζευγάρια στο νούμερο μου στην αποθήκη τις σουηδίας ) η να μου δώσουν ένα κουπόνι με την τιμή και να διαλέξω ότι άλλο θέλω.εν tw μεταξύ εγώ δεν είχα καμια απολύτως πρόθεση να ζητήσω κάτι τέτοιο ! κάποια αλοιφή η κάποιο spray τέλος πάντων έψαχνα γιατί τα αγαπούσα (τα γάντια) ! αυτό που μου έρχεται τώρα έτσι αυθόρμητα είναι:ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους αυτού του πλανήτη που αγαπούν το επάγγελμα τους η τέλος πάντων εξασκούν αυτό με το οποιο ασχολούνται με αγάπη ! Edited March 26, 2015 by giannis-ski 24 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted March 26, 2015 Ισως μια απο τις καλυτερες μαρκες γαντιων Εγω εχω τα seth 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 26, 2015 Εχω μεινει αναυδος !!! Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted March 26, 2015 Ισως Mια απο τις καλυτερες μαρκες γαντιων fixed... 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 26, 2015 (edited) Για αγορά γαντιών, θα πρότεινα να προσέχουμε 2 λεπτομέρειες μιας και είναι χρηστικές: 1) Να έχει στον αντίχειρα λάστιχο για να καθαρίζουμε τη μάσκα όταν χιονίζει. 2) Να έχουν στον καρπό ραμμένα λάστιχα έτσι ώστε όταν βγάζουμε το γάντι, να κρέμεται από τον καρπό μας. Μπορούμε να κάνουμε προσθήκη μόνοι μας τα παραπάνω Edited March 26, 2015 by Kyriakoschar 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 26, 2015 (edited) Εκεινο που εχω να καταθεσω για γαντια ειναι το εξης : Εχω ενα ζευγαρι Quiksilver δερματινα που δεν κρυωσα ποτε και εχουν ιμαντες για κρεμασμα ,και που εγω τα ενωνω και τα κρεμαω γυρω απο το λαιμο μου οταν τα βγαζω.Το προβλημα ειναι οτι απο την μιση μερα και μετα που ζεστενεται -ιδρωνει το χερι ή οταν βραχει για να τα βαλω "ιδρωνω". Οχι δεν ειναι μικροτερα απο το μεγεθος μου ,αλλα ισως δεν χαλαρωνουν περισσοτερο ,αν και δεν νομιζω οτι θα μπορουσαν να εχουν περισοτερο περιθωριο.Καταληγω λοιπον οτι το γαντι πρεπει να εχει περιθωριο να φορας απο κατω γαντι υφασματινο ωστε να μπορει να γλυστρα το αδιαστατο σχετικα δερματινο ! ΥΓ.φυσικα απο μεσα το γαντι εχει καποιο ειδος υφασματος αλλα κολαει οταν προσπαθεις να το βαλεις και ειναι υγρο το χερι. Edited March 26, 2015 by leonidastria Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,474 Report post Posted March 26, 2015 1) Να έχει στον αντίχειρα λάστιχο για να καθαρίζουμε τη μάσκα όταν χιονίζει. Νομιζω πως δεν ειναι πολυ ευγενικό με την μάσκα και την χαλάει (γραμμές) Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,247 Report post Posted March 26, 2015 οτι και ναναι ναχει μεμβρανη αλλιως... 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 26, 2015 Γιωργο όχι. Αρκετές μάρκες ενσωματώνουν είτε ένα κομμάτι μαλακό λάστιχο είτε ένα κομμάτι μαλακό ύφασμα σαν φλις κατά μήκος του δείκτη για να μπορείς να σκουπιζεις τη μάσκα από νερό ή λιωμένο χιόνι Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 27, 2015 με αυτο το μαλακο λαστυχο εχω χαλασει μασκα 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 27, 2015 Όλγα κάποιο τρικ για αντιμετώπιση υπάρχει? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites