Nifadas 707 Report post Posted December 21, 2011 Αν το ανοίξουν με λίγο χιόνι είναι εγκληματική ενέργεια Καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχουν το μυαλό πάνω από το κεφάλι τους, αλλά η ασφάλεια είναι πρωτεραιότητα. Φαντάσου να δώσεις 400Ε εισητήριο και να φας το κεφάλι σου στην πρώτη πέτρα Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted December 21, 2011 Αν το ανοίξουν με λίγο χιόνι είναι εγκληματική ενέργεια Καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχουν το μυαλό πάνω από το κεφάλι τους, αλλά η ασφάλεια είναι πρωτεραιότητα. Φαντάσου να δώσεις 400Ε εισητήριο και να φας το κεφάλι σου στην πρώτη πέτρα Ακριβώς! Ωστόσο όπως μου είπαν τα παιδιά από το ΧΚΠ, γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία στις πίστες που θα δωθούν αύριο σε λειτουργία. Οπότε τουλάχιστον για τον Παρνασσό μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι οι πίστες που θα δώσουμε σε λειτουργία θα είναι 100% ασφαλείς! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Evagelos 1 Report post Posted December 21, 2011 Βγήκε και η σχετική ανακοίνωση! http://www.parnassos-ski.gr/page.aspx?itemID=SPG272 Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted December 21, 2011 Σημερινή ανταπόκριση από τη Michaela την οποία και ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. Η προετοιμασία του ΧΚΠ για να δοθούν αύριο σε λειτουργία οι πίστες Τηλέμαχος, Περικλής, Διηάνειρα και Αίολος Τελικά εχει περισσότερο χιόνι απο οτι φαίνεται απο την κάμερα Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted December 21, 2011 http://www.parnassos-ski.gr/page.aspx?itemID=SPG272 ο παππούς ρίχνει ...χειμωνιάτικη νύκτα, οκ, αναβατήρες τσουλάνε, διαστρωτικά πατάνε , εκχιονιστικά "διανυκτερεύουν" το χκπ προετοιμάζεται να σας υποδεχτεί...για ΛΕΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted December 21, 2011 Μόλις τώρα με ενημέρωσαν από το βουνό (βλέπετε έχω ρεπό σήμερα) ότι αύριο ανοίγει το ΧΚΠ και για χιονοδρομία. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες Αίολος, Περικλής και Τηλέμαχος!!! http://www.parnassos-ski.gr/page.aspx?itemID=SPG272ο παππούς ρίχνει ...χειμωνιάτικη νύκτα, οκ, αναβατήρες τσουλάνε, διαστρωτικά πατάνε , εκχιονιστικά "διανυκτερεύουν" το χκπ προετοιμάζεται να σας υποδεχτεί...για ΛΕΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Πω πω... βλέπω να σκάνε εγγεφαλικά απέναντι σήμερα το βράδυ... ΧΚΠ-ΧΚΚ 3-0 από τα αποδυτήρια...!!!! Ευχαριστούμε παίδες για την καλή δουλειά. Κ Δρίβα... ρεπό τέτοιες μέρες ο Σώτος...? Τέτοιο βύσμα έχει...? Σώτο... μεσοβδόμαδα θα έρθω να δω... πως κουνιούνται οι βάρκες... Φιλικα Τρελό Γελάδι... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted December 21, 2011 (edited) Άντε, καλή δύναμη στους εργαζομένους του ΧΚΠ που προετοιμάζουν την... δική μας ευχαρίστηση. Καλή χιονοδρομική αρχή να έχουμε και ακόμα καλύτερη χιονοδρομική περίοδο, όσο το δυνατόν, σε όλα τα βουνά μας Edited December 21, 2011 by itiotis Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted December 21, 2011 (edited) 1. Το χιόνι είναι πολύ λίγο. Δείτε τις βάσεις των πυλώνων. Μπορεί η πίστα να είναι λευκή αλλά σε πολύ λίγο βάθος καραδοκούν πετρούλες . 2. Το διαστρωτικό πατάει μόνο με την ερπύστρια για να δημιουργήσει μια καλή βάση για το επιπλέον χιόνι που έρχεται ελπίζουμε ότι θα καταστήσει την πίστα ασφαλή για χιονοδρομία. 