damianos 819 Report post Posted December 27, 2009 Δαμιανε τοσο λιγο??? αυτα τα χιλιομετρα στο περιπου τα καναμε μονο την πρωτη μερα περσι στις κοιλαδες αν θυμασαι.... Άστα Χρήστο, μη τα συζητάς! Πέρσι πηγαίναμε για πλάκα στο Val Thorens και οργιάζαμε όλη μέρα. Και να φανταστείς οτι δε σου είπα το χειρότερο. Δεν μπόρεσα να πάω στη...Marmolada! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted December 27, 2009 Και να φανταστείς οτι δε σου είπα το χειρότερο. Δεν μπόρεσα να πάω στη...Marmolada! πήγε άραγε κανείς στη Marmolada?? λολ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 27, 2009 τελικα ποσοι πηγαν η μαλλον καταφεραν να πανε στην περιφημη μαυρη μαρμελαδα ρε παιδια??? Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted December 27, 2009 Νέα από τον Δημήτρη έχουμε, παιδιά; Αν έκανε τελικά σήμερα τις επεμβάσεις, ελπίζω να του πήγαν όλα καλά. Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 27, 2009 Λογικά ο AlexK θα ξέρει. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 28, 2009 (edited) χαιρετω κ εγω...αν κ ημουν στο διπλανο χιονοδρομικο (Alta Badia) δεν μπορεσα να ερθω να συναντηθω με το υπολοιπο φορουμ...δυστυχως... μετα απο μια βδομαδα στην Madonna οι 8 μερες στην Alta Badia σημαδευτηκαν απο ενα ψιλοατυχημα την πρωτη μερα κιολας...ευτυχως δεν επαθα τιποτα σοβαρα περα απο εναν μικρο πονο στον 4κεφαλο απο την προσκρουση, αλλα η σανιδα μου ανοιξε σαν φυλλο μπουγατσας...στην αρχη δεν το προσεξα, αλλα οταν πηγα σπιτι....σκοτωνα ανθρωπο.... Υ.Γ. 1 - επιχειρησα 2 φορες να παω Marmolada αλλα ηταν κλεισα λογω ομιχλης και πιθανων χιονοστιβαδων ειπαν....ανεβαινες με την μια καμπινα ως το middlestation, κ ως εκει... Υ.Γ. 2 - περιττο να σας πω οτι ο υπευθυνος για το ατυχημα ηταν ομοεθνης μας....σε ολο το χιονοδρομικο δεν ακουγες κανεναν, πλην 2 οικογενειων απο την ελλαδα...εγω ημουν στο καρεκλακι πανω, κ τους ακουγα απο την βαση του λιφτ να φωναζουν ο ενας τον αλλον... Edited December 28, 2009 by Turms Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
flat 28 Report post Posted December 28, 2009 Συγχαρητήρια για την εκδρομή,την Παρασκευή 26/12 έγινε και ένα τραγικό συμβάν με θύματα 4 διασώστες,ο ένας μάλιστα και γιος πρώην προέδρου της dolomiti superski,οι οποίοι παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα ενώ έψαχναν για δύο χαμένους τουρίστες στην περιοχή της val di Fassa και ο βαθμός επικινδυνότητσς ήταν στο 4.Μήπως ακούσατε κάτι γι αυτό? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted December 28, 2009 Καλώς μας ήρθατε!!! Περαστικά και γρήγορα στους άτυχους.Η "ανταμοιβή" μας είναι ότι περάσατε πολύ όμορφα. Και εις άλλα με υγεία λοιπον, άντε και στα δικά μας βουνά σύντομα. ΅ +1 Έχω την εντύπωση ότι κάνατε πάρα πολυ σκι (με οποιεσδήποτε συνθήκες) κ φάγατε πάρα πολύ κ περάσατε πάρα πολύ όμορφα.... για άλλη μια φορά!!! Έχω ένα παράπονο όμως ..... χάθηκε βρε παιδιά να φέρετε μια βαλιτσούλα χιόνι ο καθένας.... -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted December 28, 2009 καλώς ήρθατε, και χρόνια πολλά σε όλους !!! περαστικά στους ατυχήσαντες.... αν θέλετε ενημερώστε μας λίγο για αυτό Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 28, 2009 Συγχαρητήρια για την εκδρομή,την Παρασκευή 26/12 έγινε και ένα τραγικό συμβάν με θύματα 4 διασώστες,ο ένας μάλιστα και γιος πρώην προέδρου της dolomiti superski,οι οποίοι παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα ενώ έψαχναν για δύο χαμένους τουρίστες στην περιοχή της val di Fassa και ο βαθμός επικινδυνότητσς ήταν στο 4.Μήπως ακούσατε κάτι γι αυτό? ναι Θωμα... βεβαια το μαθαμε μετα. απλώς ειχαν κλείσει οποια σημεια φαινοταν επικίνδυνα (το πέρασμα προς Marmolada π.χ.). το συζητούσαμε με τον Πετρο …τους ελεγε υπερβολικούς, ειχαν κλείσει και ένα κομμάτι δρομου που μας εβγαζε στο χωριό. χθες παρακολουθούσα στον ΣΚΑΪ το documanter για τη χιονοστιβάδα που εξαφάνισε το μισό Galtur τον Φεβρουάριο του ’99 και μαζι με αυτά που μας λεγανε οι εκπαιδευτές στον Καναδα οι χιονοστιβάδες αποτελούν το νουμερο 1 κίνδυνο στα βουνα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 28, 2009 Part I καταλάβατε ποσο ομορφα περάσαμε από τους προλαλήσαντες . θα προσθέσω μονο οτι για μενα ηταν η καλύτερη εκδρομη του snowclub στο εξωτερικό (και εχω παει σε κάμποσες). νομιζω ότι το πακετο τα ειχε (σχεδον) όλα: τεράστιο πεδίο για σκι, εκπληκτικής ομορφιάς οι κορυφές των Δολομιτών, καλο φαγητο, ομορφο χωριό και σχετικα καλο ξενοδοχείο για τα 930€. το καλύτερο απ’όλα πάντως ηταν οι snowclub-ητες: εβλεπα μικρους μεγαλους με χαρούμενα πρόσωπα είτε στις πιστες ειτε στο βραδινό φαγητό και αυτό ηταν που εκανε τη διαφορά. η δοκιμή στην αλλαγή ημερομηνίας ευχαρίστησε τους περισσότερους και προσωπικά το να βλεπω παιδακια στη παρεα μου αρεσε πολύ…ιδίως όταν ακουγα ότι κανανε φιλους στα μαθήματα και ότι θελουν να γραφτουν μελη του συλλογου (βλεπε τα Ζαρρακια) σιγουρα μπορουσαμε να βρουμε ξενοδοχείο με περισσότερες παροχές, σιγουρα θα μπορουσαμε να ειχαμε την διαμονή στο πανέμορφο Ortisei, σιγουρα ένα μεγαλο λομπι στο ξενοδοχείο η το ski in-ski out θα βοηθούσαν αλλα το value for money το πετύχαμε 100%. οι Δολομιτες είναι ένα μερος που θα επισκεφθώ σιγουρα στο μελλον (καλα να ειμαστε) αλλα με διαμονή σε άλλο χωριό αυτή τη φορά – ισος Corvara η Alta Badia για να ειμαι κοντα σε άλλες περιοχες (Marmolada κλπ κλπ) εχω παααρα πολλες φωτογραφίες (πως το’παθα?). συγκέντρωσα τις ομαδικες και θα ανεβασω ισος αργοτερα αυτές με τοπία, πιστες κλπ στο αεροπλανο ουτε τσιμουδιά, μονο zzzzzzzzzzzz αυτή για να προλάβω τον Τιμο που θα ανεβασει την αντιπρόεδρο να κοιμάται του καλου καιρου στο βραδινό φαγητο από τη κυρια δεν περίμενα και τιποτα άλλο: μαμ, νανι και…σκι. αντε και ιατρικες συμβουλές όταν χρειαζόταν. Γιωτα εγραψες να και μερικοι που γελανε ο Γιαννος σκέφτεται από τωρα την γονδολα που κουνάει τα μουστακια δεν γελανε, η Πωλινα όμως… τα Περλεράκια. σημείωση: όταν τα εχετε στην παρεα δεν χρειάζεστε χαρτη.. βασιστείτε πανω τους ..βρισκουν το δρομο παντα, ακομα και στην Cortina η Νανα που μετα από καιρο ακολουθησε παλι το sc στην εκδρομή και ελπιζω να περασε καλα o ενας από τους Santa τα ομορφα ζευγαρακια μας. ονειρεύονται μαζι η χώρια στο λεωφορείο. ενα ευχαριστώ στον Ανδρεα που θυμήθηκε την σημαία Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 28, 2009 Part II η 1η βολτα/εξερεύνηση του χωριού. -18C, τα χαμογελα παγώνουν και ο βήχας επανέρχεται δρυμήτερος, ευτυχώς χωρίς τον πυρετό ο Σταθης μας. ελπιζω να μην παρεξηγηθεί ο Βελεντζάς αλλα ηταν ολόιδιος στο ξενοδοχειο η 1η μερα να και τα φιλαρακια μας. μενανε σε άλλο ξενοδοχειο αλλα ήμασταν παρεα ολες τις μερες δεν το αγόρασε τελικα…άλλο πηρε το μαγαζι μου..αν παει καλα, ισως παρατήσω την Πολεοδομια και ασχοληθώ αποκλειστικά με αυτό. εννοείται ότι θα’χετε έκπτωση τα παιδια μας εκαναν παρεα και στο βραδινό κάποιες μερες διάλλειμα στο σαλε. η καλυτερη μερα για μενα ηταν η 2η. η Μαρινα με τη Νανα η τετράδα η Helen Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 28, 2009 Part III το εργαλείο.. βρήκα ένα ιδιο τηλεκατευθυνόμενο στο Ortisei και ειπα να το παρω. μετα σκέφτηκα την ηλικια μου και την αντίδραση αυτων που θα με βλεπανε σε κανα παρκο με αυτό και συγκρατηθηκα η (αγια?) τριάδα περιμένοντας στη σταση το λεωφορείο οι τσουχτερές τιμες στα σαλε. α ρε Παπαργηροπουλε να στο τοιχοκολλήσουμε καπου να το δεις να και αλλοι Santa (ένα μεγαλο ευχαριστώ στον Κωστη. εκανε τον διερμηνέα αρκετες φορες μετα την αποχώρηση του Δημου) επιτελους..το γκρουπ με τη σημαία. το must κάθε εκδρομής (το’χω άγχος κάθε φορα) ξανα στη σταση..και αργεί..και ξαναφωτογραφιζόμαστε η πολύ ομορφη εκδρομή το απογευμα της Τετάρτης στην Cortina. ομίχλη με το που φτανουμε αλλα ευτυχώς προς το βράδυ εξαφανίζεται ευχαριστω τον κουμπαρο για τις φωτογραφιες που μου εβγαλε στο καφε μετα τα ψώνια και περιμενοντας να επιστρέψουμε με το λεωφορείο στη Selva χαρηκα ιδιαιτερα που γνωρισα τον Αλέξανδρο (ο γυναικολόγος του Λαππα ) και τον Δημήτρη (ευχομαι γρήγορα περαστικά). ελπιζω να μην τους τρομάξαμε και να ξαναέλθουν μαζι μας εκδρομή στις πιστες ξανα τα εντυπωσιακά εργα βολτα στο Ortisei το βραδύ Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 28, 2009 Part IV στο Χριστουγεννιάτικο δειπνο. φαγαμε αλογο και ηταν πεντανόστιμο (και δεν το πηραμε χαμπάρι παρα μονο την επόμενη μερα) τα 3 παιδια που μένανε στο ''La Pineta'' ο Βασίλης, ο Αρης και ο Αλέξης μας κανανε παρεα τις 2 μερες των Χριστουγέννων μετα το δειπνο, πηγαμε στην εκκλησία και ακουσαμε τη λειτουργία σε δυο γλώσσες παρακαλώ: στα ιταλικά και μετα στα γερμανικά. μαζι με τη ladin ειναι οι 3 γλώσσες που χρησιμοποιούνται στην περιοχή. η χορωδία της εκκλησίας καταπληκτική, το κρύο στο δρομο τσουχτερό ψαχνω για σπόνσορα το λαθος το σωστό τελευταίο βράδυ βολτα στο χωριό και στο παγοδρόμιο θα ξαναπαμε. αυτή την εικονα θελω να την ξαναδώ ευχαριστω ολους για την καλη παρεα, καλη (και χιονισμένη) σεζον να εχουμε! Υγεία και προσωπική ευτυχία σε ολους μας! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 28, 2009 Nice... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 28, 2009 Συγχαρητήρια για την εκδρομή,την Παρασκευή 26/12 έγινε και ένα τραγικό συμβάν με θύματα 4 διασώστες,ο ένας μάλιστα και γιος πρώην προέδρου της dolomiti superski,οι οποίοι παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα ενώ έψαχναν για δύο χαμένους τουρίστες στην περιοχή της val di Fassa και ο βαθμός επικινδυνότητσς ήταν στο 4.Μήπως ακούσατε κάτι γι αυτό? Θωμά εμείς το Σάββατο 26/12 φύγαμε 12 το μεσημέρι, οι περισσότεροι, όλο το πρωϊ κάναμε ψώνια...εκεί δεν ακούσαμε τίποτα, ούτε μετά στο αεροδρόμιο - δεν ξέρω και τί ώρα έγινε το ατύχημα...Χθες το άκουσα στις ειδήσεις - δυστυχώς με τους γονείς που σταυροκοπιόνταν... Εκεί, όπως έγραψε και η Όλγα, βλέπαμε πολλά μέτρα προστασίας από χιονοστοιβάδες, έκαναν κι αρκετές εκρήξεις, τόσο πρωϊνές ώρες, όσο και μέσα στη μαύρη νύχτα!! Επίσης, ο δάσκαλος του σκι (έκανα μάθημα 3 μέρες γιατί είχε κάτι πολύ συμφέροντα πακέτα μαθημάτων), μας έλεγε τη 2η - 3η μέρα ότι ο κίνδυνος για χιονοστοιβάδες ήταν μεγάλος γιατί ανέβηκε απότομα η θερμοκρασία κι έριχνε αρκετή βροχή - γιαυτό δεν μας πήγε και σχεδόν καθόλου σε απάτητα! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 28, 2009 το βιντεο με τους 3 Santa Claus θα το ανεβάσω το απογευμα. εκτός αν το εχει κάποιος να το βαλει νωρίτερα, είναι πολύ καλο, ισως η καλύτερη ιδέα για τα Χριστούγεννα ..μπραβο Στρατο που εφερες τα τρίγωνα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 28, 2009 (edited) Παντως το πρωι του Σαββατου ακουστηκε συναγερμος χιονοστιβαδων και νομισαμε οτι κανανε ασκησεις. Τουλαχιστων ετσι μας ειπαν οτι γινεται καθε Σαββατο. Το συμβαν μου το πανε οι γονεις μου, δεν ξερανε ομως το που ακριβως (ευτυχως). Καπου στην Ιταλια μου ειπαν...φιου...και φυσικα δεν επροκειται να τους το πω ...Οσο λιγοτερα ξερουν τοσο το καλυτερο Edited December 28, 2009 by afrodite Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 28, 2009 3 πρόχειρα βιντεακια Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted December 28, 2009 Μπράβο παιδιά... περάσατε πολύ όμορφα και μαζί με εσάς κι εμείς. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που όργάνωσαν την εκδρομή, και εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση στους "άτυχους". Ελπίζω να δούμε κι εμείς καμιά άσπρη μέρα στο Ελλάντα... γιατί καταντήσαμε Αυστραλία να γιορτάζουμε τα Χρ. στις παραλίες.... Καλή αντάμωση σε κάποιο βουνό.... γρήγορααααα δεν την παλεύω και πολύ ακόμη..... Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted December 28, 2009 Nr of Lifts: 157 Height difference (mt): 47.031 Slopes lenght estimation (Km): 254 Σημ: το συστημα κλεβει κατι χιλιομετρα, δεν μετραει τις τελευταιες καταβασεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted December 28, 2009 Μας διελυσες!! Εγω ειμαι στα 200 χλμ περιπου... Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 28, 2009 Τούμπα στο ίσιωμα και με μηδεν ταχύτητα YouTube Video -> Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted December 28, 2009 μαμά μου... οσο και να προσπαθησα......δεν μου εκατσε το τρελλο αγορι....χαχαχα Δασκαλε που διδασκες(γιουπιγιαγια) Αδερφες και παληκαρια γινανε μαλια κουβαρια(ψιτ αδερφε,αγωγή 200 ευρω χαχαχα) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted December 28, 2009 Εκπληκτικές εικόνες μοναδικές στιγμές, (αν κ δεν σας πιστευω που λέτε για χιονοθυελες κλπ ολες οι φωτος ειναι καθαρές ) Μπράβο παιδάκια πάντα τέτοια, και του χρόνου να έχουμε υγεία να ξαναπάμε!!!!!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites