Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
eolos

Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2011-12

Recommended Posts

Καλησπέρες ... Χρόνια Πολλά!!

Ερώτηση για δυνατούς λύτες:

Αύριο

...θα λειτουργήσουν όλοι οι αναβατήρες (εκτός Δία, Οδυσσέα) και οι πίστες τόσο στα Κελλάρια όσο και στη Φτερόλακα (απάτητα θα παραμείνουν τα απότομα Ηρακλή, Ηνίοχου).

Στην κατάσταση λειτουργίας, για αύριο φαίνεται ΔΙΑΣ κ ΣΑΧΑΡΑ ανοιχτά ...

Τελικά τί από τα δυο θα ισχύσει; κ. Δρίβα, τα φώτα σας! Προσπαθούμε να πάρουμε μια απόφαση ΧΚΠ ή ΧΚΚ ... κ αυτές οι 2 λεξούλες παραπάνω κάνουν μεγάλη διαφορά :P

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

Κριτική για σάββατο...

Θετικά : υπέροχος καιρός και καταπληκτικό χιόνι

λίγος κόσμος

τέλειο πάτημα πιστών

σούπερ παρέα

Αρνητικά: αρκετά σταματήματα στα λιφτ του ηρακλή και του περικλή

τα ειρωνικά σχόλια υπεύθυνου του χιονοδρομικού για τα γραφόμενα μέλους του ΕΣΤΧ

το κάπνισμα του λιφτιέρη που ελέγχει τα σκι νταντα του ηρακλή

το κάπνισμα των ανεγκέφαλων μέσα στο σαλέ

ΥΓ. μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο σπιτάκι του ηρακλή εργάζονται ή είναι απλά περαστικο? γιατί πραγματικά νιώθω το κορόιδο που πληρώνει κάποιους για να κάθονται

How you stand is how you ski

Καλησπέρα και καλή χρονιά

δυστυχώς για άλλη μια χρονιά νιώσαμε την προχειρότητα του Χ.Κ.Παρνασσού. Θεωρώ τουλάχιστον ντροπή για να μην πω κάτι χειρότερο, εχτές που από το πρωί οι υπεύθυνοι έβλεπαν την πυκνότητα της ομίχλης, να μην υπήρξε η παραμικρή κίνηση αποζημίωσης, έκπτωσης στον κόσμο που έδωσε 30 ευρώ για να κάνει το αγαπημένο του σπόρ. Και τελικά καταλήξαμε να κάνουμε με το ζόρι 5 κατεβασιές.

Επίσης είναι γελοίο να χρειάζεσαι να βάλεις αλυσίδες για ένα δρόμο που αν ασχοληθείς 1 ώρα τον έχεις κάνει λαμπίκο.

Το αποκορύφωμα ήταν το μήνυμα του κέντρου που έλεγε ότι δοκιμάστηκε ο εξοπλισμός και το προσωπικό στο δυνατό αέρα και κρύο.

Προσωπικά είναι η τελευταία φορά που ανεβαίνω, χιλιες φορές να δίνω τα λεφτά μου στους βούλγαρους, που τουλάχιστον με σέβονται.

Γυρίζει κανένα χιονοδρομικό του κόσμου τα λεφτά σου πίσω ή έχει έκπτωση λόγω ομίχλης?

Αν πιστεύεις ότι στην προηγούμενη κακοκαιρία τουλάχιστον 20 άνθρωποι εργάστηκαν σε συνθληκες στις οποίες του μέσου Έλληνα θα κινδύνευε η ζωή του πιστεύω το ΧΚΠ θα χαρεί να σε φιλοξενήσει ένα βράδυ που χιονίζιε να ξυπνήσεις μαζί τους. Φιλικά το λέω απλά πίστεψέ με θέλει πολύ δουελιά και κρύο και πόνο για να ανοίξει ένα χιονοδρομικό. Αν δεν το δεις δεν μπορείς να το πιστέψεις

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Γυρίζει κανένα χιονοδρομικό του κόσμου τα λεφτά σου πίσω ή έχει έκπτωση λόγω ομίχλης?

Αν πιστεύεις ότι στην προηγούμενη κακοκαιρία τουλάχιστον 20 άνθρωποι εργάστηκαν σε συνθληκες στις οποίες του μέσου Έλληνα θα κινδύνευε η ζωή του πιστεύω το ΧΚΠ θα χαρεί να σε φιλοξενήσει ένα βράδυ που χιονίζιε να ξυπνήσεις μαζί τους. Φιλικά το λέω απλά πίστεψέ με θέλει πολύ δουελιά και κρύο και πόνο για να ανοίξει ένα χιονοδρομικό. Αν δεν το δεις δεν μπορείς να το πιστέψεις

Προφανώς θέλει δουλειά για να ανοίξει αλλά αυτό αλλάζει το προσφερόμενο αποτέλεσμα και ποιότητα. Φιλικά πάντα τα όσα γράφω.

Απλά έχοντας κάνει πέρσι τη cella ronda στη selva με 24€, με δρόμους γυαλί, (μην μου πεις ότι οι συνθήκες του Παρνασσού είναι χειρότερες των Άλπεων), θεωρώ κοροϊδία την κατάσταση του Παρνασσού. Αν δεν μπορείς απλά μην ανοίγεις.

Δεν τα γράφω για να γκρινιάξω, ούτε πρώτη φορά τα αντιμετωπίζω. Να ξέρεις ότι την ίδια άποψη είχαν εχτές δεκάδες άνθρωποι στο σαλέ. Αν θέλετε μπορείτε να τα λάβετε υπόψη και να βελτιωθείτε.

Αν όχι εσείς θα χάσετε, εμείς σκι θα κάνουμε (κάπου αλλού)

Προφανώς θέλει δουλειά για να ανοίξει αλλά αυτό αλλάζει το προσφερόμενο αποτέλεσμα και ποιότητα. Φιλικά πάντα τα όσα γράφω.

Απλά έχοντας κάνει πέρσι τη cella ronda στη selva με 24€, με δρόμους γυαλί, (μην μου πεις ότι οι συνθήκες του Παρνασσού είναι χειρότερες των Άλπεων), θεωρώ κοροϊδία την κατάσταση του Παρνασσού. Αν δεν μπορείς απλά μην ανοίγεις.

SELLA RONDA ΜΕ 24 ΕΥΡΩ??????????? Εγώ γιατί έδωσα 40'αρι και δίνω 40-45 για κάθε μέρα σκι στις Άλπεις? Κάτι δεν καταλαβαίνω καλά. Αν εννοεις 7 μέρες δια 168 = 24 τότε κάνε την πράξη για μια 7 μέρες στον Παρνασσό και θα δεις ότι κάτι δεν υπολογίζεις σωστά. Θα δεις ότι μπορείς να κάνεις με 16 ευρώ τη μέρα.

Tι εννοείς μην ανοίγεις? Από ότι κατάλαβα το πρόβλημά σου ήταν η ομίχλη. Τι μπορεί να κάνει το χκ για αυτή? Αν δεν άνοιγε όπως προτείνεις θα ήταν τεράστιο λάθος. Και τη Παρασκευή Σάββατο και τη Κυριακή και χτες έλιωσα στο σκι και πίστεψέ με κάποιες στιγμές είχε whiteout. Μόλις έβγαζε λιακάδα όμως...

Για τον δρόμο σου έγραψα στο άλλο thread που άνοιξες, ειλικρινά το θεωρώ τεράστιο έγκλημα εναντίων του περιβάλλοντος το να ρίχνεις 10 τόννους αλάτι κάθε μέρα μέσα στον Εθνικό Δρυμό επειδή ο άλλος δεν ξέρει να οδηγεί, να βάζει αλυσίδες και να έχει χιονολάστιχα. Το ότι στον Παρνασσό δεν εκχιονίζονται οι δρόμοι άριστα το ξέρουμε αλλά και πάλι δεν φταίει το χιονοδρομικό.

Τέλος δεν δουλεύω σε κανένα χκ. Μαζί σου είμαι αλλά θερμή παράκληση να ζητάμε λογικά πράγματα. Το εσείς φαντάζομαι δεν πάει σε μένα.

Για μένα λογικότατο είναι να ζητάς φτηνότερη κάρτα για κάθε μέρα Αργίας, να ζητάς να ανοίγουν όλα τα λίφτ όσο πιο γρήγορα γίνεται αν έχει χιόνι, όλα τα άλλα που λες θα πρότεινα να τα δούμε με ηρεμία και για παράδειγμα αυτό που λες για την ομίχλη. Καταλαβαίνεις ότι δεν φταίει σε τίποτα το χιονοδρομικό. Αν θες παίρνεις κάρτα κάνεις σκι, αν δεν θες περιμένεις να φτιάξει ο καιρός. Και χτες πχ στα Καλάβρυτα κάναμε 30 καταβάσεις με λιακάδα και 10 με ομίχλη. Να ήταν κλειστό?

Έχω πληρώσει πολλά 24ευρά στις Άλπεις και δεν έχω δει 10 μέτρα όλη μέρα. Κανένας δεν ζήτησε τα λεφτά του πίσω.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

SELLA RONDA ΜΕ 24 ΕΥΡΩ??????????? Εγώ γιατί έδωσα 40'αρι και δίνω 40-45 για κάθε μέρα σκι στις Άλπεις? Κάτι δεν καταλαβαίνω καλά. Αν εννοεις 7 μέρες δια 168 = 24 τότε κάνε την πράξη για μια 7 μέρες στον Παρνασσό και θα δεις ότι κάτι δεν υπολογίζεις σωστά. Θα δεις ότι μπορείς να κάνεις με 16 ευρώ τη μέρα.

ναι όπως το αναλύεις το εννοώ.

Tι εννοείς μην ανοίγεις? Από ότι κατάλαβα το πρόβλημά σου ήταν η ομίχλη. Τι μπορεί να κάνει το χκ για αυτή? Αν δεν άνοιγε όπως προτείνεις θα ήταν τεράστιο λάθος. Και τη Παρασκευή Σάββατο και τη Κυριακή και χτες έλιωσα στο σκι και πίστεψέ με κάποιες στιγμές είχε whiteout. Μόλις έβγαζε λιακάδα όμως...

Θεωρώ οτι μπορούσε να κάνει έκπτωση δεδομένων των καιρικών συνθηκών.

Για τον δρόμο σου έγραψα στο άλλο thread που άνοιξες, ειλικρινά το θεωρώ τεράστιο έγκλημα εναντίων του περιβάλλοντος το να ρίχνεις 10 τόννους αλάτι κάθε μέρα μέσα στον Εθνικό Δρυμό επειδή ο άλλος δεν ξέρει να οδηγεί, να βάζει αλυσίδες και να έχει χιονολάστιχα. Το ότι στον Παρνασσό δεν εκχιονίζονται οι δρόμοι άριστα το ξέρουμε αλλά και πάλι δεν φταίει το χιονοδρομικό.

Συμφωνώ για τους άσχετους οδηγούς (στο γυρισμό εχτές πολλοί σταμάταγαν με alarm να βγάλουν φωτογραφίες , δεν ξέρω αν φταίει το ΧΚ ή ο δήμος, πάντως το πρόβλημα παραμένει και κάποια λύση πρέπει να βρεθεί.

Τέλος δεν δουλεύω σε κανένα χκ. Μαζί σου είμαι αλλά θερμή παράκληση να ζητάμε λογικά πράγματα. Το εσείς φαντάζομαι δεν πάει σε μένα.

Εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε εσένα, συγνώμη κιόλας αν κατάλαβες κάτι τέτοιο.

Για μένα λογικότατο είναι να ζητάς φτηνότερη κάρτα για κάθε μέρα Αργίας, να ζητάς να ανοίγουν όλα τα λίφτ όσο πιο γρήγορα γίνεται αν έχει χιόνι, όλα τα άλλα που λες θα πρότεινα να τα δούμε με ηρεμία και για παράδειγμα αυτό που λες για την ομίχλη. Καταλαβαίνεις ότι δεν φταίει σε τίποτα το χιονοδρομικό. Αν θες παίρνεις κάρτα κάνεις σκι, αν δεν θες περιμένεις να φτιάξει ο καιρός. Και χτες πχ στα Καλάβρυτα κάναμε 30 καταβάσεις με λιακάδα και 10 με ομίχλη. Να ήταν κλειστό?

Συμφωνώ

Έχω πληρώσει πολλά 24ευρά στις Άλπεις και δεν έχω δει 10 μέτρα όλη μέρα. Κανένας δεν ζήτησε τα λεφτά του πίσω.

"Tι εννοείς μην ανοίγεις? Από ότι κατάλαβα το πρόβλημά σου ήταν η ομίχλη. Τι μπορεί να κάνει το χκ για αυτή? Αν δεν άνοιγε όπως προτείνεις θα ήταν τεράστιο λάθος. Και τη Παρασκευή Σάββατο και τη Κυριακή και χτες έλιωσα στο σκι και πίστεψέ με κάποιες στιγμές είχε whiteout. Μόλις έβγαζε λιακάδα όμως...

Θεωρώ οτι μπορούσε να κάνει έκπτωση δεδομένων των καιρικών συνθηκών."

Μακάρι να υπήρχε χιονοδρομικό παγκοσμίως που να το έκανε. Κάθε πρωί με σκατόκαιρο το χιονοδρομικό πρέπει να πάρει μια απόφαση τι τιμή θα βάλει.. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις στον κόσμο που μέρα που ομίχλη υπάρχει μειωμένο εισιτήριο αν όχι απλά καμία.

Αυτό που γίνεται να ξέρεις και στον Παρνασσό και στα Καλάβρυτα γίνεται είναι αν υπάρχουν κλειστά λιφτ λόγω αέρα πχ να είναι χαμηλότερη η τιμή. Το πόσο και πως είναι το δύσκολο και έχουμε κάνει ατελείωτες συζητήσεις και με τα δύο βουνά και να είναι όλοι ευχαριστημένοι δεν γίνεται. Παρόλα αυτά στις Άλπεις γενικά πάνε βάση καταλόγου και πολλές φορές πληρώνεις δυο τρεις μέρες σε μια βδομάδα με πλήρη τιμή χωρίς πρακτικά να κάνεις σκι.

Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι και το ΧΚΚ και το ΧΚΠ δεν έχουν λιφτ εκεί που μπορείς να κάνεις πολύ ωραίο σκι όταν έχει παλιόκαιρο. Στο Πισοδέρι πχ αυτά που γράφουμε δεν έχουν σημασία γιατί είναι φτιαγμένο εκεί που και με παλιόκαιρο κάνεις σκι. Στο ΧΚΠ απλά δεν κάνεις ενώ στο ΧΚΚ κάνεις ουσιαστικά σε ένα συρόμενο με ελάχιστη κλίση.

Μακάρι το ΧΚΠ να μπορούσε μέρες με ομίχλη να κατέβαζε τιμή αλλά δεν...Ίσως λόγω κρίσης να το σκεφτεί. Θα ήταν πολύ τίμιο εκ μέρους του.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Απλά έχοντας κάνει πέρσι τη cella ronda στη selva με 24€,???

Φίλε Kats13 μάλλον κανεις λάθος για την sella ronda με 24 ευρώ?????.Δεν υπαρχουν αυτές οι τιμές στις Αλπεις ουτε και στους Δολομίτες που εχω παει πολλές φορές.Ακόμη και μισή μερα να βγάλεις εχει περίπου 30 ευρώ.Φετος Low season 6 ημερες dolomiti super ski 212 ευρώ/6=35,3/ημέρα.

Χρήματα κανενα χιονοδρομικό δεν επιστρεφει σε ημερήσιες καρτες.

Ο Παρνασσός παρόλα αυτά ειναι πανακριβος για αυτά που προσφερει,πχ Δολομίτες moena-S.pelegrino-Falcade 100 χλμ πιστες 27 lift 6 days low season 163 euro δηλ 27,16 ευρω/ημερα

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι λογως εκπτωσης εισητηριου η ομιχλη. Δεν μπορει να ξερει το χιονοδρομικο ποτε θα εχει ανοιγμτα ο καιρος.

πχ μπορει 9 το πρωι να εχει ομιχλη και 9.30 να εχει λιακαδα και 11 παλι ομιχλη και 11.04 παλι λιακαδα και παει λεγοντας.Τι τιμη να βαλουνε?

Δεν ξερω και γω ποοόσες φορες εχουμε παραμεινει στο σαλε περιμενοντας ενα και μονο ανοιγμα του καιρου για μια και μονο καταβαση .Υπομονετικα και ταπεινα.

101277.jpg

Προφανώς εννοεί αυτό: Ski pass insurance. Το οποίο είναι έξτρα χρέωση.

Προφανώς εννοεί αυτό: Ski pass insurance. Το οποίο είναι έξτρα χρέωση.

Γιατι υπαρχει τετοιο στον Παρνασσο????

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

αυτο ειναι ομως απο εταιρεια

οχι το ιδιο το ΧΚ

και αν δεν κανω λαθος ειναι οταν ολο το ΧΚ εινια κλειστο

οχι αν δουλευουν πχ 4 απο τα 12

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Θα ειναι κανενας αυριο στο βουνο σιγουρα?

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Θα ειναι κανενας αυριο στο βουνο σιγουρα?

Ναι ίσα με 10.000 ατομα :thumbsup:

101277.jpg

Πολυς Κοσμος (με αρκετα προβληματα σε Περικλη-Τηλεμαχο) σημερα αλλα ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ.!!! :LMAO::thumbsup:

Ακομα ομως και με τοσο κοσμο εξακολουθουν μερικοι να ανεβαινουν 2 στον 4ΘΕΣΙΟ Ηρακλη!!!!

Ελεος......

Το Βουνο θελει ακομα χιονι..... ειδικα για εκτος.......

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

πολυς κοσμος;;;

δηλαδη πιο πολυ απο παραμονες χριστουγεννων;

Snow is on my D.N.A.

δηλαδη πιο πολυ απο παραμονες χριστουγεννων;

παραμονες Χριστουγεννων δεν ειχε καθολου κοσμο, ηταν μια τελεια μερα σκι

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Τελικά ο Έλληνας χιονοδρόμος είναι ένας. Δεν γνωρίζει πότε θα ανοίξει το τάδε χιονοδρομικό και μόλις μάθει ότι άνοιξε, ειδικά σε περίοδο γιορτών, το κάνει κατάληψη.

Έχω μια υποψία ότι το Σάββατο, ελάχιστοι γνώριζαν ότι θα δουλεύει με πολύ καλό χιόνι και αυτοί οι ελάχιστοι αποζημιώθηκαν.

Οι περισσότεροι νόμιζαν 1) δε θα έχει χιόνι 2) θα έχει κόσμο.

Η σημερινή μέρα σε σχέση με το Σάββατο, ήταν η μέρα με τη νύχτα. Τόσο από κόσμο όσο και από οργάνωση χιονοδρομικού. Μην πω ότι άρχισαν να φυτρώνουν πέτρες σήμερα...

Κάτι μου λέει ότι με λίγο κόσμο, το χκ δουλεύει πολύ καλύτερα.

Πρέπει να το πάρω απόφαση: Δεν ξανανεβαίνω τις γιορτές.

Όπως και να χει, χρειάζεται επιγόντως μια γερή δόση χιονόπτωσης.

Καλή η κακοκαιρία της προηγούμενης βδομάδας, αλλά μια κακοκαιρία δε φέρνει την άνοιξη

JAPOW!!!

παραμονες χριστουγεννων ηταν τελεια.. σε αντιθεση με σημερα που για μενα η κατασταση ηταν σχεδον κολαση και για να πω την αληθεια δεν το περιμενα... ειμασταν χωρις ιχνος υπερβολης 1 ωρα και ενα τεταρτο στα εκδοτηρια( δεν εκανα τσεκαρισμα ηλεκτρονικο γιατι χθες υπαλληλος με προετρεψε να μην κανω γτ οι τιμες αλλαζουν καθημερινα και μπορει να εχανα χρηματα..) και η αναμονη στα lift ηταν τουλαχιστον 15 λεπτα.. Περικλης και τηλεμαχος σχεδον δεν λειτουργουσαν παρα τις ομολογουμενως πολλες προσπαθειες των εργαζομενων να τα φτιαξουν αμεσα.. αλλα τα 30€ ακατεβατα...περιττο να αναφερω οτι μολις παω να ξεκινησω το κατεβασμα στον κοκκινο βακχο ειδα μια ""κοτρωνα"" να κανει βολτα διπλα μου και να με ακολουθει...

Σήμερα είχε πολύ κόσμο από τις 11+ και μετά , πριν ήταν ότι καλύτερο!!! Φοβερός καιρός, φοβερό χιόνι (Στο Βάκχο υπάρχει πρόβλημα στο απότομο με λίγες πέτρες) .

Στα εκδοτήρια μεγάλες ουρές….., δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγάζουν τη κάρτα από το Internet που είναι και πιο φθηνή????!!! Ο δρόμος ήταν καθαρός και μόνο σε ελάχιστα σημεία, νωρίς το πρωί, ήθελε λίγη προσοχή.

Μπράβο στο προσωπικό του ΧΚΠ!

Α κι επίσης σοβαρά τώρα ρε παιδιά αλλά όποιος θέλει πραγματικά να λιώσει στο σκι, ας ανεβεί νωρίς. Όχι στις δέκα.

JAPOW!!!

Α κι επίσης σοβαρά τώρα ρε παιδιά αλλά όποιος θέλει πραγματικά να λιώσει στο σκι, ας ανεβεί νωρίς. Όχι στις δέκα.

Σωστός!

Mια πραγματικά υπέροχη μέρα για σκι και επιτέλους με κόσμο όσο και αν μας χαλάνε οι ουρές. Λέγαμε ότι για τέτοιες μέρες αξίζει το σκι.

Φανταστικό χιόνι πίστας από τις 08.00 προλάβαινες μέχρι τις 11.30 που πλάκωσε κόσμος να γράψεις ατελείωτα χιλιόμετρα σκι.

Άπό τις 12 μέχρι τις 3.00 τις είχε τις ουρές του αλλά κυρίως φτάει ότι τα πιατάκια είναι για πέταμα ουσιαστικά είναι σα να μη δουλεύουν και το ότι κανένας δεν πήγαινε Φτερόλλακα. Γιατι να πάει θα μου πεις, αλλά όποιος ήθελε να κάνει σκι χωρίς ουρές όλη μέρα έκανε.

Και πάλι σε σχέση με παλαιότερα έχουμε δει ουρές 15λεπτου που σήμερα ήταν το μέγιστο για λίγο γενικά τσούλαγε το σύστημα. Αν δούλευαν τα πιατάκια ίσως γλυτώναμε αρκετή ουρά όπως και αν οι πελάτες γέμιζαν τα καρεκλάκια παρόλες τις προσπάθειες του προσωπικού.

Φτερόλλακα με πολύ ωραία και άδεια την 14, την 6 απάτητη και χάλια, και συμπαθέστατο εκτός στο 7 αλλά έκανες σε μια στρώση χιονιού και από κάτω έβρισκες χώμα. Περιφερειακή βρίκαμε βαθύ χιόνι στο οποίο μπορούσες να χιονοδρομήσεις (πούδρα δεν το λές, γ@μ@το ήταν). Κλειστό το σαλέ και είναι πολύ κρίμα.

Θέλει άλλη μια κακοκαιρία το βουνό και θα την φάει. Πέτρες δεν θα βρεις στις πίστες εκτός αν είσαι πραγματικά στραβός, αλλά θα έπρεπε ίσως να γίνει λίγο παραπάνω προσπάθεια να σημαδευτούν από τους πιστέρ.

Το χιονοδρομικό μας έκανε τη χάρη και έδωσε την απαραίτητη παράταση μέχρι την 5 και ειλικρινά το ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. 3 με 5 ήταν το πιο όμορφο σκι με τις πιο όμορφες εικόνες.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ SNOWBAR ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ

Πολύ, πάρα πολύ, μα πάρα πάρα πολύ σκι (πως μπορώ να τους κυνηγήσω δικαστικά του ασυνείδητους στα χιονοδρομικά ΧΚΚ και ΧΚΠ για το κάψιμο ποδιών και ακόμα είμαστε στην αρχή της σεζόν?)

Στα εκδοτήρια μεγάλες ουρές?.., δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βγάζουν τη κάρτα από το Internet που είναι και πιο φθηνή????!!! Μπράβο στο προσωπικό του ΧΚΠ!

ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ?

και η αναμονη στα lift ηταν τουλαχιστον 15 λεπτα..

Επιδή το μέτρησα μάλλον υπερβάλεις. Άντε για κάνα μισάωρο να πλησίασε τα 15 min. Γενικά σε 5 λεπτά τον έπαιρνες τον Ηρακλή και τον Βάκχο εκτός από 12 με 3 που γενικά σε 7-10 λεπτά είχες ανέβει. Δεν ξέρω όσο πήγαμε Φτερόλλακα αν χάλασε και έπηξε λίγο το σύστημα αλλά ρώτησα και δεν έμαθα κάτι τέτοιο. Βασικά συμφωνώ σε όλα τ αλλα μαζί σου και πιστεύω κυρίως φταίνε τα κλειστά συρόμενα και το ότι κανένας (κακώς) δεν πήγαινε στην άδεια Φτερόλλακα.

ΧΚΠ γιατί δεν κάνετε μια ανακοίνωση για τα συρόμενα. Δεν είναι ουσιαστικά κλειστά πια? Κάθε χρόνο τα λέμε, κάθε χρόνο τα κάνετε σέρβις και κάθε χρόνο δεν δουλεύουν. Σήμερα πρακτικά είχατε 10 και όχι 12 στα 14 και θεωρώ ότι πια πρέπει να ανακοινώσετε το τέλος ζωής τους. Εκτός αν ξέρετε κάτι μηχανολογικό που δεν ξέρω πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Δεν έχει 14 λιφτ ο Παρνασσός 10 έχει.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ωραίο βαθύ χιόνι μέσα στα δέντρα αλλά έβρισκες χώμα από κάτω

IMG_0187.jpg

IMG_0190.jpg

6 αχταρμάς

IMG_0192.jpg

Κελλάρια. Θέλει κι άλλο για καλό εκτός

IMG_0214.jpg

Η 14 μια χαρά. Την ίδια ώρα στα Κελλάρια είχε ουρές

IMG_0193.jpg

Γκιώνα Καρπενήσι και στο βάθος Άγραφα Τζουμερκα