Nikolinos_ 0 Report post Posted November 8, 2010 για πείτε τώρα εσείς οι γνώστες , πότε θα ανοίξει περίπου το χιονοδρομικό ? θέλω να το προλάβω πριν μου χώσει κανά πόδι το αφεντικό από τη δουλειά Second is the first looser ; ) 1) You are on the internet 2) You are visiting Snowclub.gr forums 3) You are reading my signature 5) You didn't noticed that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted November 8, 2010 Εγω σαν γνώστης πίστευω οτι θα ανοιξει με τα πρωτα χιονια, σε καλυψα? δεν νομίζω... Πρωτοχρονιά πιστευω (θα ηθελα) να ειναι ανοιχτό www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 8, 2010 οπως εχει ανακοινωσει το κεντρο απο 1η οκτωμβριου ειναι ετοιμο για λειτουργια οποτε οταν θα εχει επαρκη ποσοτητα χιονιου στις πιστες θα λειτουργησει δεν χρειαζεται να ειναι καποιος γνωστης για να το ξερει αυτο τωρα ειναι στα κεφια του καιρου συνηθως χιστουγεννα μας κανει την χαρη και κανουμε σκι θα δουμε οι προβλεψεις παντως φετος δεν ειναι και πολυ ασχημες...κατι θα γινει DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted November 8, 2010 οπως εχει ανακοινωσει το κεντρο απο 1η οκτωμβριου ειναι ετοιμο για λειτουργιαοποτε οταν θα εχει επαρκη ποσοτητα χιονιου στις πιστες θα λειτουργησει δεν χρειαζεται να ειναι καποιος γνωστης για να το ξερει αυτο τωρα ειναι στα κεφια του καιρου συνηθως χιστουγεννα μας κανει την χαρη και κανουμε σκι θα δουμε οι προβλεψεις παντως φετος δεν ειναι και πολυ ασχημες...κατι θα γινει Skimad,αυτήν τη χάρη μιά φορά μας την έκανε και ήταν 16 του Δεκέμβρη!!!Υπάρχει και ανάλογο ρεπόρτο με φωτό, κάπου εδώ μέσα! Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 8, 2010 ειναι κι'αλλες δημογεροντα απλα δεν τις θυμασαι λογο ηλικιας σε δικαιολογω DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nikolinos_ 0 Report post Posted November 9, 2010 οπως εχει ανακοινωσει το κεντρο απο 1η οκτωμβριου ειναι ετοιμο για λειτουργιαοποτε οταν θα εχει επαρκη ποσοτητα χιονιου στις πιστες θα λειτουργησει δεν χρειαζεται να ειναι καποιος γνωστης για να το ξερει αυτο τωρα ειναι στα κεφια του καιρου συνηθως χιστουγεννα μας κανει την χαρη και κανουμε σκι θα δουμε οι προβλεψεις παντως φετος δεν ειναι και πολυ ασχημες...κατι θα γινει δεν κατάλαβες.. δεν είπα ότι πρέπει να είσαι γνώστης με την έννοια ειδικός κτλ. απλά κάποιος μπορεί να είναι ήδη στα Καλάβρυτα ή να έχει άμεσες πληροφορίες από κάτοικο της περιοχής και έτσι να ξέρει καλύτερα τι παίζει και πως πάει. Second is the first looser ; ) 1) You are on the internet 2) You are visiting Snowclub.gr forums 3) You are reading my signature 5) You didn't noticed that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 9, 2010 εχουμε πλήροφοριες και απο ντοπιους εμπειρους οι κουκουναρες λεει εσκασαν ολες και εχουν πεσει κατω πραγμα το οποιο σημαινει βαρυ βαρυ χειμωνα :D πλακα πλακα το 2008 ιδια εποχη μου το ειπε ενας ξεμπαρκος φιλος το ειχα γραψει στο φορουμ ειχε πεσει γελιο αλλα η χρονια ηταν ισως η καλυτερη των τελευταιων 10 χρονων τουλαχιστον ολοι την θυμομαστε την προπερσινη επικη σαιζον δεν ξεχνιεται με τιποτα DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted November 9, 2010 απ' το post σου και στης κουκουνάρας τ' αυτί !!! Α! ρε χιονοτρελλαμένε σκιμάντ Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted November 11, 2010 ειναι κι'αλλες δημογεροντα απλα δεν τις θυμασαι λογο ηλικιας σε δικαιολογω Επ.... πρόσεχε πως μιλάς για τον συγκολητή μου... θα σε φάω... Μητσαρα μην του δινεις σημασία... απ'την ζηλια του τα λέει...που δεν καρβάρει όπως εσύ.... Φίλε Νικολίνο... οι ντόπιοι στα Καλάβρυτα (κατα90% του πληθυσμού) θα πρέπει πρώτα να μάθουν κατά που πέφτει το κέντρο... και μετά την ημερομηνία έναρξης... βάση των κουκουναριών και ρόμπολων... Καλαματιανέ... Νο 2 ...κανόνισε να πάρεις τα σκήπτρα από τον ακατανόμαστο... (φτου φτου φτου Θεός φυλάξοι...). Ξέρεις πόσοι έχουν κερδίσει το Τζοκερ....? Μερομήνια ρόμπολα και άρες μάρες κουκουνάρες.... ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ??? (τώρα που σε χρειάζομαι.....) Φιλικά Τεο... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 11, 2010 α ρε γελαδι θα μας λειψεις φετος απο το μαγαζι βεβαια θα σε φαμε στην μαπα στο βουνο αντε τυχερος εισαι θα σε μαθουμε και σκι που εχεις ξεχασει πως ειναι 2 χρονια τωρα τα σκυπτρα ελεγχονται απολυτα απο τον νο 1 δεν τα χανει με τιποτα μπορει να το επιβεβαιωσει και ο φιλος μας ο μαλλιας : lol: ο γερος καρβαρε μονο οταν τον ποτιζες ρακομελα τωρα δεν εχει οποτε θα τον φερουμε και αυτον στα ισια του τον μετερο που τον ξεθαψες ρε χαχαχαχα DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted November 13, 2010 Επ.... πρόσεχε πως μιλάς για τον συγκολητή μου... θα σε φάω... Μητσαρα μην του δινεις σημασία... απ'την ζηλια του τα λέει...που δεν καρβάρει όπως εσύ.... Ρε, σ΄έβγαλε αυτό που κολήσαμε; Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted November 19, 2010 Για αρκετό διαστημα Μητσαρα... κάμια στιγμή έσπασε.... και πήγε Καλαβρυτα για επανασχεδίαση και ανακατασκευή.... Τι να το κάνεις... σαμπως είχε και χιόνια να διώξουμε.... 80 O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 23, 2010 (edited) Πληροφορίες θέλουν πάνω στον Χελμό να έχει πέσει κάτι τις...και σύμφωνα με το forecast αύριο θα φάει 7ποντάκια. Να ρωτήσω όμως κάτι....? Τις κάμερες που έχουν πάνω πότε λένε να τις βάλουν σε λειτουργία...το Πάσχα....? Χμ...χμ...Ανοργανωσιά μου μυρίζει...!? Edited November 23, 2010 by over-poulover moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 26, 2010 (edited) Προσφορά που μου ήρθε μόλις τώρα στο Mail μου από το Golden Deals...! Για ρίξτε μια ματιά.... ;) 19€ για ημερήσιο Ski Pass + ενοικίαση εξοπλισμού στα Καλάβρυτα Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι αυτή η πρόταση :"Η προσφορά ισχύει από 2/12/2010 έως και 30/4/2011 " Δλδ...πάμε για άνοιγμα στις 2/12....ή θα λειτουργεί μέχρι τις 30/4....? :P Edited November 26, 2010 by over-poulover moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted November 27, 2010 H snow cam του ΧΚΚ θα βρίσκεται σε λειτουργία από την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου. Η καθυστέρηση στην έναρξη λειτουργίας της οφείλεται στο ότι τοποθετήθηκε σε άλλο σημείο του χιονοδρομικού όπου δεν υπήρχαν έτοιμες οι κατάλληλες υποδομές (καλωδιώσεις, ρεύμα κ.λπ.). Φέτος λοιπόν θα βρίσκεται στο σπιτάκι των πιστέρ (δίπλα από την άγκυρα) όπου η θέα είναι καλύτερη και θα περιστρέφεται ώστε να σας δίνει φωτογραφίες από περισσότερες περιοχές του χιονοδρομικού. Όσον αφορά για την ερώτηση της over -poulover για το πότε ισχύει η προσφορά οι ημερομηνίες είναι υποθετικές. Μας ζήτησαν δλδ. ημερομηνίες που να πιάνουν όσο το δυνατόν τη μεγαλύτερη σεζόν, κάτι σαν ετήσια, ώστε αυτοί που θα αγοράσουν την προσφορά να μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν με την προϋπόθεση φυσικά ότι έχει χιόνι! Το ΧΚΚ θα ανοίξει από την πρώτη μέρα που θα έχει ικανοποιητική επάρκεια χιονιού! Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 5, 2010 http://aigio.org/2010/12/blog-post_02.html http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 5, 2010 (edited) http://aigio.org/2010/12/blog-post_02.html Καλό θα ήταν να μην τρέξει ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα λέγοντας το μακρύ του κ το κοντό του, αλλά να περιμένουμε μια "επίσημη" ανακοίνωση από τον κ.Γιαννόπουλο. Όπως και να'χει, κρίμα που έληξε αυτή η συνεργασία... Edited December 5, 2010 by over-poulover moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 5, 2010 Συμφωνώ Μαίρη. Ωστόσο για όλους εμάς που επισκεπτόμαστε τα καλάβρυτα είναι κρίμα! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 5, 2010 Συμφωνώ Μαίρη. Ωστόσο για όλους εμάς που επισκεπτόμαστε τα καλάβρυτα είναι κρίμα! moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted December 5, 2010 Το συγκεκριμένο σάιτ δεν είναι και η πλέον έγκυρη πηγή για οτι συμβαίνει στο χ/κ.είναι περισσότερο πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων και πολλές φορές εκτοξεύονται απίστευτες συκοφαντίες.Όντως πάντως η παραίτηση του Σωτήρη είναι μεγάλη απώλεια για το χ/κ.ας ελπίσουμε να διατηρηθεί η επικοινωνία σε υψηλό επίπεδο! ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 8, 2010 τωρα που το θυμηθηκα, βρε Κωστα την Κυριακη 7 Νοε. ειχες ανεβει στο βουνο? γιατι ακόμα δεν εχουν βρει γιατι επεσε το αεροπλανο... Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted December 8, 2010 Πιλότος του αεροπλάνου ειναι ο γνωστός πολέμιος του ΧΚΚ Metero ο οποιος ως καμικάζι επιχείρησε να εξουδετερώσει το λιφτ Στυγα. www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted December 8, 2010 Σας παραθέτω το Δελτίο Τύπου του chalet του ΧΚΚ: "Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010, ξεκινάει η λειτουργία του chalet του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Το chalet λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και θα ήταν τιμή μας να σας δούμε στον ανανεωμένο χώρο μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Παπαδάτου Ιωάννα στο τηλέφωνο 6947/320520 ή στο e-mail chalet1750@hotmail.com. Ευχόμαστε καλό χειμώνα για όλους μας! Για το «Chalet 1750» Ντέμης Σιδεράκης – Αλέξης Παπαδόγγονας" Με χιόνι ή χωρίς, εμείς εκεί θα είμαστε... Σας περιμένουμε!!! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted December 8, 2010 ωραιοτατα το σαλε θα δουλεψει σιγουρα γιατι αποτι βλεπω σκι δεν βλεπω να κανουμε πριν το νεο ετος Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 8, 2010 αφου δεν βλεπεις σκι αμα ριξει χιονι και ανοιξουν θα κατσεις τιμωρια και δεν θα ανεβεις DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites