captainhook3 680 Report post Posted March 9, 2013 Η λυση του συναγερμου θα παει 1500+ το μηνα μιας και το εχω ρωτησει κ αυτο... Σημερα το πρωι λοιπον εμαθα απο το κυνοκομιο Λαμιας οτι βοσκος θα τους παει τα κουταβια απο Ελληνικους ποιμενικους οποτε σε κανα 2 μηνο θα ειμαι ετοιμος εκτος κ αν τυχει νωριτερα κατι καλυτερο ( που δε το βλεπω). 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 9, 2013 Η λυση του συναγερμου θα παει 1500+ το μηνα μιας και το εχω ρωτησει κ αυτο... Σημερα το πρωι λοιπον εμαθα απο το κυνοκομιο Λαμιας οτι βοσκος θα τους παει τα κουταβια απο Ελληνικους ποιμενικους οποτε σε κανα 2 μηνο θα ειμαι ετοιμος εκτος κ αν τυχει νωριτερα κατι καλυτερο ( που δε το βλεπω).... Παντως γνωστη μου που εχει 4 ασιατικα( δυστυχως μεγαλα σε ηλικια για να επερνα κουταβι απο αυτη) το κοστος τους δε ξεπερναει το 100-150 ευρω.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 9, 2013 σε αυτο τον υπ, δεν εχω ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ φωτο . του ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ που ακουει στο ονομα αρης , . τελειος φυλακας ,και πανέμορφο σκυλι ,με εξοδα ,για τον καθε μηνα περιπου 26 ευρο , για την τροφη του , αναλόγως βαβαια και την μαρκα τις τροφης , τωρα τον ταΐζουμε μονο για συντήρησή ,μια και εχει γινη τερατακη, σαφεστατα σε ποιο μικρη ηλικια κατανάλωνε ,ακριβότερες τροφες με περιπου 85 ευρο το σακι , μα τωρα εχουμε εναν τέλειο φυλακα και παράλληλα και πιστο φιλο . και το κυριότερο δεν γαβγίζει ,, συνεχεια οπως αλλα σκυλια παρα μονο οταν υπαρχή λογος πραγμα που δεν μας φερνει σε ρήξη με τους γείτονες 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
michael2580 64 Report post Posted March 9, 2013 καποτε ειχα και εγω ενα ροτ συνονοματο με το δικο σου. οντως απιστευτο σκυλι και για εμενα πανεμορφα και πολυ δυνατα. ιδανικα για φυλακες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 9, 2013 Τα Καυκάσου δεν τρώνε όπως τα ροτ! Όπως και τα Αγ. Βερνάρδου! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 10, 2013 Τα Καυκάσου δεν τρώνε όπως τα ροτ! Όπως και τα Αγ. Βερνάρδου! [/quote ta benardoy θα φανε και εσενα απο την ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ που εχοτν στο πισοδερι ταισα τα ΒΕΡΝΑΡΔΟΥ 2 κιλα παλτσετες που μου ειχανε χαλάσει . σε πακετα του 1 κιλου το καθενα . εκει ειδα να τις καταπινουν αμασιτες , δεν προλαβα να ανοιξω το δευτερο κιλο και χαθηκε το πρωτο , και μιλαμε για σκυλια χορτασμένα μεχρι αηδίας ,απο τα φαγητα που ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ απο το ρεστωραν !! 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted March 10, 2013 Επίσης τα ακούς Πολυ καλα αλλα δυσευρετα κ ακριβά..... Αν έχει κανείς άκρη για Καυκάσου ας μου πει..... Να επεμβω στη συζητηση σας και να πω δυο πραγματακια Ο καυκασος ειναι ενας πολυ καλος σκυλος....ΑΛΛΑ......χρειαζεται χειριστη εμπειρο με σκυλια Αν δεν εχεις εμπειρια με σκυλια θα σου προτεινα να μην παρεις καυκασο Ειναι σκυλια με αρχηγικο ταπεραμεντο και αν δεν καταφερεις να περασεις εσυ ως αρχηγος τοτε την εκατσες,,, Κατι αλλο,εισαι μονος σου? εχεις οικογενεια ? παιδια? Σε γενικες γραμμες δεν ειναι σκυλια για τον καθενα Ο χειρηστης (αφεντικο) πρεπει να εχει δυνατες ηγετικες ικανοτητες και να εχει πολυ χρονο ωστε να δουλεψει τον σκυλο σε κοινωνικοποιηση και εκπαιδευση Αν παρολα αυτα ενδιαφερεσαι ακομα,μπορω να σου δωσω ενα τηλ ενος που ασχολειται χρονια με καυκασου και ξερει τη ρατσα σαν την παλαμη του Ισως μπορει να σε βοηθησει να βρεις ενα καυκασο χωρις πολλα χρηματα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted March 10, 2013 εγω ειχα 9 χρονια καυκασου. τον κοιμησα τον ιουνιο του 10......(ογκος στον εγκεφαλο) http://www.youtube.com/watch?v=SWUl8-55nVI 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted March 10, 2013 IMG_0117border by bujinkan, on Flickr 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted March 15, 2013 (edited) ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ που ακουει στο ονομα αρης , . τελειος φυλακας ,και πανέμορφο σκυλι Σιγα το γατακι ρε φιλε...παρε μια φωτο να δεις πως ειναι τα ROTTWEILER Νικο στη φωτο ειναι μολις 12 μηνων Edited March 15, 2013 by snowholic 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 15, 2013 (edited) ενταξη ρε γιωργο ειπαμε καλη η νυφη ,και θα ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΟΥΝ , αλλα εσυ το ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ , στο τελος θα μας ζητάς και να πληρώσουμε ,την νυφη , επειδη δηλαδη τις εχεις ενα κόκκινο λουρι στο λαιμο ,θα μας το ΠΑΙΞΕΙΣ και κολονάκι !! δεν μπορω απο αυτον τον ΥΠ να ανεβασω φωτο κλπ .διοτι θα εβλεπες τον αρη και θα πέθαινες απο το το δεος αντε κανονισε να ανεβείτε προς τα εδω , επανω ,,οπως ειχαμε κουβεντιάσει !! Edited March 15, 2013 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted April 3, 2013 Κάποιο Χάσκυ κυνηγούσε πουλία... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted April 3, 2013 Μάλλον ορειβασία - στυλοβασια έκανε ....... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted May 7, 2013 ROTT & LEMON Επρεπε να δειτε τη μουρη της οταν αποφασισε να δαγκωσει το λεμονι... πολυ γελιο... 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted May 27, 2013 http://youtu.be/x3XbSZ48WQw Quote Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted May 27, 2013 http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/31868 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
afrodite 894 Report post Posted May 27, 2013 Αυτο το γατί το θέλω!!!! http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231250022 1 Quote My Life In Oslo-Norway: http://oslomylove.blogspot.gr Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted May 28, 2013 ... http://www.lifo.gr/t...andpieces/31868 ... Επειδή αρκετοί θα είναι αυτοί που δεν θα κλικάρουν το παραπάνω link, αναδημοσιεύω τις φωτογραφίες / κείμενα του άρθρου από τη LiFO. Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει τελευταία... Thaks karakw. :respect: 8 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
akis1967 32 Report post Posted June 8, 2013 δεν ξέρω αν μπορώ να το βάλω σε άλλη κατηγορία - αν χρειάζεται ας επέμβουν οι mods please. Είναι οκτώ, είναι όλα ολόμαυρα εκτός από 2 , είναι κυνηγόσκυλα (pointer/γιουρα με γκέκα - θεωρητικά είναι λαγόσκυλα), η μαμά τους τα έφτυσε λόγω γέννας, θηλάζονται ακόμα με μπιμπερό - δεν έχουν κλείσει 3 εβδομάδες, ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να τα κρατήσει και θέλει να τα δώσει. Πληροφορίες με πμ ή εδω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted June 8, 2013 Ας το μόνο του να ξεχωρίζει, και σε κανένα μήνα το μετακινούμε στα κατοικίδια. Όμορφα τα μικρά! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted June 24, 2013 Cuteness alert! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted June 26, 2013 Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΥΤΙΑ 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted July 10, 2013 Γάτες Ludmila Pankova 08.07.2012 | Συγγραφέας: Margosha Lyudmila Pankov, καλύτερα γνωστός στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο - «Τες» - ζει και εργάζεται στη Ρίγα. Γάτες - οι κύριοι χαρακτήρες του έργου τη φωτογραφία της. Η εμμονή του με αυτά τα χαριτωμένα, γούνινα πλάσματα Λιουντμίλα Pankov εξηγεί: «Αγαπώ τα ζώα από την παιδική ηλικία, και κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι οι γάτες στην καρδιά μου καταλαμβάνουν την υψηλότερη θέση." Πρώτη βολή Ludmila του έκανε πριν από έξι χρόνια και, στη συνέχεια, χάρη στην κοινωνικότητα, και την επιθυμία να κάνουν νέους φίλους, είναι όλο και περισσότερο χρόνο που δαπανάται σε διάφορες τηλεοπτικές γάτα, έτσι ώστε σήμερα μπορούμε να δούμε όμορφες φωτογραφίες της. http://blogs.mail.ru...3CC5F2196D.html Αναδημοσιευμένο από εδώ: http://maslenkova.ru/?p=1779 (μετάφραση από το google translate) 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted July 11, 2013 :thumbup: 2 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted July 13, 2013 Ο Ορισμος της Αποριας αποτυπωμενος σε μια φωτογραφια! 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites