Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Saltofx

Γάντια

Recommended Posts

Έφτασε επιτέλους το ειδικό γαντάκι για το καρβάρισμα... Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω. Δυστυχώς το έχει παραλάβει ο αδερφός μου και δεν το έχω πιάσει ακόμα στα χέρια μου. Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων για τη φωτογραφία, έτσι μου την έστειλε.

post-5716-0-99517000-1453899397_thumb.jpg

:shuriken:

• Like 9

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Το σεμεδακι ολα τα λεφτα!!!!!! :thumbup:

• Like 6

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Το μπολ διπλα μπισκοτακια εχει;

• Like 6

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Το σεμεδακι ολα τα λεφτα!!!!!! :thumbup:

Το μπολ διπλα μπισκοτακια εχει;

εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί το πιατάκι στο βάθος είναι ανάποδα ?

Αυτό δεξιά κηροπήγιο είναι?

Και την απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις πιστεύω πως τη δίνει το αριστερό γάντι :P

μεγείες !!!

• Like 9

1162895.jpg

ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ???

Παιδιά, έχουν πάει στο πατρικό τα γάντια, δεν είναι το σπίτι μου αυτό! Αδυνατώ να απαντήσω για λογαριασμό της μάνας μου!

Ανυπομονώ για την πρώτη δοκιμή...

:shuriken:

• Like 2

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Τι προδιαγραφές έχει; Και για τι τιμή μιλάμε;

Εγώ πέρσι χτύπησα ένα zienerάκι σε πολύ συμπαθητική τιμούλα (€40, αν θυμάμαι καλά) και βρήκα την θαλπωρή ξανά στα χέρια μου. Είχα ξεχάσει τι σημαίνει να κάνεις σκι χωρίς παγωμένα και υγρά χέρια.

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Εγω πάλι ρε παιδια έχω ένα Quiksilver δερματινο και όταν ιδρώνουν τα χέρια μου ,γιατι παντα ιδρωνουν δυσκολεύομαι να τα βάλω και δεν μπορώ να βάλω από κάτω άλλο υφασματινο γιατί ειναι ακριβώς στο νουμερο μου. Ακόμα δεν έχω βρει γάντι να το ευχαριστηθώ.

Sent from mTalk

Edited by leonidastria

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Εγώ πάλι έχω ξαναγράψει....... μην επενδύετε σε γάντια..... κάθε χρόνο άλλα!!!

• Like 2

www.zermatt.ch

Την πρώτη, άντε και δεύτερη χρονιά ναι. Από εκεί και πέρα, οι κρυουλιάρηδες υποφέρουμε.

Αυτό που είπε ο Βαγγέλης είναι η πιο σωστή κουβέντα νομίζω.

• Like 2

Make Parnassos Great Again!

κυριοι!!...κυριοι ...!!

δεν διαμαρτυρόμεθα ποτε για κατι !!---οταν αυτο το κατι...ειναι δωρο :evil:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Καλημέρα !!!

Μην τα λιπαστε τα γάντια !!

Τα goretex ειναι καλα αλλα ουτε αυτα να τα λιπαστε και να τα προσέχετε μην μπας και σκιστουνε κτλ

Με τον ιδρώτα ειναι θεμα,και τα δικα μου αν γυρισουν δεν φτιάχνουν ,περεσι για να φερω στα καλα τους,έσκισα το δάχτυλο και τα ξανα έραψα μαζι με τα μεσα :) αλλα μεχρι να διαλιθουν δεν τα αφηνω :)

• Like 1

Επειδή πέρσι κάναμε σκι με βροχή, χιόνι υγρασία κτλ γι' αυτό έλεγα κάτι σε goretex. Μιλάμε δεν προλάβαιναν να στεγνώσουν. Θα πρέπει σίγουρα να υπάρχει και δεύτερο ζευγάρι οκ.

1162895.jpg

Εγώ έχω κάτι δερμάτινα armada prime gore-tex που κόστισαν γύρω στα 100 ευρώ και κάτι άλλα dynastar απλά, που τα είχα τσιμπήσει από το δημητριάδη στην αράχωβα. Γενικά και από τα δύο πολύ ευχαριστημένος σαν απόδοση, αν και τα dynastar εξωτερικά χαλάνε σχετικά εύκολα.

• Like 1

Κατι level που ειχα αγοράσει απο το bazaar του Δημητριάδη στην Αθήνα (δε θυμάμαι αν ήταν goretex) κι εμένα φθείρονται σε κάποια σημεία όπου το υλικό με μια ελαστική υφή εχει πολυμεριστεί και γίνεται ψίχουλα. Προφανώς γιατί στο παζάρι δεν βγαίνουν φρέσκα προϊόντα. Κατά τα άλλα όμως, τα γάντια σε χαμηλές θερμοκρασίες
τιμούν το όνομά τους και βέβαια τα 25€ που κόστισαν για να μην είμαστε και πλεονέκτες.

Επίσης, μια από τις ενδεχομένως καλύτερες αγορές ήταν όταν αγόρασα κάτι απλά λεπτά γάντια Northface για γενική χρήση βουνού (όχι αδιάβροχα) με ειδική επικάλυψη στα ακροδάχτυλα ώστε να λειτουργούν σε επιφάνειες αφής (smartphone). Ειδικά για ανοιξιάτικες ημέρες ή για δεύτερα εσωτερικά σε περίπτωση πολύυυυυ κρύου είναι εκπληκτικά και η αίσθηση που αφήνουν από το μπατόν όταν τα φοράς μόνα τους εξαιρετική.

Αρκεί να μην πέφτεις συχνά γιατί μουσκεύουν...

Edited by panchristo
  • Like 3

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Θα συμφωνήσω με τον Panchristo για τα North Face με το δάκτυλο αφής για smartphones, είναι εξαιρετικά για ελαφρές συνθήκες. Επίσης έχω κάποια North Face με goretex τα οποία τα πήρα μέσω internet περίπου 100 ευρώ και είναι σούπερ σε πολύ κρύο και τα οποία τα έχω ήδη δύο χρόνια χωρίς κανένα σημάδι φθοράς

• Like 3

Μπορεί να μην πειρα και αλλο ζευγάρι σκι αλλα τα γάντια Level δερμάτινα τα χτιπισα :)

post-6622-0-11806600-1478715425_thumb.jpg

• Like 6

Μπορεί να μην πειρα και αλλο ζευγάρι σκι αλλα τα γάντια Level δερμάτινα τα χτιπισα :)

attachicon.gifIMG_7489.JPG

μηπως πηρες σε καναν αλλον σκι??? :heart::shuriken: :shuriken: :shuriken:

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Πήρα τα Level από το Δημητριάδη στα €90 με αποσπώμενο προστατευτικό στο καρπό και κάτω από τον αντίχειρα. Τα φόρεσα, τα ξαναφόρεσα και εφαρμόζουν πολύ ωραία στα χέρια μου. Ελπίζω να είναι και ζεστά αν και δεν έχω κάποιο λόγο να πιστεύω το αντίθετο.

post-7240-0-23311600-1512761780_thumb.jpg

• Like 4