Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΜΙΚ

Greetings from Selva Val Gardena

Recommended Posts

Θα φτιάξουμε και ταινία υπομονή...

DAY 1. 20.12

Υπέροχο χιόνι πολύ κρύο και το πρόγραμμα είχε sella ronda πράσινη με διαλλείματα για 5 καταβάσεις σε όποια πίστα μας άρεσε.

Η στάση του λεωφορείου, το ξενοδοχείο ας πίσω και...ποτέ στην ώρα του

IMG_2683.jpg

Mac και Δολομίτης

IMG_2688.jpg

Γιούπι

IMG_2697.jpg

Biiiiig

IMG_2700.jpg

Υπέροχο τελείωμα της μέρας με κατάβαση από το Dandersepies (προφέρεται ντα ντε σε πιε με ινδική προφορά) παρέα με τον Armin (pro rider πρωταθλητής Ιταλίας) με πολλά χλμ. Μας άφηναν μετά τις 3 να κάνουμε προπόνηση το συρόμενο της μαύρης και μόλις έκλειναν τα λίφτ 800αρι vertical μέσα στα δέντρα πάνω από ανυποψίαστους χιονοδρόμους.

DAY 2. 21.12

Καλός καιρός υπέροχο χιόνι και η μισή σχεδόν ομάδα στο ceceda. Σε μια απίστευτη πίστα και μετά την υπέροχη κατάβαση 10.5 χλμ όπου οι ενελλαγές τοπίων ήταν κάτι το υπέροχο. Speedriding ανάμεσα από σπίτια και εκκλησίες δεν είχα ξανακάνει.

Στη κορφή

IMG_2708.jpg

Παγοκαταράκτης

IMG_2710.jpg

DAY 3 22.12

Corvara. Υπέροχη περιοχή σκι και αποτυχημένη προσπάθεια να φτάσουμε Marmolada

IMG_2711.jpg

DAY 4 23.12

Ανθυποpowder day. Παλέψαμε πάντως.Ψάχνοντας για πούδρα απεγνωσμένα στην ομίχλη κάναμε και άλλη μια sella ronda πράσινη τώρα που τη μάθαμε. Ο καιρός για κάποιους είχε μόνο ήλιο για άλλους...

HELEN

IMG_2724.jpg

LAPP

IMG_2727.jpg

Η αγωνιστική της val di fassa

IMG_2739.jpg

Λίγο πριν βραδυάσει

IMG_2748.jpg

Όποιος σχεδον νύχτα κάνει speedflying τρώει ωραίες τούμπες.

YouTube Video ->

DAY 5 24.12

Με τον Αχιλλέα στο Alp di siussi (προφέρεται όπως το φαι σουσι) vip prive lesson. Υπό βροχή αλλά να πάτε για καφέ στο στρογγυλό κάτω από το εξαπλό χαιρετίσματα στη κοπέλα.

Για το αρχείο ένα βίντεο του Αχιλλέα από τα παλιά

YouTube Video ->

Αν έβγαινες εκτός γινόταν αυτό

IMG_2776.jpg

Αλογάκια να πηγαίνουν βόλτα σκυλάκι

IMG_2777.jpg

DAY 6. 25.12

Tα παπάκια. Αφού ο γυναικολόγος έλεγξε το πρόβλημα του Χρήστου που έπαθε σε τριπλό back flip (περπατώντας στο γυρισμό από την εκκλησιά) πήγαμε για ...μπλουμ. Κάποιοι έκαναν σκι χωρίς βροχή όλη μέρα και κάποιοι...

porca mizeria

DAY 7. 26.12

Tι να πω. Ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων καπνίζει , άλλοι κάνουν ναρκωτικά, άλλοι παντρέυονται και άλλοι δεν πάνε για σκι τέτοια μερα. Πρόλαβα πάντως να ψοφήσω στη κούραση. 38 eyro well spent.

Πωλούνται τα παρακάτω πέδιλα.

YouTube Video ->

Υπέροχη μέρα

Και του χρόνου παιδιά πάνω από όλα με υγεία. Πολλές ευχές για γρήγορη και ξεκούραστη επάνοδο σε όσους χτύπησαν στο σκι.

Υπέροχη παρέα να στε όλοι καλά. Στάθη spider ευχαριστούμε για το άψογο σέρβις

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

μπραβο Μιχαλη..σουπερ αναμετάδοση, απο εδω και περα δεν ξαναγράφω, θα περιγράφεις εσυ..

γελασα πολυ με το

porca mizeria
:rolleyes:

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

ω ρε φίλε το Σάββατο ήταν τελικά super μερα..θέλω το τραγούδι Μιχαλη :rolleyes:

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Να μπείτε να δείτε τα στατιστικά σας απο το ski pass ;)http://utilizzo.dolomitisuperski.com/jsp/wap/wap.detect έχει ενδιαφέρον!

Τα δικά μου:

81 λιφτς χρησιμοποίησα

145 χιλιόμετρα πιστες

24.853 μετρα η συνολική υψομετρική διαφορά (ανέβα-κατέβα και ξανανέβα κτλ :) )

729 μετρα η μεγαλύτερη υψομετρική στη Seceda

Πολλά κιλά απο εξαιρετικό φαγητο! :rolleyes:

και άλλα πολλά στοιχεία..

για σεζον μετα απο χειρουργειο μια χαρα μου φαίνεται! :lol:

Πολυ ωραία εκδρομή και για μένα καλύτερη απο πέρυσι!

Edited by Al_Foutzin

Nr of Lifts

114

Height difference (mt)

38.223

Slopes lenght estimation (Km)

203

Biggest altitude difference

904: Dmc Europa 1

Most used lifts

7: Ciampinoi A

Τα δικά μου:

81 λιφτς χρησιμοποίησα

145 χιλιόμετρα πιστες

24.853 μετρα η συνολική υψομετρική διαφορά (ανέβα-κατέβα και ξανανέβα κτλ :D )

729 μετρα η μεγαλύτερη υψομετρική στη Seceda

Πολλά κιλά απο εξαιρετικό φαγητο! ;)

για σεζον μετα απο χειρουργειο μια χαρα μου φαίνεται! :)

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ εμπειρία η πρώτη μου φορά σε πίστες του εξωτερικού! Μαγευτικό, μοναδικό τοπίο, που δε θα άφηνε κανένα φυσιολάτρη ασυγκίνητο, νομίζω! Ναι, έφτιαξα ένα κάποιο ποντίκι με τα κουβαλήματα των σκι από λιφτ σε λιφτ και από/προς ξενοδοχείο, αλλά δεν μπορείς μέσα σε ένα ιδιαίτερο τοπίο και ένα αληθινό χωριό να έχεις όλες τις ανέσεις άλλων χιονοδρομικών (in/out ski).

Υπέροχη παρέα οι τρεις κοριτσάρες Πένυ-Νικολέτα-Βιβή, με τις οποίες τρελάναμε τον αγαπημένο μας Marco! :rolleyes::lol:

Πάμε για άλλα τώρα, παιδιά! Φωτος αύριο, εκτός κι αν ο Νιφάδας καταφέρει να περάσει καποιες σήμερα.

Μπήκα και είδα κι εγώ τα δικά μου και για ακόμα φρέσκο ψαράκι στο άθλημα νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά:

95 λιφτς χρησιμοποίησα (ας όψεται η πρώτη μέρα με τον δάσκαλο που μας ανέβαζε στην πιο σύντομη και μπλε πίστα που μπορούσε, επι 2 1/2 ώρες!)

129 χιλιόμετρα πιστες κατέβηκα

21.359 μετρα η συνολική υψομετρική διαφορά

Seceda (Longia) είχε και για μένα τη μεγαλύτερη υψομετρική διαφορά.

Για να κάνω τη σύγκριση, πόσες φορές πρέπει να πάρω το λιφτ του Ηρακλή για να ισοφαρίσω τα 30χλμ/μέρα που έκανα τις τελευταίες τρεις μέρες; :D

*καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση*

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! :rolleyes:

Ευχαριστώ την υπέροχη παρέα του ΕΣΤΟΥΧ που βοήθησε να πραγματοποιήσω ένα όνειρο!

Πρώτη φορά για σκι στο εξωτερικό και δεν έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά από ότι κατάλαβα ήμαστε πολύ τυχεροί για την εμπειρία που ζήσαμε οικογενειακώς.

Η παρέα τέλεια ,το πεδίο καταπληκτικό, το σκι μοναδικό.Περάσαμε τέλεια ,παρά τον τραυματισμό της συζύγου.(Της έχω υποσχεθεί καινούργιο συνολάκι και πέδιλα και δηλώνει πως θα συνεχίσει απτόητη :D )

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα παιδιά που οργάνωσαν την εκδρομή και ειδικά στην ακούραστη Όλγα για την βοήθειά της.(Πολλές ευχές και ευχαριστίες και από την Καλομοίρα ;) ).

Στα γρήγορα, γιατί έχουμε και 5 πλυντήρια, ξεπακετάρισμα κλπ. :D

Το πλατώ κάτω από την PIZ SELLA

post-53-1261924020_thumb.jpg

H SELVA

post-53-1261924084_thumb.jpg

ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΑ SNOWCLUBAKIA

post-53-1261924173_thumb.jpg

post-53-1261924322_thumb.jpg

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ :lol:

post-53-1261924254_thumb.jpg

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ :)

post-53-1261924752_thumb.jpg

Nr of Lifts

60

Height difference (mt)

12.175

74

:D:D:)

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Τα δικά μου στατιστικά είναι αυτά:

screen_capture_1.png

Μου λείπει η τελευταία μέρα βέβαια η οποία χάθηκε μετά από το εντελώς ηλίθιο πέσιμο στον παγωμένο δρόμο το βράδυ. :rolleyes:

Θα συμφωνήσω ότι ήταν μια φανταστική εκδρομή, αν και ο καιρός δεν μας βοήθησε όσο θα θέλαμε. Είχαμε πάντως απίστευτο φαγητό, ασύλληπτης ομορφιάς τοπία, καταπληκτική παρέα και τρελό κέφι. :D

Οι ρυθμοί ήταν εξοντωτικοί (και δεν γίνεται αλλιώς όταν προσπαθείς να ακολουθήσεις τον Πέτρο με την Ελένη και τον Σάκη). Έχω την εντύπωση όμως ότι σε αυτές τις 5 (για εμένα) μέρες σκι, κάτι έμαθα, κάτι βελτίωσα. Αν μη τι άλλο, ήταν σημαντική εξοικείωση με δύσκολα χιόνια, ιδιαίτερα στο εκτός πίστας, αλλά και στο εντός όταν τα bumps σου έκαιγαν τους τετρακέφαλους, αλλά έπρεπε να συνεχίσεις για καταβάσεις ΠΟΛΛΩΝ χιλιομέτρων χωρίς διακοπή. Σχολείο πραγματικό.

Με τα χιόνια που βρήκαμε, θα έλεγα ότι δεν υπήρχαν μαύρες πίστες. Ή τουλάχιστον δεν υπήρχαν πίστες που να με φόβισαν. Αν είχαμε βρει πάγο βέβαια, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Για την τοποθεσία τι να πω; Περιγράφονται με λόγια οι Δολομίτες; Οι απόκρημνες κορυφές δίπλα στις πίστες, τα μαγευτικά χρώματα, τα πανέμορφα χωριά; Καλά να είμαστε και θα τους ξανατιμήσουμε οπωσδήποτε.

Φωτογραφίες εδώ γιατί είναι μπελάς να τις ξαναανεβάζω. Ούτως ή άλλως, θα τις μοιραστούμε όλοι στην πρώτη συνάντηση. :)

Κλείνοντας (γιατί και η πληκτρολόγηση με πονάει :) ), ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που έτρεξαν να με βοηθήσουν όταν τους χρειάστηκα. ΣΠΟΥΔΑΙΟ συναίσθημα να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος σου, ότι υπάρχει κόσμος που νοιάζεται για σένα. ;) . Ιδιαίτερα ευχαριστώ βέβαια τον προσωπικό μου γυναικολόγο ( :D ), τον Αλέξανδρο, που έτρεξε να με δει την πρώτη -ζόρικη- μέρα. :lol:

Πότε ξαναφεύγουμε; :D

Make Parnassos Great Again!

Όσο πιό συνοπτικά μπορώ!!

Όλα Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α!!!!!!

Όλγα πάντα άψογη με το χαμόγελο και την αποτελεσματική παρέμβασή της όπου χρειαζόταν! Μαζί με τη Ράνια μας οργάνωσαν μία τέλεια εκδρομή από κάθε άποψη!! Φιλενάδες μου, νά' στε καλά! Σας ευχαριστώ πολύ και προσωπικά και ως μέλος του ΕΣΤΟΥΧ για το χρόνο και την ενέργεια που δαπανάτε για εμάς!!

Η παρέα όπως πάντα καταπληκτική, τα ξενοδοχειάκι μας ζεστό, φιλικό, με άψογο σέρβις, το φαγητό δεν παιζόταν...και..εεε...νομίζω μπορώ να έχω μιά εμπεριστατωμένη και...έμπειρη άποψη σε αυτό!! :rolleyes:

Το βουνό πανέμορφο, απίθανο, ίσως το πιό εντυπωσιακό που έχω δει, νά 'μαστε καλά, θα ξαναπήγαινα σε...1 εβδομάδα χαλαρά για 1 μήνα!! ;) Το χιονοδρομικό πανέμορφο & πανεύκολο!!! :lol::) Νομίζω ότι είναι ΤΟ ιδανικό για beginners - intermediate level!!

Περαστικά στους τραυματίες μας...το μόνο δυσάρεστο των ημερών...πραγματικά άδοξα τελείως και οι τρεις, με αποκορύφωμα την τούμπα του Monsieur Lappas έξω από την εκκλησία με..πολιτικά!! Ευτυχώς, τη γλίτωσε πολύ φθηνα..που λέει ο λόγος γιατί οι ακτινογραφίες είναι αλμυρούτσικες στας Ιταλίας, αλλά ο γυναικολόγος του επέμενε ότι έπρεπε να τις κάνει!!!

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Για να κάνω τη σύγκριση, πόσες φορές πρέπει να πάρω το λιφτ του Ηρακλή για να ισοφαρίσω τα 30χλμ/μέρα που έκανα τις τελευταίες τρεις μέρες; ;)

30 :rolleyes:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Να σας πω και το τελευταιο και αμιμητο!!... :D:)

Εχουμε επιστρεψει στο ΕλΒελ και παω στο Long Term Parking, παιρνω το Subaru και γυριζω βιαστικα πισω. Απο πισω μου κολλητος ενας μυστηριος... :rolleyes: στις δυομιση την νυχτα ρε γμτ... ;)

Το δρομακι απο το LTP με βγαζει στις αναχωρησεις, οποτε κανω μια γυρα να κατεβω στις αφιξεις. Στην πισω ευθεια, σανιδα για να απαλλαγω απο τον μυστηριο :lol: αλλα ξεχνιεμαι και βγαινω στον παραδρομο των Short Term Parking και του Sofitel. :(

Αντε για αλλη μια βολτα...

Αλλά....

Με σταματαν τα οργανα της ταξεως, ευγενεστατα, περαστε περικαλω απο το βανακι μας να σας κερασουμε ενα ...αλκοτεστ!!... :D

Θα αστειευστε βρε παιδια, μολις βγηκα απο την πτηση απο το Μιλανο... :o

Περαστε, περαστε... σταματανε και τον μυστηριο... :) Vperle με τ'ονομα... :D .

ΜακηςΜ: Ρε Βασιλη σταματησαν και σενα;

Οργανο: Καλα γνωριζεστε;

Ναι...

Φυσαω το καλαμακι, μεδεν το αποτελεσμα... (κι εχω πιει ενα μπουκαλακι κοκινο προ δυο ωρων, ας οψονται τα 107 κιλα μου (δεν πηρα στην εκδρομη... :D ) μεδεν λοιπον,

Ευχαριστουμε πολυ και καληνυχτα σας.

Ας περασει ο μυστηριος...

Πισω του, απ' ο,τι εμαθα σταματαν τη Νικολετα.

Βασιλης: Καλα βρε Νικολετα, πινεις και οδηγεις και συ;

Οργανο: Μα καλα ολοι γνωριζεστε μεταξυ σας νυχτιατικα;

Γυρισα σπιτι γελωντας...

Φιλικα

ΜακηςΜ

Guest afrodite

Τι να πω που δεν εχει ειπωθει....Απο που να αρχισω και που να τελειωσω....

Ευχαριστω την Ολγα Ρανια και οσους κοπιασαν για να πραγματοποιηθει το ονειρο μου....Περασα υπεροχα περασα θαυμασια. Ειναι η πρωτη μου εκδρομη στο εξωτερικο, και η πρωτη με το snowclub (το Μπανσκο δεν μετραει :) ). Tρια χρονια το προσπαθουσα αλλα φετος το καταφερα...

Το τοπιο ηταν υπεροχο, Χριστουγεννιατικο, μαγευτικο. Μου ερχοταν να βαλω τα κλαμματα απο συγκινηση...Θα εκανα Χριστουγεννα στα χιονια...Τι αλλο να ηθελα για να αισθανθω ευτυχισμενη;;;

Πρωι πρωι ξυπναμε τρωμε και βουρ για τις πιστες....Το γυρο της πορτοκαλιας Sela Ronda με Ολγα, Λαππα, Σακη, Τιμο και λοιπους (σορρυ παιδια το γκρουπακι ηταν μεγαλο και σιγουρα θα ξεχασω πολλους, οποτε σταματαω εδω). Καλα για το τοπιο δεν θα πω, δεν περιγραφεται...Εδωσα αγωνα δρομου για να τους φτασω...Με το καλημερα σας και απροπονητη σε κοκκινες πιστες διαφορων δυσκολιων.Πιθανοτατα να περασα και μαυρες και να μη το πηρα και χαμπαρι....Τετοιο σπριντ ομως δεν ειχα ξανακανει...Με περιμενανε (και ξεκουραζοντουσαν παραλληλα ) αλλα εγω στην τσιτα....ουτε διαλειμμα...Ειχα το νου μου να ακολουθω τα πρασινα μπουφαν ...με την ψυχη στο στομα αλλα το χαρηκα...Καπου στο τελος καταφερα και τους εχασα. Με τη βοηθεια του Τιμου στο pmr βρηκα το δρομο του γυρισμου ...φιου. Δεν παραπνιεμαι, μου αρεσε και ανεβηκα επιπεδο μεσα σε μια μερα. Αλλα την δευτερη μερα δεν ακολουθησα...ηθελα ποιο χαλαρο ρυθμο.

Τις επομενες 2 μερες τις περασα σε αλλες πιστες...Ειδα και την φανταστικη Seceda και τη φοβερη πιστα των 10.5χλμ....Ισα με 5 φορες την κατεβηκα εκεινη τη μερα και δεν τη χορτενα...

Τις επομενες 2 μερες αφου ειχα φτιαξει τη φορμα μου ξαναβρεθηκα με το γκρουπακι του snowclub. Τη μια μερα πηγαμε στο Alpe de Susi (που αποδειχτηκε σουσι αλλα τελος παντων) και την επομενη πηγαμε προς Μarmolada αλλα φτασαμε και δεν ακουμπησαμε που λενε (κλειστη λογω φοβου χιονοστιβαδων :lol: )....Η προπονηση των προηγουμενων ημερων αποδειχτηκε σουπερ...Καταφερα και τους ακολουθησα χωρις κοπο ..Ουτε με περιμενανε ουτε τους καθηστερισα....Και δεν λαχανιασα οπως την πρωτη μερα :rolleyes: Γιουπιιι.

Τα στατιστικα μου;;

Nr of Lifts

99

Height difference (mt)

31.689

173

Μια χαρα για πρωτη φορα...Δεν εχω παραπονο....Ελιωσα στο snowboard....Ακομα και τις 2 τελευταιες μερες παρολο που ειχα γινει παπι απο την κορφη ως τα νυχια (στην κυριολεξια) το εκλεισα το χιονοδρομικο...( ;):Dχλμ εγραψε το κοντερ).

Αυτα απο μενα...να στε καλα παιδια και του χρονου να το ξανακανουμε.

Βιβη ησουν υπεροχη συγκατοικος!! :D

Νομίζω πως η διαδρομή των 10,5 km στη santa cristina ειναι απο τις ομορφότερες και καλύτερες που έχω κανει ποτε στη ζωή μου!

Νομίζω πως η διαδρομή των 10,5 km στη santa cristina ειναι απο τις ομορφότερες και καλύτερες που έχω κανει ποτε στη ζωή μου!

Εγώ έπαθα την πλάκα μου!Απίστευτη διαδρομή.

Κρίμα που την έκανα μία μόνο μέρα :(

Στο COL RAISER 2103

post-53-1261935597_thumb.jpg post-53-1261935807_thumb.jpg

DANTERCEPIES 2300

post-53-1261936046_thumb.jpg

CIAMPINOI 2254

post-53-1261936106_thumb.jpg

Στη SECEDA 2518

Δεν έβγαλα.Φύσαγε πολύ :lol:

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Δε νομίζω οτι έχω να προσθέσω κάτι επι της ουσίας. Οι προηγηθέντες -είσες, απέδωσαν άριστα τις συνθήκες και το κλίμα της εκδρομής. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της και να ευχηθώ ακόμα καλλίτερες δραστηριότητες για το σύλλογο μας στο μέλλον. Να προσπαθήσουμε επίσης να διατηρήσουμε το άριστο κλίμα, αλλά και το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει μεταξύ μας.

Σε ότι με αφορά προσωπικά, ήταν μια αρκετά δύσκολη εμπειρία μιας και ήταν η πρώτη μου επαφή με το σκι, ύστερα απο τον περσινό τραυματισμό μου. Δεν είμαι ευχαριστημένος απο την απόδοση μου και τα στατιστικά μου με 3,5 μέρες σκι με πόνους ήταν 66 lifts, 19.532 υψομετρική διαφορά και 109 km πίστες.

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

Ενα τεραστιο ευχαριστω, στην Ολγα και την Ρανια για τον αφθονο χρονο που καταναλωσαν για να εχουμε αυτην την τελεια εμπειρια!

Ειδικα η Ολγα, που ακουραστα (και παντα με το χαμογελο βρε παιδακι μου... :( ) μας οργανωσε, μας ελυνε ψιλοπροβληματακια και μας εκανε να νιωσουμε τελεια, σε ολη τη διαρκεια του ταξιδιου!

Ευχαριστουμε! :):):)

Επαναλαμβάνω

γιατί όσα ευχαριστώ και να πούμε στην ομάδα εκδρομών αποκλείεται να φτάνουν.... :lol:

ήταν ΤΕΛΕΙΑ

(να πω για το φαγητό; να πω για τα ανυπέρβλητα τοπία που είδαμε;;;)

Ο ενθουσιασμός και το κέφι στα ΥΨΗ !!!!!!!!!!! :D

φαίνεται είμασταν ΠΟΛΥ καλά παιδάκια φέτος και ο Αη Βασίλης μας αντάμειψε!

post-2366-1261937225_thumb.jpg

post-2366-1261937270_thumb.jpg

post-2366-1261937428_thumb.jpg

Edited by viva_ski

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

γνωρίσαμε και πολλά μέλη του Συλλόγου που δεν ξέραμε...

και γενικά περάσαμε ΘΑΥΜΑ :(

Χαίρομαι αφάνταστα που το έζησα αυτό...

παρόλο που αυτή τη στιγμή

και μετά από τόοοοσες ώρες ύπνου...

ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΝΑΕΙ :lol:

post-2366-1261937562_thumb.jpg

post-2366-1261937628_thumb.jpg

Και εγώ έτσι νομίζω ...

και για τις μελλοντικές εκδρομές :( , γιατί δεν έχω κάνει και τόοοσες πολλές :lol:

και παραθέτω πειστήρια για όσους δεν το πιστεύουν:

post-2366-1261938090_thumb.jpg

post-2366-1261938123_thumb.jpg

Πολλά κιλά απο εξαιρετικό φαγητο! :lol:

για σεζον μετα απο χειρουργειο μια χαρα μου φαίνεται! :(

Ναι κ. Ορέστη μας, έχουμε και πειστήρια γι' αυτό:

post-96-1261938784_thumb.jpg post-96-1261938859_thumb.jpg

Πως να μην είναι καλύτερα από πέρυσι ...

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Ναι κ. Ορέστη μας, έχουμε και πειστήρια γι' αυτό:

post-96-1261938784_thumb.jpg post-96-1261938859_thumb.jpg

Πως να μην είναι καλύτερα από πέρυσι ...

:lol::(:):):):D;)

makarena dancing

Edited by Al_Foutzin

Δε νομίζω οτι έχω να προσθέσω κάτι επι της ουσίας. Οι προηγηθέντες -είσες, απέδωσαν άριστα τις συνθήκες και το κλίμα της εκδρομής. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της και να ευχηθώ ακόμα καλλίτερες δραστηριότητες για το σύλλογο μας στο μέλλον. Να προσπαθήσουμε επίσης να διατηρήσουμε το άριστο κλίμα, αλλά και το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει μεταξύ μας.

Σε ότι με αφορά προσωπικά, ήταν μια αρκετά δύσκολη εμπειρία μιας και ήταν η πρώτη μου επαφή με το σκι, ύστερα απο τον περσινό τραυματισμό μου. Δεν είμαι ευχαριστημένος απο την απόδοση μου και τα στατιστικά μου με 3,5 μέρες σκι με πόνους ήταν 66 lifts, 1.532 υψομετρική διαφορά και 109 km πίστες.

Δαμιανε τοσο λιγο??? :lol:

αυτα τα χιλιομετρα στο περιπου τα καναμε μονο την πρωτη μερα περσι στις κοιλαδες αν θυμασαι.... :(

DALTONS POW ROBBERY.....

Καλώς μας ήρθατε!!! Περαστικά και γρήγορα στους άτυχους.

Η "ανταμοιβή" μας είναι ότι περάσατε πολύ όμορφα.

Και εις άλλα με υγεία λοιπον, άντε και στα δικά μας βουνά σύντομα.

Καλώς μας ήρθατε!!! Περαστικά και γρήγορα στους άτυχους.

Η "ανταμοιβή" μας είναι ότι περάσατε πολύ όμορφα.

Και εις άλλα με υγεία λοιπον, άντε και στα δικά μας βουνά σύντομα.

+1!!!

DALTONS POW ROBBERY.....

Ωραία και φέτος!!

Εγω σαν ψιλοαρχάρια τα πράγματα τα είδα λίγο πιο διαφορετικά.

Θετικά

1) Φανταστικό τοπίο χιλιάδες φορές καλύτερο απο πέρυσι.

2) Φαγητό ....χιλιάδες φορές καλύτερο και περισσότερο απο πέρυσι.

3) Ανθρωποι ζεστοι και φιλόξενοι.

Αρνητικά

1) Το γεγονός οτι έκανα σκι τις περισσότερες μέρες με χιονοθύελλα , βροχή ή τρελλή ομίχλη που δεν έβλεπα που πήγαινα και τις πίστες εύκολες ή δύσκολες γεμάτες pumps δεν με βοηθησε καθόλου ουτε να ευχαριστηθώ το σκι μου ούτε να βελτιωθω(θα φανεί βέβαια στον Παρνασσό!).Δυστηχως τυχαίνουν και τέτοια.

2) Το γεγονος της μετακίνησης για να φτάσεις τις πίστες είτε με τα σκι-bus είτε με τα ποδαράκια μας δεν διευκόλυνε την κατάσταση.

3) Χωρις να είμαι έμπειρη μιας και δεν γύρισα όλα τα βουνα θεωρω πέρυσι οτι τα βούνά συνδεόντουσαν μεταξύ τους καλύτερα και όλοι κάπου στο τέλος της ημέρας βρισκόμασταν. Φέτος για να πετύχεις snowclubιτη .......!

4) Το ξενοδοχείο ήταν χειρότερο αποτι περίμενα, (εκτός απο το φαγητό που ήταν εκπληκτικό αλλά μάλλον είναι θέμα περιοχής και οχι ξενοδοχείου, δηλαδή όπου να πηγαίναμε στην περιοχή καλα θα τρώγαμε).Δεν μιλάμε για την έλλειψη παροχών για να χαλαρώνεις λίγο ,εδώ δεν είχε ουτε σαλονάκι να κατσεις μετά το φαγητό, έτρωγες και αν δεν ήθελες να βγεις έξω αναγκαστικά πήγαινες στο δωμάτιο.

Αν και τα αρνητικά αντικειμενικά είναι περισσότερα ,η πολύ καλη παρέα(Αννα, Νικολέτα(που είσαι Marco?? :lol: ), Βιβη που με ανέχτηκαν γιατί γκρίνιαζα φέτος αρκετα, αααα ξέχασα και τον Αχιλλέα που μας πρόσεχε και σε ενα σαλέ ρίξαμε και απίστευτο γέλιο..!!!!) σε συνδιασμό με τα πολυ όμορφα χωριά-τοπία μέσα στο πνέυμα των χριστουγέννων κάνανε την εκδρομή μια ακόμη πολύ όμορφη εμπερία!!

Και εις άλλα με υγεία!!!

Edited by peni