ΜΙΚ 17,605 Report post Posted August 24, 2012 Yeah. Μπράβο τους. Καλορίζικη Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted August 24, 2012 Yeah. Μπράβο τους. Καλορίζικη Ευχαριστώ Μιχάλη.Πραγματικοί επαγγελματίες!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted August 24, 2012 Κάτοχοι μιας drift hd (με υποβρύχια θήκη) εδώ και 10 ημέρες. Την βουτήξαμε με την παραλαβή, στο ποτάμι του χωριού στα Τρίκαλα,προχτές στην θάλασσα της Ψάθας και θα την βουτήξουμε ξανά σήμερα.No problem! 1 Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted August 24, 2012 Ήταν το τεστ στεγανότητας; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted August 24, 2012 Ήταν το ξεχαρμανιασμα του μικρού υιού, που με είχε πρήξει όλο το καλοκαίρι να πάρουμε action camera! Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted August 25, 2012 Κάτοχοι μιας drift hd (με υποβρύχια θήκη) εδώ και 10 ημέρες. Την βουτήξαμε με την παραλαβή, στο ποτάμι του χωριού στα Τρίκαλα,προχτές στην θάλασσα της Ψάθας και θα την βουτήξουμε ξανά σήμερα.No problem! Το μεγάλο πλεονέκτημα με τις υποβρύχιες λήψεις είναι οτι δεν αντιμετωπίζεις αυτό το ενοχλητικό "κούνημα" της εικόνας λόγω έλλειψης οπτικού σταθεροποιητή.Η εικόνα δείχνει να ρέει πιο φυσιολογικά και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα λιγότερο κουραστικό. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted August 26, 2012 Ενα πολύ καλό αξεσουαρ για την Go Pro 2.....η οποία μάλλον θα κοσμεί το κράνος μου από τον ερχόμενο χειμώνα.... http://gopro.com/hd-hero-accessories/wi-fi-bacpac-remote-combo/ Φιλικά Σπύρος 1 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 5, 2012 Νέα Contour +2 Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, επιτέλους έχει instant on (όπως το υποβρύχιο μοντέλο) και επιπλέον την δυνατότητα να καταγράφεις ταχύτητα και υψόμετρο στα βίντεο σου. Αν είχε και ρυθμό ανόδου, θα ήταν το υπέρτατο παραπεντίστικο εργαλείο. Για το σκι έχει όλα όσα χρειαζόμαστε, εκτός από το ομολογουμένως εφετζίδικο time lapse της GoPro. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted September 5, 2012 Νέα Contour +2 Για το σκι έχει όλα όσα χρειαζόμαστε, εκτός από το ομολογουμένως εφετζίδικο time lapse της GoPro. Περιμένοντας κάμερα με οπτικό (τουλάχιστον) σταθεροποιητή ζούμε με προγράμματα τύπου adobe και vegas pro για να σταματήσει το τρέμουλο της εικόνας. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted September 6, 2012 Περιμένοντας κάμερα με οπτικό (τουλάχιστον) σταθεροποιητή ζούμε με προγράμματα τύπου adobe και vegas pro για να σταματήσει το τρέμουλο της εικόνας. Έχεις χρησιμοποιήσει και τα 2 προγράμματα; Γενικότερες εντυπώσεις (πχ. ευκολία χρήσης); Έχεις παρατηρήσει μείωση της ποιότητας της εικόνας; Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted September 6, 2012 (edited) Περιμένοντας κάμερα με οπτικό (τουλάχιστον) σταθεροποιητή ζούμε με προγράμματα τύπου adobe και vegas pro για να σταματήσει το τρέμουλο της εικόνας. Καλημερα τι προγραμματα ειναι αυτα τα δυο που αναφερεις,τα φοραει η καμερα? Edited September 6, 2012 by leonidastria Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted September 7, 2012 Καλημέρα.Τα προγράμματα δεν είναι της κάμερας.Η κάμερα γράφει αρχείο .mov που το επεξεργάζεσαι με το πρόγραμμα vegas pro της sony και μπορείς να κόψεις να ράψεις να βάλεις μουσική να βάλεις αργή κίνηση, σταθεροποίηση (image stabilisation) κλπ,κλπ.Το άλλο πρόγραμμα είναι το adobe premiere pro και adobe after effects.Τα ανωτέρω προγράμματα είναι κατάλληλα για χρήση κυρίως από επαγγελματίες.Να φανταστείς κάθε πρόγραμμα έχει καμια 500ρια σελίδες manual.Επίσης όλα κυκλοφορούν στο εμπόριο και στο "εμπόριο".Και το πιο σημαντικό για να κάνεις επεξεργασία hd video χρειάζεσαι ισχυρό υπολογιστή. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted September 7, 2012 εγω το sony vega έχω για τα βιντεάκια που έκανα και φυσικά βασικά πράγματα χωρίς να το ψάξω... Ενώ πάντα τραβάω τα βίντεο στα 750 και όχι στ Full HD1080 αφού γονατίζει ο υπολογιστής και δεν έχω την υπομονή να περιμένω... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 20, 2012 Δεν θυμάμαι, την έχουμε ξαναδεί αυτή; http://www.iontheaction.com Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gasdrama 70 Report post Posted September 21, 2012 Καλησπέρα έχω αποφασίσει μέσα στον ερχόμενο μήνα να αγοράσω μια helmet cam συγκεκρίμενα go pro hero 2 η καλύτερη τιμή που έχω βρει είναι στα 265euro από εδώ http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=15257&sd=specs επίσης από κατάστημα εδώ στη δράμα την έχω βρεί στα 280euro έχετε να πρότεινετε κατί αλλό? η κάποιο κατάστημα με καλύτερη τιμή? Quote Share this post Link to post Share on other sites
oddin 24 Report post Posted September 21, 2012 (edited) Πιστεύω έχεις δει οτι το συγκεκριμένο μαγαζί είναι απο Hong Kong. Λογικά αν στην στείλει με απλό ταχυδρομείο και μικρότερο ποσο αγοράς δεν θα περάσει απο τελεωνείο. Αν όμως την έχεις βρει απο κατάστημα στα 280€, η τιμή ειναι super για Ελλάδα και θα το προτιμούσα απο το να την παραγγείλω απο τo Hong Kong. Επειδή με ενδιαφέρει,σου είναι εύκολο να πεις το όνομα του μαγαζιού που την έχεις βρει 280€ στην Ελλάδα? Edited September 21, 2012 by oddin Quote Scripta Manent Γερναει αυτος που αρχιζει να ζει μονο με αναμνησεις...... Share this post Link to post Share on other sites
gasdrama 70 Report post Posted September 22, 2012 Είναι από ότι μου είπε ο αντιπρόσωπος της gopro εδώ στη δράμα... Δεν ξέρω αν θα σου φανεί περίεργο αλλά ο τύπος έχει μαγαζί με ανταλλακτικά αυτοκινήτων,βενζινάδικο. Το όνομα προφανώς και δε το ξέρω αλλά αν σε ενδιαφέρει μπορώ να βρω το τηλέφωνο του... Επίσης η τιμή είναι φιλική μιας και γνωριζόμαστε προσωπικά αν και νομίζω ότι της πουλάει 305! Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted September 22, 2012 κατι παιζει με αυτη την τιμη δεδομενου οτι η gopro εχει standard τιμη παντου στην ευρωπη απο οτι ξερω... προσοχη να ειναι η hero 2 και οχι η hero hd που ειναι πανω κατω στην τιμη που αναφερετε (και αυτη καλη ειναι βεβαια). επισης αν ειναι η hero 2 ειναι σιγουρα το outdoor pack ή μηπως ειναι η naked (χωρις mounts)? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasdrama 70 Report post Posted September 23, 2012 Μόλις την αγοράσω θα βάλω φώτο να την δείτε... αν και δεν παίζει είναι hero 2 outdoor με όλα τα mounts.. την είδα! Τώρα για την τιμή δεν ξέρω γιατί της δίνει τόσο φθηνά πάντως μου είπε ότι θα μου δώσει απόδειξη 349ε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted September 30, 2012 Μόλις την αγοράσω θα βάλω φώτο να την δείτε... αν και δεν παίζει είναι hero 2 outdoor με όλα τα mounts.. την είδα! Τώρα για την τιμή δεν ξέρω γιατί της δίνει τόσο φθηνά πάντως μου είπε ότι θα μου δώσει απόδειξη 349ε! πες μου οταν την παρεις και για το αν ειναι η ιδια αλλα και για την εξυπηρετηση του καταστηματος... λοιπον ερωτηση...ειναι ασφαλη να παραγγειλω απο το ebay μια ντριφτ Hd? η μπορει πχ να ειναι τιποτα δευτερης διαλογης ...μεταχειρισμενα κλπ η να μην ερθει ποτε...? Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted September 30, 2012 πες μου οταν την παρεις και για το αν ειναι η ιδια αλλα και για την εξυπηρετηση του καταστηματος... λοιπον ερωτηση...ειναι ασφαλη να παραγγειλω απο το ebay μια ντριφτ Hd? η μπορει πχ να ειναι τιποτα δευτερης διαλογης ...μεταχειρισμενα κλπ η να μην ερθει ποτε...? εγω δεν είχα ποτέ θέμα αρκεί να επιλέγεις καταστήματα με βαθμ >98% Αλλά με τέτοιο μεγάλο ποσό δεν φοβάσαι το τελωνείο; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted October 1, 2012 εγω δεν είχα ποτέ θέμα αρκεί να επιλέγεις καταστήματα με βαθμ >98% Αλλά με τέτοιο μεγάλο ποσό δεν φοβάσαι το τελωνείο; Προφανώς ο φίλος μας αγνοεί το τελωνείο.Αν πάντως δεν γνωρίζει πως λειτουργεί το ebay καλό είναι να ρωτήσει μερικά πράγματα γιατί κάμερα δεν περνάει τόσο εύκολα από έλεγχο. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 1, 2012 Ρε παιδια εδω τις εχουμε καινουργιες στο κουτι τους στις ζελατινες τους και σεις θελετε να πληρωσετε "τα δανεια της Αγγλιας" και τελωνεια και αντε μετα να βρεις και εγγυησεις απο το E-Bay και ελεγχους και παραελεγχους και παρτην μετα απο 20 μερες....τι λετε ρε παιδια, τελικα δεν πρεπει να σας αγγιζει η κριση..... http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=14741 2 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted October 1, 2012 @GeorgePS ααα σωστά! γιατί όχι από spider; την Drift δεν ψάχνεις; Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted October 2, 2012 @GeorgePS ααα σωστά! γιατί όχι από spider; την Drift δεν ψάχνεις; ναι την ντριφτ ψαχνω ...οχι δεν ξερω καθολου πως λειτουργει το τελωνειο...αν ειναι καποιος προθυμος να με βοηθησει ευχαριστως...απλα με τον σπαιντερ...1ον δεν ξερει μεχρι ποτε θα την εχει...(παιζει να την παρω αν την παρω αρχες δεκεμβρη)και ας πουμε οτι δεν ειχαμε και τελεια επικοινωνια(χωρις παρεξηγηση) επισης ειναι και η τιμη...αν τη βρισκεις πχ 50-60 ευρω φθηνοτερα... δεν φτανει που θα κανω αγορα...πρεπει να σκεφτω ΚΑΙ την τσεπη μου εγω δεν είχα ποτέ θέμα αρκεί να επιλέγεις καταστήματα με βαθμ >98% Αλλά με τέτοιο μεγάλο ποσό δεν φοβάσαι το τελωνείο; οταν λες να το φοβαμαι? Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites