over-poulover 7,010 Report post Posted December 8, 2010 Πιλότος του αεροπλάνου ειναι ο γνωστός πολέμιος του ΧΚΚ Metero ο οποιος ως καμικάζι επιχείρησε να εξουδετερώσει το λιφτ Στυγα. Ο Metero....? Που τον θυμήθηκες αυτόν....?!?! moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 8, 2010 (edited) τωρα που το θυμηθηκα, βρε Κωστα την Κυριακη 7 Νοε. ειχες ανεβει στο βουνο? γιατι ακόμα δεν εχουν βρει γιατι επεσε το αεροπλανο... Πιλότος του αεροπλάνου ειναι ο γνωστός πολέμιος του ΧΚΚ Metero ο οποιος ως καμικάζι επιχείρησε να εξουδετερώσει το λιφτ Στυγα. Εχω χάσει κάποιο επεισόδιο; ωραιοτατα το σαλε θα δουλεψει σιγουρα γιατι αποτι βλεπω σκι δεν βλεπω να κανουμε πριν το νεο ετος Εσύ σκί θα κάνεις στο χωριό..... και δεν μου λες τι δηλώσεις είναι αυτές τέλος το σνόουμποαρντ και επέστρεψες στις τάβλες; Edited December 8, 2010 by mainalo Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 8, 2010 Εχω χάσει κάποιο επεισόδιο; Χμ...!Δες εδώ για το επεισόδιο που έχεις χάσει... moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted December 8, 2010 Αγαπητοί φίλοι. Οι λόγοι που αποχώρησα από το ΧΚΚ είναι προσωπικοί και δεν θα ήθελα σε καμμία περίπτωση να γίνουν αφορμή για παρόμοια δημοσιεύματα όπως αυτό του aigio.org. Σε κάποια άτομα από το περιβάλλον του συλλόγου έχω ανακοινώσει τα αίτια, ωστόσο καταλαβαίνετε ότι δεν θα ήθελα να τα ανακοινώσω στο forum γιατί ο σκοπός της αποχώρησής μου ήταν για το καλό του ΧΚΚ. Είναι προφανές λοιπόν, ότι δεν επιθυμώ η παραίτησή μου να γίνει αφορμή για κακόβουλα σχόλια εις βάρος του ΧΚΚ και της διοίκησής του. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Σωτήρης Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 9, 2010 Αγαπητοί φίλοι.Οι λόγοι που αποχώρησα από το ΧΚΚ είναι προσωπικοί και δεν θα ήθελα σε καμμία περίπτωση να γίνουν αφορμή για παρόμοια δημοσιεύματα όπως αυτό του aigio.org. Σε κάποια άτομα από το περιβάλλον του συλλόγου έχω ανακοινώσει τα αίτια, ωστόσο καταλαβαίνετε ότι δεν θα ήθελα να τα ανακοινώσω στο forum γιατί ο σκοπός της αποχώρησής μου ήταν για το καλό του ΧΚΚ. Είναι προφανές λοιπόν, ότι δεν επιθυμώ η παραίτησή μου να γίνει αφορμή για κακόβουλα σχόλια εις βάρος του ΧΚΚ και της διοίκησής του. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Σωτήρης Join the club των... αποχωρησάντων Σωτήρη.... Ελα να γίνουμε πολλές.... Εμένα δεν μου είπες... που είμαι και κουτσομπόλης... Φιλικά Τεο... Υ.Γ. Προσπάθησε και η Νονι να μπει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε... την κράτησε το chalet.... Πάλι μπινελίκια θ'ακούει.... ουουουουουουχαχαχαχαχα... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 10, 2010 Το Καλάβρυτο ετοιμάζεται και μας περιμένει....! "Από την παραλία στο βουνό! Ο Νοέμβριος πέρασε με ζέστες καλοκαιριού και στα πρόσωπα όλων μας ήταν ζωγραφισμένη η απογοήτευση για το τι μέλλει γενέσθαι για το αγαπημένο μας σπορ. Από ότι φαίνεται τα πρώτα καλά χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτό το σαββατοκύριακο και έπεται συνέχεια. Εφόσον υπάρχει επάρκεια χιονιού, το Χ.Κ.Κ. είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στους φίλους χιονοδρόμους και επισκέπτες στις 18 Δεκεμβρίου. Ανοίγει το Chalet του Χ.Κ. Καλαβρύτων από το Σάββατο 11/12 υπό νέα διεύθυνση σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον. " (πηγή:Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων) yeah baby....it's SNOWtime...! moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted December 10, 2010 Το Καλάβρυτο ετοιμάζεται και μας περιμένει....! "Από την παραλία στο βουνό! Ο Νοέμβριος πέρασε με ζέστες καλοκαιριού και στα πρόσωπα όλων μας ήταν ζωγραφισμένη η απογοήτευση για το τι μέλλει γενέσθαι για το αγαπημένο μας σπορ. Από ότι φαίνεται τα πρώτα καλά χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτό το σαββατοκύριακο και έπεται συνέχεια. Εφόσον υπάρχει επάρκεια χιονιού, το Χ.Κ.Κ. είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στους φίλους χιονοδρόμους και επισκέπτες στις 18 Δεκεμβρίου. Ανοίγει το Chalet του Χ.Κ. Καλαβρύτων από το Σάββατο 11/12 υπό νέα διεύθυνση σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον. " (πηγή:Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων) yeah baby....it's SNOWtime...! Άντε να δούμε... γιατί δεν βλέπω φως. "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 10, 2010 να και μια (αλπικη)αλλαγη φετος πρωτη φορα οσο θυμαμαι τουλαχιστον το καλαβρυτο ανακοινωνει ημερομηνια εναρξης και ας μην υπαρχει νιφαδα στο κεντρο καλο αυτο!! αν μας λεει και ποια λιφτ θα λειτουργουν (με το δικαιωμα λαθους προβλεψης βεβαια βουνο ειναι οχι θαλασσα)τοτε θα παμε μια χαρα! DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted December 10, 2010 Αυτη τη στιγμή το έχει στρωσει (3-4 ποντοι) στα 1000 υψόμετρο!και ο καιρός αγριέυει περισσότερο.Λογικά επάνω θα βαζει καλά! Ολα τα λιφτ είναι ''ετοιμοπόλεμα''.Εαν βάλει χιονι θα ανοιξει όλο το κέντρο. ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 10, 2010 Αυτη τη στιγμή το έχει στρωσει (3-4 ποντοι) στα 1000 υψόμετρο!και ο καιρός αγριέυει περισσότερο.Λογικά επάνω θα βαζει καλά!Ολα τα λιφτ είναι ''ετοιμοπόλεμα''.Εαν βάλει χιονι θα ανοιξει όλο το κέντρο. Καμιά φωτογραφία να χαρούμε και εμείς λιγάκι....? moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 10, 2010 απο αερα τι κανει ομως?γτ αν ειναι να χιονιζει και με τον αερα να το στελνει στο μαιναλο δεν κανουμε τπτ. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 10, 2010 Θα κάνουμε στο Μαίναλο! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 10, 2010 (edited) να και μια (αλπικη)αλλαγη φετοςπρωτη φορα οσο θυμαμαι τουλαχιστον το καλαβρυτο ανακοινωνει ημερομηνια εναρξης και ας μην υπαρχει νιφαδα στο κεντρο καλο αυτο!! αν μας λεει και ποια λιφτ θα λειτουργουν (με το δικαιωμα λαθους προβλεψης βεβαια βουνο ειναι οχι θαλασσα)τοτε θα παμε μια χαρα! Να και κάτι που από καιρό θέλω να πω.... Αποθημένο όλων η έγκαιρη ενημέρωση αν το κέντρο είναι έτοιμο... Οκ... ο Τσε ήταν αγύριστο κεφάλι και δεν ενημέρωνε για το αν είναι έτοιμο ή όχι παρα μόνο 2-4 (το νωρίτερο) μέρες νωρίτερα... τα τελευταία χρόνια... Αλλά πραγματικά τι αλλάζει αν το κέντρο σου πει ότι είναι έτοιμο...? Δηλαδή ποιό το νόημα...? Αν χιονίσει θα ανοίξει... ετσι και αλλιώς... αλλιώς θα τους φάνε οι Καλαβρυτινοί... συν την απώλεια κερδών από... απέναντι... Αν δεν υπάρξει επάρκεια χιονιού... ΔΕΝ θα ανοίξει.... ΤΕΛΟΣ.... ΔΕΝ καταλαβαίνω τι αλλάζει εκτός από την ψυχολογία... μας...? Δεν το κάνει μόνο το ΧΚΚ αλλά σχεδόν όλα τα κέντρα... Είναι μια καθαρά ΔΗΜΟΣΧΕΣΗΤΙΚΗ ανακοίνωση χωρίς καμία άλλη ουσία... Προσέξτε... δεν κατηγορώ το ΧΚΚ που βγάζει την ανακοίνωση... καλά κάνει και σας ενημερώνει ότι είναι έτοιμο.... Απλά από την προσωπική μου τριβή... με τα πράγματα απλά σας λέω ότι είναι-δεν είναι έτοιμο το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κέντρο... αυτήν την ανακοίνωση θα βγάλει παραμονές χιονοπτώσεων... για εντελώς τελείως επικοινωνιακούς λόγους.... Πάντως οι χιονοπτώσεις του ΣΚ μάλλον μια βάση θα αφήσουν με τόσο αέρα... Από Τρίτη μάλλον θα βάλει πράμα.... Υ.Γ. Δεν ξέρω από που έχετε τις πηγές σας όλοι ... αλλά μιας και δεν υπάρχει επίσημος ή ανεπίσημος εκπρόσωπος του ΧΚΚ εδώ... κρατάτε και μια πισινή...(λέμε τώρα...) Υ.Γ.2 Κάποιοι που θα πάνε εξωτερικό... ας μην ζητάνε παπάδες... για θα φάνε... καλόγριες... over t-shirt... να ούμε... Φιλικά Ο πρώην καταλληλότερος... Edited December 10, 2010 by TEOXALANDRI O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 10, 2010 Καμιά φωτογραφία να χαρούμε και εμείς λιγάκι....? Η κάμερα δουλεύει καμπάνα : http://www.snowreport.gr/snowcam/kalavrita/ Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 10, 2010 Να και κάτι που από καιρό θέλω να πω.... Αποθημένο όλων η έγκαιρη ενημέρωση αν το κέντρο είναι έτοιμο... Οκ... ο Τσε ήταν αγύριστο κεφάλι και δεν ενημέρωνε για το αν είναι έτοιμο ή όχι παρα μόνο 2-4 (το νωρίτερο) μέρες νωρίτερα... τα τελευταία χρόνια... Αλλά πραγματικά τι αλλάζει αν το κέντρο σου πει ότι είναι έτοιμο...? Δηλαδή ποιό το νόημα...? Αν χιονίσει θα ανοίξει... ετσι και αλλιώς... αλλιώς θα τους φάνε οι Καλαβρυτινοί... συν την απώλεια κερδών από... απέναντι... Αν δεν υπάρξει επάρκεια χιονιού... ΔΕΝ θα ανοίξει.... ΤΕΛΟΣ.... ΔΕΝ καταλαβαίνω τι αλλάζει εκτός από την ψυχολογία... μας...? Δεν το κάνει μόνο το ΧΚΚ αλλά σχεδόν όλα τα κέντρα... Είναι μια καθαρά ΔΗΜΟΣΧΕΣΗΤΙΚΗ ανακοίνωση χωρίς καμία άλλη ουσία... Προσέξτε... δεν κατηγορώ το ΧΚΚ που βγάζει την ανακοίνωση... καλά κάνει και σας ενημερώνει ότι είναι έτοιμο.... Απλά από την προσωπική μου τριβή... με τα πράγματα απλά σας λέω ότι είναι-δεν είναι έτοιμο το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κέντρο... αυτήν την ανακοίνωση θα βγάλει παραμονές χιονοπτώσεων... για εντελώς τελείως επικοινωνιακούς λόγους.... Πάντως οι χιονοπτώσεις του ΣΚ μάλλον μια βάση θα αφήσουν με τόσο αέρα... Από Τρίτη μάλλον θα βάλει πράμα.... Υ.