Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
koukouroukou

αγορα jacket

Recommended Posts

γεια σε ολους!

ειμαι καινουριος εδω,

απο περσι που εκανα πρωτη φορα snowboard(πισοδερι και καιμακ-με snowtrain) ξετρελεθακα

περσι, αγορασα ενα παντελονι Milo και το φορουσα με ισοθερμικο απο κατω.

απο πανω ενα απλο αθλητικο μπουφαν, που μετα απο λιγη ωρα, αρχισα να ιδρωνω, ευτυχως ομως δεν κρυωνα.

το μπουφαν ομως, περιοριζε στις κινησεις μου ..

για αυτο θελω πρωτασεις για αγορα μπουφαν, απο θεσσαλονικη...

χρηματα μεχρι 150-160.

ειδα μερικα σε καταστημα της πολης( icepeak, tenesee(καπως ετσι) με επενδυση fleece που αφαιρειται)

, που ειχα παρει το milo παντελονι περσι, απλα θα ηθελα κατι με χρωματα να ειναι(σαν αυτα που φορανε οι υπολοιποι που κανουν snowboard), αυτα που ειδα ηταν απλα μονοχρομα...

ευχαριστω!

Edited by koukouroukou

βρες καποιο μπουφαν που να σου καθεται καλα, να ειναι απο αναπνεων υλικο, αδιαβροχ, και wind stopper

αν τυχει και εχει χρωματα οπως θες καλως, αλλιως μην κολας σε αυτα...

δες στο ski and sport στην σβωλου

αλλου δεν μου ρχεται στο μυαλο...θα επανελθω οταν σκεφτω κατι

Snow is on my D.N.A.

αυτα που ειδα, μου καθησαν καλα. το καταστημα ηταν ο πετριδης, η κοπελα με διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κρυωνω αν φοραω μπουζα απο κατω, η ισοθερμικο..

το windstopper τι ειναι?

το παντελονι που εχω ειναι αυτο http://petridi.gr/store/index.asp?page=product&pid=1777

το μπουφαν που ειδα με το fleece που εβγαινε ειναι αυτο http://petridi.gr/store/index.asp?page=product&pid=1777

θα περασω και απο το καταστημα που μου ειπες.

απλα τα χρωματιστα μου αρεσουν περισσοτερο, και νομιζω φαινεσαι και καλυτερα!

πανε και στην αγιας θεωδορας με αγια σοφια σχεδόν γωνια ..καταστημα γουτλαντ .. και ποιο κατω στον ιδιο δρομο κυδωνης ειδη ορειβασίας και σκι ..,,και τροχοσπιτας στο πισοδερι ο ιδιοκτήτης κυδωνης :)

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

(σαν αυτα που φορανε οι υπολοιποι που κανουν snowboard), αυτα που ειδα ηταν απλα μονοχρομα...

:):P

Προσοχη!!!!!!!!

Μη κανεις το λαθος και παρεις Μαυροο μπουφαν , δεν θα μαθεις ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ασε που δεν θα σου μιλανε οι υπολοιποι σνοουμπορντερ γιατι δεν θα μοιαζεις με αυτους, και εγω φετος εχω κλεισει ενα ροζακι μηπως καταφερω και κανω λιγο......

Θεικη ατακα παντως....

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Zero gravity Tσιμισκη με Ναυαρινου γωνια....και Μicro Extreme σ ενα στενο της Ναυαρινου Δημ.Γουναρη 19.

Εκει θα βρεις τα παντα.Εχει DC,Forum,Special Blend,Burton,Quicqsilver,Nitro,Foursquare,Volcom αυτες ειναι καλες μαρκες...ισως βρεις και αλλες.. Καλο βεβαια ειναι να ψωνιζεις Αυγουστο-Σεπτεμβρη και Φλεβαρη ισως στις εκπτωσεις....αλλα με τα χρηματα που δινεις σιγουρα θα βρεις κατι καλο.Επισης το snowboard δεν εχει να κανει με τα χρωματα...ολα ειναι θεμα γουστου.Τελευταια πολλα καρναβαλια βλεπω στα βουνα χωρις λογο!

Καλη αγορα λοιπον!

Edited by samick

για αυτο θελω πρωτασεις για αγορα μπουφαν, απο θεσσαλονικη...

χρηματα μεχρι 150-160.

Καταρχάς θα συμβούλευα να πάρεις πιο ακριβό μπουφάν. Σε αυτά τα λεφτά που θες, με τα δικά μου αποδεκτά στάνταρ για να κάνω σκι όλη μέρα χωρίς ούτε να κρυώνω ούτε να ιδρώνω από -20 μέχρι +15 δεν θα βρεις κάτι εκτός εάν βρεις καλή προσφορά σε προπέρσινο μοντέλο.

Μην πάρεις κάτι που όλοι θα κάνουν χαρούμενοι snowboard και εσύ θα έχεις ξεπαγιάσει και το κυριότερο μη πάρεις κάτι που όλοι θα κάνουν χαρούμενοι και εσύ θα ιδρώσεις.

Δεν είναι παράξενο την ίδια μέρα το wind chill το πρωί να είναι -15 και το μεσημέρι με τη λιακάδα να κόψει και ο αέρας και να πάει +10. Και στις δύο περιπτώσεις μπουφάν των 150 ευρώ θα μου κάνει εντύπωση να σε βγάλει ασπροπρόσωπο όπως και θα μου κάνει εντύπωση να μη ξεπαγιάσεις μια κρύα μέρα και να μην ιδρώνεις την άνοιξη. Αν βρεθεί τέτοια μάρκα που βγάλει για μια σεζόν καλά μπουφάν με 150 ευρώ μάλλον την επόμενη η τιμή τους θα είναι 250.

Εκτός αν έχεις πολύ καλά και ακριβά ισοθερμικά και fleece να το συνδυάσεις αλλά και πάλι την άνοιξη ο ιδρώτας (που είναι και ότι πιο δυσάρεστο) θα είναι πολύς.

Ανέβα λίγο σε λεφτά και ψάξε σε προπέρσινα μοντέλα

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εκει θα βρεις τα παντα.Εχει DC,Forum,Special Blend,Burton,Quicqsilver,Nitro,Foursquare,Volcom αυτες ειναι καλες μαρκες...ισως βρεις και αλλες.. Καλο βεβαια ειναι να ψωνιζεις Αυγουστο-Σεπτεμβρη και Φλεβαρη ισως στις εκπτωσεις....αλλα με τα χρηματα που δινεις σιγουρα θα βρεις κατι καλο.

Are you sure για το κάτι καλό ή κάτι που θα έχει ωραία χρώματα?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ευχαριστω ολους παιδια..

για τα χρωματα οκ δεν κολλαω τοσο, προτιμω εννοειται κατι ποιοτικο που δεν θα κρυωνω παρα κατι χρωματιστο!

απλα λεω μηπως βρω σε αυτα τα χρηματα, κατι ποιο ομορφο απο ενα κλασικο σκουρο μπλε!

ουτε φυσικα, το κανω για trendy-φαση

το icepeak του πετριδη ειναι οκ?

θα κοιταξω ενννοειται και τα αλλα μαγαζια!

στα χρηματα δυστηχως ειμαι περιορισμενος,αλλα αν βολεψει θα παρω κατι ακριβοτερο.

με το milo παντελονι, και ισοθερμικο, περσι στο καιμακ, δεν ενιωσα κρυο ουτε στιγμη, ειχε ηλιο βεβαια, αλλα οκ, καθομουν και αρκετα κατω απο τις τουμπες που ετρωγα!

edit. το micro extreme το ξερω!

http://microxtreme.gr/listing-special-blen...et-w11-355.html

http://microxtreme.gr/listing-special-blen...t-w11-2033.html

http://microxtreme.gr/listing-special-blen...et-w11-584.html

για αυτα εδω τι λετε? ειναι στα χρηματα μου!

ειναι καλη μαρκα?

Edited by koukouroukou

Are you sure για το κάτι καλό ή κάτι που θα έχει ωραία χρώματα?

Οπως η παρεα μου ετσι και γω τετοια εποχη ψωνιζουμε και βρισκουμε τα παντα...ισως οχι φετινα μοντελα αλλα δεν μας ενδιαφερει.

Εξακολουθω να πιστευω οτι θα βρεις ανετα στην τιμη που θελεις καλο μπουφαν...ισως οχι φετινο αλλα οκ!

Το δικο μου απο 260 το πηρα στα 100 Αυγουστο βεβαια...Special Blend.Exω βρεθει εως -18 και ημουν κομπλε..οπως κ με ηλιο μ ενα απλο t-shirt απο κατω ημουν παλι οκ!

Οπως και να χει ομως πιστευω οτι ενα ισοθερμικο μπλουζακι ειναι παντα χρησιμο...και στο κρυο και στην ζεστη ασχετα απο το ποσο καλο ειναι το jacket σου.

Περνα μια βολτα απο τα μαγαζια που σου ειπα koukouroukou και αν οντως δεν σε βολεψει κατι τοτε περιμενε ως τον Φλεβαρη αν εχεις οντως θεμα με το οικονομικο.Εκεινη την εποχη μπορεις να βρεις και στο Mega Outlet κατι σε oneill.....απο κει πηρα παντελονι απο 160 στα 55.Κανε με οτι εχεις ως τοτε...αν βεβαια χιονισει ικανοποιιτικα.

ευχαριστω ολους παιδια..

για τα χρωματα οκ δεν κολλαω τοσο, προτιμω εννοειται κατι ποιοτικο που δεν θα κρυωνω παρα κατι χρωματιστο!

απλα λεω μηπως βρω σε αυτα τα χρηματα, κατι ποιο ομορφο απο ενα κλασικο σκουρο μπλε!

ουτε φυσικα, το κανω για trendy-φαση

το icepeak του πετριδη ειναι οκ?

θα κοιταξω ενννοειται και τα αλλα μαγαζια!

στα χρηματα δυστηχως ειμαι περιορισμενος,αλλα αν βολεψει θα παρω κατι ακριβοτερο.

με το milo παντελονι, και ισοθερμικο, περσι στο καιμακ, δεν ενιωσα κρυο ουτε στιγμη, ειχε ηλιο βεβαια, αλλα οκ, καθομουν και αρκετα κατω απο τις τουμπες που ετρωγα!

edit. το micro extreme το ξερω!

http://microxtreme.gr/listing-special-blen...et-w11-355.html

http://microxtreme.gr/listing-special-blen...t-w11-2033.html

http://microxtreme.gr/listing-special-blen...et-w11-584.html

για αυτα εδω τι λετε? ειναι στα χρηματα μου!

ειναι καλη μαρκα?

Και τα 3 ειναι καλα.....τα δυο που ειναι και πιο ακριβα ειναι καλυτερα.Οτι δινεις παιρνεις....

Επισης ειναι καλη μαρκα σου το γραψα και παραπανω....ας διαβαζουμε λιγο πιο προσεχτικα τα ποστ mesie!

ευχαριστω, απο βιασυνη, επειδη ψαχνω στο νετ, δεν προσεξα οτι εγραψες την μαρκα. θα παω να τα δοκιμασω, και θα ενημερωσω!

ολα τα μπουφαν και τα παντελονια γραφουν κατι αριθμους οπως 10,000mm/10,000g με αυτα τα νουμερα ''μετρανε'' το ποσο αδιαβροχο και το ποσο αναπνεον ειναι το μπουφαν/παντελονι.

για μενα ΜΗΝ παρεις κατι λιγοτερο απο 10,000mm/10,000g

οτιδηποτε πανω απο αυτα τα νουμερα που γραφω θα ειναι καλο.

DSC007301-2.jpg77_NORTHOFHEAVEN-DAVEDOWNING.gif

Hessex υπερλευκαντικο!για λευκότερα λευκά!

http://instagram.com/liapos

ο αγαπητος συναδελφος liapos εχει δικιο....το ξεχασα αυτο με τους αριθμους

Snow is on my D.N.A.

απο το blu-tomatο εχει ψωνισει κανεις? να μου πει εντυπωσεις? λεω να παραγγειλω απο εκει. γιατι εχει και μασκες φθηνες, με 30 ευρο!

και λεει αν βγουν 200 ευρα συνολο, δεν πληρωνεις μεταφορικα!

πολυ καλο μαγαζι,εχω ψωνισει αρκετες φορες και μαλιστα περιμενω ενα δεματακι με μποτες απο κει!αν εχεις paypal ξεμπερδευεις πιο ευκολα με πληρωμες χωρις να δινεις αριθμους καρτας κλπ!

γενικοτερα για τις αγορες σου, ή ψωνιζεις απο δω σε εκπτωσεις ή δοκιμαζεις οτι χρειαζεσαι (πχ μπουφαν) βλεπεις ποιο νουμερο εχεις στην ταδε μαρκα και το αγοραζεις απ'εξω που μαζι με τα μεταφορικα σου ερχεται πιο φθηνα απ'οτι να το αγοραζες απο δω!

οσο και να θελω να υποστηριξω ελληνικα μαγαζια και να ψωνιζω απο αυτα,αλλο τοσο δεν εχουν ποικιλια και σου πασαρουν οτι να'ναι για να πουλησουν!επαθα κι εμαθα!απο τιμες ας μην μιλησω!

δυστυχως ειναι ελαχιστες οι αγορες μου απο ελλαδα πλεον, 8 στα 10 πραγματα τα εχω παρει απ'εξω γιατι α)βρισκεις οτι θες απο χρωματα σχεδια νουμερα κλπ κλπ και β)πολυ πιο φθηνα!

εχω paypal , κανω χρονια αγορες.

απλα λεω να δοκιμασω το νουμερο, οπως ειπες και ψωνιζω απο αυτους!

εχει καλες τιμες σε μασκες! και λεω να παρω μια dainese!

μπουφαν + μασκα δηλαδη.

Μία γνώμη, μην πέσετε να με φάτε.

Ψάξε τι θέλεις, δες τιμές, ποιότητα και ρίξε και μία ματιά στους χορηγούς του εδώ site.

Μπορεί να φανεί διαφήμηση, αλλά σε 2 περιπτώσεις που ξέρω στο παρελθόν, σε εδώ χορηγούς, αγοράστηκαν τα ίδια αντικείμενα σε φτηνότερες τιμές από το εξωτερικό.

Βρες τι σε συμφέρει και αγόρασε από όπου σε συμφέρει, δώσε όμως και μία ευκαιρία σε κάποιον ντόπιο πριν την τελευταία σου απόφαση. Δεν αναφέρω μάρκες-εταιρείες για ευνόητους λόγους, ο καθένας σαν καταναλωτής κρίνει.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Μία γνώμη, μην πέσετε να με φάτε.

Ψάξε τι θέλεις, δες τιμές, ποιότητα και ρίξε και μία ματιά στους χορηγούς του εδώ site.

Μπορεί να φανεί διαφήμηση, αλλά σε 2 περιπτώσεις που ξέρω στο παρελθόν, σε εδώ χορηγούς, αγοράστηκαν τα ίδια αντικείμενα σε φτηνότερες τιμές από το εξωτερικό.

Βρες τι σε συμφέρει και αγόρασε από όπου σε συμφέρει, δώσε όμως και μία ευκαιρία σε κάποιον ντόπιο πριν την τελευταία σου απόφαση. Δεν αναφέρω μάρκες-εταιρείες για ευνόητους λόγους, ο καθένας σαν καταναλωτής κρίνει.

+1000

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

ίσως τα ηλεκτρονικά καταστήματα των χορηγών δεν περιλαμβάνουν όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο αντίστοιχο κατάστημα

επειδή έψαχνα κι εγώ για jacket και βρέθηκα στην Αθήνα, επισκέφτηκα ένα από αυτά και βρήκα πολλά αξιόλογα πράγματα που δεν υπήρχαν στο αντίστοιχο e-shop (και περσινά μοντέλα jacket σε καλές τιμές)

τελικά ψώνισα διάφορα αλλά όχι jacket <_<

το θεμα να μου ταιριαζει και το νουμερο, και να το εχω δοκιμασει. ουτε μπορω να κατεβω αθηνα...

σιγουρα θα υπαρχουν και ευκαιριες...

απο βδομαδα, θα κατεβω σαλονικα, να δοκιμασω στα καταστηματα που αναφερθηκαν παραπανω, και αν βρω καλη τιμη θα το παρω απο εκει.

αλλιως απο το blue-tomato.

καλο ειναι να στηριζουμε τα τοπικα μαγαζια.. αλλα σε λογικα πλαισια, οχι να μας κλεβουν. δηλαδη διαφορα 10-20 ευρο δεν ειναι μεγαλη. αλλα οχι και 50.

εχε υπ'οψην κατι για τα νουμερα.το δικο μου νουμερο ειναι το small,και σε παντελονι και σε μπουφαν.τι φοραω;medium και στα δυο.γιατι;γιατι κανουμε snowboard και στο snowboard κανουμε με το σωμα μας διαφορες κινησεις στις οποιες αλλαζουν θεση τα ρουχα που φοραμε.οποτε τα λιγο πιο φαρδυα ρουχα ειναι οτι καλυτερο.

παραδειγματα!

για μπουφαν,καθεσαι στο χιονι για να δεσεις τις μποτες στις δεστρες,σκυβεις προς τα εμπρος,σηκωνεται το μπουφαν απο την μεση σου!παραλληλα βλεπεις τα μανικια να ανεβαινουν οταν τεντωνεις τα χερια!

για παντελονι,στην ιδια φαση που δενεις τις μποτες,οταν φερνεις τα γονατα κοντα στο στηθος βλεπεις τα μπατζακια να σηκονονται μεχρι την μεση της μποτας ή νιωθεις την μεση σου εξω.

με ενα νουμερο μεγαλυτερο δεν εχεις τετοια προβληματα ουτε ειναι αισθητικα ασχημα πανω σου!