Yota 472 Report post Posted December 17, 2009 1) Φιλενάδα, δεν φταίω όμως εγώ γι’ αυτό. Δηλώνω όλα μου τα εισοδήματα και υποβάλλω φορολογική δήλωση από τα 18 μου (πριν τρία χρόνια δηλαδή). Αρκετά πλήρωσα και για τους φοροφυγάδες. 2) Δεν μπορεί τα τελευταία 35 χρόνια να είναι όλοι ανίκανοι και ανέντιμοι. 3) Όσο θα πληρώνω γι' αυτούς που φοροδιαφεύγουν, όχι μόνο θα διαμαρτύρομαι αλλά θα κράζω... 1)ΦΤΑΙΣ - όπως έγραψα και στο αρχικό μου ποστ, και που δεν είσαι άμεσα υπαίτιος, φταίς, α) γιατί από τα 18 σου είτε ψηφίζεις άχρηστες κυβερνήσεις, είτε άχρηστες αντιπολιτεύσεις, είτε ρίχνεις μία ψήφο που δεν έχει καμμία δύναμη β) γιατί δεν βάζεις εσύ υποψηφιότητα, να σε ψηφίσουμε να δούμε μιά άσπρη μέρα!! 2) Πού είναι λοιπόν τα τελευταία 35 χρόνια οι ικανοί και έντιμοι πολιτικοί μας;;; εκ του αποτελέσματος κρινόμενοι - όχι εκ των προθέσεών τους...ειλικρινών ή υποτιθέμενων.. 3) Διαμαρτυρήσου και κράξε όσο θέλεις - έχει την ίδια αξία ως αποτέλεσμα με την...κρεβατομουρμούρα...δηλαδή, μηδέν εις το πηλίκο, μή σου πω ότι λειτουργεί και αρνητικά...παρηγοριόμαστε με το κράξιμο και ξαναματαψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους και τους ίδιους που μας κυβερνούν μία 35ετία όπως γράφεις παραπάνω κι εσύ και ιδού τα αποτελέσματα!! Και ιδού και η απόδειξη, ζεστή - ζεστή από τον ξένο οικονομικό τύπο: After Fitch, Greece was also downgrade by S&P to BBB+ from A- with a negative outlook..... http://ftalphaville.ft.com/blog/2009/12/16...ce-sp-cuts-bbb/ Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 17, 2009 Αυτοί οι ξεφτιλες γνωρίζουν ότι το μεγαλύτερο απωθημένο του Ελληνα, χρόνια τώρα είναι το αυτοκίνητο, και πλέον κάθε χρόνο είναι Λόττο τι θα σκαρφιστεί ο κάθε καραγκιόζης που φυσικά έχει το κρατικό το αυτοκίνητο και σίγουρα όλο και καποια λαμογιά θα έχει βρεί για να μην πληρώνει ο ίδιος τα τέλη..... Μία Mercedes SLK 200 Kompressor (1800 κεκ) κοστίζει τα διπλά από ένα Kia Sorento 3.3 lt που αυτή την στιγμή τιμολογείται στα 21.950 ευρώ. Τα τέλη για το Sorento είναι κοντά στο 1000άρικο ενώ για το Μercedes είναι στα 184euro. Λογική δεν υπάρχει καμία...... Ηyudai Atos 1/1/2005 πληρώνει 94 ευρώ, hyudai Atos του 31/12/2004 πληρώνει 137 ευρώ. Βρε καρεκλοκένταυρε μ@λ@κ@ δεν βλέπεις ότι είναι το ίδιο αυτοκίνητο????? Αυτό φυσικά ισχύει για πληθώρα μοντέλων.....άκρη δεν βγαίνει.... Πάνω κάτω όλες οι χώρες έχουν τις φορολογίσεις τους στα αυτοκίνητα αλλά ξέρεις απο την αρχή τι σε περιμένει......δεν ξέρω καμία χώρα που να ανεβάζει τα τέλη με το έτσι θελω σχεδόν στο 100%από την μία χρονιά στην άλλην..... Πολύ σωστά όλα αυτά που έγραψες Γιώτα και συμφωνώ, αλλά το θέμα είναι ότι έτσι και με όλην αυτήν την πληθώρα φορολογικών μέτρων, θα καταφέρουν να κάνουν τον Ελληνα να τους κλέβει ακομη περισσότερο......όταν οι ίδιοι κολυμπάνε στην σαπίλα και στην λαμογιά, μην περιμένουν οτι ο κοσμάκης θα είναι με το Σταυρό στο χέρι..... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted December 17, 2009 Δεν υπάρχει λογική... Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν αυτοκίνητα που η αξία τους είναι λίγο παραπάνω από τα τέλη κυκλοφορίας της επόμενης χρονιάς. Περιμένω να δώ : -πόσες πινακίδες θα κατατεθούν μέχρι 31-12-2009 και, - τί θα σκαρφιστούν κάποιοι για να μήν πληρώσουν το σήμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 17, 2009 εγω περιμενω να δω ποτε θα φορολογηθουμε με τους ιππους εκει θα γινει το ελα να δεις :ph34r: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 17, 2009 Πολύ σωστά όλα αυτά που έγραψες Γιώτα και συμφωνώ, αλλά το θέμα είναι ότι έτσι και με όλην αυτήν την πληθώρα φορολογικών μέτρων, θα καταφέρουν να κάνουν τον Ελληνα να τους κλέβει ακομη περισσότερο......όταν οι ίδιοι κολυμπάνε στην σαπίλα και στην λαμογιά, μην περιμένουν οτι ο κοσμάκης θα είναι με το Σταυρό στο χέρι..... Φυσικά, έχεις απόλυτο δίκιο!! Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι σύμφωνα με τη λαϊκή σοφία..αυτή η ψυχολογία καλλιεργείται στους αποκάτω, παιδιά, μαθητές, υπαλλήλους, πολίτες, όταν νιώθουν ότι ο γονιός, ο δάσκαλος, η Διοίκηση, το κράτος, τους αδικεί!! Το θέμα που ουσιαστικά θέτω είναι, πόσο εμείς είμαστε άμοιροι ευθυνών σε αυτό;;; Γιατί ζούμε σε ένα Δημοκρατικό κράτος και τους κυβερνώντες μας, επί δεκαετίες, εμείς τους ψηφίζουμε!! Κι όμως βλέπεις ποιά είναι η άμυνά σου κι εσένα και όλων μας: ΕΜΕΙΣ και ΑΥΤΟΙ - είμαστε ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, εχθροί, το καλό ΜΑΣ ΔΕΝ είναι το καλό ΤΟΥΣ και αντίστροφα. Όσο συμβαίνει αυτό, όσο δεν δουλεύουμε λαός και κυβερνήσεις προς την ίδια κατεύθυνση, ποτέ δεν θα υπάρξει πρόοδος και ανάπτυξη στη χώρα μας.. Πώς θα αλλάξει αυτή η κατάσταση;; Για εμένα, πιά, μόνον από τη βάση προς την κορυφή και όχι αντίστροφα! Προκόψαμε με τους Μεγάλους ηγέτες και βασικά, νομίζω ότι είναι πολύ ηττοπαθής στάση να περιμένουμε να εμφανιστεί ένας έλληνας Ομπάμα να μας σώσει!! Νομίζω ότι εμείς, που ανήκουμε στη βάση και έχουμε τις ιδέες που έχουμε και το background που έχει ο καθένας μας, θα πρέπει να βρούμε τους τρόπους, συστηματικά και μεθοδικά να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ίσως μέσα από ομάδες πολιτών, μέσα από τους Δήμους μας, τις οργανώσεις που μπορεί να ανήκουμε κι αν δεν ανήκουμε ας οργανωθούμε, μέσα από τα παιδιά μας, όσοι έχουν παιδιά, κάπως δημιουργικά να λειτουργήσουμε και να κάνουμε τη διαφορά..Με τη γκρίνια δεν πετυχαίνουμε τίποτα! Και κάτι άλλο: Η φτώχια φέρνει γκρίνια - και το κράτος μας αυτή τη στιγμή είναι πολύ, πάρα πολύ φτωχό. Κανείς δεν μπορεί στην πραγματικότητα να ευημερεί, χωρίς φόβο για το αύριο σε ένα κράτος που καταρρέει..Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε βαθιά και μας γυρνάει στο αρχικό - Δεν υπάρχει εμείς και αυτοί, όλοι είμαστε ΕΜΕΙΣ! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 17, 2009 Δεν υπάρχει λογική... Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν αυτοκίνητα που η αξία τους είναι λίγο παραπάνω από τα τέλη κυκλοφορίας της επόμενης χρονιάς. Περιμένω να δώ : -πόσες πινακίδες θα κατατεθούν μέχρι 31-12-2009 και, - τί θα σκαρφιστούν κάποιοι για να μήν πληρώσουν το σήμα. Γιατί κάποιος που ξέρει το θέμα αυτοκίνητο, δεν προτείνει ένα τουλάχιστον δίκαιο και λογικό σύστημα φορολόγησης;; Πόσα λεφτά θέλετε καλή κα κυβέρνηση να μαζέψετε από αυτή την πηγή;;; x ποσό! Πολύ ωραία, έχουμε τόσα αυτοκίνητα, ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες , έχουν αυτές τις παλαιότητες - νά ο αλγόρυθμός σας!! Γιατί δεν γίνεται κάτι τέτοιο; Αν δεν κάνω λάθος, στο site του Υπουργείου Οικονομικών (, υπάρχει επιλογή που κάθε πολίτης μπορεί να στείλει ιδέες για το ασφαλιστικό (; - δεν είμαι πολύ σίγουρη τί και πώς ακριβώς, αλλά υπάρχει!! Γιατί όσοι ξέρετε δεν προτείνετε κάποιο σχέδιο οργανωμένα ή μεμονωμένα;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
AggelosP 7 Report post Posted December 17, 2009 Ζούμε σε μια χώρα με δαιδαλώδες φορολογικό σύστημα το οποίο αλλάζει κάθε χρόνο. Για όποιον έχει επιχείρηση δύο μόνο πράγματα είναι σίγουρα: - Θα έχει συνέταιρο το κράτος (στα κέρδη, όχι στις ζημιές ) - Η τιμιότητα στην Ελλάδα στοιχίζει (κοστίζει) πολύ. Σε ένα κράτος που δεν γνωρίζει το ακριβή αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και το μέγεθος της δημόσιας περιουσίας (δηλ δεν ξέρει τι έχει και τι πληρώνει), δεν περιμένω "δίκαιο" φορολογικό σύστημα. Πληρώνω 182 Ε για Α Class 150. Για τα δύο-τρία πιο μεγάλα ταξίδια το χρόνο που μου επιτρέπει ο ελεύθερος μου χρόνος, νοικιάζω όσα κυβικά θέλω ή χρειάζομαι αναλόγως προορισμού, ατόμων και διάθεσης. Μου στοιχίζει περίπου, όσο τα επιπλέον τέλη + ασφάλιστρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 17, 2009 Φανταστείτε η ημερήσια κάρτα του σκι να είναι ανάλογη με την επιφάνεια των σκι...χάθηκα... Η φορολόγηση, αν θέλουμε να δώσουμε οικολογικά κίνητρα πρέπει να είναι ανάλογη με την κατανάλωση και την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα... Όπως στην Αγγλία... Καταργούμε λοιπόν τα εφάπαξ τέλη κυκλοφορίας και τα ενσωματώνουμε στην τιμή των καυσίμων, ώστε όποιος χρησιμοποιεί πολύ τους δρόμους να πληρώνει και πιο πολλά μέσω της κατανάλωσης καυσίμων... Καταργούμε και τον γελοίο φόρο ταξινόμησης και βάζουμε φόρο περιβάλλοντος, ανάλογα με την κατανάλωση και τις εκπομπές του αυτοκινήτου... Κάντε με υπουργό (πρωθυπουργό καλύτερα) τώρα... :ph34r: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 17, 2009 Φανταστείτε η ημερήσια κάρτα του σκι να είναι ανάλογη με την επιφάνεια των σκι...