PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 27, 2016 Έφτασε επιτέλους το ειδικό γαντάκι για το καρβάρισμα... Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω. Δυστυχώς το έχει παραλάβει ο αδερφός μου και δεν το έχω πιάσει ακόμα στα χέρια μου. Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων για τη φωτογραφία, έτσι μου την έστειλε. 9 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 27, 2016 Το σεμεδακι ολα τα λεφτα!!!!!! 6 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 27, 2016 Το μπολ διπλα μπισκοτακια εχει; 6 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted January 27, 2016 εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί το πιατάκι στο βάθος είναι ανάποδα ? 2 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 27, 2016 Αυτό δεξιά κηροπήγιο είναι? 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 27, 2016 Το σεμεδακι ολα τα λεφτα!!!!!! Το μπολ διπλα μπισκοτακια εχει; εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί το πιατάκι στο βάθος είναι ανάποδα ? Αυτό δεξιά κηροπήγιο είναι? Και την απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις πιστεύω πως τη δίνει το αριστερό γάντι μεγείες !!! 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 27, 2016 ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ??? Παιδιά, έχουν πάει στο πατρικό τα γάντια, δεν είναι το σπίτι μου αυτό! Αδυνατώ να απαντήσω για λογαριασμό της μάνας μου! Ανυπομονώ για την πρώτη δοκιμή... 2 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 27, 2016 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 13, 2016 τιιι!!!!!!! λετε για αυτο το σετακι 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 13, 2016 Τι προδιαγραφές έχει; Και για τι τιμή μιλάμε; Εγώ πέρσι χτύπησα ένα zienerάκι σε πολύ συμπαθητική τιμούλα (€40, αν θυμάμαι καλά) και βρήκα την θαλπωρή ξανά στα χέρια μου. Είχα ξεχάσει τι σημαίνει να κάνεις σκι χωρίς παγωμένα και υγρά χέρια. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted September 13, 2016 (edited) Εγω πάλι ρε παιδια έχω ένα Quiksilver δερματινο και όταν ιδρώνουν τα χέρια μου ,γιατι παντα ιδρωνουν δυσκολεύομαι να τα βάλω και δεν μπορώ να βάλω από κάτω άλλο υφασματινο γιατί ειναι ακριβώς στο νουμερο μου. Ακόμα δεν έχω βρει γάντι να το ευχαριστηθώ. Sent from mTalk Edited September 13, 2016 by leonidastria Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted September 13, 2016 Εγώ πάλι έχω ξαναγράψει....... μην επενδύετε σε γάντια..... κάθε χρόνο άλλα!!! 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted September 13, 2016 Καμιά γνώμη για goretex? Κάνουν δουλειά? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 13, 2016 Την πρώτη, άντε και δεύτερη χρονιά ναι. Από εκεί και πέρα, οι κρυουλιάρηδες υποφέρουμε. Αυτό που είπε ο Βαγγέλης είναι η πιο σωστή κουβέντα νομίζω. 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted September 14, 2016 κυριοι!!...κυριοι ...!! δεν διαμαρτυρόμεθα ποτε για κατι !!---οταν αυτο το κατι...ειναι δωρο Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 14, 2016 Καλημέρα !!! Μην τα λιπαστε τα γάντια !! Τα goretex ειναι καλα αλλα ουτε αυτα να τα λιπαστε και να τα προσέχετε μην μπας και σκιστουνε κτλ Με τον ιδρώτα ειναι θεμα,και τα δικα μου αν γυρισουν δεν φτιάχνουν ,περεσι για να φερω στα καλα τους,έσκισα το δάχτυλο και τα ξανα έραψα μαζι με τα μεσα αλλα μεχρι να διαλιθουν δεν τα αφηνω 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted September 14, 2016 Επειδή πέρσι κάναμε σκι με βροχή, χιόνι υγρασία κτλ γι' αυτό έλεγα κάτι σε goretex. Μιλάμε δεν προλάβαιναν να στεγνώσουν. Θα πρέπει σίγουρα να υπάρχει και δεύτερο ζευγάρι οκ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted September 14, 2016 Εγώ έχω κάτι δερμάτινα armada prime gore-tex που κόστισαν γύρω στα 100 ευρώ και κάτι άλλα dynastar απλά, που τα είχα τσιμπήσει από το δημητριάδη στην αράχωβα. Γενικά και από τα δύο πολύ ευχαριστημένος σαν απόδοση, αν και τα dynastar εξωτερικά χαλάνε σχετικά εύκολα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted September 14, 2016 (edited) Κατι level που ειχα αγοράσει απο το bazaar του Δημητριάδη στην Αθήνα (δε θυμάμαι αν ήταν goretex) κι εμένα φθείρονται σε κάποια σημεία όπου το υλικό με μια ελαστική υφή εχει πολυμεριστεί και γίνεται ψίχουλα. Προφανώς γιατί στο παζάρι δεν βγαίνουν φρέσκα προϊόντα. Κατά τα άλλα όμως, τα γάντια σε χαμηλές θερμοκρασίεςτιμούν το όνομά τους και βέβαια τα 25€ που κόστισαν για να μην είμαστε και πλεονέκτες. Επίσης, μια από τις ενδεχομένως καλύτερες αγορές ήταν όταν αγόρασα κάτι απλά λεπτά γάντια Northface για γενική χρήση βουνού (όχι αδιάβροχα) με ειδική επικάλυψη στα ακροδάχτυλα ώστε να λειτουργούν σε επιφάνειες αφής (smartphone). Ειδικά για ανοιξιάτικες ημέρες ή για δεύτερα εσωτερικά σε περίπτωση πολύυυυυ κρύου είναι εκπληκτικά και η αίσθηση που αφήνουν από το μπατόν όταν τα φοράς μόνα τους εξαιρετική. Αρκεί να μην πέφτεις συχνά γιατί μουσκεύουν... Edited September 14, 2016 by panchristo 3 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
ck1 24 Report post Posted September 14, 2016 Θα συμφωνήσω με τον Panchristo για τα North Face με το δάκτυλο αφής για smartphones, είναι εξαιρετικά για ελαφρές συνθήκες. Επίσης έχω κάποια North Face με goretex τα οποία τα πήρα μέσω internet περίπου 100 ευρώ και είναι σούπερ σε πολύ κρύο και τα οποία τα έχω ήδη δύο χρόνια χωρίς κανένα σημάδι φθοράς 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 9, 2016 Μπορεί να μην πειρα και αλλο ζευγάρι σκι αλλα τα γάντια Level δερμάτινα τα χτιπισα 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted November 10, 2016 Μπορεί να μην πειρα και αλλο ζευγάρι σκι αλλα τα γάντια Level δερμάτινα τα χτιπισα IMG_7489.JPG μηπως πηρες σε καναν αλλον σκι??? :shuriken: Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted November 10, 2016 Νια φιλε,τα καλητερα!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted November 10, 2016 γιεα!!! Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted December 8, 2017 Πήρα τα Level από το Δημητριάδη στα €90 με αποσπώμενο προστατευτικό στο καρπό και κάτω από τον αντίχειρα. Τα φόρεσα, τα ξαναφόρεσα και εφαρμόζουν πολύ ωραία στα χέρια μου. Ελπίζω να είναι και ζεστά αν και δεν έχω κάποιο λόγο να πιστεύω το αντίθετο. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites