Turms 2,694 Report post Posted August 29, 2010 εγω βλεπω για Ischgl... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
pagourman 0 Report post Posted August 29, 2010 Καλά, είστε σοβαροί; Καλοκαιριάτικα σκέφτεστε χιονοδρομικά; (Να φτιάξω κανένα βιντεάκι ακόμα από την Val Gardena; ) Όχι δεν είμαστε σοβαροί, μάλλον χιονοτρελλαμένοι είμαστε !!! Share this post Link to post Share on other sites
pagourman 0 Report post Posted August 29, 2010 Το saalbach ειναι κατι σα τη σαντορινη, για ζευγαρακια και βολτουλεςΔωστε πιστες στο λαο με νυχτερινο και ασχημο χωριο για να λιωνουμε οχτω με οχτω Όχι άσχημο χωριό, τον άμαχο πληθυσμό τι θα τον κάνουμε ; Share this post Link to post Share on other sites
pagourman 0 Report post Posted August 29, 2010 Καιρός ήταν να ανοίξει τπ topic, εγώ ήμουν έτοιμος να το ανοίξω εγώ την προηγούμενη εβδομάδα. Βάλτε αναχώρηση και από Θεσσαλονίκη. Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted August 29, 2010 Πάντα έχουμε αναχώρηση και απο Θεσσαλονίκη για τα μέλη μας από τη Β. Ελλάδα. Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted August 30, 2010 ...για παμε... δευτερα σημερα κι αυριο τριτη...περιμενουμε ολγα... εχω ξεκινησει προγραμμα προπονησης και θελω να ξερω τις υψομετρικες διακυμανσεις των πιστων καθως και τις τεχνικες εγκαταστασεις πισινα-σπα για την απο-θεραπεια μου How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted August 30, 2010 ...για παμε...δευτερα σημερα κι αυριο τριτη...περιμενουμε ολγα... εχω ξεκινησει προγραμμα προπονησης και θελω να ξερω τις υψομετρικες διακυμανσεις των πιστων καθως και τις τεχνικες εγκαταστασεις πισινα-σπα για την απο-θεραπεια μου Κατα απαιτηση του κομη mode-Chrιστο , η εκδρομη θα πραγματοποιηθει στο MAYRHOFEN . Εκει ο Eλληνας x-dreamer ,θα αναμετρηθει με την πιο αποτομη πιστα της ΑΥΣΤΡΙΑΣ ,το γνωστο Harakiri . Πληροφοριες αναφερουν οτι ο Nifadas , δεν θα πεταξει με την αεροπορικη εταιρια ,αλλα θα χρησιμοποιησει το προσωπικο του SPITFIRE . Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted August 30, 2010 (edited) Νικητής δεν έχει βρεθεί ακόμα, για συνεχίστε την προσπάθεια παρακαλώ. Έλα γιατί είμαι έτοιμος να γράψω την ανακοίνωση Edited August 30, 2010 by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted August 30, 2010 Εγω θα περιμενω να το παρει το ποτάμι.... Ετσι πως πατε θα μας σκασετε Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted August 31, 2010 ...για παμε...δευτερα σημερα κι αυριο τριτη...περιμενουμε ολγα... εχω ξεκινησει προγραμμα προπονησης και θελω να ξερω τις υψομετρικες διακυμανσεις των πιστων καθως και τις τεχνικες εγκαταστασεις πισινα-σπα για την απο-θεραπεια μου Aγαπημένε μου Κωστή , αυτό που μπορώ να σου πω είναι................να πάρεις μαγιώ , αλλά και πετσέτα για την σάουνα...... Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted August 31, 2010 Νικητής δεν έχει βρεθεί ακόμα, για συνεχίστε την προσπάθεια παρακαλώ. Έλα γιατί είμαι έτοιμος να γράψω την ανακοίνωση εγω θα ριξω τη ζαρια μου σε obertauern και badgastein. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted August 31, 2010 κερδισες "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted August 31, 2010 Οχι Ολγα δεν κέρδισε. Ειχε inside information! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted August 31, 2010 απετυχα παταγωδως Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted August 31, 2010 Το μερος ειναι απλά μαγιευτικό, ονειρεμένο, θεικό. Good choice! Περιτο να σας πω οτι έχω ξεκοκαλησει το ιντερνετ, εχω κατεβασει το ski map κι εχω δει ποιες πιστες θα κατεβω. Ευτυχως δεν έχω χρωματικες προτιμήσεις (κοκκινες μαυρες μπλε πρασινες). Όλα τα χρωματα μου κάνουν. Απλα οτι κατεβαινει το κατεβαινω Τα αποτελέσματα τα βλέπω μετα χαχαχα. Μια ερώτηση. Οκ διάβασα πως το ξενοδοχείο απέχει 150μ απο το λιφτ. Απο την πόλη πόσο απέχει; Γιατι στις φωτογραφιες τις πανοραμικες που έχει, είδα πως το ξενοδοχειο βρισκεται εχμ μεσα στα δεντρα. Θα μας φανε οι λυκοι και οι αρκουδες;;; http://www.bellevue.mondiholiday.at/en/ Εχει λεωφοριάκια που σε κατεβάζουν στη πολη; Ειναι walking distance? Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted August 31, 2010 ...λοιπον απο διαδρομες, εξαιρετικο ενδιαφερον θα εχει η κοκκινη hohe scharte Η1 μηκους 10,4χλμ και 2300-860 υψομετρικη How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted August 31, 2010 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted August 31, 2010 ολα τα λεφτα το Sportgastein... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
contanti 1 Report post Posted September 1, 2010 Μια ερώτηση. Οκ διάβασα πως το ξενοδοχείο απέχει 150μ απο το λιφτ. Απο την πόλη πόσο απέχει; Γιατι στις φωτογραφιες τις πανοραμικες που έχει, είδα πως το ξενοδοχειο βρισκεται εχμ μεσα στα δεντρα. Θα μας φανε οι λυκοι και οι αρκουδες;;; http://www.bellevue.mondiholiday.at/en/ Εχει λεωφοριάκια που σε κατεβάζουν στη πολη; Ειναι walking distance? Μαλλον. Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted September 1, 2010 Μια ερώτηση. Οκ διάβασα πως το ξενοδοχείο απέχει 150μ απο το λιφτ. Οπως το κοβω παντως εγω,το ξενοδοχειο πρεπει να απεχει τουλαχιστον 600-700 μετρα απο το κεντρικο λιφτ και οχι 150. 150 μπορει να απεχει απο ενα μικρο λιφτ που ειναι πιο κατω απο το ξενοδοχειο και το οποιο στην κορυφη του δεν εχει συνδεση με καποιο αλλο λιφτ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted September 1, 2010 μηπως εννοουν το λιφτ στο Graukocel ή καπως ετσι...εμενα μου ειχε αρεσει εκει αλλα το κυριως μερος ειναι απο την αλλη πλευρα που ειναι οι γονδολες (αν θυμαμαι καλα) Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
estenough 97 Report post Posted September 1, 2010 (edited) Οπως το κοβω παντως εγω,το ξενοδοχειο πρεπει να απεχει τουλαχιστον 600-700 μετρα απο το κεντρικο λιφτ και οχι 150.150 μπορει να απεχει απο ενα μικρο λιφτ που ειναι πιο κατω απο το ξενοδοχειο και το οποιο στην κορυφη του δεν εχει συνδεση με καποιο αλλο λιφτ με πρόλαβες... γνωρίζουμε αν το ξενοδοχείο έχει λεωφορείο για την μετακίνηση απο και προς την γόνδολα??? ή θα είναι περπατητό ή με λεωφορείο της περιοχής όπως πέρυσι?? τα λιφτ είναι στο κόκκινο X Edited September 1, 2010 by estenough Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted September 1, 2010 θα εχει σιγουρα ski bus... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted September 1, 2010 ρε παιδια...λεει: The brandnew "Stubnerkogel" cabin lift is just 150 m away from the hotel and is your direct access to the skiing area. απο την γονδολα πας στο κυριος χιονοδρομικο του Gastein...αυτο απο Bad Gastein και Bad Hofgastein... γιατι να παρετε λεωφορειο;;;; αντε μια φορα να πατε πχ sportgastein, Και μια φορα Dorfgastein αλλα το ζουμι ειναι 150μ. μακρια απο το ξενοδοχειο Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted September 1, 2010 Mε πρόλαβε ο Turms The brandnew "Stubnerkogel" cabin lift is just 150 m away from the hotel and is your direct access to the skiing area. This modern 8 person cabin lift takes you up the Stubnerkogel in comfort. Your winter holiday in the Salzburg province can begin .... Δε μπορει να ειναι παραπλανητικο.... Και απο το Στουμπνερ-τετοιο μπορεις να πας σκιαροντας μεχρι το badhofg-τετοιο (να κανεις και την πιστα των 10χλμ).... Και με σκιμπας στο Ντορφγκ- τετοιο μια αλλη μερα.... Share this post Link to post Share on other sites