Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted July 17, 2013 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted August 7, 2013 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted August 18, 2013 Μικρά Caracal Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted August 18, 2013 Τελικα εκει που περιμενα απο το κυνοκομειο, δε τους τα πηγαν τα κουταβια.... Αν ακουσει κανεις για καυκασου η ασιατικο ποιμενικο ας μου πει παιδες.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 9, 2013 ο Μιλτος μας 3 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted September 9, 2013 Δωσε μας κι αλλες πληροφοριες για το Μιλτο σας, γλυκας ειναι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 9, 2013 (edited) κοπρος είναι βασικα , τον βρήκε ο γειτονας στο δρομο και τωρα τον εχουμε στην πολυκατοικία μαζι με το γατί μας. από τοτε που χάθηκε ο Marco δεν ειχαμε ξαναπαρει σκυλάκι και τωρα ειμαστε ολοι τρελαμενοι..ειναι φατσα και θελει συνεχεια παιχνίδια Edited September 9, 2013 by Olga 3 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted September 9, 2013 Τελικα εκει που περιμενα απο το κυνοκομειο, δε τους τα πηγαν τα κουταβια.... Αν ακουσει κανεις για καυκασου η ασιατικο ποιμενικο ας μου πει παιδες.... Αν σε ενδιαφέρει χαρίζεται στο Αγρίνιο μια Καυκάσου περίπου 1 έτους, είναι ενός φίλου αλλά δυσκολεύεται στην συντήρηση μιας και έχει άλλα 5 σκυλιά, είναι καθαρόαιμη και περιποιημένη πλήρως Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 10, 2013 Από το fb 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 12, 2013 http://youtube.com/watch?v=e8SNOHJ6Bvk Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted September 14, 2013 15 σκυλιά που θα έκαναν τα πάντα για τα παιδιά! 1. Τον υπομονετικό ασθενή για την επίδοξη γιατρίνα! 2. Τον ζωντανό… καμβά για τον νέο Πικάσο! 3. Στη σκανδαλιά θα αναλάμβανε όλη την ευθύνη… 4. Θα έκανε την προσευχή του λίγο πριν πέσει στο κρεβάτι. 5. Θα έκανε μπέιμπι σίτινγκ για το χαριτωμένο μωρό. 6. Θα έδινε ένα γλυκό φιλί στο στόμα… 7. Θα γινόταν η προσωπική πολυθρόνα μόλις άρχιζε το παιδικό στην τηλεόραση… 8. Θα ήταν το «μικρό μου πόνι» που κάθε παιδί ονειρεύεται να έχει. 9. Θα κατασκόπευαν μαζί τους γείτονες… 10. Θα γινόταν το καλύτερο μαξιλάρι ever! 11. Θα έπαιρνε την ίδια στάση με το φιλαράκι του… 12. Θα περιποιόταν τα μαλλιά του φίλου όταν εκείνος δεν μπορούσε… 13. Θα γινόταν ακόμα και… Δαλματίας! 14. Θα βοηθούσε για να φτάσει το φιλαράκι του εκείνο το βάζο με τα σοκολατάκια… 15. Θα έπαιζε στο χιόνι έστω κι αν έκανε πολύ κρύο… perierga.gr Υπέροχες εικόνες....!! 7 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 16, 2013 κάποιοι βρίσκουν το σκι επικίνδυνο 7 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 20, 2013 Meet Zolushka the luckiest tiger in the world. This orphaned Siberian tigress was left to fend for herself when she was only a few months old -- her mother likely killed by poachers. Less than 400 of these rare creatures exist in the wild - the survival of the species literally hangs in the balance with each individual animal. IFAW, the International Fund for Animal Welfare worked with partners in far east Russia to rescue and rehabilitate this amazing animal. Watch as this incredibly rare tiger is released and returned to its wild habitat. For more info, visit http://ifaw.org Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 21, 2013 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted September 22, 2013 (edited) Soultana Hellbendova Η δικια μας στα 13 της χρονια Το roni πισω της ταιριαζει απολυτα Edited September 22, 2013 by Hellbent 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 23, 2013 Hellbendova Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted September 24, 2013 (edited) Νομίζω ότι έχει παραλειφθεί μια συλλαβή για να ακούγεται σωστά: Χελμπεντόνοβα ή Χελμπεντόνοβνα. Edited September 24, 2013 by panchristo Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted September 24, 2013 6 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted September 27, 2013 Πηγή: Το Ποντίκι «International Dog Festival - Athens 2013» «Τα σκυλιά είναι ο σύνδεσμός μας για τον παράδεισο. Δεν γνωρίζουν το κακό, την ζήλια, την δυσαρέσκεια. Το να κάθεσαι με έναν σκύλο στην πλαγιά ενός λόφου σε ένα λαμπρό απόγευμα είναι σαν να βρίσκεσαι στην Εδέμ, όπου η απραξία δεν ήταν βαρετή αλλά ειρήνη». Τα λόγια του διάσημου συγγραφέα, Μίλαν Κούντερα αποτελούν μια απτή απόδειξη της σημαντικής συνεισφοράς των σκύλων στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Η εξερεύνηση της χαράς, της συντροφικότητας, της ασφάλειας που μας προσφέρει ο μικρός αλλά συνάμα πιστός φίλος μας, ο σκύλος, θα είναι και η βάση, πάνω στην οποία δημιουργείται αυτό τον καιρό το «International Dog Festival- Athens 2013». Ετοιμαστείτε το διήμερο 5-6 Οκτωβρίου να απολαύσετε μαζί με την οικογένεια σας, τα παιδιά σας και τους φίλους σας την μεγάλη γιορτή για τον σκύλο. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία «Well Done» με τη πολύτιμη αρωγή και συνεργασία του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας, ο οποίος ταυτόχρονα θα πραγματοποιήσει Διπλή Διεθνή Έκθεση Σκύλων. Το διήμερο φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό (πρώην δυτικό αεροδρόμιο – έναντι Αγ. Κοσμά) και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία γεγονότα της χρονιάς και το σημείο συνάντησης όλων των φίλων του σκύλου στην Ελλάδα. Με μια ευρύτατη ποικιλία από διαγωνισμούς και επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων το «International Dog Festival – Athens 2013» στοχεύει στην ανάδειξη του σκύλου ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας, φύλακα, κυνηγού. Με μια πληθώρα εκδηλώσεων ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα στην διάρκεια του διημέρου να προσεγγίσει όλους τους ρόλους, που έχει ένας σκύλος στην κοινωνία. Μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές, προγράμματα agility, εκπαίδευσης σκύλου (βασική υπακοή και φύλαξη), φροντίδα, καλλωπισμός, προϊόντα, εξοπλισμός άσκησης και άλλα πολλά θα δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον διήμερο, που θα σας «οπλίσει» με γνώση για να βελτιώσετε την καθημερινότητα του καλύτερου σας φίλου. Το «International Dog Festival – Athens 2013» αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας και την σημασία του σκύλου στην σύγχρονη κοινωνία. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 28, 2013 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted October 9, 2013 Shhhhh! -------------- Wraith, το dog festival τι έλεγε; Άξιζε να το επισκεφτεί κανείς; 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted October 11, 2013 Πλακα εχει ο τροπος σκεψης http://perierga.gr/2...1-%CF%80%CE%B1/ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted October 15, 2013 Δεν αφήνουμε το καημένο το σκυλάκι σπίτι όταν πάμε για sb! Bryan Iguchi and his pup get an early start to the season. VIDEO: http://bit.ly/GIgIhN https://www.facebook..._count=1&ref=nf 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
afrodite 894 Report post Posted October 15, 2013 Το γραφω εδω μιας και ειναι το τμημα με τα κατοικιδια. Οπως οι περισσοτεροι ξερετε βρισκομαι Νορβηγια κι εχω και τη γατα μαζι μου. Απο αποκλειστικά εσώκλειστη γατα που ηταν στην Αθηνα (μονο ταρατσα εβγαινε, και οχι αυλη γιατι εμενα σε λεωφόρο και ολα μου τα γατια απο αυτοκινητο εχουν παει) εδω στη Νορβηγια εμαθε να αλητευει στην αυλη μου και στις αυλες των γειτόνων. Εδω οι περιφραξεις ειναι θαμνοι και συρματοπλεγμα της κακιάς ώρας. Δεν υπάρχουν μαντρες και κάγκελα. βεβαια το σπιτι εχει προσβαση σε δρόμο αλλα οχι μεγαλης κυκλοφορίας. Ελπιζω να μη θελει να δοκιμασει τα απεναντι σπιτια. Το προβλημα μου ομως δεν ειναι τα αυτοκινητα αυτη τη στιγμη. Εμαθα οτι μας επισκεπτεται αλεπου. Στην αρχη ειχα πει, αχ τι καλα γλυκουλι ζωακι. Σχολίασα ομως στο φατσοβιβλιο μου ετσι για πλάκα "Οι αλεπουδες τρωνε γατια;" Και δυστυχως ελαβα την απαντηση απο ενα παιδι που εχει ενα κτημα κι εχει σκυλια γατια μεσα, οτι ναι τα γατια ειναι ο πρωταρχικός στοχος της αλεπους. Εχει χασει 12 γατες απο αλεπουδες. Στείνουν καρτέρι και οταν περασει η γατα της ορμάνε χωρις να προφτάσουν να αντιδράσουν!!! Εχω τρομοκρατηθει. Δεν μπορω να κανω κατι... να την ξανακλεισω στους 4 τοιχους τωρα που εμαθε το εξω και την ελευθερία, και ειναι κριμα και θα με κατασπαράξει. Βλεπει κλειστη πορτα και γκρινιαζει. Περιφραξη καλυτερη δε γινεται. Σκεφτηκα να παρω κανα τουφέκι, αλλα περα απο το οτι δεν ειμαι καλη κυνηγος, ε δεν μπορω να ειμαι 24 ωρες το 24ωρο πίσω απο τη γάτα μου με το τουφεκι. Ελεος. Και ναι ειμαι φιλοζωη και δε θα σκοτωνα αλλο ζωο, αλλα ετσι και μου φαει τη γατα μου μα το θεο θα τη γδαρω με τα ιδια μου τα χερια. Αν τη βρω βεβαια..... @$#$$% προς το παρων, θα ευχηθω να μην ειναι πεινασμενη η αλεπου. Να μην την παρει χαμπαρι. Quote My Life In Oslo-Norway: http://oslomylove.blogspot.gr Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted October 15, 2013 Δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος ότι ισχύει αυτό...Πρώτον γιατί η γάτα είναι κυνηγός από τη φύση της και είναι εφοδιασμένη και με επιθετικά και με αμυντικά χαρακτηριστικά (όσφρηση, όραση, ακοή, δονήσεις), συν το ένστικτο του κηνυγού, που δύσκολα τις κάνουν στόχο. Επίσης η αλεπού γενικά είναι αρκετά τεμπέλα και προσπαθεί να βρεί έτοιμο ή εύκολο φαγητό, και ένας άλλος κυνηγός δεν εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία. Δες εδώ. Μήπως σαν λύση να δοκιμάσεις να τονώσεις τα ένστικτα της γάτας σου; Δεν είμαι ειδικός, αλλά επειδή στα μέρη μου έχει πολλές αλεπούδες, μόνο κότες και κουνέλια είχαν πρόβλημα. Τέλος, δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο (ή "νόμιμο") στην Νορβηγία, το να σκοτώσεις ένα ζώο στην ψύχρα... Quote Share this post Link to post Share on other sites