Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
madskier

Εκσυγχρονισμός Χ.κ. Παρνασσού

Recommended Posts

Οι φήμες λένε για ακόμα πιο προχωρημένα σχέδια - μετεγκατάσταση του Βάκχου στον ΑΟΦΣ και επέκταση του πεδίου. Από την άλλη, ποιο είναι το όφελος για τον ΑΟΦΣ ώστε να παραιτηθεί των δικαιωμάτων του;

Ο ΑΟΦΣ έχει κλείσει ουσιαστικά. Το έχουν παρατήσει οι άνθρωποι που το κράταγαν... :hope:

Πολλά έχουν ακουστεί, δεν σχεδιάζει κανείς αυτό που λέτε από τα ΕΤΑ. Το ότι έχει έρθει στο μυαλό όποιου έχει βολταρει στις εκεί πλαγιές προφανώς και έρχεται με τη μια.

Mseraf έχω γράψει λεπτομέρειες πιο πριν αλλά όπως κάνεις σκι ΑΟΦΣ ξεκινάς δρομάκι και σε βγάζει στο 1750. Τώρα αργείς πολύ να ξανακάνεις σκι κορφή Βάκχου πχ, σε 500 μέρες θα είσαι σε 8 λεπτά εκεί.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Mseraf, όταν ο ΜΙΚ λέει οκτώ λεπτά το εννοεί ...κοίτα μην ξεχαστείς στο lift της Σαχάρας !

Edited by snowhow

Τώρα αργείς πολύ να ξανακάνεις σκι κορφή Βάκχου πχ, σε 500 μέρες θα είσαι σε 8 λεπτά εκεί.

Τώρα...................................... ενθουσιάστηκα.................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πέρσι τέτοια μέρα "μέτραγα" λιγότερες ημέρες ονείρου για να ανέβαινα σε αυτό το λιφτ..........

• Like 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Mseraf, όταν ο ΜΙΚ λέει οκτώ λεπτά το εννοεί ...κοίτα μην ξεχαστείς στο lift της Σαχάρας !

Ο ήρωας Μιζέρ Αλ Ετάδ επί τόπου μαζί με τον φύλαρχο ΚουςΚους Αλ Κατάρ ...

http://youtu.be/mUS_SwThbGE

ενώ ο βεδουίνος Ντοπ Ελ Μαγέρ έχει μείνει με τις σιδερένιες καμήλες του αμανάτι .

Edited by snowhow
  • Like 3

Ο ΑΟΦΣ έχει κλείσει ουσιαστικά. Το έχουν παρατήσει οι άνθρωποι που το κράταγαν... :hope:

Πολλά έχουν ακουστεί, δεν σχεδιάζει κανείς αυτό που λέτε από τα ΕΤΑ. Το ότι έχει έρθει στο μυαλό όποιου έχει βολταρει στις εκεί πλαγιές προφανώς και έρχεται με τη μια.

Mseraf έχω γράψει λεπτομέρειες πιο πριν αλλά όπως κάνεις σκι ΑΟΦΣ ξεκινάς δρομάκι και σε βγάζει στο 1750. Τώρα αργείς πολύ να ξανακάνεις σκι κορφή Βάκχου πχ, σε 500 μέρες θα είσαι σε 8 λεπτά εκεί.

Παιδιά σόρυ, το πως γυρίζεις πίσω πάει στο τελευταίο κομμάτι, δηλαδή το πεδίο ΠΙΣΩ από τον γεροντόβραχο. Από τον ΑΟΦΣ έρχεσαι χαλαρά στα κελάρια και βγαίνεις στο κάτω μέρος του Βάκχου. Και μετά από το μονοπάτι μπορείς να ξαναβγείς στο σαλε του ΑΟΦΣ, αλλά ενδέχεται να κάνεις και αρκετό κουπί ή ποδαρόδρομο ανάλογα με το χιόνι και το πάτημα. Είναι ευκολο πάντως. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται να βγάλεις άλλη κάρτα για να χρησιμοποιήσεις το λιφτ για να γυρίσεις πίσω, αν πας από κελάρια στον ΑΟΦΣ.

Οσον αφορα τον ΑΟΦΣ και τη συνδεση του νομιζω οτι κανουμε ασκησεις επι χαρτου.......

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Νικόλα President, τι είχαμε πει ότι θα κάνεις αν αρχίσουν τα έργα για τα καινούργια λιφτ? Εγώ τι είχα πει ότι θα κάνω να το κάνω...

Πείτε γεια στον καινούργιο Δια. Για όποιον έχει κάνει σκι στον Παρνασσό είναι μια τεράστια βελτίωση επιτέλους θα ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ο Διας είναι ανοιχτός. Μέχρι τώρα κατά τύχη ήταν ανοιχτός...

Κάτι μου λέει ότι φέτος θα είναι η χρονιά που θα χαρούμε Σαχάρα και λούκια Δια.

Ντέρμπι ακόμα αν θα υπογράψουν δυο δημόσιοι υπάλληλοι (που τους πληρώνουμε για να υπογράφουν) να προλάβει να μπει και η Σαχάρα.

mseraf ωραία μέρη αυτά που λες αλλά πολύ Νότια, δύσκολα να πας προς τα εκεί όταν έχει τόσο Βορινό κομμάτι.

Mανώλη καθόλου ασκήσεις επί χάρτου. Αν και είναι πολύ πιθανό φέτος να μη προλάβουν σου επαναλαμβάνω ότι πρόπερσι έκανα κανονικά δυο τρεις μέρες σκι Φτερόλακκα - Κελλάρια - ΑΟΦΣ μια χαρά σαν να ήταν ένα χιονοδρομικό. Το πρόβλημα όσο κουφό και να ακούγεται είναι ότι οι ιδιοκτήτες του ΑΟΦΣ...δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τι θέλουν να κάνουν. Το ΧΚΠ έχει την θέληση να πάρει τα λιφτ και να τα ενώσει κανονικά στο skidata του ΧΚΠ αλλά...ο ΑΟΦΣ δεν ξέρει ακριβώς πως να το εγκρίνει. Το σχεδόν σίγουρο είναι ότι αν δεν ενωθεί με το ΧΚΠ ο ΑΟΦΣ και φέτος θα είναι κλειστός.

Όσοι αποδεδειγμένα αγαπούσαν και πλήρωναν το ΧΚΠ ετοιμαστείτε για ανταπόδωση αγάπης από το ΧΚΠ...

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Για τον ΑΟΦΣ, απο τη στιγμη που αν δεν γινει θα ειναι κλειστος, ποσο δυσκολο ειναι να γινει μια παραχωρηση, μια μακροχρονια μισθωση. Συμφερον και του ΑΟΦΣ και του ΧΚΠ θα ειναι........

Εκτος κ αν υπαρχει αλλη νομικη φορμουλα που μπορει να γινει κατι τετοιο.

Το σιγουρο ειναι οτι με ΔΙΑ, εστω την ιδια λειτουργια (ελπιζω να βελτιωθει το πατημα στις πιστες) οπως περισυ και ΧΙΟΝΙ θα ευχαριστηθουμε σκι στο αγαπημενο μας βουνο!!!

υ.γ.: Τα λιφτ του ΑΟΦΣ σε τι κατασταση αραγε βρισκονται?............

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

Τα λιφτ του παρνασσού σε τι κατάσταση βρίσκονται;

How you stand is how you ski

Αποσύνθεσης ...

Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι νεώτεροι.

• Like 3

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Τα πολλα ετη τους τα γνωριζω. Την κατασταση τους ομως τωρα απο αποψη συντηρησης???......... Την ετησια κ δουλευουν ή θελουν κ αλλα???..............

Αν δλδ (...λεμε τωρα) φετος γινει η ενωση μπορουν να λειτουργησουν?

Ότι και να γίνει από πλευράς έργων, η συντήρηση θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Αν θυμαμαι καλα ειχα δει σε φωτο κατι μπουλντόζες να σκάβουν

Τι γίνεται, συνεχίζουν?

Μήπως υπάρχει κάποια νέα φωτό?

Κάτι εβαλαν στο Φατσοβιβλιο πριν μερικες μερες από το χρήστη του καταφυγίου στο Παρνασσο.

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Για τον ΑΟΦΣ, απο τη στιγμη που αν δεν γινει θα ειναι κλειστος, ποσο δυσκολο ειναι να γινει μια παραχωρηση, μια μακροχρονια μισθωση. Συμφερον και του ΑΟΦΣ και του ΧΚΠ θα ειναι........

Εκτος κ αν υπαρχει αλλη νομικη φορμουλα που μπορει να γινει κατι τετοιο.

Το σιγουρο ειναι οτι με ΔΙΑ, εστω την ιδια λειτουργια (ελπιζω να βελτιωθει το πατημα στις πιστες) οπως περισυ και ΧΙΟΝΙ θα ευχαριστηθουμε σκι στο αγαπημενο μας βουνο!!!

Τα λιφτ του ΑΟΦΣ λειτουργούσαν κανονικά μέχρι προπερσι. Πήγαινα εκεί κάθε ΣΚ λόγω μικρών παιδιών. Το πρόβλημα του ήταν το πάτημα, το οποίο δεν θα υπάρχει αν μπει κάτω από την ομπρέλα του ΧΚΠ.

Οι καλοί σκιέρ του ΑΟΦΣ, το χρησιμοποιούσαν για να "παρκάρουν" παιδιά, γονείς, φίλους μη σκιέρ και αρχάριους μια που το σαλέ του απλά δεν παίζεται σε σχέση με του ΧΚΠ, όπως επίσης και η πρόσβαση που παρκάρεις και παίρνεις το λιφτ στα 50 μέτρα. Στη συνέχεια σκι σε όλο το βουνό, και στο τέλος πίσω στο σαλέ για φαγητό και καφεδάκι. Επίσης βγάζει ομίχλη πολύ πιο σπάνια, και επίσης ο αέρας είναι πολύ λιγότερος (συνηθως). Αυτά από προσωπική εμπειρία.

• Like 1

Οι καλοί σκιέρ του ΑΟΦΣ

Δηλαδή είναι μόνο για μέλη?

Δηλαδή είναι μόνο για μέλη?

Πολύ παλιά ήταν μόνο για μέλη. Τα τελευταία χρόνια δεχόταν επισκέπτες με εισιτηριο.

Πέρσι δεν δούλεψε; Αν θυμάμαι καλά έχει ένα δικό του διαστρωτητικό και οι Πάππος - Μπαλντούμης είχαν αναλάβει τη διοίκηση και τη λειτουργία. Φέτος; Αν και οι πίστες του είναι απαιτητικές,είναι σε μαγικό σημείο! Και φυσικά ιστορικό!!!!!!

carpe diem

Πέρσι δεν δούλεψε; Αν θυμάμαι καλά έχει ένα δικό του διαστρωτητικό και οι Πάππος - Μπαλντούμης είχαν αναλάβει τη διοίκηση και τη λειτουργία. Φέτος; Αν και οι πίστες του είναι απαιτητικές,είναι σε μαγικό σημείο! Και φυσικά ιστορικό!!!!!!

Πέρσι έμεινε κλειστό

Πάντως πρόπερσι που είχα πάει, το πάτημα ήταν για κλάματα.

Από ότι είχα ακούσει, το μοναδικό διαστρωτικό που υπήρχε λειτουργούσε με πολύ δυσκολία.

Κάτι ανάλογο συνέβαινε και με το συρόμενο αναβατήρα, που παιδευόταν με εμάς τους πιο γεματούληδες ...

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

ποτέ δεν ήταν μόνο για μέλη, τουλαχιστον από το 1981 που ξέρω...

Τα μη μέλη, τότε τον παλιό καλό καιρό, πλήρωναν δυσανάλογα ακριβότερα έως απαγορευτικό εισητήριο.

Στα Κελάρια το εισητήριο είχε 250 δραχμές και στον ιδιωτικό 700 δραχμές. Πρέπει να ήταν το 1983. Αν κάνουμε αναγωγή στο σήμερα, αν στα Κελάρια πληρώνουμε 30 ευρώ, στο ιδιωτικό θα είχαμε εισητήριο 84 ευρώ.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...