Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
eolos

χ/κ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2010-2011

Recommended Posts

Λεω να ανεβω Δευτετα η Τριτη ειμαι απο Κρητη κ εχω μια δουλιτσα κ λεω να ανεβω μονοημερο πως το βλεπετε??

Λογικά θα σε ζηλεύουμε αν δεν πάρουμε άδεια

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Mikalis τι πιθανοτητες εχουμε να βγουμε πανω απο το Συννεφο το Σάββατο?

Καλημέρα παίδες.

Τι πρόβλεψη έχουμε για αύριο Παρασκευή;

Αέρας? Χιονόπτωση?

Αξίζει να ανέβει κανείς?

Λέω για μετά τις 10:00.

Να το επιχειρήσω?

Thanx

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Mikalis τι πιθανοτητες εχουμε να βγουμε πανω απο το Συννεφο το Σάββατο?

Μεγάλες αλλά από σήμερα ντεν ξερει

Αέρας? Χιονόπτωση?

Ναι αμέ μπόλικα. Θα περίμενα το Σάββατο αλλά αν είσαι κοντά και θες πολύ να κάνεις σκι πήγαινε μια βόλτα. Ξύπνα και δες τι άνοιξε πριν ξεκινήσεις.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

15 ολόφρεσκα ζευγάρια Νordica (Μοντ.2012) θα ειναι διαθέσιμα το Σάββατο 2/4/2011 για Demo!

Το event θα γινει στον Παρνασσό και θα ξεκινήσει στις 9πμ (Στη βαση του Ηρακλή)

Ισως θα ειναι διαθέσιμα και την Κυριακή αλλά δεν θα βασιζόμουν σε αυτό...

Η σειρά θα έχει ποικιλία, θα βρείτε απο τα πολύ απαιτητικά dobermann SL , ίσως είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα σκι που εχει αγωνιστικό sidecut Και ειναι αρκετά σκληρό...

επίσης θα υπάρχει το κορυφαίο καρβοπέδιλο Dobermann Spitfire Pro EDT

ενω θα υπάρχουν σκι μαλακότερα πιο τουριστικά μέχρι ορισμένα για εκτός πίστας και για ορειβατικό σκι. Οτι πρέπει δηλαδη για ερευνα αγοράς.

Ενώ χωρίς να έχω περαιτέρω στοιχεία θα υπάρχουν και ορισμένα σκι της Salomon μοντελα 2012 .

Η πρωτοβουλία ανήκει εξ'ολοκλήρου στο κατάστημα http://www.skishop.gr Και δεν ειναι των εταιρειων.

Μακάρι και άλλα μαγαζιά οι εταιρείες να εφερναν τα σκί του 2012 για να τα δοκιμάσουν οι μελλοντικοι πελάτες τους!

Μπραβο Δημήτρη και Γουλιελμο!

Τετοιες κινήσεις απαιτούν την ουσιαστική στηριξη του συλλόγου μας.

post-592-1301595923_thumb.jpg

15 ολόφρεσκα ζευγάρια Νordica (Μοντ.2012) θα ειναι διαθέσιμα το Σάββατο 2/4/2011 για Demo!

Το event θα γινει στον Παρνασσό και θα ξεκινήσει στις 9πμ (Στη βαση του Ηρακλή)

Ισως θα ειναι διαθέσιμα και την Κυριακή αλλά δεν θα βασιζόμουν σε αυτό...

Η σειρά θα έχει ποικιλία, θα βρείτε απο τα πολύ απαιτητικά dobermann SL , ίσως είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα σκι που εχει αγωνιστικό sidecut Και ειναι αρκετά σκληρό...

επίσης θα υπάρχει το κορυφαίο καρβοπέδιλο Dobermann Spitfire Pro EDT

ενω θα υπάρχουν σκι μαλακότερα πιο τουριστικά μέχρι ορισμένα για εκτός πίστας και για ορειβατικό σκι. Οτι πρέπει δηλαδη για ερευνα αγοράς.

Ενώ χωρίς να έχω περαιτέρω στοιχεία θα υπάρχουν και ορισμένα σκι της Salomon μοντελα 2012 .

Η πρωτοβουλία ανήκει εξ'ολοκλήρου στο κατάστημα http://www.skishop.gr Και δεν ειναι των εταιρειων.

Μακάρι και άλλα μαγαζιά οι εταιρείες να εφερναν τα σκί του 2012 για να τα δοκιμάσουν οι μελλοντικοι πελάτες τους!

Μπραβο Δημήτρη και Γουλιελμο!

Τετοιες κινήσεις απαιτούν την ουσιαστική στηριξη του συλλόγου μας.

post-592-1301595923_thumb.jpg

ΕΤΣΙ.... <_<

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Ενα μεγάλο μπράβο κι από μένα στο Δημήτρη και το Γουλιελμο!

δυστυχως δεν θα μπορεσω να ειμαι εκει να δοκιμασω τα πυροβολα της nordica :P;) ;)

μπραβο στα παιδια για την κινηση τους

αυτο ειναι κατι ασυνηθιστο για τα ελληνικα δεδομενα!!!

DALTONS POW ROBBERY.....

Εύγε νέοι μου!

Να τα κρατήσετε και την Κυριακή να δοκιμάσω κι εγώ γιατί Σάββατο έχω ανειλλημένες υποχρεώσεις! :P

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

ω ναι θα ειναι και κυριακή... θα υπάρχουν απο γυναικεία. μέχρι τα πανακριβα edt σπιτφαιρ ενω το SL θα ειναι FIS και θα υπάρχουν και πουδροπέδιλα... (φυσικά θα υπάρχουν για ολα τα επιπεδα σκι)

μην χάσετε το FireArow :lol: pro... (αν καταφέρουν και μου το ξεκουμπώσουν το σάββατο αχαχαχ)

Πραγματικα θα ειναι ενα ακρως ενδιαφερον σαββατοκυριακο με το event του "Skishop"

Οσοι μπορειτε ανεβητε και δεν θα χασετε και μακαρι να γινονται τετοιου ειδους event καθ'ολη τη διαρκεια της σεζον γενικοτερα μιας και μας γεμιζουν γνωσεις τις οποιες αργοτερα, που ξερεις μπορει να χρησιμοποιηθουν αναλογα....

Μπραβο ρε Τσεγκα, παντα θα βρισκεις συμπαραστατες ρε φιλε!!!! :lol:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Δυστυχώς ο καιρός δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί το skitest σήμερα Σάββατο 02-04-11. Η ομίχλη ήταν απαγορευτική καθ' όλην την διάρκεια της ημέρας. Μακάρι αύριο ο καιρός να είναι καλός.

gtsap

ΥΓ. Πάντως, δοκιμάσαμε όλων των ειδών τους καφέδες που προσφέρει το σαλέ :lol: κατά την διάρκεια της αναμονής μήπως και ανοίξει ο καιρός.

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Δυστυχώς ο καιρός δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί το skitest σήμερα Σάββατο 02-04-11. Η ομίχλη ήταν απαγορευτική καθ' όλην την διάρκεια της ημέρας. Μακάρι αύριο ο καιρός να είναι καλός.

gtsap

ΥΓ. Πάντως, δοκιμάσαμε όλων των ειδών τους καφέδες που προσφέρει το σαλέ :lol: κατά την διάρκεια της αναμονής μήπως και ανοίξει ο καιρός.

Κρίμα. :lol:

Μακάρι άυριο να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για βελτίωση και ανοικτό καιρό (καλά τα λέω MIK-respect για καιρό; :lol: )

Ο δρόμος παιδιά πως ήταν, όπως δίνει το ΧΚ (χωρίς αλυσίδες)?

Ή υπάρχουν τυχόν σημεία που με καλοκαιρινά λάστιχα είναι επίφοβο για καμμιά στραβή???

