KSpecial 17 Report post Posted March 15, 2010 Συγκλονιστικό συμβαν! Ευτυχώς που δεν είχατε χειρότερους τραυματισμούς. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά! Με κουράγιο, υπομονή και καλή διάθεση πιστεύω όλα θα πάνε καλά... Δυστυχώς η κατάσταση στους δρόμους είναι πολύ επικίνδυνη τα τελευταία χρόνια και δε φταίνε μόνο οι "κάγκουρες" γι' αυτό. Σωστά μίλησε κάποιος παραπάνω για ακύρηχτο πόλεμο. Σακατευόμαστε από τα τροχαία ατυχήματα χωρίς λόγο και αιτία... Είναι κι αυτό ζήτημα της παιδείας μας δυστυχώς κι εύχομαι επιτέλους να ληφθούν μέτρα και να βελτιωθούν τα πράγματα. Καλό κουράγιο!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted March 15, 2010 TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;;; :LOL: Μητσάρα, περαστικα υπομονή και χαμόγελο και όλα τα υπόλοιπα θα περάσουν και θα τα θυμάστε σαν μια κακή ανάμνηση και μονο.. Καλή ανάρρωση!! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted March 15, 2010 Περαστικα Μητσαρα, ευχες για καλη και γρηγορη αναρρωση στην οικογενεια σου, κουραγιο και ολα ευχομαι συντομα να ειναι ενα κακο ονειρο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted March 15, 2010 (edited) Παιδιά,σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας ....μερικές φορές από το πνεύμα τέτοιας συμπαράστασης,αντλεί ο άνθρωπος περίεργες δυνάμεις...ξέρετε...μία λέξη ή μια φράση την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να κεντρίσει τόσο πολύ κάποια ευαίσθητη χορδή,ώστε να έλθουν τα κάτω,πάνω! ....Ο σκατομ@λ@κ@ς με το Evo τι έπαθε ????? Τίποτα!...απλά...την κοπάνησε! Απο αλλο φορουμ που εκανα quote το ποστ του Δημητρη... Στο evo ήταν τρεις...ο οδηγός ο οποίος και την έκανε,ο συνοδηγός ο οποίος και τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς και ο άτυχος της βραδιάς. Edited March 16, 2010 by Mitsaras Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 15, 2010 Στο evo ήταν τρεις...ο οδηγός ο οποίος και την έκανε,ο συνοδηγός ο οποίος και τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς και ο άτυχος της βραδιάς. Καθοταν πισω και δεν φοραγε ζωνη; Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted March 15, 2010 Παιδιά,σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας ....μερικές φορές από το πνεύμα τέτοιας συμπαράστασης,αντλεί ο άνθρωπος περίεργες δυνάμεις...ξέρετε...μία λέξη ή μια φράση την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να κεντρίσει τόσο πολύ κάποια ευαίσθητη χορδή,ώστε να έλθουν τα κάτω,πάνω! Τίποτα!...απλά...την κοπάνισε! Στο evo ήταν τρεις...ο οδηγός ο οποίος και την έκανε,ο συνοδηγός ο οποίος και τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς και ο άτυχος της βραδιάς. Δημήτρη τι εννοείς λέγοντας ότι την κοπάνισε ο οδηγός? Αφού είπατε ότι στο όχημά του, υπήρχαν τραυματίες. Αδιαφόρησε και γι'αυτούς? Τους παράτησε και πήγε να σώσει το τομάρι του? Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 15, 2010 Δημητρη , σιδερένιοι!! Πράγματι είχατε άγιο !!! Ελπίζω απο δω και πέρα να πάνε όλα καλά!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexiaS 0 Report post Posted March 15, 2010 Περαστικά σας! Θεωρώ ότι έτσι όπως έγινε το ατύχημα πάλι καλά να λες! τι να πω, σιδερένιοι!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted March 15, 2010 Καθοταν πισω και δεν φοραγε ζωνη; Κατα πως έδειχναν τα πράμματα...ναι! Δημήτρη τι εννοείς λέγοντας ότι την κοπάνισε ο οδηγός? Αφού είπατε ότι στο όχημά του, υπήρχαν τραυματίες. Αδιαφόρησε και γι'αυτούς? Τους παράτησε και πήγε να σώσει το τομάρι του? Ακριβώς! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 15, 2010 Θα τους ειχα σκοτωσει στο ξυλο η΄καλυτερα αποτελειωσει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 15, 2010 Πόσο εύκολο είναι τελικά να μετατραπούν τα χαμόγελα σε κλάματα. Πάλι καλά που δεν είχατε χειρότερα, Δημήτρη. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 15, 2010 Κυκλοφορούν πολλοί ''εν δυνάμει δολοφόνοι'' στους δρόμους δυστυχώς. Η αιτία και γι αυτό το κακό στον τόπο μας, εντοπίζεται προφανώς στην έλειψη παιδείας,αυστηρών ελέγχων και ποινών όπως αναφέρθηκε και παραπάνω. Δημήτρη εύχομαι γρήγορη και καλή ανάρρωση. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted March 15, 2010 περαστικά και σιδερένιοι !!! για τον οδηγο απλα του Evo το γεγονος οτι την κοπανησε και μονο λει πολλα ... δικηγορος και ορματου να μαθει Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted March 16, 2010 Τίποτα!...απλά...την κοπάνισε!Στο evo ήταν τρεις...ο οδηγός ο οποίος και την έκανε,ο συνοδηγός ο οποίος και τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς και ο άτυχος της βραδιάς. Σκίστο το τσογλάνι , κριμα που δεν τον σάπισες και στο ξυλο, αλλά που μυαλό για τέτοια εκείνη την στιγμή ....... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
AndreasT 0 Report post Posted March 16, 2010 Και η δική μου οικογένεια έχει αναστατωθεί με σοβαρό τροχαίο του αδερφού μου..(1 μήνα στην εντατική).. οπότε μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα.. Σίγουρα είχατε όλους τους αγίους μαζί σας... Αυτο με τα μ@λ@κισμένα στους δρόμους είαν ιτεράστιο θέμα.. είναι κινητές βόμβες. Περαστικά, και εύχομαι να βγείτε πιο δυνατοί από αυτη τη δοκιμασία. Quote Andreas Triantafyllou Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted March 18, 2010 (edited) Περαστικά. Μπορείς πιστεύω να αποζημιωθείς πολύ καλά απο αυτον που προκάλεσε το ατύχημα. Ελπίζω κάποιος μάρτυρας να κράτησε πινακίδες. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως γίνεται να σμπαραλιάστικε το Εβο (με 180) και ο οδηγός να την έκανε? Και αν δε την έκανε με το αυτοκίνητο, με τα τραύματά του και το σόκ, κατάφερε και το σκασε τρέχοντας? Περαστικά και πάλι Edited March 18, 2010 by odyssey Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
Nightcrawler 0 Report post Posted March 18, 2010 Καλη και γρηγορη αναρρωση φιλε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted March 18, 2010 (edited) Ευχαριστώ και πάλι,πάρα πολυ,όλους σας! Παθολογικά πάμε προς το καλύτερο,ψυχολογικά....μία έτσι...πέντε αλλιώς αλλά πού θα πάει;To άλλο σ/κ βγαίνει ο 1ος γύψος, του ενός ποδιού δλδ,και του χεριού,θ άρχίσουν δειλά-δειλά τα πρώτα βήματα,με πατερίτσες εννοείται....οπότε θα αρχίσει και αυτή η ρημάδα ψυχολογία να φτιάχνει. Περαστικά. Μπορείς πιστεύω να αποζημιωθείς πολύ καλά απο αυτον που προκάλεσε το ατύχημα. Ελπίζω κάποιος μάρτυρας να κράτησε πινακίδες.Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως γίνεται να σμπαραλιάστικε το Εβο (με 180) και ο οδηγός να την έκανε? Ερχόταν με εσάκια, σαν sl9,και μας χτύπησε περισσότερο με την πίσω πορτα του. Και αν δε την έκανε με το αυτοκίνητο, με τα τραύματά του και το σόκ, κατάφερε και το σκασε τρέχοντας?Ακριβώς! Περαστικά και πάλι Edited March 18, 2010 by Mitsaras Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted March 19, 2010 Δημήτρη περαστικά και σιδερένιοι!!!!. Εύχομαι τα καλύτερα και γρήγορα να να τα ξεχάσετε όλα. Σίγουρα είχατε τους άγιους μαζί σας εκείνη την στιγμή. Από την καρδιά μου ότι καλύτερο και γρήγορη καλή ανάρρωση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 20, 2010 τωρα το διαβασα.... σόκ... περαστικά Δημήτρη... υπομονη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted March 21, 2010 Περαστικά φίλε.Εύχομαι τη νέα σαιζόν να το θυμάσαι σαν μια κακή παρένθεση στη ζωή σου.Κινήθηκες νομικά εναντίον του ηλίθιου που έπεσε πάνω σας; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted March 21, 2010 Δημήτρη περαστικά και σιδερένιοι!!!!. Εύχομαι τα καλύτερα και γρήγορα να να τα ξεχάσετε όλα. Σίγουρα είχατε τους άγιους μαζί σας εκείνη την στιγμή.Από την καρδιά μου ότι καλύτερο και γρήγορη καλή ανάρρωση. τωρα το διαβασα.... σόκ... περαστικά Δημήτρη... υπομονη Περαστικά φίλε.Εύχομαι τη νέα σαιζόν να το θυμάσαι σαν μια κακή παρένθεση στη ζωή σου.Κινήθηκες νομικά εναντίον του ηλίθιου που έπεσε πάνω σας; Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Οσο για το νομικό της υπόθεσης....το καθένα με τη σειρά του. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites