madskier 2,767 Report post Posted March 24, 2012 Πάλι καλά που δεν έψαξα να το αλλάξω γιατί είχα δουλειά και δεν προλάβαινα... Όποτε θα περιμένουμε νέα από Πηγάδια τώρα... 1 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 25, 2012 Open αγώνες Ski & Snb Cross διοργανώνει το χ.κ.Πισοδερίου Αγώνες Ski Cross και board cross διοργανώνει το Χ.Κ. Πισοδερίου τη 1η Απριλίου με χρηματικά έπαθλα. Ο πρώτος θα λάβει επιταγή 1000 ευρώ από το χιονοδρομικό ενώ ο δεύτερος θα λάβει επιταγή 500 Ευρώ από το Snow Report!! Δηλώσεις συμμετοχών στο 6937032026 Πηγή: snowtravel.gr 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted March 26, 2012 Συνάντηση ανθρώπων με αρκούδες στην Φλώρινα ! 24 Μαρτίου , ώρα 18:10 στο δρόμο Νίκης-Φλώρινας περίπου στο 1χλμ πριν από τα πανεπιστήμια, αρκούδα με δύο μικρά μας έκοψαν το δρόμο. Βρισκόμασταν με τα ποδήλατα,η κόρη μου κι εγώ , και προς έκπληξή μας διαπιστώσαμε πως οι αρκούδες δεν είναι αποκλειστικά στα βουνά.Η φωτογραφία είναι από κινητό, αφού αυτές περάσανε το δρόμο κι εμείς το σοκ.ο κ. Όροβας Τάσος το ανάρτησε στο florine@ Τζα!!να και τα αρκουδάκια...(ξύπνησαν μαζί με τη χελώνα του ΜΑC) και κόβουν βόλτες για ..ψώνια! πηγή ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted March 26, 2012 ολόκληρη η αφίσα... Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted March 26, 2012 (edited) Είναι στοιχειώδης ευγένεια όταν ο δημιουργός μας ζητάει να μην χρησιμοποιήσουμε τις φωτογραφίες του να σεβόμαστε την επιθυμία του. δεν διεκδικώ τίτλο ευγενείας ... Edited March 26, 2012 by kapten Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 26, 2012 η πισοδεριου αυτες τις μερες δεν λειτουργεί ..λόγο μη αρκετής παρουσίας σκιερ ...το σβκ θα ανοιξη κανονικά ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 28, 2012 δεν θα ειμαι επανω αυτο το σβκ .. όποιος ανεβη μην με ψάξει ....εργασιες ανοιξιατικες και στο σπιτι ενεκα αγροτικής περιοχής ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted March 28, 2012 (edited) δεν θα ειμαι επανω αυτο το σβκ .. όποιος ανεβη μην με ψάξει ....εργασιες ανοιξιατικες και στο σπιτι ενεκα αγροτικής περιοχής .....................ωραια θα ανεβουμε ολοι οι υπολοιποι Edited March 28, 2012 by Gavis o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted March 29, 2012 αχαχαχαχαχα,τελικά το πισοδέρι είναι πολύ μπροστάαααα!!! :heart: κι αν σουπιάσει το χιόνι,μια χαρά παίζουμε και βόλλευ!!!! Μπράβο βρε παιδιά!!!!! 5 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted March 29, 2012 καλα ειμαστε προχωρημένοι :respect: ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted April 1, 2012 πολυ καλη ημερα για την εποχη και τις θερμοκρασιες .... Κατα τις 2.οο παρακαλουσα να μην τελειωσει αυτη η ημερα (μετα s3 στα ποδια) αλλα μεε τελειωσε η συζυγος που κουρασθηκε, o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted April 1, 2012 Σκέφτομαι να κάνω μια εκδρομή στη Φλώρινα τις επόμενες μέρες. Υπάρχει περίπτωση να κάνω και σκι στο Πισοδέρι κάποια καθημερινή ή το Σάββατο του Λαζάρου; (Θα έχει χιόνι, θα είναι ανοιχτό το ΧΚ; Δεν έχω ξανακάνει σκι εκεί και δεν ξέρω πώς είναι.) Αλλά και χωρίς σκι με ενδιαφέρει για διαμονή κάπου μέσα ή κοντά στη Φλώρινα, έχετε κάτι καλό και οικονομικό να προτείνετε; Στείλτε πμ! Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted April 2, 2012 βαρέθηκα και δεν τις έβαλα όλες... φιλάκια... Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
dimis_viper 56 Report post Posted April 2, 2012 βαρέθηκα και δεν τις έβαλα όλες... φιλάκια... Χρήστο ρε φίλε έίσαι πολύ προκλητικός. Αν θέλεις σε κάποιον συγκεκριμένο να αναφέρεις κάτι κάντο με pm και μην μας κουράζεις όλους, Μέρες τώρα το κάνεις και βλέπεις οτι δεν σου απαντάει κανείς. Φιλικά Δημήτρης. 2 Dimitris Gatzes FacebookΛογιστική Εξέλιξη ( Οικονομική και ασφαλιστική ενημέρωση) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 2, 2012 (edited) ΜΕΧΡΙ αυριο το μεσημερι θα ήθελα να τις κατεβασεις . οπως και να σταματήσεις να ασχολείσαι με μενα ,για οτι θελεις ,εχεις τηλ ...μην προσπαθεις να με εκνευρίσεις ...δεν γίνετε .!! ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ αντιστροφα .. ,και άλλωστε δεν υπαρχη λογος να ασχολείσαι με τους εδω στρατιωτικοποιημένους .. [οπως μας αποκαλείς ] οπως και αυτοι δεν ασχολουνται μαζι σου ......φιλικα νικος κουτ ναιτ !! Edited April 2, 2012 by PRESIDENT 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted April 3, 2012 πολυ καλη ημερα για την εποχη και τις θερμοκρασιες .... Κατα τις 2.οο παρακαλουσα να μην τελειωσει αυτη η ημερα (μετα s3 στα ποδια) αλλα μεε τελειωσε η συζυγος που κουρασθηκε, με το AUDI S3 πηγες στο βουνο??? 1 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 3, 2012 θενκιου .. για τις φωτο ... ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 3, 2012 Παρακαλώ να μένουμε εντός θέματος, οι τίτλοι των νημάτων μας βοηθούν σε αυτό. Τα προσωπικά θέματα με pm. 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kapten 57 Report post Posted April 3, 2012 Παρακαλώ να μένουμε εντός θέματος, οι τίτλοι των νημάτων μας βοηθούν σε αυτό. Τα προσωπικά θέματα με pm. θα μπορούσα να συμφωνήσω με τα παραπάνω που γράφεις, αν δεν το έκανες επιλεκτικά Snow Report Forum http://forum.snowreport.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 5, 2012 σε λειτουργια και σημερα το πισοδερι ,, ακομα αντεχει !! απο τα λιγα χκ που ακομα ειναι ανοιχτα και καθημερινες εδω στα βορεια .. ανοιχτα επισης και η βασιλιτσα ......αν και εγω κρεμασα τα σκι μου για φετος ..δινω τα συνχαριτιρια μου στα δυο χκ που ακομα και σημερα λειτουργουν και τις καθημερινες .....χωρις διακοπη .....καλο καλοκαιρι για οσους ακομα μπορουν να εχουν !! 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted April 5, 2012 Καλησπερα !Αυτο το ΣΚ κλεινουμε και αποχαιρετουμε τα 3-5 ,αν δεν μας βρεχει συνεχεια.Το Πισοδερι μια που κραταει ακομα χιονι καμποσο ,ξερουμε μεχρι ποτε θα ειναι ανοιχτο ? Ευχαριστω Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Champos 28 Report post Posted April 9, 2012 Καλησπέρα… Εχθές Κυριακή πήγαμε στο Πισοδέρι δύο άτομα, ένας φίλος μου κι εγώ. Ξεκινήσαμε από Έδεσσα το πρωί και πρώτοι από όλους κόψαμε κάρτες στις 9:00. Μετά την πρώτη κατεβασιά δεν μείναμε ευχαριστημένοι από την ποιότητα του χιονιού. Έτσι κατεβήκαμε στο σαλέ για να αλλάξουμε και να φύγουμε. Εκεί το προσωπικό μετά από εντολή του ιδιοκτήτη μας επέστρεψε τα χρήματα της κάρτας, χωρίς μάλιστα να το ζητήσουμε οι ίδιοι. Στη συνέχεια παραγγείλαμε καφέ τον οποίο μας κέρασαν κιόλας. Κατά την προσωπική μου άποψη, έτσι κρατάς τον κόσμο στα βουνά. Συγχαρητήρια στην διοίκηση και το προσωπικό της Βίγλας. 6 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 9, 2012 Καλησπέρα… Εχθές Κυριακή πήγαμε στο Πισοδέρι δύο άτομα, ένας φίλος μου κι εγώ. Ξεκινήσαμε από Έδεσσα το πρωί και πρώτοι από όλους κόψαμε κάρτες στις 9:00. Μετά την πρώτη κατεβασιά δεν μείναμε ευχαριστημένοι από την ποιότητα του χιονιού. Έτσι κατεβήκαμε στο σαλέ για να αλλάξουμε και να φύγουμε. Εκεί το προσωπικό μετά από εντολή του ιδιοκτήτη μας επέστρεψε τα χρήματα της κάρτας, χωρίς μάλιστα να το ζητήσουμε οι ίδιοι. Στη συνέχεια παραγγείλαμε καφέ τον οποίο μας κέρασαν κιόλας. Κατά την προσωπική μου άποψη, έτσι κρατάς τον κόσμο στα βουνά. Συγχαρητήρια στην διοίκηση και το προσωπικό της Βίγλας. πισοδερι φορεβερ !!! τετοιες πραξεις με κανουν υπερηφανο για το χκ πισοδεριου 3 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted April 9, 2012 (edited) έτσι είναι :) ο σωστός ο επιχειρηματίας που αγαπάει αυτό που κάνει ξέρει ότι κερδίζει ΠΟΛΥ περισσότερα από τα 18 ευρώ που επέστρεψε... αυτά είναι χιονοδορμικά !!! και να το άκουγα χωρίς να το διαβάσω εδώ θα ήμουν και πάλι σίγουρη ότι αυτό συνέβη στο Πισοδέρι! που αλλού; στο ΧΚ που το αγαπάνε και το λειτουργούν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Edited April 9, 2012 by viva_ski 1 Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 9, 2012 Εκεί το προσωπικό μετά από εντολή του ιδιοκτήτη μας επέστρεψε τα χρήματα της κάρτας, χωρίς μάλιστα να το ζητήσουμε οι ίδιοι. ενα μεγαλο μπραβο στη Διοίκηση του ΧΚ Πισοδερίου. είναι σιγουρο ότι με τέτοιες κινήσεις θα αποκτήσουν τακτικούς επισκέπτες στο βουνο 1 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites