dust 4,051 Report post Posted February 12, 2013 (edited) Σε ποια σημεία δεν τηρησαμε τον κανονισμό και μας εσβησες τα ποστ; Edited February 12, 2013 by dust Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted February 12, 2013 (edited) Γεια σου ALCATRAZ με τα φωτορομάντζα σου Αντλώ ήδη πληροφόρηση από αυτά για επικείμενη (στο κοντινό μέλλον ελπίζω) ανάβαση μου στο ΧΚΚ. Κάποιες υποχρεώσεις να φύγουν και θα δω από κοντά τα φυσικά "μοντέλα" σου. Edited February 12, 2013 by itiotis Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 12, 2013 ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΧΟΥΜΕ 2013 :popo: :popo: 2 Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 12, 2013 Παγωτό για την ώρα και σήμερα . Στύγα κλειστή και η Άγκυρα μια απο τα ίδια . Ευτυχώς εχει καλό καφέ Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 12, 2013 Και παγωτό, και καφέ ρε φίλε, δεν πάει.... 2 www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
alebpan 66 Report post Posted February 12, 2013 Και παγωτό τρώμε και καφέ freddo αναμένοντας την προετοιμασία που γίνεται στην Αγκυρα !! 1 Share this post Link to post Share on other sites
jimthan 46 Report post Posted February 12, 2013 Παγωτό χονακι στο πατάρι !!! Α.Χ.Χ.Μ=Ανένταχτοι Χιονοδρόμοι Χιονοδρομικού Μαινάλου! www.freeride.gr Share this post Link to post Share on other sites
alebpan 66 Report post Posted February 12, 2013 Καλάβρυτα , έξω αέρας και χιόνι , μέσα στο σαλέ κάνει πιο πολύ κρύο !! Καλά είναι ένας καφές και ένα νερό 4,20 αλλά να έβαζαν και λίγο θέρμανση θα είμαστε όλοι χαρούμενοι . Εκτός και αν το κάνουν επίτηδες για να είμαστε όλοι αγκαλίτσα ... Ερχεστε και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου , να είμαστε μέσα στο κλίμα !!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted February 12, 2013 ...να έβαζαν και λίγο θέρμανση θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Εκτός και αν το κάνουν επίτηδες για να είμαστε όλοι αγκαλίτσα...Ναι Παναγιώτη... μόλις είδαν την παρέα σου θέλησαν να κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ρομαντική. Να την χαίρεσαι βρέ... Καλά είναι ένας καφές και ένα νερό 4,20 αλλά να έβαζαν και λίγο θέρμανση θα είμαστε όλοι χαρούμενοιΚαι σε κάτι καταγώγια του Καρδαρά, ούτε θέρμανση έχει ούτε καν νεράκι... γιατί διαμαρτύρεσαι ; Τουλάχιστον είχες εξαιρετική παρέα. Να την χαίρεσαι βρέ... Και πάλι μπράβο για την επιλογή Παναγιώτη. Φοβερό σημάδι... Ούτε κυνηγός να ήσουν. Α, ρε ταλαίπωρε Παναγιώτη... κρίμα... 2 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 12, 2013 Σε μαλλιάδες δεν απαντώ ... Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted February 12, 2013 να πω την αμαρτία μου περίμενα να φύγω σχετικά αργά μιας και δεν είναι σκ και ήξερα πως κόσμο δεν θα έχει . όσο όμως και να περίμενα ο καιρός να δείξει λίγο πιο ανοιχτός αυτός είχε άλλα κέφια και μάλιστα από δυτικά τα σύννεφα πλησίαζαν όλο και περισσότερο , υπήρχε μάλιστα και ένα καπέλο από σύννεφα στα 1600 περίπου . έτσι αποφάσισα τελευταία στιγμή να μην ανέβω και μάλλον καλά έκανα . 1 Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 12, 2013 Φέραμε το καλοκαίρι στα... Χιόνια!!! Το perna-kala.gr παρουσιάζει τον Κωστή Μαραβέγια (Maraveyas ilegal) στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου. Μετά από τις sold out συναυλίες σε Block 33 στη Θεσσαλονίκη και σε Σταυρό του Νότου στην Αθήνα, o Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas ilegal) επισκέπτεται τα Καλάβρυτα. Θα ξεσηκώσει το κοινό σε μια μοναδική συναυλία στο χιονισμένο τοπίο, θα χορέψει και θα τραγουδήσει παρέα με τη πολυμελή μπάντα του. Η είσοδος στην συναυλία είναι ελεύθερη... Θέλεις ένα δωρεάν διπλό εισιτήριο για το SKI BUS Κλαουδάτος; Θέλεις δωρεάν SKI PASS για ατελείωτες κατεβασιές στο ρυθμό του Κωστή Μαραβέγια; Θέλεις και έκπτωση στον εξοπλισμό σου; Μη χάνεις χρόνο ο διαγωνισμός μας ξεκίνησε!!!!!!!! Δήλωσε συμμετοχή Πηγή: Klaoudatos @ fb 1 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted February 12, 2013 Kapten Xristos Ενημέρωση Χελμού Ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις θα έχουμε αύριο στο Χελμό. Το χιόνι είναι πολύ και φρέσκο!!! Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και μέτριοι στις κορυφές. Σε λειτουργία για αύριο Τρίτη 12-2-2013 θα είναι οι αναβατήρες: Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη, Θέτις και Άρτεμις. Live εικόνα από τα 2300μ. http://www.snowreport.gr/snowcam/kalavrita/snowcam2.html ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Μου αρέσει! · · 18 ώρες πριν Αρέσει σε 3 άτομα. Panos Vrotsos θα ανοίξει άραγε η Άγκυρα η τσάμπα θα ανεβούμε...18 ώρες πριν · Μου αρέσει! Kapten Xristos Pano, η άγκυρα θα λειτουργεί κανονικά αύριο.18 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 1 Ilias Seretis Kapten Kalispera...exoume kamia enimerosi gia stiga...? paizei na anoiksei i xlwmo...?18 ώρες πριν · Μου αρέσει! Kapten Xristos Έχω γράψει στην ενημέρωση Χελμού τι θα λειτουργεί αύριο.Η Στύγα αύριο δεν θα λειτουργεί λόγω προετοιμασίας .17 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 1 Ilias Seretis thanks....!!!17 ώρες πριν · Μου αρέσει! Panos Vrotsos Ωραίος, ευχαριστώ Καπτεν...Η Στύγα λογικά θα ανοιξει η το Σάββατο, η την Κυριακή που θα σταματησει το χιονι, οπότε Δευτέρα ανεβαίνουμε κ πάλι... Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted February 12, 2013 ελπίζω να είχε πράγματι αέρα και να μην μπορούσαν να την δώσουν την άγκυρα . Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 12, 2013 Οταν ρωτήσαμε στα εισιτήρια μας είπαν οτι η Στύγα δε θα δουλέψει και οτι η Αγκυρα είναι σε φαση προετοιμασίας. Ξαναρωτήσαμε στα εισιτήρια στις 11:30 και μας είπαν τα ιδια. Το μόνο που εχω να πω είναι οτι τόσα χρήματα πηγαν στο βρόντο, ευχαριστούμε KAPTEN.... Μην μου πειτε για αέρα γιατί η δικαιολογία δεν πιάνει, εκεί είμασταν και βλέπαμε τι παίζει. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted February 12, 2013 mainalε, ενημέρωσε τον άμαχο πληθυσμό ποιόν έχεις δικηγόρο, για να λυθούν οι όποιες απορίες... SOS : πριν διαβάσετε το όνομα που ίσως γράψει ο mainalos, πείτε τρεις φορές το Πάτερ ημών, διαβάστε τον Εξάψαλμο και ανάψτε κάνα κεράκι καλού κακού... βοήθειά σας. 5 Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 12, 2013 (edited) Άσε ,καταλάβαμε! Και ύστερα, περιμένει προκοπή με τις υποθέσεις του! Edited February 12, 2013 by ChristosZ Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 12, 2013 ο δικηγόρος μου ειναι ο καλύτερος στην δουλειά του, είναι το καλύτερο παιδί, και κάνει και καταπληκτική παρέα. Εισαστε κακοήθεις και δεν ξαναπαίζω μαζί σας και ειδικά με εσένα μαλλιά 2 Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted February 12, 2013 (edited) Πολυ χαλια σημερα Αγκυρα παπαλα .....φυσαγε το ριμαδι Υπηρχε καποιος στο σπιτακι στην κορυφη μεχρι τις 2 μπας και δωσει το οκ αλλα δεν ανοιξε καθολου Κατα την γνωμη μου καλα κανανε, για σημερα τουλαχιστον δεν αξιζε το ρισκο του πιθανου εκτροχιασμου Το δε χιονι ειχε γινει πολυ βαρι Ταχει αυτα το βουνο και απο οτι φαινεται για καμια εβδομαδα ακομα θα ειναι δυσκολοι καιροι για πουδροκινηγους Πουδρες θα υπαρχουν να τις πατησουμε δεν θα μπορουμε Edited February 12, 2013 by Hellbent 3 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted February 12, 2013 Πάμε για ΣΚ πλέον. Για να δούμε... Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 106 Report post Posted February 12, 2013 Ενημέρωση Χελμού Και η χιονόπτωση συνεχίζεται... Χιονόπτωση θα έχουμε και αύριο στο Χελμό, οι άνεμοι στη βάση θα πνέουν νότιοι μέτριοι και ισχυροί στις κορυφές. Σε λειτουργία για αύριο Τετάρτη 13-2-2013 θα είναι οι αναβατήρες: Ερμής, Αχιλλέας, Δάφνη και Θέτις. Ο αναβατήρας Άρτεμις θα λειτουργήσει εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλουςκινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων. Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας. Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30 Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό) Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς. Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 106 Report post Posted February 12, 2013 Οταν ρωτήσαμε στα εισιτήρια μας είπαν οτι η Στύγα δε θα δουλέψει και οτι η Αγκυρα είναι σε φαση προετοιμασίας. Ξαναρωτήσαμε στα εισιτήρια στις 11:30 και μας είπαν τα ιδια. Το μόνο που εχω να πω είναι οτι τόσα χρήματα πηγαν στο βρόντο, ευχαριστούμε KAPTEN.... Μην μου πειτε για αέρα γιατί η δικαιολογία δεν πιάνει, εκεί είμασταν και βλέπαμε τι παίζει. την απάντηση για τον αέρα την έδωσε ο hellbent. στα εκδοτήρια έλεγαν λόγω αέρα. Share this post Link to post Share on other sites
Χ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 106 Report post Posted February 12, 2013 ελπίζω να είχε πράγματι αέρα και να μην μπορούσαν να την δώσουν την άγκυρα . όντως είχε πολύ αέρα 1 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 12, 2013 την απάντηση για τον αέρα την έδωσε ο hellbent. στα εκδοτήρια έλεγαν λόγω αέρα. Στα εκδοτήρια είπαν για προετοιμασία της αγκυρας δυο φορές. Τέλος Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,602 Report post Posted February 12, 2013 Νούμερο ταχυτητας σήμερα? Στα ποσα είμαστε ανοιχτοί με λιακάδα? 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites