Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 7, 2011 Το θεωρώ πολύ πιο πρακτικό από το μαραφέτι που μπαίνει στην GoPro και για να δεις τι τραβάει η κάμερα πρέπει να βγάλεις το κράνος. Με την λύση της Contour ελέγχεις το τι βλέπει η κάμερα ενώ την φοράς. Άλλωστε αυτό δεν είναι για χόρταση, το κάνεις μια φορά για να εξασφαλίσεις την σωστή θέση και δεν ασχολείσαι πια. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted September 7, 2011 Το θεωρώ πολύ πιο πρακτικό από το μαραφέτι που μπαίνει στην GoPro και για να δεις τι τραβάει η κάμερα πρέπει να βγάλεις το κράνος. Με την λύση της Contour ελέγχεις το τι βλέπει η κάμερα ενώ την φοράς. Άλλωστε αυτό δεν είναι για χόρταση, το κάνεις μια φορά για να εξασφαλίσεις την σωστή θέση και δεν ασχολείσαι πια. To μαραφέτι της Go Pro της επιτρέπει να λειτουργεί και σαν μια συμβατική κάμερα ή φωτογραφική μηχανή.... κοινώς δεν χρειάζεται να κουβαλάς 200 gadget μαζί σου στο βουνό..... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted September 7, 2011 Αυτό που παίζει ρόλο είναι η επιθυμητή χρήση. Όταν κάνεις ελεύθερη πτώση, ή όταν είσαι 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, η προβολή της εικόνας στην οθόνη του iphone είναι άχρηστη. Δεν μπορείς να σταματήσεις την στιγμή για να ρυθμίσεις την κάμερα. Αντιθετα, στο βουνό, αν θέλω να τσεκάρω τι βλέπει η κάμερα, πριν την κατεβασιά, ελέγχω τι βλέπει η κάμερα, στο τηλέφωνο που "συνήθως" κουβαλάω, χωρίς να παίρνω 200 gaget μαζί μου. Όμως παίζει ρόλο και το κόστος. Drift170HD 200e, Go Pro 270e, Contur+ 360e. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted September 22, 2011 Γνωριζει καποιος πιο ειναι το αξεσουαρ της Gopro για να την βαλω πανω σε σανιδι του snowboard και αν ειναι βεντουζα ή θα κολλησω κατι και θα το εχω μονιμα επανω????? Επισης καποιο αλλο αξεσουαρ που ειναι σαν βεργα ξερει κανεις που μπορω να το βρω και ποιο ειναι το μεγεθος του?? Την ψαχνω και εγω για αγορα αφου την βρηκα στα 250 (GoPro HD Surf HERO Video and Photo Camera Go Pro New) και πιστευω οτι ειναι καλη τιμη Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
grarxon 0 Report post Posted September 22, 2011 Την ψαχνω και εγω για αγορα αφου την βρηκα στα 250 (GoPro HD Surf HERO Video and Photo Camera Go Pro New) και πιστευω οτι ειναι καλη τιμη Που την βρηκες τοσο; Θα ηθελα και εγω αν γινεται... Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted September 22, 2011 Που την βρηκες τοσο; Θα ηθελα και εγω αν γινεται... Καλησπερα,τι λετε για action cam που ο φακος συνδεεται με καλωδιο σε καποιο display και με ασυρματο χειρισμο.???πχ http://www.hdpov.co.uk/ η΄http://www.exeros-technologies.com/index.php/full-1080p-hd-camera.html. εχεις το πλεονεκτημα οτι βλεπεις τι τραβαει ο φακος και δεν εχεις ολο το βαρος στο κρανος η' στα γυαλια. Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 22, 2011 Αν δεν κάνω λάθος έχει την καλύτερη ποιότητα από όλες τις Helmet cams, αλλά είναι πανάκριβη και ίσως λιγότερο βολική, αφού μπλέκεις με καλώδια κλπ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted September 23, 2011 Που την βρηκες τοσο; Θα ηθελα και εγω αν γινεται... Την βρηκα στο ebay , αν δεν το βρισκεις πες μου να το δω και να σου στειλω λινκ , απο εταιρεια που απο τα ratings ειναι αξιοπιστη. Βασικα εχω κολλησει με αυτη την καμερα για τα αξεσουαρ της, μπορεις να την χρησιμοποιησεις ΠΑΝΤΟΥ!!! Ακομα και αξεσουαρ για να μπαινει πανω στον αετο για kitesurf εχουν βγαλει που ειναι απιστευτο. Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted September 23, 2011 Αν δεν κάνω λάθος έχει την καλύτερη ποιότητα από όλες τις Helmet cams, αλλά είναι πανάκριβη και ίσως λιγότερο βολική, αφού μπλέκεις με καλώδια κλπ. οντως...μακραν η καλυτερη ποιοτητα αλλα η τιμη ξεφευγει πολυ Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted September 23, 2011 (edited) οντως...μακραν η καλυτερη ποιοτητα αλλα η τιμη ξεφευγει πολυ Γεια.για ποια λετε?Εφοσον μιλατε για ακριβη ,μαλλον λετε για την P.O.V .Αυτη την εχω βρει σε διαφορα αγγλικα νηματα με μεχρι 100 ευρω διαφορα.Η αλλη η exeros (ονομασια Ευρωπης) (η πιο φθηνη τιμη ειναι 299 Λιρες)υπαρχει με αλλη ονομασια στην Αυστραλια σαν RAD CAM και στην Αμερικη σαν EVO CAM.Και αυτη εχει πολλη καλη ποιοτητα εικονας.Η pov εχει 120 μοιρες στα 1080 και 95 στα 720 ευρυγωνιο ενω η exeros εχει 120 και 140.Η exeros εκτος Ευρωπης εχει 170 και 140 αν θυμαμαι καλα (RAD &EVO) γιατι χρησιμοποιει αλλο φακο.Τελικως αν θελει κανεις κοβει το καλωδιο στα μετρα του κανοντας βεβαια προσεχτικη δουλεια και δεν μπερδευεται με 1,9 μετρα καλωδιο που εχουν. Edited September 23, 2011 by leonidastria Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted September 25, 2011 ειδα σε καποια φορουμ οτι η μονη καμερα σε περιπτωση που σπασει το προστατευτικο τζαμακι που εχει ανταλλακτικο(αλλα και για περισσοτερα τμηματα του σετ )ειναι η go pro μετα η oregon scintific atc9k και μετα ρωτα πριν αγορασεις το αναφερω επειδη γινονται μικροζημιες και πολλες δεν επισκευαζονται(ριξτε μια ματια σε αντιστοιχα φορουμ) απο ποιοτητα πιστευω οτι η oregon atc9k δεν παιζεται και μεσα και εξω απο το νερο με την go pro να ακολουθει θελει ομως και αρκετη προπονηση να βρεις το καταλληλο σημειο τοποθετησης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted September 26, 2011 Τελικα σε σανιδι την εχει βαλει κανεις να μας πει αν ειναι με το αξεσουαρ για το σερφ (ειναι και λιγο γκουμουτσα για να ειναι μονιμα επανω και μονο σε λευκο χρωμα....) Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 24, 2011 Νέα GoPro HD Hero2 http://gopro.com/hd-hero2-cameras/ Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted October 24, 2011 Τελικα σε σανιδι την εχει βαλει κανεις να μας πει αν ειναι με το αξεσουαρ για το σερφ (ειναι και λιγο γκουμουτσα για να ειναι μονιμα επανω και μονο σε λευκο χρωμα....) σε σανιδι δεν χρειαζεται την γκουμουτσα για το σερφ. Μπορεις να βαλει ενα κατα πολυ μικροτερο μαυρο (καπως οπως αυτα που βαζεις στο κρανος) απλα θελει να προσεξεις να το κολησεις πχ σπιτι σου, να βαλεις και λιγο κολα για σιγουρια εγω το εκανα το βραδυ πριν παω για σκι, και δεν κολησε καλα, ξεκολησε οταν κατεβαινα, αργησα να το παρω χαμπαρι, και ανεβηκα την πιστα με τα ποδια να το βρω... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
espoff 0 Report post Posted November 15, 2011 λοιπόν μόλις αγόρασα τη νέα GoPro HD Hero2 μαζί με το LCD BackPac, την οθόνη δηλαδή που κουμπώνει από πίσω. έχει πολύ καλό μενού σε σχέση με την προηγούμενη και μπορείς να ρυθμίσεις πιο εύκολα. είναι ίδιων διαστάσεων και αυτό που είναι καλό είναι ότι μπορείς ακόμα και στο Full HD να έχεις 170 μοίρες φακό. όσο για τις φωτογραφίες απλά δεν παίζονται. την πήρα από το onboardcamera.gr στα 349 ευρώ και τα παιδιά μου έκαναν και μια μικρή έκπτωση στα αξεσουάρ που πήρα. μόλις γυρίσω κανά βιντεάκι θα επανέλθω με εικόνα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted November 16, 2011 καινουργιο μαραφετι... http://www.liquidimageco.com/products/snow...es-hd-white.php Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted November 21, 2011 http://www.driftcamera.gr/#!vstc8=hd170-stealth 199 ευρω Full HD 1080...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 23, 2011 Super βιντεάκι από την GoPro: YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted November 23, 2011 μολις κατεφθασε η Hero2. βιντεακι λιαν συντομως! Quote Share this post Link to post Share on other sites
espoff 0 Report post Posted November 28, 2011 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 23, 2011 (edited) Ειμαι πολυ κοντα στην αγορα της Go Pro HD 1080p αντι της Drift HD170 Stealth. Θα ηθελα να ρωτησω 1) το πακετο Motorsports Hero "βεντουζαρει" πανω στο σκι ή στο κρανος? Αλλιως να παρω το Helm 2) ποια η διαρκεια της μπαταριας και μιας καρτας SDHC Class 10 Card 16GB σε διαρκεια? Ρωταω μηπως χρειαστει για την μεν πρωτη 2η μπαταρια και για τη 2η μεγαλυτερη καρτα. θελω να τραβηξω καπου στο 15λεπτα σε full αναλυση. 3) στην περιπτωση που δε μου αρεσει το αποτελεσμα μπορω να διαγραψω το βιντεο χωρις να συνδεθει με το PC? Ευχαριστω Γιαννης Edited December 23, 2011 by den_jenerwnw Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted December 23, 2011 1. δεν ξερω...μπορεις ομως να παρεις εξτρα καποια εξαρτηματα ουτως ωστε να μπορεις να την βαλεις και σε κρανος κλπ (εγω αυτην που ειναι για κρανος) 2. πιστευω οτι για 15 λεπτα εισαι μια χαρα 3. η Go Pro χωρις την εξτρα οθονιτσα δεν μπορεις να δεις τι τραβηξες. αρα πως να το σβησεις. Αλλα αν θυμαμαι καλα απο τις οδηγιες , μπορεις Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 8, 2012 ερωτηση. το τσουτσουνακι που μπαινει πισω απο τη gopro για οθονη ταιριαζει σε ολες τις gopro ή μονο στη τελευταια τη 2???? Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted January 8, 2012 αυτο ειχε βγει μου φαινεται πριν βγει η 2 οποτε λογικα παει και σε πιο παλια μοντελα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 28, 2012 Για "δευτερη" φωτογραφικη μηχανη εχω μια Sony με ευρυγωνιο φακο και βιντεο με υψηλη αναλυση.... Επίσης εχει στη βαση υποδοχη για να μπαινει βιδωτη σε βαση. Μηπως εχει κανει κανενας καμια πατεντα για τοποθετηση απλης ψηφιακης σε κρανος???..... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites