Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΜΙΚ

Greetings from Selva Val Gardena

Recommended Posts

Nr of Lifts

110

Height difference (mt)

34.406

Slopes lenght estimation (Km)

194

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!!

DSC08091.jpg

να το κάνουμε μπλούζα να το βλέπουν και να ιδρωνει το αυτάκι κάποιων :rolleyes:

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Όμορφα νέα! Εγώ το ξεπερνάω, γιατρέ μου! Σε μια εβδομάδα ευελπιστώ να πάω για σκι. :rolleyes:

που; :P

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Όπου έχει χιόνι. :P

θα πας παλι στα εξωτερικα :rolleyes:

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Καλησπέρα και από εμένα.

Όπως είπαν όλοι, περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Για άλλη μια φορά.

Ενα τεραστιο ευχαριστω, στην Ολγα, στην Ρανια και σε όσους ακόμα για τον αφθονο χρονο που καταναλωσαν για να εχουμε αυτην την τελεια εμπειρια!

Ειδικα η Ολγα, που ακουραστα (και παντα με το χαμογελο βρε παιδακι μου... smile.gif ) μας οργανωσε, μας ελυνε ψιλοπροβληματακια και μας εκανε να νιωσουμε τελεια, σε ολη τη διαρκεια του ταξιδιου!

Ευχαριστουμε! smile.gif smile.gif smile.gif

Πραγματικά λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι στην συνάντηση αυτής της εβδομάδας. Βιβή, το μπλουζάκι σου θα κάνει πάταγο!!!

Ευχαριστώ όλους για την παρέα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

.........................Σε μια εβδομάδα ευελπιστώ να πάω για σκι. :D

Πού θα πας;;;;;; :( Αν βρεις χιόνι, πες μας να πάμε κι εμείς!!!! B)

Τα στατιστικά μου, ας όψεται η καινούρια μου μπότα, γμτ το νύχι μου γμτ...... :angry::lol:

Nr of lifts 102

Height diff 21.329

Slopes 128 Km

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Καλημέρα σε όλους!!

Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την 'Ολγα και την Ράνια για την πολύ καλή οργάνωση του ταξιδίου μας στην Ιταλία.

Ήταν το πρώτο μου ταξίδι με τον Σύλλογο, η εμπειρία φανταστική, η παρέα τέλεια, με άλλα λόγια, τα καλύτερα Χριστούγεννα......Του χρόνου ελπίζω να έχω γράψει χιλιόμετρα και να μπορώ να ακολουθήσω και σε πιο δύσκολες πίστες.....

Να ευχηθώ περαστικά στην Καλομοίρα, τον Δημήτρη, και τον Χρήστο!!

Να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!!!!! :angry:

και σε σενα Χρονια Πολλα για τα γενέθλια σου :angry:

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Μπράβο βρε παιδιά πάντα τέτοια! Αντε και του χρόνου! Εντυπωσιακό το υλικό και οι εμπειρίες.

Περαστικά στους τραυματίες.

"Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!"

Μιχάλης

Guest afrodite
Καλημέρα σε όλους!!

Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την 'Ολγα και την Ράνια για την πολύ καλή οργάνωση του ταξιδίου μας στην Ιταλία.

Ήταν το πρώτο μου ταξίδι με τον Σύλλογο, η εμπειρία φανταστική, η παρέα τέλεια, με άλλα λόγια, τα καλύτερα Χριστούγεννα......Του χρόνου ελπίζω να έχω γράψει χιλιόμετρα και να μπορώ να ακολουθήσω και σε πιο δύσκολες πίστες.....

Να ευχηθώ περαστικά στην Καλομοίρα, τον Δημήτρη, και τον Χρήστο!!

Να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!!!!! :D

Mariliiiiiiiiiiiiiiiiii......Χρονια πολλααααα... Και θυμησε στον Μινα εκεινη την γουνα εεε?? :angry::(:lol:

Θα τα πουμε παραλια

(μη με κραξετε οι υπολοιποι...θα εχει αερα)

Edited by afrodite

Guest afrodite

Σας φυλαξα το καλυτερο για το τελος...

Τελευταια βραδια, εκει που ειχαμε πει οτι μετα απο τοσα χιλιομετρα και λιωσιμο στο σκι/σανιδι θα ξεκουραστουμε σκαει η ιδεα για πατιναζ.....Την προηγουμενη μερα το ειχε δοκιμασει ο Mr Lappas στο πεζοδρομιο με ασχημα αποτελεσματα, και χρειαστικε τις υπηρεσιες του γυναικολογου το επομενο πρωι :angry: ...Εμεις ειπαμε να το κανουμε σωστα μπας και το αποφυγουμε :(:lol::DB):P

Οριστε λοιπον τα αρχαριακια μας στο καλλιτεχνικο πατιναζ.....

http://www.youtube.com/user/Afroditek76#p/a/u/0/HMmCf8et3xc

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές.......!!!! :lol:

Αφροδίτη, πές μου καλορίζικο το λαπτοπάκι........(η απειλή της γούνας έκανε τη δουλειά της!!!!) :(

Δυστηχώς απο το pc της δουλειάς δεν μπορώ να δώ αυτό που έχεις ετοιμάσει απο την βραδιά στο παγοδρόμιο. Δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι για να μας θαυμάσω!!! Και ναί μάλλον θα τα πούμε πρώτα στην παραλία έτσι όπως πάει ο καιρός, παρά σε χιονοδρομική πίστα!!!! :angry:

Guest afrodite
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές.......!!!! :D

Αφροδίτη, πές μου καλορίζικο το λαπτοπάκι........(η απειλή της γούνας έκανε τη δουλειά της!!!!) :(

Δυστηχώς απο το pc της δουλειάς δεν μπορώ να δώ αυτό που έχεις ετοιμάσει απο την βραδιά στο παγοδρόμιο. Δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι για να μας θαυμάσω!!! Και ναί μάλλον θα τα πούμε πρώτα στην παραλία έτσι όπως πάει ο καιρός, παρά σε χιονοδρομική πίστα!!!! :angry:

Καλοριζικο καλοριζικο....Αφου τη γλιτωσαμε και δεν μας φουνταρε εκεινο το βραδυ οκ ειμαστε.... :lol:

Καλημέρα σας.

Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, μετά από 5 χρόνια απουσίας στα χιονοδρομικά του εξωτερικού. Όλα ήταν άψογα οργανωμένα. Το βουνό απίστευτο (θα ξαναπάω ελπίζω), το χωριό πανέμορφο, το ξενοδοχείο πάρα πολύ καλό (το τζάκι του έλειπε κι ένα σαλονακι), το φαγητό αξεχαστο, αλλα περισσότερο η παρέα, όπως πάντα εξαιρετική.

Γενικά ήταν μια μαγική εκδρομή!

Ευχαριστω πολύ όλα τα παιδιά, αυτά που με περίμεναν μερικές φορές στην πίστα, τους συγκατοίκους μου (Γιώτα-Τάσος), τον Δαμιανό για το τετ-α-τετ στην Corvara (χάρηκα που σε γνώρισα), το καινούργιο μου (μουσικό) "είδωλο" και όλους όσους εργάστηκαν για αυτή την εκδρομή.

Περιμένουμε τα καλύτερα να έρθουνε...!

Φιλικά

Νανά

Edited by nanad

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Τελευταια βραδια, εκει που ειχαμε πει οτι μετα απο τοσα χιλιομετρα και λιωσιμο στο σκι/σανιδι θα ξεκουραστουμε σκαει η ιδεα για πατιναζ.....Την προηγουμενη μερα το ειχε δοκιμασει ο Mr Lappas στο πεζοδρομιο με ασχημα αποτελεσματα, και χρειαστικε τις υπηρεσιες του γυναικολογου το επομενο πρωι :P ...Εμεις ειπαμε να το κανουμε σωστα μπας και το αποφυγουμε :lol::lol::P:P:P

Με τη σειρα μου να ευχαριστησω νανα και αφροδιτη οι οποιες με προσεχανε ενναλαξ(εννιοτε και ταυτοχρονα :lol: ),ωστε η πρωτη μου επαφη με τον παγο,να ειναι ευχαριστη και οχι τρομακτικη ;)

elan primetime 33.jpg

μώλις διάβασα όλα τα ποστ, είδα τις φωτό και κάποια βίδεο και πρέπει να πώ πως ........πραγματικά απαγοητεύτικα!! =το video με τα κάλαντα το βρήκα πολύ συμβατικό :P , αφού αλλιώς το είχατε προγραμματίσει στο φλο-τέσπα του χρόνου :D

είμουν σίγουρη ο,τι θα περνούσατε τέλεια :) εύχομαι κάθε φορά και καλύτερα!

περαστικά στους τραυματίες

Edited by snowcat

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Έχω έτοιμα πολλά συναισθηματικά λογάκια να αραδιάσω. Τα αφήνω προς το παρόν στην ησυχία τους. Θέλω πάντως να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν - με όποιον τρόπο - για την προετοιμασία της εκδρομής, ιδιαίτερα για το χρόνο που θυσίασαν από άλλες ασχολίες τους.

Ενα ιδιαίτερο "ευχαριστώ" κι από μένα για την Όλγα, που ήταν παρούσα και που με το χαμόγελό της κατάφερνε να μας βγάζει ασπροπρόσωπους! :)

*καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση*

Σας φυλαξα το καλυτερο για το τελος...

Τελευταια βραδια, εκει που ειχαμε πει οτι μετα απο τοσα χιλιομετρα και λιωσιμο στο σκι/σανιδι θα ξεκουραστουμε σκαει η ιδεα για πατιναζ.....Την προηγουμενη μερα το ειχε δοκιμασει ο Mr Lappas στο πεζοδρομιο με ασχημα αποτελεσματα, και χρειαστικε τις υπηρεσιες του γυναικολογου το επομενο πρωι :) ...Εμεις ειπαμε να το κανουμε σωστα μπας και το αποφυγουμε :P:D:P:P:P

Οριστε λοιπον τα αρχαριακια μας στο καλλιτεχνικο πατιναζ.....

http://www.youtube.com/user/Afroditek76#p/a/u/0/HMmCf8et3xc

Αφροδίτη, πολύ καλό το βιντεάκι!!! Μήπως έχεις και άλλα από το παγοδρόμιο;;;

Guest afrodite
Αφροδίτη, πολύ καλό το βιντεάκι!!! Μήπως έχεις και άλλα από το παγοδρόμιο;;;

Δεν εχω και πολλα...αυριο ισως φτιαξω ενα...

Ο Δημητρης πως παει?Χειρουργηθηκε;