Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
madskier

Εκσυγχρονισμός Χ.κ. Παρνασσού

Recommended Posts

Δε χρειάστηκε να κουράσω την Όλγα. Από έγκυρη πηγή έμαθα ότι όλα πάνε κανονικά να έχουμε καινούργια λιφτ του χρόνου στον Παρνασσό.

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Επαναλαμβάνω άλλο ο προσωπικός λόγος, άλλο το γραπτό κείμενο.

Αφού θεωρείς ικανοποιητική την μέχρι τώρα πορεία των έργων, ικανοποιητική την ενημέρωση από τον υπεύθυνο, ξεκάθαρη την ιεραρχία και τον τρόπο εργασίας, ελέγχου, κλπ και αφού θεωρείς ότι το πιο προφανές είναι ο καθένας να τηλεφωνει στο Υπουργείο για να μαθαίνει την πρόοδο του έργου που τον ενδιαφέρει (πχ εμένα το λιφτ, τον άλλον η μαρίνα, κλπ, κλπ), θα έλεγα ότι με τον τρόπο που γράφτηκε τον εγκαλείς και γιατί δεν το έκανε μέχρι τώρα, ....... τι να πω. Εξακολουθώ να περιμένω να μου μεταφέρεις μέχρι το μεσημέρι τον διάλογο σου με το Υπουργείο και την Κεφαλογιάννη.

Φυσικά και θέλω να μπουν τα λιφτ. Αλλά και να μπουν, υπερχιονοδρομικάρα ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Απλά θα μπει στον χάρτη, ως υποχιονοδρομικό.

το ιδανικό και σωστό είναι να μπορεί να επικοινωνεί ο κάθε πολίτης με τους αρμοδίους και να μαθαίνει για οτι ενδιαφερεται αλλα αυτα θα γινουν στην νεα κοινωνία που θα δημιουργηθεί στον Αρη το 2020 ηδη δηλωνουν συμμετοχη ατομα τα οποια γνωριζουν οτι δεν θα μπορουν να επιστρεψουν στην γη. (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63814287)

Για οσους μεινουμε εδω ας καταλαβουμε οτι τα ιδανικα και σωστα δεν εχουν καμια σχεση με το εφικτο και την πραγματικοτητα.

Επειδή ειμαι στο νοσοκομείο θα απαντήσω το βράδυ περί ΕΣΠΑ και έργων ανάπτυξης. Ωραίο θέμα θα εχουμε για συζήτηση στις εκλογές :)

Edited by mainalo
  • Like 1

9-2-05020.jpg

Δειτε καμερα απο το παρκινγκ!!! Εφτασαν τα πρωτα μηχανηματα!!!!!!!!! :animier: :animier: :animier:

• Like 2

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Δεν ψαρωσε κανεις ε? :shuriken:

Ποσο δυσκολο ειναι να εχουμε μια επισημη ενημερωση?....Βγαινει σιγα σιγα κ ο Μαιος........... :innocent: Πηρα τηλ. την Κεφαλογιαννη αλλα ειχε δουλεια κ θα με παρει σε λιγο.. :ph34r:

Edited by kaps
  • Like 3

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

Ισως κατι στραβωσε και φοβουνται να μας το πουν μην τους παρουμε με τις πετρες :shuriken:

Να το πούμε αλλιώς...στο υποθετικό σενάριο που στραβώσει, πως θέλετε να το γράψουμε? Συνθηματικά? Απευθείας? Κάνα μοιρολόι?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Νταξει παντα υπαρχει η πιθανοτητα να μην γινει τιποτα κατα την γνωμη μου.. Στην Ελλαδα ζουμε ετσι κ αλλιως..

Εμενα με ανυσηχει παντως η ολη "σιωπη" που εχουμε απο τους υπευθυνους, που στην τελικη δεν ξερουμε ποιοι ειναι..

Να το πούμε αλλιώς...στο υποθετικό σενάριο που στραβώσει, πως θέλετε να το γράψουμε? Συνθηματικά? Απευθείας? Κάνα μοιρολόι?

Να μην το γράψουμε ή το γράψεις. Να βγει ανακοίνωση από το διευθυντή του ΧΚΠ που να λέει "λυπάμαι, αλλά έκανα λάθος υπολογισμούς και το έργο δεν θα γίνει."

Όλοι οι άλλοι, καλόπιστοι ή κακόπιστοι, είμαστε αναρμόδιοι.

ΥΓ Στον αγώνα ΧΚΠ-μιζέρια το σκορ είναι 0-1.000.

Σύμφωνα με το Υπουργείο, επιτρέπεται να γίνονται σχολικές εκδρομές με παράλληλες δραστηριότητες (σκι);

Αφού γίνονται εκδρομές στον Εύηνο για ραφτιγκ, υποθέτω ότι μπορούν να γίνουν και για σκι. Σημειώνω ότι δεν ξέρω τι επιτρέπεται, μόνο τι γίνεται.

Όταν μιλάς για αθλητές, πάλι δεν καταλαβαίνω πως αναφέρεσαι σε διαφήμηση/δυσφήμηση.

Τα όσα έγιναν (δεν έγιναν) στο αγώνα Π1/Κ1 φέτος στο ΧΚΠ είναι δυσφήμηση. Στελέχη του ΧΚΠ χαρακτηρίστηκαν από στελέχη της αθλητικής χιονοδρομίας με τη γνωστή λέξη που αρχίζει από μ, άχρηστοι, κλπ, όχι για τον αγώνα που χάθηκε λόγω ομίχλης (1η μέρα) / πυκνής χιονόπτωσης (2η μέρα) αλλά γιατί δεν βγήκε ο υπεύθυνος (όποιος είναι αυτός) του ΧΚΠ να πει ότι δεν υπάρχει το δυναμικό (άνθρωποι, μηχανήματα) να ετοιμάσει τις πίστες για αγώνα (ο ήλιος έκαιγε, βέβαια). Είναι ενδιαφέρον ότι ο Λαϊλιάς (ΝΑΙ) συγκεντρώνει ομάδες από τη Ν. Ελλάδα για προπόνηση γιατί η διοίκηση του υπόσχεται ότι θα λειτουργεί άψογα για τις ανάγκες των αθλητών.

Τα όσα έγιναν στο PABA BEAR είναι διαφήμιση αλλά την πιστώνεται (δικαίως) η επιχείρηση Πάπος-Μπαλντούμης.

Τα όσα έγιναν (δεν έγιναν) στο αγώνα Π1/Κ1 φέτος στο ΧΚΠ είναι δυσφήμηση. Στελέχη του ΧΚΠ χαρακτηρίστηκαν από στελέχη της αθλητικής χιονοδρομίας με τη γνωστή λέξη που αρχίζει από μ, άχρηστοι, κλπ, όχι για τον αγώνα που χάθηκε λόγω ομίχλης (1η μέρα) / πυκνής χιονόπτωσης (2η μέρα) αλλά γιατί δεν βγήκε ο υπεύθυνος (όποιος είναι αυτός) του ΧΚΠ να πει ότι δεν υπάρχει το δυναμικό (άνθρωποι, μηχανήματα) να ετοιμάσει τις πίστες για αγώνα (ο ήλιος έκαιγε, βέβαια). Είναι ενδιαφέρον ότι ο Λαϊλιάς (ΝΑΙ) συγκεντρώνει ομάδες από τη Ν. Ελλάδα για προπόνηση γιατί η διοίκηση του υπόσχεται ότι θα λειτουργεί άψογα για τις ανάγκες των αθλητών.

Τα όσα έγιναν στο PABA BEAR είναι διαφήμιση αλλά την πιστώνεται (δικαίως) η επιχείρηση Πάπος-Μπαλντούμης.

Εδω να προσθεσω ο,τι υπυρξαν προβληματα και στην διεξαγωγη των αγωνων Π2/Κ2 καθως η διαδρομη δεν ειχε στηθει σωστα και καταφεραν να προκριθουν μονο 6 ατομα απο τους Π2

Να μην το γράψουμε ή το γράψεις. Να βγει ανακοίνωση από το διευθυντή του ΧΚΠ που να λέει "λυπάμαι, αλλά έκανα λάθος υπολογισμούς και το έργο δεν θα γίνει."

Όλοι οι άλλοι, καλόπιστοι ή κακόπιστοι, είμαστε αναρμόδιοι.

Μάλλον θα πρέπει να καταλάβουμε οτι ο διευθυντής του χκ Παρνασσού δεν είναι αυτός που έχει παραγγείλει τους αναβατήρες ούτε είναι που πληρώνει. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει ο διευθυντής του χκ θα ήταν να μας ενημερώσει για το αν ξεκινούν τα έργα ή οχι.

Εδω να προσθεσω ο,τι υπυρξαν προβληματα και στην διεξαγωγη των αγωνων Π2/Κ2 καθως η διαδρομη δεν ειχε στηθει σωστα και καταφεραν να προκριθουν μονο 6 ατομα απο τους Π2

Αυτό είναι θέμα της ομοσπονδίας και οχι του χιονοδρομικού, ρε παιδιά ο χαράκτης του αγώνα, της ομοσπονδίας είναι και οχι ο Δρίβας . Τα εξι παιδιά που προκρίθηκαν πως τα κτάφεραν;

• Like 1

9-2-05020.jpg

Φίλε aab δεν ξέρω τι εννοείς για τους αγώνες Π1-Κ1 και τι πήγε στραβά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το Χ/Κ δίνει μόνο την πίστα για τους αγώνες τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο διοργανωτής σύλλογος που στην περίπτωση ήταν ο ΕΟΣ Αθηνών. Ειλικρινά δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι (προφανώς με αυτά που γράφεις φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά) αλλα πάντως αυτός είχε την ευθύνη της διεξαγωγής των αγώνων.

Εξάλλου πριν μια εβδομάδα από του αγώνες Π1-Κ1 είχαν γίνει για 4 συνεχείς μέρες οι διεθνείς αγώνες Apollon Cup με διοργανωτή τον ΣΧΟ Αράχωβας και οι οποίοι τλέσθηκαν με απόλυτη επιτυχία σύμφωνα τόσο με τους έλληνες αθλητές όσο κυρίως και από τους 25 ξένους αθλητές από 16 χώρες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης ειλικρινά δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή μου για στελέχη του ΧΚΠ που χαρακτήρησαν άσχημα μέλη της ομοσπονδίας ή αθλητές. Επιλέον γνωρίζω προσωπικά τόσο τον πρόεδρο όσο και αρκετά μέλη του ΕΟΣ Αθηνών γι αυτό πιστεύω ότι εαν υπήρχαν κάποια παράπονα από μέρους τους θα μου τα είχαν διατυπώσει.

Βέβαια εαν εσύ γνωρίζεις κάτι που εγω δεν ξέρω πάω πάσο!

Τέλος με το κλείσιμο της σεζόν το πόστο μου στο ΧΚΠ δεν έχει σχέση με την επικονωνία και την ενημέρωση του χιονοδρομικού οπότε δεν έχω κάποια γραμμή ώστε να βγάλω κάποια ανακοίνωση με το πότε θα ξεκινήσουν και εάν θα ξεκινήσουν τα έργα.

Όμως προσωπικά δεν έχω κανένα άγχος και καμμία αμφιβολία ότι αυτά δεν θα ξεκινήσουν και δεν θα ολοκληρωθούν κανονικά!!!

Πάντως όσοι απο εσάς έχετε άγχος σας συνιστώ υπομονή. Χαρείτε το καλοκαιράκι, κάντε τα μπανάκια σας και αφήστε την Doppelmayr να κάνει τη δουλειά της όπως αυτή ξέρει και την κάνει τόσο χρόνια τώρα! Εξάλλου δεν πρόκειται για ελληνική εταιρεία, οπότε δείξτε της εμπιστοσύνη!!!

Edited by sotogiannop1

Ο αγώνας ΧΚΠ VS Μιζέρια είναι μεγάλο ντέρμπι και όμως γυρίζει τα τελευταία χρόνια. Το 2006 θα συμφωνούσα με το σκορ σου.

Και ότι και να λες φέτος με την μάχη που έδωσε το ΧΚΠ κάναμε και μαμώ τα σκι. Στο έχω αναλύσει στην προηγούμενη σελίδα και σε παραπέμπω στο thread ΧΚΠ 2012-2013 να δεις πως πέρασε αρκετός κόσμος στο βουνό. Εκτός από 3 μέρες και ένα Δια την έσκισε την μιζέρια φέτος.

Έλα πες την αλήθεια, παρακαλάς να μη γίνει για να τον δεις να γράφει "λυπάμαι λάθος" κλπ ε?

Θερμή παράκληση επειδή τα προσωπικά σου δεν απασχολούν πολύ κόσμο, τον απασχολεί όμως η πιθανότητα να μπει ένα υπερσύγχρονο λιφτ που θα τους ανεβάζει για σκι βολίδα τα επόμενα 30 χρόνια

Για χιλιοστή φορά εκτός θέματος οπότε για να επιστρέψουμε, περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση έναρξης εργασιών ή ανακοίνωση αναβολής/αναστολής του έργου σύντομα, η αλήθεια είναι το ΧΚΠ έχει αργήσει απλά υποθέτω ότι περιμένει να έχει και μια φωτογραφία με μπουλντόζα πριν κάποια οποιαδήποτε ανακοίνωση να την συνοδεύσει ;) .

Αν ήμουν το ΧΚΠ και διάβαζα το thread το ίδιο θα έκανα, πριν μπει μπουλντόζα τσιμουδιά, αφού όλοι είστε σίγουροι ότι δεν θα γίνει.

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Φίλε aab δεν ξέρω τι εννοείς για τους αγώνες Π1-Κ1 και τι πήγε στραβά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το Χ/Κ δίνει μόνο την πίστα για τους αγώνες τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο διοργανωτής σύλλογος που στην περίπτωση ήταν ο ΕΟΣ Αθηνών. Ειλικρινά δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι (προφανώς με αυτά που γράφεις φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά) αλλα πάντως αυτός είχε την ευθύνη της διεξαγωγής των αγώνων.

Εξάλλου πριν μια εβδομάδα από του αγώνες Π1-Κ1 είχαν γίνει για 4 συνεχείς μέρες οι διεθνείς αγώνες Apollon Cup με διοργανωτή τον ΣΧΟ Αράχωβας και οι οποίοι τλέσθηκαν με απόλυτη επιτυχία σύμφωνα τόσο με τους έλληνες αθλητές όσο κυρίως και από τους 25 ξένους αθλητές από 16 χώρες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τσκ, τσκ, τσκ! Οι αγώνες Π1/Κ1 (διοργανωτής ΕΟΣ Αθηνών) ήταν να γίνουν τον Ιανουάριο και δεν έγιναν. Τη μια μέρα γιατί στη Φτερόλακα είχε ομίχλη και τη 2η γιατί είχε χιονίσει πολύ και δεν έγινε εγκαίρως διάστρωση. Καμία σχέση με το Apollon Cup (με την καθοριστική εργασία του Λουκά Καραπατούχα) ή τους αγώνες της προαγωνιστικής (που την ευθύνη είχε και πάλι ο ΕΟΣ Αθηνών).

Αρα κατάλαβα λάθος. Νόμιζα οτι αναφερώσουν στους αγώνες της προαγωνιστικής!

Για τους αγώνες αυτούς δεν γνωρίζω τίποτε. Πάντως δεν καταλαβαίνω εαν γι αυτή την αναβολή ευθύνεται το ΧΚΠ γιατί με αυτά που γράφεις μάλλον στο καιρό πέφτουν οι ευθύνες.

Ωστόσο σου υπενθυμίζω ότι φέτος για διάφορους λόγους αναβλήθηκαν ή άλλαξαν ημερομηνία αρκετοί αγώνες της ΕΟΧ. Παράδειγμα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθει στο Παρνασσό μαζί με το Apollon Cup που κανονικά θα γινόταν νωρίτερα στα 3-5 Πηγάδια.

Ο αγώνας ΧΚΠ VS Μιζέρια είναι μεγάλο ντέρμπι και όμως γυρίζει τα τελευταία χρόνια. Το 2006 θα συμφωνούσα με το σκορ σου.

Και ότι και να λες φέτος με την μάχη που έδωσε το ΧΚΠ κάναμε και μαμώ τα σκι. Στο έχω αναλύσει στην προηγούμενη σελίδα και σε παραπέμπω στο thread ΧΚΠ 2012-2013 να δεις πως πέρασε αρκετός κόσμος στο βουνό. Εκτός από 3 μέρες και ένα Δια την έσκισε την μιζέρια φέτος.

Έλα πες την αλήθεια, παρακαλάς να μη γίνει για να τον δεις να γράφει "λυπάμαι λάθος" κλπ ε?

Θερμή παράκληση επειδή τα προσωπικά σου δεν απασχολούν πολύ κόσμο, τον απασχολεί όμως η πιθανότητα να μπει ένα υπερσύγχρονο λιφτ που θα τους ανεβάζει για σκι βολίδα τα επόμενα 30 χρόνια

Για χιλιοστή φορά εκτός θέματος οπότε για να επιστρέψουμε, περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση έναρξης εργασιών ή ανακοίνωση αναβολής/αναστολής του έργου σύντομα, η αλήθεια είναι το ΧΚΠ έχει αργήσει απλά υποθέτω ότι περιμένει να έχει και μια φωτογραφία με μπουλντόζα πριν κάποια οποιαδήποτε ανακοίνωση να την συνοδεύσει ;) .

Αν ήμουν το ΧΚΠ και διάβαζα το thread το ίδιο θα έκανα, πριν μπει μπουλντόζα τσιμουδιά, αφού όλοι είστε σίγουροι ότι δεν θα γίνει.

Αν δεις το thread θα διαπιστώσεις ότι και εγώ πέρασα καλά. Αν δε διαβάσεις και λίγο πιο πάνω σε αυτό το Thread, θα ενθουσιαστώ αν μπουν τα Lift. Από εκεί και πέρα, αν θεωρείς ότι η διαδικασία ενημέρωσης που ο Χ πιάνει εσένα και λέει ότι το έργο ξεκινάει, ο Ω πιάνει εμένα και λέει ότι το έργο δεν ξεκινάει και το θεωρείς ότι τα πράγματα είναι όπως πρέπει να είναι, ε τότε δεν έχω κάτι περαιτέρω να πω.

Να συμφωνήσουμε σε κάτι απλό: Τα έργα ήταν να ξεκινήσουν με το κλείσιμο του ΧΚΠ. Ναι ή όχι; Ξεκίνησαν; Όχι.

Και ναι, ο ΑΚΤΩΡας παρέδωσε κολοσιαία έργα παραμονή των Ολυμπιακών. Όλα τα έργα μπορούν να επιταχυνθούν (εντός ορίων). Αλλά δημιουργούν και "πρόσθετες εργασίες". Θεωρείς τη σχετική διαδικασία ένδειξη σωστής εκτέλεσης δημοσίου έργου;

Να συμφωνήσουμε σε κάτι απλό: Τα έργα ήταν να ξεκινήσουν με το κλείσιμο του ΧΚΠ. Ναι ή όχι; Ξεκίνησαν; Όχι.

Αγαπητέ φίλε επειδή όλο το χειμώνα είχα την ευθύνη και τη διαχείρηση της ιστοσελίδας του ΧΚΠ. Από που είχες την ενημέρωση ότι τα έργα θα ξεκινoύσαν αμέσως μετά το κλείσιμο του χιονοδρομικού κέντρου. Η μόνη επίσημη ενημέρωση που κάναμε ήταν ότι μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν τα έργα. Είχαμε βάλλει ποτέ κάποια ημερομηνία π.χ. 30 Απριλίου ή 13 Μαίου;

Οπως είπα και παραπάνω κάνε υπομονή και να είσαι σίγουρος ότι όταν ξεκινήσουν τα έργα θα υπάρχει σταθερή και συνεχής ενημέρωση μέσα από το www.parnassos-ski.gr

• Like 3

....... παντως αυτο που ηθελα (να υπαρξει συζητηση) το πετυχα :evil::innocent:

Ας Ελπισουμε και ας περιμενουμε τα καλα νεα........

Συμφωνω (οπως εχω αναφερει κ αλλου) οτι φετος ο Παρνασσος μια χαρα τη νικησε τη μιζερια, αν εξαιρεσει κανεις 2-3 μερες και καποια θεματακια........

Την αναβαθμιση στα λιφτ εννοειται οτι τη θελουμε. Αν δεν γινει τελικα μου αρκει του χρονου να λειτουργησει εστω οπως φετος ή και ακομα καλυτερα διορθωνοντας τα θεματακια........

• Like 1

Αυτό είναι θέμα της ομοσπονδίας και οχι του χιονοδρομικού, ρε παιδιά ο χαράκτης του αγώνα, της ομοσπονδίας είναι και οχι ο Δρίβας . Τα εξι παιδιά που προκρίθηκαν πως τα κτάφεραν;

Συγγνωμη δεν το εξηγησα σωστα.. Σε μια συγκεκριμενη πορτα γινοταν ολο το κακο καθως εκει οπως μου περιεγραψαν αθλητες μπλοκαραν ξαφνικα τα πεδιλα και επεφταν μπροστα με τα μουτρα..

Φίλε μου αυτό ήθελα να σου πω και πρίν, οτι αυτό είναι θέμα στησίματος του αγώνα. Ακόμα και αυτό που λες οτι μπλόκαραν τα πέδιλα είναι και παλι ευθύνη του διοργανωτή των αγώνων. Το χκ και οχι μόνο του Παρνασσού παραχωρεί την πίστα η οποία συνήθως στήνεται ο αγώνας απο την προηγούμενη ημέρα. Απο εκεί και μετά το πως θα είναι η ποιότητα του χιονιού ειναι ευθύνη του καιρού και των διοργανωτών για στρώσιμο και χημικά αν πρόκειται για μεγάλο αγώνα.

• Like 2

9-2-05020.jpg

Αγαπητέ φίλε επειδή όλο το χειμώνα είχα την ευθύνη και τη διαχείρηση της ιστοσελίδας του ΧΚΠ. Από που είχες την ενημέρωση ότι τα έργα θα ξεκινoύσαν αμέσως μετά το κλείσιμο του χιονοδρομικού κέντρου. Η μόνη επίσημη ενημέρωση που κάναμε ήταν ότι μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν τα έργα. Είχαμε βάλλει ποτέ κάποια ημερομηνία π.χ. 30 Απριλίου ή 13 Μαίου;

Οπως είπα και παραπάνω κάνε υπομονή και να είσαι σίγουρος ότι όταν ξεκινήσουν τα έργα θα υπάρχει σταθερή και συνεχής ενημέρωση μέσα από το www.parnassos-ski.gr

Καλώς ή κακώς, υπήρξε η αίσθηση ( και όχι επίσημη ενημέρωση), ότι το ΧΚΠ θα κλείσει νωρίτερα για να αρχίσουν οι εργασίες για να προλάβουμε τα χρονοδιαγράμματα που υποτίθεται ότι ήταν σφικτά. Κάθε μέρα που περνάει, δεν πάει απλώς μία μέρα πίσω το έργο, αλλά πιθανώς μία σεζόν. Και αυτό (λόγω της χρηματοδότησης) μπορεί να σημαίνει μη ολοκλήρωση έργου.

Άραγε θα έμπαινες στον πειρασμό να ξηλώσεις την Αφροδίτη τον Ιούλιο (επίτηδες έβαλα καθυστερημένη ημερομηνία); Από την άλλη μπορεί όλα να είναι έτοιμα, να είναι στις αποθήκες τα πράγματα και η μπουλντόζα με αναμένη την μηχανή, αλλά πριν πέσει η τελευταία υπογραφή της Όλγας που είναι τώρα στην Κίνα να μην μπορεί να ξεκινήσει το σκάψιμο.

Όμως τα έργα στην Ελλάδα προχωρούν με άλλους ρυθμούς. (εδώ το Κόρινθος-Πάτρα ξεκίνησε, έπρεπε να ήταν έτοιμο πολύ καιρό πριν και ακόμα έχουμε τον πιο επικίνδυνο δρόμο, σκοτώνονται πολλοί). Με αυτά τα παραδείγματα, ακόμα και αν δω μπουλντόζα, αν δεν δω νέο καρεκλάκι να ίπταται, δεν θα πιστέψω τίποτα.

Nothing personal.

Edited by mil
  • Like 3

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Φίλε μου αυτό ήθελα να σου πω και πρίν, οτι αυτό είναι θέμα στησίματος του αγώνα. Ακόμα και αυτό που λες οτι μπλόκαραν τα πέδιλα είναι και παλι ευθύνη του διοργανωτή των αγώνων. Το χκ και οχι μόνο του Παρνασσού παραχωρεί την πίστα η οποία συνήθως στήνεται ο αγώνας απο την προηγούμενη ημέρα. Απο εκεί και μετά το πως θα είναι η ποιότητα του χιονιού ειναι ευθύνη του καιρού και των διοργανωτών για στρώσιμο και χημικά αν πρόκειται για μεγάλο αγώνα.

Αυτο δεν το γνωριζα ευχαριστω :yes

Από εκεί και πέρα, αν θεωρείς ότι η διαδικασία ενημέρωσης που ο Χ πιάνει εσένα και λέει ότι το έργο ξεκινάει, ο Ω πιάνει εμένα και λέει ότι το έργο δεν ξεκινάει και το θεωρείς ότι τα πράγματα είναι όπως πρέπει να είναι, ε τότε δεν έχω κάτι περαιτέρω να πω.

Νομίζω ότι δίνεις μεγαλύτερη σημασία από την πραγματική διάσταση στο ότι ο Χ "υπεύθυνος" έπιασε κάποιον άλλον για να μεταφέρει την είδηση. Συχνά τα πράγματα είναι απλούστερα και πιο αθώα. Για σκέψου άλλωστε. Νομίζεις ότι θα είχε κάποιος ως μέλημα να σπείρει ψευδείς αισιόδοξες ειδήσεις στο snowclub;

Αν διαβάσεις λίγο την προσπάθεια εκδρομής στο εξωτερικό για την επόμενη χρονιά και παραλληλήσεις τα όσα γράφτηκαν με το θέμα του εκσυγχρονισμού, μπορεί να βγάλεις τέρατα παραπληροφόρησης, ενώ ακόμα δεν έχει υπάρξει ούτε μία προσφορά. Και αν ακουστούν 10 γνώμες θεωρίας συνομοσίας, δεν μπορεί κάποια θα πέσει μέσα. Και θα λέει μετά... "εγώ σας τα έλεγα!". Όπως η ασπιρίνη με το ξεμάτιασμα στο "η κυρά μας η μαμή".

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Afro
      Afro
      (34 years old)
    2. Gavis
      Gavis
      (56 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,151
    • Total Posts
      460,821