Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Αννα

Εκδρομή εξωτερικού ΕΣΤΟΥΧ

Recommended Posts

για ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω αρχειο του google earth. εμένα μου φαίνεται πως αυτο το λιφτ που λενε 150μ μακρια δεν είναι αυτό.....

bad gastein

εκτος αν θέλουν να πούν πάρε το κοντινό λιφτ, κανε σκι και μετά πάρε την γόνδολα...

εγω στο viamichelin που το ειδα μου φανηκε οπως τα λεει το site του ξενοδοχειου

αν πατε και στο how to get to bad gastein και δειτε τον χαρτη εμενα μου φαινεται σχετικα κοντα

πας με τα ποδια

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Βάλε στο google maps την τοποθεσία του ξενοδοχείου σαν αφετηρία και το κόκκινο Χ που είχα βάλει στον χάρτη σαν προορισμο και θα δεις οτι βγάζει 700μ με τα πόδια και 1.6km οδικώς, γιατί κάνει κύκλο.

Edited by estenough

η αληθεια ειναι οτι στο ματι οπως το βλεπω για κανα 500αρι μετρα φαινεται

αλλα σιγα

θα εχει σιγουρα ski bus

οσο για χιονοστρωση...εγω το 2007 ειχα παει, και ειχε...βεβαια πολυ τεχνητο εκει στα χαμηλα αλλα ηταν οκ.

Snow is on my D.N.A.

To ξενοδοχείο δεν έχει δικό του ski bus.

Απόσο ξέρω υπαρχει στάση ski-bus όπως πέρυσι . Δεν είναι 150 μέτρα πάντως. Αν ήταν έτσι θα ήταν ski in -ski out........ περίπου :lol: .

To ξενοδοχείο δεν έχει δικό του ski bus.

Απόσο ξέρω όμως υπαρχει στάση ski-bus όπως πέρυσι . Δεν είναι 150 μ. Πρέπει να είναι παραπάνω. Αλλά πιστευω θα έχει συχνά λεωφωρείο.

Edited by peni

Το ξενοδοχείο σας βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Badgastein στην κεντρική πλατεία δίπλα στον καταράκτη!

Η απόσταση για την τηλεκαμπίνα που οδηγεί Stubnergogel - Angertal - Shlossalm (Baghofgastein) είναι 10' δρόμος με τα πόδια και με τις μπότες στα πόδια. Μέσα από σοκάκια , όχι την κυκλική διαδρομή.

Η στάση του skibus επίσης είναι απέναντι από την τηλεκαμπίνα, δεν θυμάμαι να περνά μπροστά από το ξενοδοχείο σας.

γενικά ωραία περιοχή..να περάσετε καλά! :)

Guest afrodite
Το ξενοδοχείο σας βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Badgastein στην κεντρική πλατεία δίπλα στον καταράκτη!

Η απόσταση για την τηλεκαμπίνα που οδηγεί Stubnergogel - Angertal - Shlossalm (Baghofgastein) είναι 10' δρόμος με τα πόδια και με τις μπότες στα πόδια. Μέσα από σοκάκια , όχι την κυκλική διαδρομή.

Η στάση του skibus επίσης είναι απέναντι από την τηλεκαμπίνα, δεν θυμάμαι να περνά μπροστά από το ξενοδοχείο σας.

γενικά ωραία περιοχή..να περάσετε καλά! ;)

Τέλεια!!! Ειδυλλιακά θα είναι. Δεν έγινε και τίποτα για λίγο περπάτημα, σιγά 10 λεπτα δρομος. Τι ειναι 10 λεπτα μπροστα στην αιωνιότητα ;):) ;

αν ειναι και κατηφορα θα σκιαρουμε μεχρι την τραπεζαρια οπως περυσι! αληθεια ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΦΕ ???

How you stand is how you ski

Guest afrodite

Kαλά το φαΐ πέρσι ήταν.. δεν περιγράφεται. Ατελείωτο!!! Οι ιταλοι φημιζονται για το φαγητο τους, οι Αυστριακοί τι λεει; Θα χασουμε κιλά ή θα παρουμε και μετα θα θελουμε να τα χασουμε;;

Το σωστό είναι : Αππφλ στρούντλ μιτ βανίλε SOS!

Και ούτε πρόκειται πrofεsor LAΠΠΑS

Τέλεια!!! Ειδυλλιακά θα είναι. Δεν έγινε και τίποτα για λίγο περπάτημα, σιγά 10 λεπτα δρομος. Τι ειναι 10 λεπτα μπροστα στην αιωνιότητα :P8) ;

Εαν δεν απατωμαι,εσυ κανεις snowboard...οποτε δεν ειναι τιποτα και 500 μετρα περπατημα για σενα.... :P

elan primetime 33.jpg

Guest afrodite
Εαν δεν απατωμαι,εσυ κανεις snowboard...οποτε δεν ειναι τιποτα και 500 μετρα περπατημα για σενα.... 8)

:P :P :P

Και ούτε πρόκειται πrofεsor LAΠΠΑS

εχεις και συ μαθει με τα ski in out

αλλο να πηδας απο το μπαλκονι στη πιστα και αλλο να κανεις πορεια πρωι πρωι

εχει ομως ιαματικα λουτρα 8) για χαλαρωμα

Χ

...εχεις και συ μαθει να πηδας στη πιστα...
Αγαπητέ επισκέπτη, αυτά τα σπορ είναι για μάς τα παιδιά... εσύ αρκέσου στα ιαματικά λουτρά.

μα εχω ηδη κλεισει στα ιαματικα

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. fanisb
      fanisb
      (49 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts
      460,945
  • Member Statistics

• Total Members
      8,757