Γ. Δεν ξέρω από που έχετε τις πηγές σας όλοι ... αλλά μιας και δεν υπάρχει επίσημος ή ανεπίσημος εκπρόσωπος του ΧΚΚ εδώ... κρατάτε και μια πισινή...(λέμε τώρα...) Υ.Γ.2 Κάποιοι που θα πάνε εξωτερικό... ας μην ζητάνε παπάδες... για θα φάνε... καλόγριες... over t-shirt... να ούμε... Φιλικά Ο πρώην καταλληλότερος... Έχει λογική αυτό που λες, όπως και ότι στην πραγματικότητα το αυτονόητο στην ελλάδα διαφημίζεται ως εξωπραγματικό. http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 10, 2010 http://www.snowreport.gr/snowcam/kalavrita/ ποιος κοβει πουδρες βραδιατικο? Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 10, 2010 http://www.kalavrita-ski.gr/ 18 του μηνα πρωτα ο θεος θα τσουλισουμε... Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 11, 2010 (edited) Υ.Γ.2 Κάποιοι που θα πάνε εξωτερικό... ας μην ζητάνε παπάδες... για θα φάνε... καλόγριες... over t-shirt... να ούμε... (ας έχει τουλάχιστον ψάλτες...!) Edited December 11, 2010 by over-poulover moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
eirini 0 Report post Posted December 11, 2010 http://www.snowreport.gr/snowcam/kalavrita/ Είναι μια πολύ όμορφη, χιονισμένη μέρα. Καλή σεζόν σε όλους!!! Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted December 11, 2010 http://www.snowreport.gr/snowcam/kalavrita/ Είναι μια πολύ όμορφη, χιονισμένη μέρα. Καλή σεζόν σε όλους!!! Πράγματι! Καλή σεζόν και χωρίς τους περσινούς αέρηδες... "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted December 11, 2010 Λοιπόν, άρτι αφιχθείσα από ΧΚΚ και η ενημέρωση έχει ως εξής: 10 ποντάκια στη βάση και το υπόλοιπο βουνό, απλά λευκό. Χιόνισε εχθές από τις 8 το απόγευμα και μετά με πάρα πολύ αέρα. Πρωινό ξύπνημα σε λευκό τοπίο στους -5 στα Καλάβρυτα, στο δε χκκ, η θερμοκρασία στους -17!!!!!!!!! Αρκετός κόσμος για Σάββατο, μια ήλιο κ μια ψιλό χιόνι, δρόμος καθαρός. Τα υπόλοιπα αύριο... Share this post Link to post Share on other sites
AndreasT 0 Report post Posted December 11, 2010 Για 3ήμερη επίσκεψη στο Χ.Κ. Καλαβρύτων, το που-σου-κου των Χριστουγέννων με το κορίτσι, ποιο είναι το ιδανικό μέρος για διαμονή κοντά στο χιονοδρομικό.. Andreas Triantafyllou Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 11, 2010 Αναλογα πόσα προτίθεσαι να διαθέσεις. Κοντά στο χιονοδρομικό είναι οι Λουσοί και τα Καλάβρυτα. Με αυτή τη σειρά. Στα Καλάβρυτα έχει ζωή, στους Λουσούς όχι. Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted December 12, 2010 Στους λουσους δεν έχει ζωη; ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted December 12, 2010 Ανάλογα σε ποιο σπίτι συχνάζεις Share this post Link to post Share on other sites