Γεια χαρά

Edited by itiotis

Σήμερα ήταν καθαρός ο δρομος.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κρίμα. :lol:

Μακάρι άυριο να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για βελτίωση και ανοικτό καιρό (καλά τα λέω MIK-respect για καιρό; :lol: )

Ο δρόμος παιδιά πως ήταν, όπως δίνει το ΧΚ (χωρίς αλυσίδες)?

Ή υπάρχουν τυχόν σημεία που με καλοκαιρινά λάστιχα είναι επίφοβο για καμμιά στραβή???

Γεια χαρά

Μάλλον και συ την ψιλοπάτησες όπως και γω και άλλοι και βγάλαμε τα χειμερινά αφού οι θερμοκρασίες μύριζαν καλοκαίρι...

Αλλά πάντως δεν πιστεύω να χουμε προβλήματα με τους δρόμους πλέον , είναι άλλου είδους χιόνι αυτό τώρα.

Για να δούμε αύριο θα μας την κάνει την χάρη ο καιρός...

Γεια σας παιδια! ;) Ειμαι καινουργιος στο σαητ! Το παρακολουθω καιρο τωρα, αλλα μολις τωρα γραφτηκα!

Σημερα ειχα παει Παρνασσο, αλλα ο καιρος δεν βοηθησε και πολυ.Επειδη ομως χιονισε μου μπηκε στο μυαλο να ξανα ανεβω! Ομως δεν εχω ανεβει ποτε καθημερινη και γι αυτο ηθελα να ρωτησω καποιον απο τους πιο εμπειρους, εαν ο Παρνασσος ανοιγει ολες τις πιστες του τις καθημερινες! Για σημερα Κυριακη λεει οτι θα ανοιξουν ολες οι πιστες, αλλα καπου πηρε το ματι μου οτι πλεον τις καθημερινες δεν τις ανοιγουν ολες , προφανως για λογους οικονομιας.

Και παλι καλως σας βρισκω αγαπητοι συνσκιερ!

Γεια σας παιδια! ;) Ειμαι καινουργιος στο σαητ! Το παρακολουθω καιρο τωρα, αλλα μολις τωρα γραφτηκα!

Σημερα ειχα παει Παρνασσο, αλλα ο καιρος δεν βοηθησε και πολυ.Επειδη ομως χιονισε μου μπηκε στο μυαλο να ξανα ανεβω! Ομως δεν εχω ανεβει ποτε καθημερινη και γι αυτο ηθελα να ρωτησω καποιον απο τους πιο εμπειρους, εαν ο Παρνασσος ανοιγει ολες τις πιστες του τις καθημερινες! Για σημερα Κυριακη λεει οτι θα ανοιξουν ολες οι πιστες, αλλα καπου πηρε το ματι μου οτι πλεον τις καθημερινες δεν τις ανοιγουν ολες , προφανως για λογους οικονομιας.

Και παλι καλως σας βρισκω αγαπητοι συνσκιερ!

Καλημέρα φίλε και καλώς ήρθες στην παρέα του forum.

Καθημερινές λειρτουργούν μόνο Κελάρια με τους αναβατήρες Ηρακλή (4πλο), Αίολο, Περικλή και ενίοτε (σπάνια) με τον Βάκχο (τριπλό) ή τον Τηλέμαχο.

Αυτοί καλύπτουν όλες τις μπλε πίστες των Κελαριών (βλ. και χάρτη εδώ

Κόσμος επίσης πολύ λίγος, εισιτήριο (εξαιρώντας κάποιες εκπτώσεις των ΣΚ από 30€ σε 20-24€ όπως το Σάββατο 2/4 ή αργότερα μέσα στην άνοιξη που σπάει ο κόσμος και το χιόνι) το μισό 15€

Και γω καθημερινές ανεβαίνω συνήθως

Γεια χαρά

What a day (για 3 Απρίλη)

Από όλα τα χιόνια για όλα τα γούστα και εναλλαγές συννεφίας λιακάδας και ομίχλης αλλά γενικά έβλεπες κομπλέ

ΟΙ πιστες αρκετά καλές σιγά γιγά μαλάκωναν αλλά και 5 που το κλείσαμε΄δεν είχε γίνει εντελώς σούπα.

Το τέλειο ήταν τα ανοιιξιατικα εκτός για πολύ γκάζι και εκμάθηση.100 διαφορετικα χιόνια που άλλαζαν και γινόντουσαν ή φανταστικά ή κολλαγαν

Ψιλοάδεο το βουνό ΑΛΛΑ δεν δούλευαν γενικά διαφορα λιφτ και καταφέραμε να έχει ουρές

Μπράβο σε Nordika Salomon Θάνο Δημήτρη για το σκι τεστ

Το βουνό αν δεν βρέξει πολύ εχει χιόνι για 1 μηνα στα Κελλάρια.

ΤΟ ΦΡΥΔΙ

Τα 30 ευρώ για Βάκχο Ηρακλή Αίολο 3 Απρίλη ηταν μια τιμη που τη θεωρώ 40% ακροβοτερη από ότι άξιζε

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

τελικα μια χαρα μας πηγε η μερα! χαρικα για την γνωριμια με οσους ειδα στο βουνο))

Looking forward 2 c'ing you guys on wednesday))

cheers!))

PS: vα βγουν προφητεια τα λογια του ΜΙΚ για αλλα 4 ΣΚ σαν αυτο!!

Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving. © Albert Einstein

Τα 30 ευρώ για σήμερα εγώ τα θεωρώ ξεφτίλα και κοροϊδία!

κι εμείς χαρήκαμε ratus και σας περιμένουμε την Τετάρτη ;)

κι εμένα καλή μου φάνηκε η μέρα ...

ασταμάτητο σκι ;) (που ήταν όλοι;;)

μόνο εμείς κι εμείς... (δεν παραπονιέμαι)

που να φανταστούν ότι οι πίστες είχαν ισιώσει απ' το πολύ χιόνι!!! :D

δοκίμασα και απ' τα καινούργια σκι !! ;)

εντάξει δεν είναι ακόμα για μένα αλλά...

πολύ ωραία μέρα και καθόλου Απριλιάτικη!

που να το φανταστούν όλοι εδώ κάτω

ότι εκεί πάνω είμασταν ντυμένοι όπως τον χειμώνα

το 3ήμερο τόσα ρούχα δεν τα αντέχαμε!

post-2366-1301852762_thumb.jpg

post-2366-1301852795_thumb.jpg

post-2366-1301852822_thumb.jpg

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Φέτος είχα διάφορες ενδείξεις ότι το χιονοδρομικό δεν λειτουργούσε όπως τα προηγούμενα (τρία;;;;) χρόνια.

Σήμερα βεβαιώθηκα και δυστυχώς πέραν αυτού διαπίστωσα ότι οι σκέψεις μου-ανησυχίες μου είναι αρκετά μακριά από αυτές που έχει ο διευθυντής του χιονοδρομικού.

Σήμερα Κυριακή έχουμε ένα χιονοδρομικό κομμένο στα δύο μέχρι τις 12.00.

Το μισό λειτουργεί με την 7 και την 10 χρεώνοντας 30 ευρώ και δίνοντας σε αναστολή την 6, η οποία δόθηκε στις 12 σαν αναβατήρας αλλά όχι σαν πίστα. Δηλαδή κάναμε με δική μας ευθύνη καθώς το χιονοδρομικό θεωρούσε πως ήταν επικίνδυνη (καλώς ή κακώς δεν θα το εξετάσω, απλά να αναφέρω ότι όταν άνοιξε καμιά 30ρια άτομα κατεβαίνανε ενθουσιασμένοι από την ποιότητα που είχε, έστω και κατά το 1/3 παγωμένη).

Φυσικά δεν συζητάμε για λειτουργία του Δία, αλλά η μεγάλη έκπληξη ήταν ότι ούτε Οδυσσέας υπήρχε, ούτε (λιγότερο πρόβλημα) ο Τηλέμαχος.

Έτσι δόθηκε παράταση λειτουργίας μέχρι τις 17.00 (μόνο στα Κελάρια).

Δεν θα μπω σε αναλύσεις αναλύσεων ή το τι άκουγα από τους ασυρμάτους για το πότε γινόταν τι. Απλά οι απαντήσεις που έλαβα σε τυχαία συνάντηση με τον διευθυντή ήταν ότι :

1) μειωμένη κοστολόγηση καρτών θα υπάρχει μόνο όταν υπάρχει προγραμματισμένη μειωμένη λειτουργία

2) Πρώτα αποπαγοποιούμε ή τέλος πάντων τους ενδιαφέρει να λειτουργήσει ο Ηρακλής, μετά ο Ερμής και μετά την 6

3) Η παροχή υπάρχει στον πελάτη καθώς όλοι οι προβλεπόμενοι εργαζόμενοι δουλεύουν.

Τα σχόλια και τις αντιρρήσεις μου σε σχέση με τα παραπάνω ως πελάτης, τις έκανα γνωστές δεν χρειάζεται να τις αναφέρω εδώ.

Τα μόνα που μπορώ να αναφέρω είναι :

1) Πληρώνω πολλά (αναλογικά) χρήματα σε μια περίοδο που ομολογουμένως όλοι (και το χιονοδρομικό) ζοριζόμαστε, αν μη τι άλλο θέλω ανταπόκριση σε αυτά που δίνω.

2) Βλέπω σημαντικές διαφοροποιήσεις στην ποιότητα λειτουργίας φέτος, από τα προηγούμενο χρόνια.

3) Είναι κρίμα η Φτερόλακα (από δρόμους και σαλέ μέχρι αναβατήρες και πίστες) να αφήνεται στο έλεος του θεού.

Έχω βαρεθεί την γκρίνια και την μιζέρια πολλών, ίσως και του εαυτού μου πολλές φορές. Σίγουρα το ΧΚΠ τα τελευταία χρόνια κάνει προσπάθεια ενάντια σε αυτή την μιζέρια. Το δυστύχημα είναι ότι απλά την θρέφει και αυτό διαρκώς.

ΥΓ. Η κατάντια με το τσιγάρο στους κλειστούς χώρους είναι εθνική (και όχι μόνο αυτή). Το να χαρακτηρίσω την αδιαφορία των εργαζομένων (άλλωστε και αυτοί καπνίζουν μέσα) είναι άδικο, εμπρός στην αδιαφορία των ίδιων των γονιών για τα παιδιά τους.

Edited by fotski

Τα 30 ευρώ για Βάκχο Ηρακλή Αίολο 3 Απρίλη ηταν μια τιμη που τη θεωρώ 40% ακροβοτερη από ότι άξιζε

Εγω τα πηρα τοσο που δεν εβγαλα καρτα και γυρισα πισω αθηνα.....

επρεπε να δωσω 75 ευρω για μενα την γυναικα μου και το παιδι μου

με την 6 απατητη και σε λειτουργια μετα τις 10΄30 για να μπορεσω να ερθω κελαρια και την 14 κλειστη και καλα λογω κινδυνου χιονοστοιβαδας.........

ο πινακας στα κελαρια που ημουνα απο τις 8.10 τα εδειχνε ολα ανοιχτα και καναμε την βλακεια και πηγαμε φτερολακα

με το αυτοκινητο που δεν φυσαγε τοσο το πρωι.

Απο κει και περα επρεπε να περιμενω μεχρι τις 10.30 για να μπορεσω να κανω σκι και να πληρωσω ολοκληρη καρτα εγω και η οικογενεια μου

Μου 'πεσε βαρυ που δεν εκανα σκι αλλα θα μου επεφτε βαρυτερο να δωσω τα ευροπουλα μου για αυτη την "παροχη υπηρεσιων"

με την 6 απατητη και σε λειτουργια μετα τις 10΄30

πολύ νωρίς λες. Ο αναβατήρας πήρε κόσμο στις 11.55 με 12 το μεσημέρι

Edited by fotski

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...