3. Ελαφρά παγοποίηση στους πυλώνες και στο συρματόσχοινο του Περικλή. (Υπάλληλος έχει ανέβει και ξεπαγώνει). Το χιόνι που έπεσε πρέπει να ήταν ολίγον τι "στόκος", πράγμα που σημαίνει πολύ καλή βάση Ας κάνουμε λίγο υπομονή και ας εμπιστευτούμε το ΧΚ που σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμάς τι να κάνει και πότε οι πίστες είναι κατάλληλες για χιονοδρομία. Είμαι σίγουρος ότι αν άνοιγε θα φωνάζαμε γιατί άνοιξε με τόσο λίγο χιόνι και καταστρέψαμε τον εξοπλισμό μας (να μην πω για ατυχήματα...) Εγώ βλέπω λιφτ που κανένας δεν ασχολήθηκε να ξεπαγώσει το προηούμενο απόγευμα που έφτιαξε ο καιρός, και μια πίστα με πολύ περισσότερο χιόνι από καμιά τριανταριά φορές που την έχω κάνει σκι, αρχή , μέση και τέλος σεζόν. Αν θες ημερομηνίες θα τις βρω. Κοίταζα τη κάμερα να δω αν θα πάει κανένας, μπορεί και να πήγε βέβαια και να μην τον είδα, αν είναι έτσι ζητώ συγνώμη. Ενώ αύριο δηλαδή δεν θα γίνουν ατυχήματα με το ίδιο χιόνι αλλά ΚΑΙ σκατόκαιρο. Αν το ανοίξουν με λίγο χιόνι είναι εγκληματική ενέργεια Καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχουν το μυαλό πάνω από το κεφάλι τους, αλλά η ασφάλεια είναι πρωτεραιότητα. Φαντάσου να δώσεις 400Ε εισητήριο και να φας το κεφάλι σου στην πρώτη πέτρα Καταρχάς καλή σεζόν και επίσημα πια σε όλους με υγεία και καλά χιόνια Δεύτερον από τη στιγμή που ο καιρός έφτιαξε Τρίτη απόγευμα πως δεν ήταν ασφαλής ασφαλής η όποια πίστα σήμερα και θα είναι αύριο? θα έβρισκες πέτρα σήμερα και δεν θα βρεις αύριο? ? Μάλλον θα μείνει από τα άλυτα μυστήρια της επιστήμης. Υποθέτω ότι απλά δεν προλάβανε να το ετοιμάσουν και αυτό θα ήταν μια τίμια απάντηση και από τα δύο χκ, ειδικά από τη στιγμή που έβλεπαν και νέο χιόνι. Τα σχόλια για να φας το κεφάλι πρώτη μέρα φίλε Κωστή θα στα θυμίζω να δεις πόσο παράλογο είναι αυτό που λες. Κάθε χρονιά κάθε χιονοδρομικό στον κόσμο δίνει στενές πίστες, πίστεες με πέτρες και στην αρχή και στη μέση και στο τέλος της σεζόν. Τις μισές φορές που κάνεις σκι, έχεις πέτρες δίπλα σου. Πέρσι μέχρι 20 Μάρτη και πρόπερσι για σκέψου πως ήταν ο Περιλκής. Ή είναι έγκλημα το ένα ή το άλλο. Μια χαρά μπορούσαν να το δώσουν σήμερα, δεν πρόλαβαν και τώρα θα φάμε τον σκατόκαιρο αύριο και μεθαύριο και τον κόσμο Σάββατο και Κυριακή και τον σκατόκαιρο πιθανά τη Κυριακή. Για το Σάββατο...δεν ξέρω κάποιον που ΔΕΝ σκοπεύει να ανέβει Μια μπλε πίστα ήθελα χωρίς κόσμο να ανοίξει τη σεζόν, φυσικά προσεκτικά, να δούμε πόσο υπομονή θα κάνουμε να τη ξαναδούμε τέτοια μέρα Θα πρότεινα με το φτωχό μου το μυαλό να μην το ανοίξουν άυριο μιας και θα είναι πολύ πιο επικίνδυνα από σήμερα άλλά πραγματικά εύχομαι να περάσουν καλά όσοι πάρουν τα κλειδιά αύριο. Προσωπικά δεν έχω όρεξη να κινδυνέψω στο ίδιο χιόνι με χιονοθύελλα, το φτωχό μου το μυαλό μου έλεγε να κάνω στο ίδιο χιόνι και λιακάδα. Καλή σεζόν και πάλι, μια νίκή στη μάχη με τη μιζέρια ειδικά στις μέρες μας είναι πολύ σημαντική ΒΑΖΕΙ ΒΑΖΕΙ ΒΑΖΕΙ (Ε μη περιμένετε να ρίξει και μέτρο ) Edited December 21, 2011 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted December 21, 2011 Δεύτερον από τη στιγμή που ο καιρός έφτιαξε Τρίτη απόγευμα πως δεν ήταν ασφαλής ασφαλής η όποια πίστα σήμερα και θα είναι αύριο? θα έβρισκες πέτρα σήμερα και δεν θα βρεις αύριο? ? Μάλλον θα μείνει από τα άλυτα μυστήρια της επιστήμης.. . . ΒΑΖΕΙ ΒΑΖΕΙ ΒΑΖΕΙ (Ε μη περιμένετε να ρίξει και μέτρο ) Το μυστήριο λύθηκε Καλή σεζόν να έχουμε! Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 21, 2011 Καλη σεζον και απο μενα!! Κωστη ελπιζω να τα λεμε συνεχως φετος και με την πρωτη ευκαιρια να πιουμε καφε και να τα πουμε.... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted December 21, 2011 Καλη σεζον και απο μενα!!Κωστη ελπιζω να τα λεμε συνεχως φετος και με την πρωτη ευκαιρια να πιουμε καφε και να τα πουμε.... Σάββατο θα είμαι πάνω Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
PanosDrivas 1,798 Report post Posted December 22, 2011 Κελλάρια ώρα 05.00, το χιόνι έπεσε και πέφτει κυρίως απο 1750 και πάνω (κατα παραγγελία) . προβλέπεται να φορτώνει το βουνό μέχρι και Παρασκευή , άν και ήδη πρέπει να πέρασε το "κέντρο" αυτού του κύματος. Γίνεται προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη λειτουργία αναβατήρων και πιστών. Αργότερα έως ώρα 08.00, θα ανακοινωθεί ακριβώς ποιοί αναβατήρες θα λειτουργήσουν στα Κελλάρια. Αγαπητοί φίλοι το ΧΚΠ 1.ευχαριστεί για τις ευχές σας για ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ 2.σας διαβεβαιώνει ότι δεν έχει καμμιά όρεξη για "εγκληματικές" ενέργειες , φίλε Nifada . Ας μην ψάχνουμε να βρούμε εγκληματίες στο βουνό και ας είναι ο καθένας υπεύθυνος στον ρόλο του , ΧΚΠ και χιονοδρόμος . 3.χαίρεται να ακούει την κριτική σας, αλλά φίλε ΜΙΚ είναι απαραίτητο να σου πώ ότι το ΧΚΠ θά'θελε πιο πολύ απο σένα να έχει ήδη ανοίξει , (άτομα δεν λείπουν, ούτε τεχνογνωσία και μηχανήματα ,χιόνι έλειπε απλά μέχρι στιγμής) ?Είναι τόσο δύσκολο να πιστέψεις ότι απλά το χιόνι δεν ήταν αρκετό για ασφαλή χιονοδρομία ούτε στον αγαπημένο μας μπροστάρη Περικλή? καλημέρα Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 22, 2011 Καλή και χιονισμένη σαιζόν εύχομαι! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
KSpecial 17 Report post Posted December 22, 2011 Μπράβο στο ΧΚΠ! Καλή αρχή!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted December 22, 2011 (edited) Είναι τόσο δύσκολο να πιστέψεις ότι απλά το χιόνι δεν ήταν αρκετό για ασφαλή χιονοδρομία ούτε στον αγαπημένο μας μπροστάρη Περικλή? Βλέποντας τις φωτογραφίες και μιλώντας με τον χαφιέ μου που ανέβηκε πριν από εσάς επάνω ναι είναι πολύ, μα πάρα πολύ δύσκολο να το πιστέψω. Eσάς τόσο δύσκολο είναι να πιστέψετε ότι για τον χιονοδρόμο απλά από άποψης πρόγνωσης καιρού και κόσμου η μοναδική ημέρα που φαινόταν ιδανική ήταν η χτεσινή στον αγαπημένο μας Παρνασσό? Μακάρι να πέσω έξω αλλά η επόμενη τέτοια μέρα θα είναι την άλλη Τετάρτη και πάλι θα έχει πολύ κόσμο. Παραπάνω έγραψα καλή επιτυχία στη μάχη με τη μιζέρια Μόνο και μόνο ότι είσαι 5 το πρωί με κάνει να πιστεύω ότι θα την κερδίσεις. Το νου σας θα έχει μέχρι αύριο το πρωί άγρια φαινόμενα Τα κλειδιάααααααααααααααααααααααααααααααααα Edited December 22, 2011 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted December 22, 2011 Μετά από 8 μήνες αναμονής και χιονοστέρησης εύχομαι και ' γω καλή αρχή και καλή σεζόν !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 22, 2011 ...Σημερινή ανταπόκριση από τη Michaela την οποία και ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. ... Τελικά εχει περισσότερο χιόνι απο οτι φαίνεται απο την κάμερα ... Δηλαδής... φέτος θα έχουμε φωτοενημέρωση και από εσένα και από την Μιχαέλα? Ομορφιές!!! Έκπτωση α'ημέρας χιονοδρομίας 2011-12 50% Ωραία κίνηση. Μακάρι να συνεχιστούν τέτοιου είδους προσφορές. Τις έχουμε ανάγκη όλοι μας Καλή σαιζόν & καλό χιονοδρομικό χειμώνα σε όλους τους εργαζόμενους του χ.κ.Π. It's time Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 22, 2011 Ρε παιδια με τοσο κοσμο που θα εχει το Σαββατο ποιος νομιζει οτι θα χαρει το σκι....ποιος? Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 22, 2011 Εγω σκοπευω να ανεβω αυριο αλλα περιμενω πρωτα τον χρησμο του μεγαλου Μαγου (ΜΙΚ) Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 22, 2011 Ρε παιδια με τοσο κοσμο που θα εχει το Σαββατο ποιος νομιζει οτι θα χαρει το σκι....ποιος?πρωτο σκι της χρονιας ειναι οπως και να χει θα το χαρουμεεσυ μην ερθεις ελα του χρονου χαχαχαχαχα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted December 22, 2011 (edited) Ρε παιδια με τοσο κοσμο που θα εχει το Σαββατο ποιος νομιζει οτι θα χαρει το σκι....ποιος? Νομίζεις είχα κα εγώ κάψα να ανεβαίνω Τεταρτιάτικα και λύσαξα για χτες. Φοβάμαι ότι αν δεν γράψει 14/14 ο Παρνασσός και τα Καλάβρυτα 7/7 μόνο με ορειβατικό ή snowkite θα κάνεις πάνω από δύο καταβάσεις. Να πω την αμαρτία μου αν βρω παρέα για Καρπενήσι θα πάω. Από την άλλη αν γράψει 14/14 θα είναι μια υπέροχη μέρα σκι Εγω σκοπευω να ανεβω αυριο αλλα περιμενω πρωτα τον χρησμο του μεγαλου Μαγου (ΜΙΚ) Είπαμε ΑΝΕΒΑ και καραούλι κάποια στιγμή θα ανοίξει ο καιρός. 1-2-3-4-5-6-7 κάποια στιγμή. Γενικά πάντως όταν το χαμηλό έχει πάει πια Αιγαίο βλέπεις να κάνεις σκι και έχει ανοίγματα. Γενικά ε όχι πάντα. car πουλί δεν έχουμε φέτος για αύριο? Πω πω ωραία ανοίγματα τους έκανε ο καιρός σήμερα (και στους 10 πελάτες) Edited December 22, 2011 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted December 22, 2011 Είπαμε ΑΝΕΒΑ και καραούλι κάποια στιγμή θα ανοίξει ο καιρός. 1-2-3-4-5-6-7 κάποια στιγμή. Γενικά πάντως όταν το χαμηλό έχει πάει πια Αιγαίο βλέπεις να κάνεις σκι και έχει ανοίγματα. Γενικά ε όχι πάντα. Μιχάλη από άποψη αέρα τι γίνεται ? Για αύριο το ανεβάζει στα 35 χιλ. από 10 σήμερα. Ανοίγει με 35 ή θα τη πατήσουμε ? Quote Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted December 22, 2011 Ο Παρνασσός έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι ανοίγει αν το επιτρέπουν τα όρια ασφαλείας των αναβατήρων. Με πολύ χύμα στατιστικά έχει ανοίξει ο Ηρακλής με τόσο αέρα, και δεν έχει ανοίξει ο Ηρακλής με τόσο αέρα 50-50% αλλά είναι πολύ επίφοβη η εκτίμηση του αέρα. Ο Βάκχος ίσως λίγο παραπάνω. Έχω δει και το αυγό κλειστό για κάποιες ώρες τέτοιες μέρες. Ο αέρας θα κόβει βέβαια Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted December 22, 2011 Νομίζεις είχα κα εγώ κάψα να ανεβαίνω Τεταρτιάτικα και λύσαξα για χτες. Φοβάμαι ότι αν δεν γράψει 14/14 ο Παρνασσός και τα Καλάβρυτα 7/7 μόνο με ορειβατικό ή snowkite θα κάνεις πάνω από δύο καταβάσεις. Να πω την αμαρτία μου αν βρω παρέα για Καρπενήσι θα πάω Μιχάλη εγώ αύριο θα ξέρω τι θα παίζει Καρπενήσι γιατί αν έχουν ανοιχτές μόνο τις 2μικρες πίστες δε θα αξίζει το κόπο ................... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted December 22, 2011 Πάμε για λειτουργία και της Φτερόλακας στο τριήμερο των Χριστουγέννων! Διαβάστε σχετικά από την ιστοσελίδα του ΧΚΠ http://www.parnassos-ski.gr/page.aspx?itemID=SPG274 Quote Share this post Link to post Share on other sites