kaps 2,736 Report post Posted December 29, 2011 Α κι επίσης σοβαρά τώρα ρε παιδιά αλλά όποιος θέλει πραγματικά να λιώσει στο σκι, ας ανεβεί νωρίς. Όχι στις δέκα. Εεεεεεεεετσι......... :Just Kidding: Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 29, 2011 Oνειρο η Τετάρτη για σκί παντου χαμόγελα. Λιγες φορές εχω κανει στην Ελλάδα τοσο καλό σκι 28/12 πραγματικά ελάχιστες! να ειναι καλά ο παππους και το χκ που ετοιμαστηκε σε χρόνο dt. για να φιλοξενήσει τόσο πολύ κόσμο. Οι καλύτερες πίστες του βουνου ηταν δεξια και αριστερα οπως ανεβαίνει ο Βάκχος... αλλάχτε το ρημάδι τον γέρο βάκχο και δεν θα υπαρχει ουρά πανω απο 2-3 λεπτά στις πιο "γεμάτες" μέρες. Την Τρίτη η τιμή δεν θα επρεπε να είναι 30ευρω οχι λογω ομιχλης αλλα γιατι δεν υπηρχε συνδεση με Φτερόλακα, βεβαια δεν αντέξαμε να κάνουμε πανω απο 4 διαδρομές , παγωσε το "κοκαλάκι" μας... Το 30αρι ηταν σαν οικονομικη ενισχυση αφου απο την καμερα του 1750 Ηξερες οτι σκι δεν μπορουσες να κανεις. Ωραίο περιβαλλον στο πρώτο όροφο του Σαλέ, καθε χρόνο και ομορφότερο. (συνεχομένες ανακοινώσεις να μην καπνιζει ο κόσμος μέσα, αλλά είμαστε ζώα έτσι, μικροι μεγαλοι ανδρες γυναικες , εδω ακουγοταν η ανακοινωση και ο διπλανος εβγαλε τσιγαρο και το αναψε πριν τελειωσει καλα καλα...) αντε ορμάτε, η κρίση θέλει καλοπέραση ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mobius 11 Report post Posted December 29, 2011 Ειδικά το πρωί εχτές ήταν τέλεια. Καθόλου κόσμος, ο βακχος δεξια αριστερά απάτητος και ο Ηρακλής. Η 6 χωράφι, αλλά η 7 η κόκκινη ήταν εντελώς απάτητη. Παίζει και να ήμουν ο πρώτος που την κατέβηκε κατά τις 12:00... Βέβαια κατά τη μία, είχα πάθει σοκ από τον κόσμο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,595 Report post Posted December 29, 2011 Kελλάρια από ψηλά Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 29, 2011 Ωραιο αλμα ρε Μιχαλη!! Μηπως εισαι του κοπαδιου.... Απιστευτη μερα η τεταρτη αλλωστε τα ελεγε το πετουμενο(ποτέ δεν πεφτει εξω αυτος ο ανθρωπος ρε παιδι μου) Η καλυτεροτερη παρεα επανω αλλά παλι λειπανε 4. Το βουνο, βουναρα τωρα τα τυχον προβληματα που μπορει να υπαρξουν σε μια μερα εμενα τουλαχιστον δεν με ακουμπανε γιατι πολυ απλα ανεβαινω για να περασω ομορφα στο στοιχειο μου που οταν μου λειπει μου φταινε ολα!! Ευχαριστουμε ολο το προσωπικο απο τον Π.Δριβα μεχρι και τους χαμογελαστους υπαλληλους που μας κανουν να περναμε ομορφα ξεχνοντας κρισες, ΔΝΤ, τροικες, και ολους τους ξεφτιλες που εχουν κατσει στο σβερκο μας!! ΥΓ.Οπως ειπε και ο Παναγιωτης μεσα στο σαλε η απεραντι ξεφτιλα του "καλυτεροτερου ανθρωπου επι γης", του Ελληνα σχετικα με το καπνισμα που προσωπικα εμενα δεν με πειραζει καθολου αλλά τα παιδακια σας βρε αληταραδες δεν τα σκεφτεστε.... Εχει κατι σοκολατοπιττες το σαλε, μουρλια λεμε!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,692 Report post Posted December 29, 2011 Νέες τροποποιήσεις στον νόμο περί αυθαιρέτων αλλά και χαριστικές ρυθμίσεις παραχώρησης δασικών εκτάσεων για να εξυπηρετηθούν η επέκταση του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού και κατά προτεραιότητα τα έργα μετρό που θα χωροθετηθούν κάτω από πάρκα ή άλση, προβλέπουν οι νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου Περιβάλλοντος που συζητήθηκαν την Πέμπτη στο Υπουργικό Συμβούλιο. ........ Η επίμαχη έκταση βρίσκεται περιμετρικά του υφιστάμενου χιονοδρομικού κέντρου της Φτερόλακκας που ανήκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και υπήρξε παλιότερη υπουργική απόφαση ώστε να περιέλθει στην ΕΤΑ. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα των Βαλκανίων σε απόσταση 180 χλμ. από την Αθήνα. από http://www.protothema.gr/environment/article/?aid=168234 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,595 Report post Posted December 29, 2011 Mπεεεε (part 1) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,595 Report post Posted December 30, 2011 Δεν είναι τόσο μπεεε πιο πολύ Bζιιιιιιν Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted December 30, 2011 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ! Αναμένουμε αρκετό χιονάκι μέχρι αύριο το μεσημέρι! Και μετά από Πρωτοχρονιά ακολουθούν 5 μέρες ηλιοφάνειας με φρέσκο χιόνι. Μιλάμε για σκέτη τρέλλα!!! Το βουνό θα βάλλει τα καλά του και σας περιμένει να γιορτάσουμε τις πρώτες μέρες του 2012 κόνοντας σκι! Από μένα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 30, 2011 Γενικα οταν ειναι ανοιχτο το ΧΚ πρωτοχρονια εχει κοσμο η ειναι ηρεμα? Ρωταω μηπως μπορεσω και παω εστω και μια φορα φετος......... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 30, 2011 ανεβα (και νωρις). η 1η Ιαν ειναι παντα απο τις καλυτερες μερες για σκι Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted December 30, 2011 Γενικά είναι ήρεμα ... όλοι είναι ντίρλα από την προηγούμενη μέρα Και τώρα που επιτέλους συνήρθα από αυτόν τον γλυκό πόνο που νιώθεις σε όλο σου του κορμί την επόμενη μια υπέροχης, γεμάτης μέρας snowboard σε παιχνιδιάρικο χιονάκι ... ιδού μερικές photos από Τετάρτη 28/12/2011: Παρνασσός από Αράχωβα, Τετάρτη πρωι Γεροντόβραχος Κελάρια peak hour Κάτω από τον Ηρακλή δεν ήταν καθόλου άσχημα ..το φλέρτ με τις πέτρες έχει ένα ενδιαφέρον Η επόμενη γενιά καραδοκεί! ... καλή χρονιά σε όλους με υγεία κ powder days! Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 30, 2011 ωραιες φωτογραφιες! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,384 Report post Posted December 30, 2011 Πολύ ωραίες φωτογραφίες! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted December 31, 2011 (edited) 31/12/2011 Ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που φεύγει Επίδειξη μόδας δεν είχαμε αυτή τη φορά αλλά είχαμε επίδειξη... σάντουιτς (Είναι όσο νόστιμα δείχνουν) Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία! Edited December 31, 2011 by eolos Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted December 31, 2011 Νέες τροποποιήσεις στον νόμο περί αυθαιρέτων αλλά και χαριστικές ρυθμίσεις παραχώρησης δασικών εκτάσεων για να εξυπηρετηθούν η επέκταση του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού και κατά προτεραιότητα τα έργα μετρό που θα χωροθετηθούν κάτω από πάρκα ή άλση, προβλέπουν οι νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου Περιβάλλοντος που συζητήθηκαν την Πέμπτη στο Υπουργικό Συμβούλιο. ........ Η επίμαχη έκταση βρίσκεται περιμετρικά του υφιστάμενου χιονοδρομικού κέντρου της Φτερόλακκας που ανήκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και υπήρξε παλιότερη υπουργική απόφαση ώστε να περιέλθει στην ΕΤΑ. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα των Βαλκανίων σε απόσταση 180 χλμ. από την Αθήνα. από http://www.protothema.gr/environment/article/?aid=168234 Αντιδράσεις αγροτο-κτηνοτρόφων Διστόμου Βοιωτίας για την σχεδιαζόμενη επέκταση του ΧΚΠ βλ. iteanews.blogspot.com Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 31, 2011 Απο ποτε οι Διστομιτες (και μαλιστα κτηνοτροφοι) ειχαν σχεση με την περιοχη της Φτερολακας? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 2, 2012 Εκπληκτικό 2ήμερο 31/12-1/1/2012 στο ΧΚΠ!! Ελάχιστος κόσμος, η τέλεια παρέα, blue sky (εκτός 2 ωρών wide out πριν το κλείσιμο του χκ το Σάββατο), μαγευτική ποιότητα χιονιού, ΤΟ στρώσιμο πιστών, χαμογελαστό και εξυπηρετικότατο το προσωπικό του κέντρου, χαρούμενα αγαπημένα πρόσωπα, τρελά γκάζια!! Το επιστέγασμα: Αλλαγή του χρόνου όλη η παρέα στην πλατεία της Αράχωβας με μουσική DJ, ζεστό, αρωματικό κρασί + ρακόμελα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΥΓΕΙΑ + ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ + ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΆ ΜΑΣ!! Αίολε μόνο εγώ κατάφερα να σου ξεφύγω στις φωτό!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted January 2, 2012 (edited) Πρώτη φορά σκι μετά την περσινή μου απουσία και.........το κορμί μου ακόμα πονάει!!!! Βασικά είχα έναν φόβο, οτι θα τα έχω ξεχάσει , οτι θα πέσω κτλ....αλλά ευτυχώς όλα οκ!! Βεβαια η απουσία μου η φάνηκε.....έχω μείνει πίσω...αλλά θα επανέλθω ...που θα πάει!!! πάντως ήταν τέλεια μέρα (01/01/12)!!!! Στην αρχή είμασταν εγω και Τιμος στο lift του Ηρακλη.....και μόνοι μας στην πίστα του Πέρικλη......η απόλυτη ησυχία στο βουνό.....καθώς άνοιγε στις 9 και όλοι καθυστέρησαν!!! Καλή χρονιά σε όλους! Edited January 2, 2012 by peni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 2, 2012 (edited) Επικη μερα χθες πανω στον Παρνασσο. Λιγος σχετικα κοσμος για χιονοδρομια, μικρες ουρες στα lift και ατελιωτη λιακαδα με μια ελαφρα 8λεπτη ομιχλη στο 1750. Καλη Χρονια... Edited January 2, 2012 by den_jenerwnw Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 2, 2012 Τέλειος καιρός και σήμερα στο ΧΚΠ. Για όσους πρόλαβαν από νωρίς πριν πλακώσει ο συρφετός (όχι μόνο χιονοδρόμοι). Ο καιρός ήταν καταπληκτικός και σήμερα (ούτε ίχνος νέφους). Τόσο από τα Κελλάρια όσο και κατηφορίζοντας προς Φτερόλακκα από την περιφερειακή έβλεπες όλα τα στοιχεία της φύσης (σόρρυ, -1 την φωτιά ). Στον ορίζοντα, βουνά μαζί με αραιές νεφώσεις από κάτω τους ενώ το σκηνικό της παράστασης συμπλήρωνε το υδάτινο στοιχείο του Κορινθιακού και του Ευβοϊκού από Κελλάρια και Φτερόλακκα (περιφερειακή) αντίστοιχα. Πρώτη για μένα της σαιζόν στο ΧΚΠ και γενικά εν κατακλείδι όλα τέλεια. Με πείραξαν λίγο κάτι χαλικάκια που υπήρχαν εδώ κι εκεί (εκτός από γνωστά και σημαδεμένα σημεία π.χ. αρχή του Βάκχου, αλλά και σημεία μέσα στα συρόμενα) - παρά την κατά γενική ομολογία αρκετή ποσότητα χιονιού στο βουνό. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να εντοπίσω κανέναν να ευχηθώ καλή χρονιά και καλό ξεκίνημα της σαιζόν από κοντά, παρά μόνο τον Nickel που ήταν απασχολημένος με τη διδασκαλία της μικρής (σνιφ, κι ήταν ευκαιρία να μου κάνει κι εμένα ένα σε μια κοινή κατάβαση). Ο καιρός όμως είναι μπροστά μας, οπότε καλή αντάμωση. Για το Snowclub (όπως θα έλεγε κι ο γνωστός ταλαντούχος σκιέρ-ανταποκριτής-σκηνοθέτης), Πάνος (panchristo) Χριστοδούλου, Over and out (κατά MakisM) Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted January 2, 2012 Αίολε μόνο εγώ κατάφερα να σου ξεφύγω στις φωτό!!! Δεν ξέρω πως τα κατάφερες και μου ξέφυγες αλλά την επόμενη φορά αποκλείεται να μου ξεφύγεις. Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted January 3, 2012 Ημέρα: Τρίτη 3/1 Καιρός: καθαρότατος με μηδενικό αεράκι Κόσμος: αρκετός, όχι όμως κουραστικός. Αναμονές: 12-2 στον Ηρακλή η ουρά έφτανε σχεδόν μέχρι την αρχή του διαδρόμου με τα δίχτυα από την πλευρά της πίστας του Αιόλου, υπόλοιποι αναβατήρες του 5-10λεπτου (ο πολύς κόσμος στο 4απλό δηλ.). Επίσης αρκετή αναμονή κατά τις 11 στα εκδοτήρια (για πιο γρήγορα προτιμήστε τα μέσα εκδοτήρια ή το e-ticket) Χιόνι: μια χαρά (κσθόλου παγωμένο) Συμπέρασμα: Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted January 5, 2012 Αρκετός κόσμος σήμερα αλλά ο μεγάλος όγκος ήρθε σχετικά αργά. Το πρωί απολαμβάναμε τις πίστες - αεροδρόμια Σιγα σιγά άρχισε να μαζεύεται κόσμος. Η κατάσταση το μεσημέρι ήταν κάπως έτσι Ωρα να αρχίσουμε τα παιχνίδια Και τέλος, τρεις από τους εκπροσώπους του Συλλόγου Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 5, 2012 καλη μερα στον Παρνασσό σημερα, απο το πρωι εως τις 14,30 που επεσε η ομίχλη. καναμε αλλη 1 ωρα και κατεβήκαμε. θελει χιονακι το βουνο (μιλάω για το εκτος πιστας περισσότερο, κάναμε ενα λουκακι ωραιο σημερα αλλα για να το φτάσεις απο κορυφή Ηρακλή επεσε περπάτημα με τα σκι στον ώμο). η Φτερολακα άδεια, ειμασταν μονοι στο καρεκλάκι της 6. Α, ανοιξε και το σαλε και ειναι απόλαυση ο καφες στο μπαλκόνι (τελευταια φωτο) στα Κελλαρια απο της 11,00 εως 13,00 ενας μικρος χαμός (ουρα δεκαλεπτου στον Ηρακλη). ο Περικλής σταματαει αρκετες φορες και συμβαίνει καθε μερα πλεων. πολλα παιδια απο το snowclub: jey, skister, aristot, chrisstem, shefrench, spider στην 1η φωτο: Olga, Jey, Χρηστος Λαππας Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites