skimad 665 Report post Posted March 18, 2011 Το λούκι πάνω απ' τα εκδοτήρια μας περιμένει, και αυτό φορτωμένο! © φωτό by over-poulover Μου το εφαγαν δεν το προλαβα YouTube Video -> DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted March 18, 2011 Συννεφιά και νιφάδες με μέτριους ανέμους αύριο στο Χελμό. Ο χρόνος αναμονής στα λίφτ, τις καθημερινές είναι μηδαμινός. Το ύψος του χιονιού στη βάση είναι στα 30 εκατοστά. Για αύριο Σάββατο, 19/03/2011, σε λειτουργία η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, οι πίστες Αριάδνη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, οι πίστες Ισμήνη και Άλκηστις με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα οι πίστες, Αντιγόνη, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβάτηρα Ηρακλή και η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα. Για τη δική σας ασφάλεια είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Σε λειτουργία βρίσκεται και το Snow Park. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 18, 2011 kapten τι γινεται επανω σημερα ? θα σκιαρουμε αυριο ? θα ειναι καλα εντος φυσικα ? απο πετρουλες ? απο Πετρούλα ? απο χιόνη ? απο σκόνη ? απο ? ??? ?? ? Bρε άσε τις πολλές ερωτήσεις στο παλικάρι. Όσο θα υπάρχει χιόνι μια χαρά θα είναι. Και χιόνι έχει ακόμα παντού... Φορτώστε και εκείνον τον ανεπρόκοπο τον γαμπρό μου, να τουν δουν λιγάκι τα βουνά . Άντε γιατί έχω καιρό να πετύχω Κορίνθιους στο Χελμό... Τα λέμε επάνω «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted March 18, 2011 (edited) Γιώργο, το λούκι που κατεβαίνει από την κορυφογραμμή της Νεραιδόραχης και βγαίνει στο πάρκινγκ έχει όνομα και το λένε "ο Χάρος" ο λόγος είναι ότι όταν είσαι στην κορφή πρέπει να κατέβεις αρχικά πολύ εκτεθειμένο πέρασμα με μεγάλη κλίση και μετά να τραβερσάρεις αριστερά για να αποφύγεις τα βράχια και να περάσεις από δεύτερο εκτεθειμένο πέρασμα ... τα drops στα βράχια είναι μεγάλα και εγώ δεν ξέρω να έχουν γίνει από κάποιον ... Edited March 18, 2011 by panpanou ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted March 18, 2011 τα drops στα βράχια είναι μεγάλα και εγώ δεν ξέρω να έχουν γίνει από κάποιον ... θα φέρουμε τον Seth Morrison να τα κάνει αν είναι Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted March 19, 2011 Ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις σήμερα στο Χελμό. Ο χρόνος αναμονής στα λίφτ, τις καθημερινές είναι μηδαμινός. Το ύψος του χιονιού στη βάση είναι στα 30 εκατοστά. Για σήμερα Σάββατο, 19/03/2011, σε λειτουργία η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, οι πίστες Αριάδνη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, οι πίστες Ισμήνη και Άλκηστις με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα οι πίστες, Αντιγόνη, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβάτηρα Ηρακλή και η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα. Για τη δική σας ασφάλεια είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Σε λειτουργία βρίσκεται και το Snow Park. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 19, 2011 Tα Βραχια έχουν και "μικρα" περάσματα το μόνο "αρνητικό" είναι κάτω απο τα βράχια οταν εχει σουπερ χιόνι συνηθως κοβεται πλάκα απο αδιάφορη ως καλή αναλογα και το χιονι που εχει πεσει. και το δευτερο ειναι οτι εχεις τραβερσαρει ολο το βουνο και χάνεις σε υψος και το μεγαλυτερο ποσοστό ναι μεν εχει καλο χιονι αλλα δεν εχει την κλιση που εχει κατω απο το καρεκλάκι σε τοσο αναπτυγμα ουτε εγω ηξερα το ονομα... ποιος το βαφτισε? Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 19, 2011 μαλλον καποιος που το εχει μετρησει απο πανω μεχρι κατω με τον κ@λ@ DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted March 19, 2011 Alcatraz ωραιες οι φωτο σου (ως συνηθως) αλλα εγω σημερα τις βλεπω ετσι Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted March 19, 2011 εχω την εντυπωση οτι πανω χιονιζει!!! Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 19, 2011 Tα Βραχια έχουν και "μικρα" περάσματα το μόνο "αρνητικό" είναι κάτω απο τα βράχια οταν εχει σουπερ χιόνι συνηθως κοβεται πλάκα απο αδιάφορη ως καλή αναλογα και το χιονι που εχει πεσει.και το δευτερο ειναι οτι εχεις τραβερσαρει ολο το βουνο και χάνεις σε υψος και το μεγαλυτερο ποσοστό ναι μεν εχει καλο χιονι αλλα δεν εχει την κλιση που εχει κατω απο το καρεκλάκι σε τοσο αναπτυγμα Δεν χρειαζετε να τραβερσαρεις ολο το βουνο απο το υψος του 4 πυλωνα απο την κορυφη σε βγαζει Ειναι καμια 150 vertical αμαρτια να παει χαμενο σε τραβερσα Μια φορα το εχω κατεβει απο την μυτη της κορυφης Θελει παρα πολυ θαρος να σταθης στην κορυφη πιστεψε με Ειναι πολυ στενα και δεξια σου πεφτει 500 μετρα γκρεμος καθετα στα υδατα της στυγος Η πρωτη στροφη ειναι πολυ δυσκολη γιατι δεν χωρας να στριψης και αν πας ευθεια κατω για να εχεις πιο πολυ χωρο εχεις πιαση τελικη Απο κει και περα ειναι λουκουμακι Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 19, 2011 Αρχισαν τα οργανα Δυσκολα με βλεπω να κρατιεμαι να μην ανεβω αυριο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 19, 2011 Υπάρχει καμία κοντινή φωτογραφία του σημείου για να καταλάβουμε και εμείς για τι μιλάμε; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 19, 2011 Ηellbent ανέβα αύριο Ειχα την τύχη να τραβερσαρω πιο ψηλά από παρακάτω στον "Χάρο"τη προηγούμενη Πέμπτη με 20 πόντους φρέσκο. Έκανα την πατάτα να μην θυμάμαι ακριβώς που θα βγω όπως το έβλεπα από κάτω και βγήκα σε no exit ακριβώς κάτω από τα βράχια. Φώναζα στον Χρήστο που ήταν 50 μέτρα πιο χαμηλά να μείνει πολύ πίσω από νωρίς και μόλις έφτασα ή θα ξεκόλλαγε ή θα ξεκόλλαγε στον επόμενο. Παρακάτω έβλεπα αρχάριους να κάνουν σκι ανέμελα κρακ κρακ το χιόνι και το ονειρο με τον εισαγγελέα με περίεργη δικογραφία με τον περίεργο παγωμένο που ξεκόλλησε τη φονική χιονοστιβαδα Με ελαφρά πηδηματάκια όπισθεν και ευτυχώς ούτε ξεκόλλησε και απλά ξεκίνησα μια ονειρική κατάβαση 50 μέτρα παρακάτω Θέλει πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ προσοχή το σημείο και η είσοδος που βρέθηκα μάλλον θέλει ταμπέλα γιατί μια μερα θα γίνει η πατάτα και έχω δει ζωντανά να βγάζει τρελή χιονοστιβάδα. Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 19, 2011 Με κόκκινο η διαδρομή μου, κύκλος εκεί που σταμάτησα, κυκλος με χ η πορεία με έξοδο για όποιον θέλει να τη ξεκολλήσει με πράσινο ο Χρήστος. Με μπλε τα σημεια που έχω δει να ξεκολλάει Δεν έφτανα στο χ με τον κύκλο έπρεπε να είχα βγει 10 μέτρα πιο ψηλά η τρεβέρσα μου έβγαζε στα βραχια Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted March 19, 2011 Με μπλε τα σημεια που έχω δει να ξεκολλάει όντως εκεί ξεκολλάει ... εδώ η είσοδος πίσω φαίνεται η Νεραιδόραχη (φωτό της Μιχαέλας από κατάβαση του Χάρου ...) εδώ η ξεκολλημένη .... Μιχαέλα ... φωτό: dipanou Διονύσης ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 19, 2011 Το εκτεθειμένο κομμάτι είναι η μόνη είσοδος; Δεν μπορείς να μπεις από πιο χαμηλά; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 19, 2011 Αν θες να ξεφορτωθεις κάποιον ειναι καλή ιδέα... Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted March 19, 2011 (edited) Το εκτεθειμένο κομμάτι είναι η μόνη είσοδος; Δεν μπορείς να μπεις από πιο χαμηλά; ε βέβαια μπορείς .... μόνο που από εκεί δεν είναι "Χάρος" ... είναι απλά .... "Εντατική" .... Edited March 19, 2011 by panpanou ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 19, 2011 Τουλάχιστον έχει καμία νοσοκόμα της προκοπής; Πάντως και από τον "χάρο" να το κατέβεις, πάλι στο ασταθές σημείο δεν θα καταλήξεις; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 19, 2011 Ναι Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted March 19, 2011 Τουλάχιστον έχει καμία νοσοκόμα της προκοπής; τι να την κάνεις; άμα είσαι διασωληνωμένος και γεμάτος σωληνάκια στα χέρια; άστην να παίζει με τους γιατρούς ....... ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 19, 2011 (edited) YouTube Video -> στο 5.30 ξεκολλαει στο σημειο που λεμεκαι στο 6.30 ειναι που ο Χαρος βγηκε παγανια Edited March 20, 2011 by Hellbent Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted March 19, 2011 στο 5.30 ξεκωλαει στο σημειο που λεμε α χα χα .... πως λέμε "πά'ρτα Λίζα και καν' τα κορνίζα ...." ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted March 20, 2011 Μετά τη χθεσινή χιονόπτωση προστέθηκαν γύρω στα 15 εκατοστά φρέσκου χιονιού στο Χελμό. Σήμερα Κυριακή, στη βάση του Χ.Κ.Κ. επικρατούν νεφώσεις , από τη Βαθειά Λάκκα και πάνω έχουμε ηλιοφάνεια, οι άνεμοι πνέουν ασθενείς . Το ύψος του χιονιού στη βάση είναι στα 30 εκατοστά. Για σήμεραΚυριακή, 20/03/2011, σε λειτουργία η πίστα Λητώ με τον αναβατήρα Ερμή, οι πίστες Αριάδνη και Φαίδρα με τον αναβατήρα Δάφνη, οι πίστες Ισμήνη και Άλκηστις με τον αναβατήρα Θέτις, η πίστα Δανάη με τον αναβατήρα Αχιλλέα οι πίστες, Αντιγόνη, Ειρήνη και Ηλέκτρα με τον αναβατήρα Άρτεμις, η πίστα Αλκμήνη με τον αναβάτηρα Ηρακλή και η πίστα Νεφέλη με τον αναβατήρα Στύγα. Για τη δική σας ασφάλεια είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Σε λειτουργία βρίσκεται και το Snow Park. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιονοδρόμων, τα Σαββατοκύριακα το Χ.Κ.Κ. διαθέτει δωρεάν βαν από την αρχή του parking μέχρι τα εκδοτήρια. Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites