estenough 97 Report post Posted September 1, 2010 για ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω αρχειο του google earth. εμένα μου φαίνεται πως αυτο το λιφτ που λενε 150μ μακρια δεν είναι αυτό..... bad gastein εκτος αν θέλουν να πούν πάρε το κοντινό λιφτ, κανε σκι και μετά πάρε την γόνδολα... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted September 1, 2010 (edited) εγω στο viamichelin που το ειδα μου φανηκε οπως τα λεει το site του ξενοδοχειου αν πατε και στο how to get to bad gastein και δειτε τον χαρτη εμενα μου φαινεται σχετικα κοντα πας με τα ποδια Edited September 1, 2010 by Turms Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
estenough 97 Report post Posted September 1, 2010 (edited) Βάλε στο google maps την τοποθεσία του ξενοδοχείου σαν αφετηρία και το κόκκινο Χ που είχα βάλει στον χάρτη σαν προορισμο και θα δεις οτι βγάζει 700μ με τα πόδια και 1.6km οδικώς, γιατί κάνει κύκλο. Edited September 1, 2010 by estenough Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted September 1, 2010 Η χιονόστρωση στα 800μ ? C? Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted September 1, 2010 η αληθεια ειναι οτι στο ματι οπως το βλεπω για κανα 500αρι μετρα φαινεται αλλα σιγα θα εχει σιγουρα ski bus οσο για χιονοστρωση...εγω το 2007 ειχα παει, και ειχε...βεβαια πολυ τεχνητο εκει στα χαμηλα αλλα ηταν οκ. Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted September 1, 2010 ημερομηνια για την εκδρομη εχει ορισθει? Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted September 1, 2010 (edited) 22-29 Ιανουαρίου Μπορεις να βρεις λεπτομέρειες στη σχετική ανακοίνωση Edited September 1, 2010 by pies Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted September 1, 2010 To ξενοδοχείο δεν έχει δικό του ski bus. Απόσο ξέρω υπαρχει στάση ski-bus όπως πέρυσι . Δεν είναι 150 μέτρα πάντως. Αν ήταν έτσι θα ήταν ski in -ski out........ περίπου . Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted September 1, 2010 (edited) To ξενοδοχείο δεν έχει δικό του ski bus. Απόσο ξέρω όμως υπαρχει στάση ski-bus όπως πέρυσι . Δεν είναι 150 μ. Πρέπει να είναι παραπάνω. Αλλά πιστευω θα έχει συχνά λεωφωρείο. Edited September 1, 2010 by peni Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted September 2, 2010 22-29 ΙανουαρίουΜπορεις να βρεις λεπτομέρειες στη σχετική ανακοίνωση στραβομαρα. ευχαριστω Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted September 2, 2010 Το ξενοδοχείο σας βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Badgastein στην κεντρική πλατεία δίπλα στον καταράκτη! Η απόσταση για την τηλεκαμπίνα που οδηγεί Stubnergogel - Angertal - Shlossalm (Baghofgastein) είναι 10' δρόμος με τα πόδια και με τις μπότες στα πόδια. Μέσα από σοκάκια , όχι την κυκλική διαδρομή. Η στάση του skibus επίσης είναι απέναντι από την τηλεκαμπίνα, δεν θυμάμαι να περνά μπροστά από το ξενοδοχείο σας. γενικά ωραία περιοχή..να περάσετε καλά! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted September 2, 2010 Το ξενοδοχείο σας βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του Badgastein στην κεντρική πλατεία δίπλα στον καταράκτη!Η απόσταση για την τηλεκαμπίνα που οδηγεί Stubnergogel - Angertal - Shlossalm (Baghofgastein) είναι 10' δρόμος με τα πόδια και με τις μπότες στα πόδια. Μέσα από σοκάκια , όχι την κυκλική διαδρομή. Η στάση του skibus επίσης είναι απέναντι από την τηλεκαμπίνα, δεν θυμάμαι να περνά μπροστά από το ξενοδοχείο σας. γενικά ωραία περιοχή..να περάσετε καλά! Τέλεια!!! Ειδυλλιακά θα είναι. Δεν έγινε και τίποτα για λίγο περπάτημα, σιγά 10 λεπτα δρομος. Τι ειναι 10 λεπτα μπροστα στην αιωνιότητα ; Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted September 2, 2010 αν ειναι και κατηφορα θα σκιαρουμε μεχρι την τραπεζαρια οπως περυσι! αληθεια ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΦΕ ??? How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted September 2, 2010 Ολο στο σκι το μυαλό σου Κωστή Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted September 2, 2010 Kαλά το φαΐ πέρσι ήταν.. δεν περιγράφεται. Ατελείωτο!!! Οι ιταλοι φημιζονται για το φαγητο τους, οι Αυστριακοί τι λεει; Θα χασουμε κιλά ή θα παρουμε και μετα θα θελουμε να τα χασουμε;; Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted September 2, 2010 Έχω 5 λέξεις για σένα: Αππφλ στρούντλ μιτ βανίλε σος! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 2, 2010 Το σωστό είναι : Αππφλ στρούντλ μιτ βανίλε SOS! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted September 2, 2010 Το ονοματάκι σας δεν βλέπω στην λίστα αγαπητέ! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 2, 2010 Και ούτε πρόκειται πrofεsor LAΠΠΑS Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted September 2, 2010 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted September 2, 2010 Τέλεια!!! Ειδυλλιακά θα είναι. Δεν έγινε και τίποτα για λίγο περπάτημα, σιγά 10 λεπτα δρομος. Τι ειναι 10 λεπτα μπροστα στην αιωνιότητα ; Εαν δεν απατωμαι,εσυ κανεις snowboard...οποτε δεν ειναι τιποτα και 500 μετρα περπατημα για σενα.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted September 2, 2010 Εαν δεν απατωμαι,εσυ κανεις snowboard...οποτε δεν ειναι τιποτα και 500 μετρα περπατημα για σενα.... :P Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted September 2, 2010 Και ούτε πρόκειται πrofεsor LAΠΠΑS εχεις και συ μαθει με τα ski in out αλλο να πηδας απο το μπαλκονι στη πιστα και αλλο να κανεις πορεια πρωι πρωι εχει ομως ιαματικα λουτρα για χαλαρωμα Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 2, 2010 Χ ...εχεις και συ μαθει να πηδας στη πιστα...Αγαπητέ επισκέπτη, αυτά τα σπορ είναι για μάς τα παιδιά... εσύ αρκέσου στα ιαματικά λουτρά. Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted September 2, 2010 μα εχω ηδη κλεισει στα ιαματικα Share this post Link to post Share on other sites