χάθηκα... Η φορολόγηση, αν θέλουμε να δώσουμε οικολογικά κίνητρα πρέπει να είναι ανάλογη με την κατανάλωση και την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα... Όπως στην Αγγλία... Καταργούμε λοιπόν τα εφάπαξ τέλη κυκλοφορίας και τα ενσωματώνουμε στην τιμή των καυσίμων, ώστε όποιος χρησιμοποιεί πολύ τους δρόμους να πληρώνει και πιο πολλά μέσω της κατανάλωσης καυσίμων... Καταργούμε και τον γελοίο φόρο ταξινόμησης και βάζουμε φόρο περιβάλλοντος, ανάλογα με την κατανάλωση και τις εκπομπές του αυτοκινήτου... Κάντε με υπουργό (πρωθυπουργό καλύτερα) τώρα... :ph34r: Κατέβα εσύ κι εγώ θα σε ψηφίσω!!! Και δεν βάζω καθόλου λολς, πουλάκια, αστεράκια, κλπ!! Το εννοώ! Τουλάχιστον, θα ψηφίσω έναν άνθρωπο που έχει μία τεχνογνωσία αναμφισβήτητη σε κάτι!! Που αυτό που ξέρει να κάνει, το κάνει καλά!! Δεσμεύεσαι ότι κι όταν θα έχεις την εξουσία και θα μπορείς να καρπωθείς κι εσύ τις μίζες του...επαγγέλματος, θα συνεχίσεις να λειτουργείς το ίδιο;;; Γιατί κυβέρνηση, ας πούμε ότι θα έχουμε...αλλά ελλείψει ικανής αντιπολίτευσης....κανείς για αντιπολίτευση;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 17, 2009 Ψαρώσαμε όλοι πάντως . Και όχι τίποτα άλλο, αλλά ήθελα να σε ρωτήσω και πόσο σου καίει στο Αθήνα - Παρνασσός - Αθήνα. Είπα να δώσω ''άλλη διάσταση'' στο τόπικ,καθώς είχε αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted December 17, 2009 ..... και υποβάλλω φορολογική δήλωση από τα 18 μου (πριν τρία χρόνια δηλαδή)..... Είσαι τόσο μεγάλος;... σε είχα για μικρότερο! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 17, 2009 Φανταστείτε η ημερήσια κάρτα του σκι να είναι ανάλογη με την επιφάνεια των σκι...χάθηκα... Η φορολόγηση, αν θέλουμε να δώσουμε οικολογικά κίνητρα πρέπει να είναι ανάλογη με την κατανάλωση και την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα... Όπως στην Αγγλία... α)Καταργούμε λοιπόν τα εφάπαξ τέλη κυκλοφορίας και τα ενσωματώνουμε στην τιμή των καυσίμων, ώστε όποιος χρησιμοποιεί πολύ τους δρόμους να πληρώνει και πιο πολλά μέσω της κατανάλωσης καυσίμων... β)Καταργούμε και τον γελοίο φόρο ταξινόμησης και βάζουμε φόρο περιβάλλοντος, ανάλογα με την κατανάλωση και τις εκπομπές του αυτοκινήτου... Κάντε με υπουργό (πρωθυπουργό καλύτερα) τώρα... 80 επισης στην αγγλια μια και το ανεφερες εχουν το τιμονι δεξια.να το αλλαξουμε και εμεις?και γτ να κανουμε οτι και η αγγλια?δεν εχουμε μυαλο να σκεφτουμε κατι καλυτερο?να υπενθυμισω οτι αν θελουμε να γινουμε αγγλια θα πρεπει να ανεβασουμε κ τον βασικο μισθο οπως κ ολα τα μισθολογια.και μετα ας βαλουν κ φορους. α)απο την στιγμη που τα ενσωματωνεις δεν τα καταργεις,απλα μας τα παιρνεις με πιο πονηρο τροπο.λιγα λιγα και καθημερινα. β)καταργεις ενα φορο γελιο και βαζεις εναν αλλον στην θεση του.χμμμ...παλι δλδ θα μας τα παρεις. μια και μονο ερωτηση?οδηγεις συχνα η κινεισαι με τα μεσα μαζικης μεταφορας? σ εχω εγω αλλο νομο αν θελεις να συζητησουμε.κτεο δεν περναει το αμαξι?περναει,ελα εδω κυριε.ποσα χιλιομετρα εκανες τον χρονο?τοσο θα πληρωσεις.ευκολο και τιμιο.ουτε φανφαρες περι της κλιματικης αλλαγης κ αλλα τετοια. υπενθυμιζω πως στο συνεδριο που εγινε για το περιβαλλον πριν απο μαι εβδομαδα,απο τους 100 ηγετες που πηραν μερος οι 94 πηγαν με δικο τους λιαρ τζετ,νοικιασαν λιμουζινα 5000 κυβικων συν ολη την ασφαλεια που ακολουθουσε με αλλα αυτοκινητα αναλογου κυβισμου.μονο 6 πηγαν με υβριδικα. οι εκπομπες καυσαεριων για τις μερες του συνεδριου μαζι με τα μεταφορικα ολων με τα αεροπλανα αγγιξε τις τιμες που εκπεμπει μια πολη ολοκληρο το χρονο. αρα το θεμα περιβαλλον το ξεχναμε.ας μας ελεγαν ξεκαθαρα,οτι κυριοι δεν βρηκαμε λεφτα μεσα γτ μας τα εφαγε η siemens και το βατοπαιδι.πιο αντρικιο θα ηταν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted December 17, 2009 Όσοι έχουμε δίκυκλα πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά, γιατί από του χρόνου ξεκινάει το ΚΤΕΟ και για εμάς. Κανείς δεν ξεφεύγει από το καλά οργανωμένο κράτος μας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 17, 2009 (edited) Με το μηδενισμό, δεν γίνεται τίποτα... Επειδή αυτός καταναλώνει, Ο υπουργός, ο σύμβουλος ο τάδε, ο δείξε, τότε κι εγώ δεν κάνω τίποτα, ε θα οδηγηθούμε στο τίποτα... Πρέπει το αυτοκίνητο να πληρώνει φόρο η όχι στο περιβάλλον; Για μένα ναι πρέπει, αλλά το συζητάμε σε τι βάση και πόσο... Ανέφερα την Αγγλία (νομίζω κι άλλες χώρες έχουν παρόμοιο σύστημα), γιατί είναι πολύ πιο δίκαιη από μας στη φορολόγηση αυτοκινήτων, βρες μου εσύ άλλο σύστημα, που να αποδίδει καλύτερα να το ασπαστώ, χωρίς κανένα πρόβλημα... Α στην πόλη οδηγώ κυρίως ποδήλατο...το αυτοκίνητο το χρησιμοποιεί καθημερινά η γυναίκα μου και εγώ για τα ψώνια της εβδομάδας και το σκι μου και τις βόλτες με την οικογένεια τις αργίες... Edited December 17, 2009 by louis Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted December 17, 2009 1012 το HUMMER , 252 η OCTAVIA και 94 το YARIS. Ψαρώσαμε όλοι πάντως . Και όχι τίποτα άλλο, αλλά ήθελα να σε ρωτήσω και πόσο σου καίει στο Αθήνα - Παρνασσός - Αθήνα. 1012€ :P αν και σε σχέση με τα ελικόπτερα που οδηγούσε είναι ποιο οικονομικό ΥΓ. Επειδή κάποια στιγμή ο Luis ανέφερε το κόστος συντήρησης, δείτε τα παρακάτω που έχουν το ενδιαφέρον τους. Αφορούν τα Yaris 1.0 & X3 3.0. H συντήρηση δεν γίνεται σε αντιπροσωπεία γιατί δεν έχω ιδιαίτερο λόγο (εγγυήσεις κλπ) και αφορούν το ίδιο συνεργείο. Yaris 1.0 Service 180€ (κάθε 30000 χλμ λέει ο κατασκευαστής, κάθε 15000 η Ελληνική αντιπροσωπεία.) Λάδια-φίλτρο 75€ (κάθε 15000 χλμ λέει ο κατασκευαστής, κάθε 7500 η Ελληνική αντιπροσωπεία.) Για 60000 χλμ = 510€ (για 15/30, αλλιώς για 7.5/15 πηγαίνουμε στα 1020€) Χ3 3.0 Service 310€ (κάθε 60000 χλμ) Λάδια - φίλτρο 125€ (κάθε 30000 χλμ) Για 60000 χλμ (που κάνω σε 2 χρόνια) = 435€ Ποιο σας φαίνεται ποιο ακριβό στην συντήρησή του? Αααααα, Luis, στην πόλη χρησιμοποιώ τα πόδια Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 17, 2009 Α στην πόλη οδηγώ κυρίως ποδήλατο...το αυτοκίνητο το χρησιμοποιεί καθημερινά η γυναίκα μου και εγώ για τα ψώνια της εβδομάδας και το σκι μου και τις βόλτες με την οικογένεια τις αργίες... με σκεφτεσαι με ποδηλατο στον κηφισο παρασκευη μεσημερι να θελω να παω σπιτι μου?σιγουρα θα παω πιο γρηγορα αλλα δεν θα με πιστεψει η ασφαλεια ζωης και δεν θα πληρωθω ποτε μου οταν με κοψουν φετες. για αυτο σε ρωτησα γτ οι προτασεις σου με προιδεασαν.κ επειδη εγω το χρησιμοποιω μονο για το σκι σου εκανα την αντιπροταση με τον χιλιομετρητη. επισης επρεπε να κανουμε κ το χατηρι στην γιωτα για χαρη της αντιπολιτευσης. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 17, 2009 Ο Λούης δεν ζει στην Αθήνα και φυσικά το ποδήλατο στην πόλη του, είναι μια φανταστική λύση. Στην Αθήνα το ποδήλατο είναι μια επικίνδυνη λύση όσο ακριβώς μαζοχιστική είναι να χρησιμοποιείς αυτοκίνητο. Προσωπικά πιστεύω πως η μόνη λύση για οικολογία, οικονομία, κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση στην πόλη μας είναι ποδήλατο, μηχανή, ΜΜΜ και ποδαράκια. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 18, 2009 Ασχολούμαι συστηματικά με σκι, parapente και ποδήλατο. Μακράν το πιο επικίνδυνο είναι το τελευταίο, ιδιαίτερα όταν κάνω το Ελληνικό - Καβούρι μέσω παραλιακής. Και όσο θυμάμαι τις πόλεις της κεντρικής Ευρώπης που επισκέφτηκα το καλοκαίρι και την αντιμετώπιση που έχουν οι ποδηλάτες εκεί με πιάνει μια μελαγχολία άλλο πράγμα... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
The John 12 Report post Posted December 19, 2009 (edited) Δηλαδι πληρώνοντας παραπανω σοζουμε το περιβαλλον ? αν ρυπαινουνουν τοσο ας μη τους δινουν καρτα καυσαεριων και ας τα κοβουν στο κτεο Τες-πα ... 352 ευρα για ενα 1600 μοντελο 92 (κανει δε κανει 1000 ευρω) αν παρω καινουριο πρεπει να σκασω κανα 10.000ρο (που δεν εχω) και τελη να μη πληρωνω στο καινουριο σε 5 χρονια καινουριο εχουμε ... Παλιο > 350 χ 5 = 1750 ευρω Καινουριο > 10000 αγορα - 4000 πωλησε σε 5 χρονια = 6000 χαμενα δηλαδι αν παρω καινουριο (σε 5 χρονια θα ειναι παλιο ) και θα δωσω 6000 , ενω το παλιο σε 5 χρονια μου βγαινει 1750 ευρω οπότε θα πληρωνω και θα σας βρομιζω (και θα παιζω και στα χιονια χωρις αγχος μη το γρατζουνισω ) Edited December 19, 2009 by The John Quote *********************** * ** I Snow *** *********************** Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted December 19, 2009 Πήρα το καλοκαίρι-πριν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα...-ένα peugeot 307 mod'01 και τα τέλη μου ήρθαν 252€!Το Νοέμβριο έβγαλα κανονικά Κ.Ε.Κ και την περασμένη Πέμπτη πέρασε από το ΚΤΕΟ επιτυχώς.Την Δευτέρα που μας πέρασε με σταμάτησαν για έλεγχο καυσαερίων.Παρόλο που είδαν και την Κ.Ε.Κ και το ΚΤΕΟ ήθελαν να πάρουν μέτρηση.Έβαλαν το "μαρκούτσι" και το αποτέλεσμα που έβγαλαν ήταν ότι οι ρύποι είναι λιγότεροι απ'ότι στην Κ.Ε.Κ και στο ΚΤΕΟ Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 20, 2009 Δηλαδι πληρώνοντας παραπανω σοζουμε το περιβαλλον ? αν ρυπαινουνουν τοσο ας μη τους δινουν καρτα καυσαεριων και ας τα κοβουν στο κτεο Τες-πα ... 352 ευρα για ενα 1600 μοντελο 92 (κανει δε κανει 1000 ευρω) αν παρω καινουριο πρεπει να σκασω κανα 10.000ρο (που δεν εχω) και τελη να μη πληρωνω στο καινουριο σε 5 χρονια καινουριο εχουμε ... Παλιο > 350 χ 5 = 1750 ευρω Καινουριο > 10000 αγορα - 4000 πωλησε σε 5 χρονια = 6000 χαμενα δηλαδι αν παρω καινουριο (σε 5 χρονια θα ειναι παλιο ) και θα δωσω 6000 , ενω το παλιο σε 5 χρονια μου βγαινει 1750 ευρω οπότε θα πληρωνω και θα σας βρομιζω (και θα παιζω και στα χιονια χωρις αγχος μη το γρατζουνισω ) respect for the thought!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted December 21, 2009 Απο 446 Τωρα 746 Αυξηση 67% Λογικη? Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 21, 2009 Ο πατέρας μου εχει το Lexus το 450, την κουρσα και όχι το SUV...... Καίει kai ρυπαίνει όσο ένα 1600άρι, και έχει 1η άδεια κυκλοφορίας το 2009...... Από 4 ευρώ λοιπον μας ήρθε το σήμα 630+....... Κυριοι είστε απλά αλήτες.... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 21, 2009 μου ηρθαν και μενα για το audi 1.8t 184e και για το yaris 94ε 278 συνολο Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted December 21, 2009 (edited) μου ηρθαν και μενα για το audi 1.8t 184e και για το yaris 94ε 278 συνολο audi 1.8 Turbo = 180 αλογα (184e) bmw 320 = 150 αλογα (746e) Καει και ρυπαινει αισθητα/διπλασια το bmw? Τι ρωτας........Hier ist Balkania Edited December 21, 2009 by contanti Quote Share this post Link to post Share on other sites