ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted July 14, 2011 To μόνο που δε θέλω ειναι να σαμποτάρω το πάρτι του συλλόγουΕίμαι σίγουρος γι' αυτό και δεν το λέω για να καλοπιάσω. Άλλωστε δεν έχω κάποιον λόγο. "πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμένος"Αυτό τί το θέλατε ;Για να με πληγώσετε ; Μ' έχετε δεί τώρα τελευταία ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted July 15, 2011 Είμαι σίγουρος γι' αυτό και δεν το λέω για να καλοπιάσω. Άλλωστε δεν έχω κάποιον λόγο. Αυτό τί το θέλατε ; Για να με πληγώσετε ; Μ' έχετε δεί τώρα τελευταία ; Εννοω πως πηγα να βοηθήσω και αντί γι' αυτό παραλίγο να βρω και τον μπελά μου.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted July 15, 2011 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted July 15, 2011 καλα εχω παθει ....με την βιβη .....ενω ολοι οι αλλοι προσπαθουν κατι!! να γραψουν!!!! ..... ...αυτη πεταει μια φωτο και μας "παει" ολους για τα μπανια και φυσικα αυτες που παθαινουν εγκεφαλικα ειναι η Αφροδιτη και η Ολγα με την απνοια που φαινεται ...στο βαθος των φωτογραφιων ΑΝΤΕ 1 ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑςΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..... Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted July 15, 2011 καλα εχω παθει ....με την βιβη .....ενω ολοι οι αλλοι προσπαθουν κατι!! να γραψουν!!!! ..... ...αυτη πεταει μια φωτο και μας "παει" ολους για τα μπανια και φυσικα αυτες που παθαινουν εγκεφαλικα ειναι η Αφροδιτη και η Ολγα με την απνοια που φαινεται ...στο βαθος των φωτογραφιων ΑΝΤΕ 1 ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑςΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..... Ναι οσο τηβλέπω τη φωτο παθαίνω... γιατί κάπως έτσι θα είναι την Κυριακή... Είναι φίλη μου και δε θέλω να την πληγώσω, αλλά με πληγωνει τα μάλλα. Δε φτάιει η κακομοίρα. Εκεινη τη μερα που πηγε να κλείσει το μαγαζι άπνοια είχε, αυτες τις φωτογραφίες τράβηξε. Aν είχε πάει όμως τη σωστή μέρα, η φωτογραφείες της θα ήταν κάπως έτσι.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted July 15, 2011 μερικά "στοιχεία" για να αναγνωρίσετε τον ΚΟΥΡΟ από τη Λεωφ. Σουνίου... Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted July 15, 2011 το parking μεγάλο και άδειο* όπως στρίβουμε από τη λεωφόρο δεξιά και πάλι δεξιά γιατί αριστερά είναι το parking της υπόλοιπης παραλίας *σε ώρες μη αιχμής Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted July 15, 2011 2 μέρες πριν απο την συνάντηση που θα έχουμε στην Ανάβυσσο..και επειδή καποιοι βλέπω ότι ίσως να μην έχουν μέσο, αν θέλετε μπορείτε να κάνετε ένα carpooling για τα άτομα που δυσκολεύονται στην μετακίνηση... Θα είναι πιο εύκολο και οικονομικό! Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
gi@nnis 7 Report post Posted July 15, 2011 Αν ενδιαφερει καποιον ξεκιναω απο αγια βαρβαρα στο παλαιο φαληρο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted July 15, 2011 Δεν βαζετε και κανενα σκιτσακι για το που θα παμε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted July 15, 2011 Δεν βαζετε και κανενα σκιτσακι για το που θα παμε; http://www.kourosclub.gr/directions Makis ελπίζω να βοήθησα...! See u there!!!!! N. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted July 16, 2011 Ευχαριστω Νανα! Αυτο βεβαια το ειχα ηδη δει... Κατι πιο περιγραφικο απο την ΒΔ πλευρα του κολπου υπαρχει; Να το φτιαξουμε; Το κυριωτερο...Parking υπαρχει για τους καθυστερημενους; (Σκεφτομαι να ερθω κατα τις 1700... ). Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted July 18, 2011 Μια φωτογραφια εβγαλα... αφου ειδα και επαθα να βγαλω το Μελετη απο τη σκηνη... Μελετη βγες απο κει ρε, μου χαλας τη φωτογραφια... Με τα πολλα, μου εκανε τη χαρη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted July 18, 2011 φουλ στην αδρεναλίνη τα κοριτσια του snowclub Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted July 18, 2011 οσες προλάβαμε και τραβήξαμε το πρωι.. Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted July 18, 2011 ειναι καπως σουρρεαλιστικο... ΕΣΤΟΥΧ σε beach bar Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted July 18, 2011 nice photos, πάντα τέτοια! ωραίες οι αντιθέσεις ...από το βουνό στη θάλασσα- τσιμπήσατε κανένα ψαράκι? serious cat problem και πάλι=άτιμα τα γεράματα με κράτησε Αθήνα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted July 19, 2011 τι θα γινη ρε παιδια μια θα σας βλέπω με φισκα στο ρουχο , και μια οσο το δυνατον λιγοτερα ρουχα δεν μπορω να σας αναγνωρισω Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted July 19, 2011 Ήταν μια απο τις όμορφες συναντήσεις του Συλλόγου και αρκετά χαλαρή θα έλεγα...μάλλον αυτό ψάχναμε μια ζεστή Κυριακή του Ιουλίου. Ο χώρος ήταν αρκετά ιδανικός, η θάλασσα σχετικά καθαρή (εκτός από κάτι αχινούς που μ επισκέφτηκαν.. ), η μουσική δυνατή (νεανική θα έλεγα 80 ) και η διάθεση παιχνιδιάρικη. Ελπίζω από τον Σεπτέμβριο να είμαστε πάλι όλοι μαζί και να οργανώνουμε πάντα όμορφες συναντήσεις. Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted July 19, 2011 Ήταν μια απο τις όμορφες συναντήσεις του Συλλόγου και αρκετά χαλαρή θα έλεγα...μάλλον αυτό ψάχναμε μια ζεστή Κυριακή του Ιουλίου.Ο χώρος ήταν αρκετά ιδανικός, η θάλασσα σχετικά καθαρή (εκτός από κάτι αχινούς που μ επισκέφτηκαν.. ), η μουσική δυνατή (νεανική θα έλεγα ) και η διάθεση παιχνιδιάρικη. Ελπίζω από τον Σεπτέμβριο να είμαστε πάλι όλοι μαζί και να οργανώνουμε πάντα όμορφες συναντήσεις. Φιλικά Νανά H αλήθεια ειναι οτι ο χωρος που καθίσαμε και υποτίθεται πως είναι ο χωρος διεξαγωγής windsurfing (εδώ γελάνε... αυτό ειναι από άλλο ανέκδοτο που θα σς το πω άλλη ώρα) ειναι σαν ναρκοπέδιο. Απο τη μια εχει βραχια και απο την άλλη εχει αχινούς. Και τον χειμώνα γίνεται ακόμα χειρότερα. Καθε καλοκαιρι το Kouros club φερνει μπουλντόζες και μαζευει τα βραχια που εχουν βγει και ρίχνει άμμο και κάπως εξομαλίνεται η κατασταση. Αν το δειτε τον χειμωνα θα νομιζετε πως πραγματικα για να περπατησεις εκει περα πρεπει να εισαι το λιγοτερο φακίρης και κασκαντέρ. Το φιλέτο της παραλίας είναι από κει που τελειώνουν οι ξαπλωστρες του Κουρου και επειτα. Ουτε αχινοι ουτε πετρες ουτε τιποτα. (Ε του χρόνου σιγουρα θα ανοιξει κι αλλη μια καφετερια γεματη ξαπλώστρες και θα πάρουν και τα τελευταία 100 μετρα ελεύθερης παραλίας και θα μας διώξουν εντελώς). Τωρα για τη μουσική που την λες "νεανική" ή εγώ γέρασα ή απλά τη βρήκα εξαιρετικά εκκωφαντική σε σημείο να πάθω ημικρανία. Ειδικα εκεινο το βιολι..... ωραιος ο τύπος πολύ καλος αλλά..... ας πάει στο μεγαρο να αναδείξει το ταλέντο του (ή στο ελλαδα εχεις ταλεντο). Δε φταίει βεβαια αυτος, αλλα αυτος που χειριζεται το volum. Δε νομίζω πως ταιριάζει η μουσική τοσο δυνατα σ' υτο το περιβάλλον. Ο αλλος ένα Σκ εχει να παει να χαλαρώσει με την οικογένεια του στην παραλία και είναι αναγκασμενος να κυκλοφορει με ωτοασπιδες και μς πονστάν (μη πω λεξοτανιλ και το χοντρύνω ) Τεσπα... ολα αυτα δεν έχουν σχεση με το παρτυ του συλλογου (η μουσική τοσο δυνατά θα ήταν ειτε ειχε παρτυ ο συλλογος έιτε όχι 80 ) ήταν τέλιο οπως παντα. Χαρηκα που σας είδα ολους ή σχεδόν όλους. Αναμενουμε την επομενη χαρουμενη συνάντηση. ΥΓ η αφησα του συλλογου με τη χιονισμενη βουνοκορφη σε μια παραλια με συνθηκες άπνοιας και 40 βαθμους C arketa soyrealisthkh Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted July 19, 2011 αυτος ηταν και ο σκοπός (να μην περάσει απαρατήρητο το πανο) και μαλλον το πετύχαμε// απο τον δασκαλο του ws μεχρι τους σερβιτόρους, ολλοι ρωτάγανε για την αφίσα αντε, και του χρονου να’μαστε καλα. Νανουκο, δεν ειπες για τους 3 νεους σκιερ του συλλογου Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted July 19, 2011 Πολυ καλη η καλοκαιρινη εκδηλωση και μπραβο στους διοργανωτες και στους συμμετεχοντες. τι θα γινη ρε παιδια μια θα σας βλέπω με φισκα στο ρουχο , και μια οσο το δυνατον λιγοτερα ρουχα δεν μπορω να σας αναγνωρισω Ετσι ειναι φιλε Νικο το παν ειναι η παρατηρητικοτητα. (μου θυμισε τον παλιο ορισμο του παρατηρητικου ανθρωπου: Ειναι αυτος που σε μια παραλια γυμνιστων συγκρατει φυσιογνωμιες 80 ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted July 19, 2011 δεν ξερω για φυσιογνωμίες πάντως εγω ειμαι αυτή που............φοραει τα λευκά γυαλιά χειμώνα-καλοκαίρι Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted July 19, 2011 δεν ξερω για φυσιογνωμίες πάντως εγω ειμαι αυτή που............φοραει τα λευκά γυαλιά χειμώνα-καλοκαίρι ...κι ένα μόνιμο χαμόγελο,επίσης χειμώνα-καλοκαίρι! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted July 20, 2011 αντε, και του χρονου να’μαστε καλα. Νανουκο, δεν ειπες για τους 3 νεους σκιερ του συλλογου axaxa ναι οκ αλλα τι να πω? το μέλλον θα δειξει αν θα γίνουν σκιέρ ή όχι...! (πάντως το εύχομαι...) Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites