Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
over-poulover

χ.κ. Παρνασσού 2012-2013

Recommended Posts

Διακρίνονται κατσίκια κριάρια και γίδια Jey, den ksenerwnw, spider, sakis, prof. Lappas porfirio.

http://vimeo.com/59829734

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του ΧΚΠ για τον κόπο τους και το γρήγορο ξεθάψιμο και άνοιγμα των λιφτ που μπόρεσαν να μας προσφέρουν αυτές τις στιγμές.

• Like 7

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Και το video της ημέρας .. λίγες από τις καλές στιγμές που περάσαμε (ανεβαίνει υπομονή):

http://youtu.be/_UOaiBb5Vqg

(Ευκαιρία να δουν και ο president και ο gavis επιτέλους τον Παρνασσό χωρίς ομίχλη :thumbup:)

δεν ξερω για τον γκαβη ,,αλλα ο πρεζιτεντ ,δεν μπορει να δει το βιντεο

δεν ειναι διαθεσιμο ,λεει!!! :yes

αλλα απο τις φωτο που βλεπω [ρεσπεκτ ] αλλα σταθη

:evil:

θα το δοκομασουμε ακομα μια φορα για καθοδο προς παρνασσο

και μαλον με τις συζηγους διοτι προβλεπω !! :popo: :popo: :popo: :popo: :popo: :popo: :popo::shuriken:

Edited by PRESIDENT

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

δεν ξερω για τον γκαβη ,,αλλα ο πρεζιτεντ ,δεν μπορει να δει το βιντεο

δεν ειναι διαθεσιμο ,λεει!!! :yes

Έχεις δίκιο .. κάτι στράβωσε στο upload! Θα είναι διαθέσιμο εντός μισάωρου, προλαβαίνουμε να πιούμε καφεδάκι .. :yes

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

Διακρίνονται κατσίκια κριάρια και γίδια Jey, den ksenerwnw, spider, sakis, prof. Lappas porfirio.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του ΧΚΠ για τον κόπο τους και το γρήγορο ξεθάψιμο και άνοιγμα των λιφτ που μπόρεσαν να μας προσφέρουν αυτές τις στιγμές.

απαραδεκτο !!!

ποιος ειναι υπευθηνος για τον καιρο στο χκ ,,

τον βερνερ που ρωτισα δυλωσε αγνοια :hope:

κυριε δριβα, εσεις τι γνωριζεται :veryangry:

• Like 2

ειδα το βιντεο !!! :veryangry:

και καταλαβα τι φταιει!!

Η ΚΟΠΗ ΤΙΣ ΠΙΤΑΣ ,ΕΓΙΜΕ ΛΑΘΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :veryangry::yes :yes :thumbup:

:shuriken:

• Like 3

Φωτορομάντζο Σάββατο 17.02.2013. "Πρέπει να φύγω νωρίς έχω βάφτιση της κόρης του κολλητού μου"

Αφού αργήσαμε και δεν είμασταν πρώτο καρεκλάκι εξαιτίας κάποιων που ήθελαν να κοιμηθούν και έτρωγαν τούμπες περπατώντας

Η μαγική στιγμή που καταλαβαίνεις ότι το επόμενο δύωρο θα είναι ένας παροξυσμός πουδροντόινγκ γαζώματος

IMG_0488_zpsf8a2ec0e.jpg

Μη ξεχνάμε να βλέπουμε και την πανέμορφη θέα. Άραγε πόσες ώρες έχουμε μέχρι να μπει το θερμό μέτωπο

IMG_0493_zps152ed00f.jpg

Σοφές κουβέντες Prof Lapp: Σαν πίστα θα είναι, γλυκό πουδράκι για gs

IMG_0503_zps29d7406b.jpg

Bρείτε τις γραμμές σας. Το νέο μας τηλεπαιχνίδι. Σάκης, Jey, Porfirio, Lappas Mik, den ksenerwnvn. Βρείτε σωστά και κερδίστε

IMG_0509_zps1d95d06e.jpg

Τηλεφωνείστε τώρα 0900837πούδρα

IMG_0511_zpse7a9415f.jpg

Πολύ σκάψιμο και δουλειά να μείνει η 6 ανοιχτή με όσο πιο πολλά καρεκλάκια γεμάτα

IMG_0537_zpsdd120ad0.jpg

Από διασταύρωση Τυρία Φιντέλ. Πριν πάρετε την απόφαση για δεξιά σκεφτείτε 2 πιθανές χιονοστιβάδες και τουλάχιστον 2 "τυφλά" φρύδια. Θέλει προσοχή και άνθρωπο να τη ξέρει.

IMG_0539_zps9d371dc8.jpg

Γράμματα, πάμε Φιντέλ προς ρέμα. Επιτέλους με καλό χιόνι τη προηγούμεη βδομάδα ήταν τσιμέντο το 70% της διαδρομής.

IMG_0540_zpse63a058f.jpg

Μπλέ κόκκινο 3 χλμ σε μέρη που νιώθεις ότι έχεις πάει ορειβατικό. Κακό "τυφλό φρύδι στα δεξιά την πατάς άνετα.

IMG_0542_zps551537cd.jpg

Έλεγχος snowpack με τη μούρη. Σταθερό το βρήκε

IMG_0547_zps408a0cc6.jpg

Συνεχίζουμε στο ατελείωτο λευκό

IMG_0548_zpsbf295b47.jpg

Από εδώ και κάτω έχει καναδέζες συχνά. Χτες σχετικά ξύλο και νερουλιασμένο

IMG_0549_zps91575b14.jpg

α λα λα λα λα λομπ α λα λα λα λα λομπ λομπ μπλιμ μπλομ μπλομ μπλομ

IMG_0551_zps60368be9.jpg

Ρέμα

IMG_0552_zps57bbb6b6.jpg

Δεν ξενερώνω (στο βάθος κάντε ζουμ)

IMG_0554_zps0dcc2e79.jpg

Πιο κοντά

IMG_0555_zps3e385d04.jpg

Jey

IMG_0556_zps744a9bac.jpg

Yeah

IMG_0558_zps891e2719.jpg

Προς Φτερόλλακα από το δρόμο

IMG_0559_zps1c46bba0.jpg

Ομορφιές στο 7. Ψιλοβαρύ είπαν

IMG_0567_zpsb52b59ed.jpg

Καλλιόπη και 6

IMG_0568_zps71957101.jpg

Φανταστική πτήση λίγο πριν κλείσει ο καιρός, με πούλησε η κάμερα τα αρχείο είναι off. Από 1 λεπτό πια το πάω πολύ κάτω από 50.

IMG_0523_zps83815b4d.jpg

Και το βίντεο με ότι προλάβαμε μιας και "τέτοιες μέρες μόνο αν είναι εντελώς σίγουρος ότι κινδυνεύει η ζωή σου άμεσα, άκυρο στα Κελλάρια είσαι να σε σώσουν οι πιστέρ, δεν σταματάω το σκι ούτε δευτερόλεπτο".

Καταγγέλω όσους τρώνε τούμπα αφού έχουν περάσει μπροστά από την κάμερα. Φάτην μπροστά να το έχουμε σε βίντεο, αφού δεν τη γλυτώνεις τι το παλεύεις?

Πρόλαβα το γλέντι τουλάχιστον...Άστα Νικόλα σόρυ για τη βάφτιση μας έπιασε λάστιχο και χτύπησε ένας φίλος και τρέχαμε

Edited by ΜΙΚ
  • Like 11

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Και το video της ημέρας .. λίγες από τις καλές στιγμές που περάσαμε (ανεβαίνει υπομονή):

http://youtu.be/_UOaiBb5Vqg

(Ευκαιρία να δουν και ο president και ο gavis επιτέλους τον Παρνασσό χωρίς ομίχλη :thumbup:)

Θέλω εδώ να πω ότι τα λεφτά που υποσχέθηκα στον powda, ώστε να φαίνομαι τόσο ατσαλάκωτος στο βίντεο, βρίσκονται ήδη στον δρόμο για τα Κέυμαν... :pirate:

Στο μεταξύ, δεν ήξερα ότι φαίνομαι τόσο ανοιχτό "ασημί-άσπρο" από πιό μακριά, λογικά αν θαφτώ στην πούδρα δεν με βρίσκει ούτε σκύλος! :evil:

(Τώρα άνοιξα εγώ τα δικά μου αρχεία, να δω τί καλό έχει γραφτεί!)

Edited by PhaethonF1
  • Like 2

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

:animier: Κάπως έτσι νιώθουμε μετά τη χθεσινή ανταμοιβή του καιρού. Οι παραπάνω φωτό και βίντεο τα λένε όλα για τη μέρα!

Να ευχαριστήσω πάντως από πλευράς μου όλα τα παιδιά που πρόθυμα έδωσαν τις συμβουλές τους. ΜΙΚ, Λάππας, Ιάσωνας, kaps... δεν θυμάμαι όλων τα ονόματα... thank you για το μάθημα. Την επόμενη φορά ελπίζω να "ευοδώσουν" τα tips σας. Θα φτιάξω τρουφάκια να πάρω μαζί όταν ξανανεβούμε να κεράσω όλους για να σας ευχαριστήσω. :yes

Powda τέλειο το βιντεάκι. Η παρέα όλη υπέροχη. Περάσαμε φανταστικά. Πάντα τέτοια παιδιά! :happy2:

• Like 5

Καταγγέλω όσους τρώνε τούμπα αφού έχουν περάσει μπροστά από την κάμερα. Φάτην μπροστά να το έχουμε σε βίντεο, αφού δεν τη γλυτώνεις τι το παλεύεις?

Όπως διαπίστωσα με χαρά... η πτώση εις την πούδραν είναι τόσο απολαυστική, που εκτιμώ ότι πολλοί την επιδιώκουν εξ'αρχής... Συνεπώς, κάνουν την ποζεριά στην κάμερα και αμέσως μετά μπλουμ. Το βρίσκω υγιέστατο :evil:

Σταματήστε επιτέλους να λέτε πόσο τέλεια ήταν η χθεσινή ημέρα :notfair: :notfair: :notfair: (διαφορετικά φέρτε κανένα μαχαίρι να κόψουμε τις φλέβες μας)

• Like 3

Snow to the people!

Θέλω εδώ να πω ότι τα λεφτά που υποσχέθηκα στον powda, ώστε να φαίνομαι τόσο ατσαλάκωτος στο βίντεο, βρίσκονται ήδη στον δρόμο για τα Κέυμαν... :pirate:

Στο μεταξύ, δεν ήξερα ότι φαίνομαι τόσο ανοιχτό "ασημί-άσπρο" από πιό μακριά, λογικά αν θαφτώ στην πούδρα δεν με βρίσκει ούτε σκύλος! :evil:

'Aσε τους σκύλους ήσυχους και φρόντισε το ποσό να έχει τα απαραίτητα μηδενικά :evil: :detective:

• Like 2

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

Υπέροχη μέρα το Σάββατο αλλά αποτελεί παρελθόν... Ποιος ψήνεται για αύριο;;; :yes

• Like 2

respect και πολλα μπραβο στο χιν.κεν.παρνασσου....και στα παιδια που το ειχαν ετοιμο ενω και παρασκευη και σαββατο βραδυ εβαλε πολυ χιονι......ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! :respect:

• Like 4

https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Δεν θέλω άλλη πούδρα..... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;; Φτάνει ρε, πως το λένε.....ντάξει μπορεί το Valdez στην Αλάσκα να έχει κανά 50ποντο παραπάνω αλλά μην τρελένεσαι.....Δεν θα πώ για το Σάββατο αφού τα παιδιά τοσο με φωτογραφικό όσο και με οπτικοακουστικό υλικό την καλύψανε την ημερα με το παραπάνω.....Ας πάμε στην Κυριακή......

Να μείνω να μην μείνω, να μείνω να μην μείνω.....ιδού η απορία του Σαββατόβραδου. Τελικά με έπεισε αυτός ο παλιοχαρακτήρας ο Σάκης και μείναμε ......αν και η Κυριακή φαινόταν χαμένη μέρα.....

ΑΛΛΑ το βουνό έχει τους δικούς του κανόνες ......η Κυριακή αποδείχτηκε μία powder day, από τις πιο απίστευτες, και ουσιαστικά η πρώτη μετά από καιρό.....Λυσσάξαμε άνευ προηγουμένου. Δύσκολος καιρός, αλλά πολύ χιόνι και φρέσκο πάνω απ΄ολα....Οι καταβάσεις σε καθρέφτη και Καλλιόπη απλά ασύλητες. Σε πολλές καταβάσεις τα ίχνη χιονιού φτάνανε και πάνω απο την μέση μου, μαρτυρώντας τις απίστευτες συνθήκες που επκρατούσαν....

Μεγάλο μπράβο στο προσωπικό του ΧΚΠ που μέσα σε όοοοοολο αυτό τον χαμό καταφέρανε και δώσανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να χαρούμε 2 απιστευτες ημέρες σκι.....

Φιλικα

Σπύρος

Edited by porfirio
  • Like 4

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Όπως διαπίστωσα με χαρά... η πτώση εις την πούδραν είναι τόσο απολαυστική, που εκτιμώ ότι πολλοί την επιδιώκουν εξ'αρχής... Συνεπώς, κάνουν την ποζεριά στην κάμερα και αμέσως μετά μπλουμ. Το βρίσκω υγιέστατο :evil:

Πάντως εγώ έφαγα μια σούπα στα αριστερά (κατεβαίνοντας) του Βάκχου, που πρέπει να ήταν από αυτές που όταν τις βλέπει κάποιος αναφωνεί...Θα ήθελα να με είχε τραβήξει κάποιος ένα βίντεο! Και το χειρότερο δεν ηταν το πέσιμο (αν και σημερα ακόμα πονάει ο λαιμός μου από το τρανταγμα), ήταν ότι εκεί που έπεσα ήταν flat, και μετά έπρεπε να βγάλω το σανίδι και να περπατήσω 200 μέτρα να ξαναβγώ στην πίστα, με το πόδι μου να χώνεται σε κάθε βήμα μέχρι το γόνατο.

Και όλη τη διάρκεια που προσπαθούσα να ξεθαφτώ σκεφτόμουν, ότι θα με βρίζουν που τους χάλασα το χιόνι. :)

• Like 1

Τεαταρτη βλεπω ΛΙΑΚΑΔΕΣ ..ετσι λεω να τραβηξω για παρνασσο λενε θα χιονιζει σημερα και αυριο ,,ιδομεν ...να εχει fresh snow :snowboarding-4063: :snowboarding-4063: :snowboarding-4063::thumbsup:

Τεταρτη θα ανεβω κ εγω. Ο καιρος μια χαρα φαινεται. Θα το δουμε κ αυριο.......

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Απο τι καταλαβα εχασα το καλυτερο σκ της φετινης χρονιας, τρυγώντας τα αμπελοχωραφα του Bansko με ολα τα βλαχαδερα των Βαλκανιων. :cray:

:cray: :cray:

Θα 'νεβω και γωΤεταρτη να παρω το αιμα μου πισω. :diablo:

Edited by ilias-zak
  • Like 1

101277.jpg

ολοκληρώσαμε και το 2ο freeride camp στον Παρνασσο με τον Γ. Κλαουδατο. ηταν άκρως εποικοδομητικό και μαθαμε πολλα στη συνεχεια του περσινου. κινηθήκαμε σχεδον αποκλειστικά εκτος πιστας (εξαιρώντας το ζεσταμα) και καναμε κομματια του βουνου που δεν ειχαμε ξανακανει.

το μεσημέρι του Σαββατου περαμε απο τη Φτερολακκα στα Κελαρια και μεσω Περικλή φτασαμε στην κορυφή του Βακχου απ’οπου περασαμε στο χιονοδρομικο του Αθηναϊκου (η δευτερη καλυτερη καταβαση μετα απο αυτη του Τυριά) και κατευθυνθήκαμε στο καταφύγιο του Δεφνερ οπου και διανυκτερεύσαμε.

post-2098-0-59698700-1361184901.jpg

το πρωι της Κυριακης κατηφορίσαμε με τα σκι απο το καταφυγιο

post-2098-0-05516400-1361184914.jpg

post-2098-0-62898500-1361184925.jpg

μεχρι τη διασταύρωση οπου ειχαμε αφησει απο την προηγούμενη το βανακι και πηγαμε Φτερολακκα κατευθείαν. περιμεναμε με αγωνία να δουμε πως θα κυλήσει η ημερα λόγω των καιρικών συνθηκών αλλα, παρα τις προβλεψεις, βγηκε μια τελεια μερα για σκι. οι ποντοι χιονιου που εδινε το φορκαστ για το βραδυ του Σα και την Κυριακη τελικα αποδείχθηκαν παραπανω και με Βορειοανατολικη κατεύθυνση, πραγμα που εκανε την πουδρα σχεδον αέρινη σε αρκετα σημεια

ενα τελειο σαββατοκύριακο!

post-2098-0-21882300-1361184946.jpg

ευχαριστω πολυ γι’αυτο τον Γιωργο Κλαουδατο και το προσωπικό του ΧΚΠ που απέδειξε για άλλη μια φορα οτι προσπαθει για το καλυτερο παντα και επισης τον Παναγιωτη Δριβα για την προσφορα που εκανε στους συμμετέχοντες στο camp.

απόδειξη οτι το συγκεκριμένο χιονοδρομικό ειναι παντα πρόθυμο να συνεργαστεί σε εκδηλώσεις που αφορούν τη χιονοδρομια και τη βελτίωση γνώσεων και επιπέδου των ελλήνων χιονοδρόμων

• Like 10

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Όλγα, πρέπει να ήταν φανταστικά... Σας βλέπαμε στη Φτερόλακκα όσο ανεβοκατεβαίναμε στα λιφτ! Βέβαια, το καλύτερο θα ήταν σίγουρα όταν πήγατε προς καταφύγιο και Αθηναϊκό...

Με αφορμή το post της προέδρου και χωρίς να σημαίνει τίποτα απολύτως αυτή η σύμπτωση, περιμένουμε από τον Kaps να αναφερθεί στις ιστορικές στιγμές που ζήσαμε στο skibus... :innocent: :innocent: :innocent:

Edited by PhaethonF1

Όλγα, πρέπει να ήταν φανταστικά... Σας βλέπαμε στη Φτερόλακκα όσο ανεβοκατεβαίναμε στα λιφτ! Βέβαια, το καλύτερο θα ήταν σίγουρα όταν πήγατε προς καταφύγιο και Αθηναϊκό...

Με αφορμή το post της προέδρου και χωρίς να σημαίνει τίποτα απολύτως αυτή η σύμπτωση, περιμένουμε από τον Kaps να αναφερθεί στις ιστορικές στιγμές που ζήσαμε στο skibus... :innocent: :innocent: :innocent:

Προλαβε κ τα εγραψε η Προεδρος....... και ειναι προς τιμην της :thumbup:

Φυσικα, δεχομαστε τη συγγνωμη για την καθυστερηση....... αλλα περιμενουμε την αποζημιωση :evil: :evil: Ποσα να ζητησουμε για 15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτα καθυστερησης αφιξης στον Παραδεισο???? Χμμμμμμ Ολγα εγω παντως με ενα σετακι Rossi S3 Ειμαι υπερευχαριστημενος!!!! :thumbup: Για να μπορω να ακολουθω τους φιλους μου στο πουδρισταν........ Ευχαριστω!!! :thumbup:

Πολυ γελιο στο Bus. Για κατι τετοια ζουμε χεχεχεχε.......

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

τοσα ζευγαρια S3 ειχαμε...τωρα το λες Μανωλη?

• Like 1

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...