Yota 472 Report post Posted March 2, 2013 Όμορφη μέρα σήμερα, για εμένα μόνο Κελάρια και μόνον πίστα μιας και είχαμε ανέβει μαζί με τα αδέρφια μου που ανεβαίνουν στο βουνό σπανίως οπότε η μέρα ήταν δική τους. Ωστόσο, δεν μας χάλασε παρόλο το γρήγορο χιόνι (όπως τα λέει ο ΜΙΚ παραπάνω) που δεν σε άφηνε να το πατήσεις με την ψυχή σου εκτός αν είχες τις τέλεια καλοακονισμένες ακμές! Ενιωσα ότι μου λείπει ένα καλό πέδιλο πίστας..και επίσης σε αυτές τις συνθήκες διαπιστώνει κανείς τις ελλείψεις του. Λίγος κόσμος και όμορφα τοπία, το βουνό μας είναι πάντα μαγευτικό! Ένα μεγάλο συν στο ΧΚΠ για την παρατεταμένη λειτουργία του Σαββάτου που δίνει την ευκαιρία για πολύ σκι σε κάθε περίπτωση χωρίς συνωστισμό. Μακάρι να κρατήσει η σεζόν με νέα χιόνια και άλλους καιρούς γιατί το χιόνι που βλέπω με φοβίζει ότι οδεύουμε προς το τέλος... 1 Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted March 3, 2013 Καλή η χθεσινή ημέρα όταν βέβαια μαλάκωσε το χιόνι. Πολύ καλές καταβάσεις στα γνωστά εκτός πίστας λούκια της Φτερόλακας με Πάνο, Captain Powder, Σάκη and children ,. Αψογη λειτουργία από το ΧΚΠ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Τυχερές οι δύο beginers + της παρέας μας που έκαναν πολύυυυ σκι υπό την επίβλεψη του Master Nickel )))))..... Το βουνό έχει χάσει αρκετό χιόνι, μιλάω εκτός πίστας πάντα, αλλά θα φάει κι' άλλο οπότε θα ανακάμψει))). Αντε πάμε γερά γιατί έρχονται και 2 τρελά συνεχόμενα τριήμερα που θα τιμήσουμε δεόντως το αγαπημένο μας βουνό )))))). Οσον αφορά τις τιμές του σαλέ, τις σνομπάρω πολλά χρόνια τώρα. Πολύ σωστός ο πρόχειρος προϋπολογισμός που έκανε ο C. Τα σαντουιτς που ετοιμάζω σπίτι είναι μακράν ανώτερα από αυτά που πουλάνε στο σαλέ, το ίδιο και το νερό που βάζω στο camelback από την πηγή στο Μοναστήρι πάνω από την Αμφίκλεια. Και όποιος βαριέται να φτιάχνει το οτιδήποτε σπίτι, υπάρχουν πολλά μαγαζιά είτε ανεβαίνουμε από Αράχωβα, είτε από Αγόριανη, είτε από Πολύδροσο είτε από Αμφίκλεια που προσφέρουνε πολλά προϊόντα σε τιμές σαφώς κατώτερες από αυτές του σαλέ. Φιλικά Σπύρος 2 Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted March 3, 2013 (edited) @ Yota Η κατάσταση του χιονιού εχθές στα Κελάρια ήταν αρκετά "δύσκολη". Ανεβήκαμε στις 8:30, φύγαμε γύρω στις τέσσερις παρά και μέχρι την τελευταία κατεβασιά δεν μπορούσα να βγάλω μια στροφή σωστά (ήμουν με τα Atomic SX12 - μέση 68). Το εκτός δε τσιμέντο κανονικό όλη την μέρα. Αναφέρομαι στην απόφαση σου να πουλήσεις τα Fischer Progressor χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να την κριτικάρω (your skis - your money). Από την άλλη μεριά το εκτός της Φτερόλακας στην κυριολεξία άλλο βουνό. Η καφέ κρούστα είχε μαλακώσει χωρίς όμως να κολλάει και τόσο στην Σαχάρα όσο και στην Καλλιόπη υπήρχε και λίγη φρεσκαδούρα από πάνω. Οπότε η μέρα για μένα τουλάχιστον ήταν κερδισμένη. Στα θετικά φυσικά και η πολυπληθής παρέα του snowclub στο βουνό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΜΙΚ που μας αφιέρωσε και πάλι λίγο χρόνο για μάθημα τεχνικής. Είναι τόσο όμορφο να κάνεις σκι με φίλους. Edited March 3, 2013 by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 2 Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
carver 19 Report post Posted March 3, 2013 Καλημέρα και απο μένα , εχθές ήταν η πρώτη οικογενειακή επίσκεψη και νομίζω απο πλευράς καιρικών συνθηκών πολύ καλή για τα παιδια. Χάρηκα παρά πολύ που είδα την 7χρονη Στέλλα με την Βοηθεια καλού φίλου του Μπαμπη να κατεβαίνει για πρώτη φορά απο τον Αιολο σφαίρα , τόσο, που δεν προλάβαινα να την τραβήξω video. Βέβαια εχει ενα θέμα με το stop αλλα θα το λύσουμε σύντομα. Κατα τις 13:00 που άφησα τα γυναικόπαιδα και επισκέφθηκα τον ΔΙΑ το ευχαριστηθηκα τρελά είχα νοικιάσει NORDICA DOBERMAN και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τον πάγο . Ελιωσα εκει αρκετά , σε καποιες περιπτώσεις συντησα και μερικούς του club, το κατάλαβα γιατι τους άκουσα να φωνάζουν τον Λαππα στα δεξιά. Αυτοί συνέχισαν με τα πόδια μετά το συρομενο και εγω κατέβηκα τον Δια. Καθαρά Δευτέρα Βασιλιτσα ερχομασται Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 3, 2013 Καλημέρα! Αύριο φαίνεται τέλεια μέρα και σήμερα κάτι έριξε πάνω από όσο μπορώ να καταλάβω από τις κάμερες. Οπότε άυριο θα είμαι πάνω. Κανείς άλλος;;; 1 Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted March 3, 2013 Εγω φυσικα!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
stefanos-eleusina 7 Report post Posted March 3, 2013 καλησπερα σε ολους!!την πεμπτη 28/2/13 παρεα με τον φιλο Χρηστο Ζαρρα γνωρισα λιγους φιλους απο το snowclub και περασαμε μια υπεροχη μερα στα λευκα τεραιν!!!Με χαρα περιμενω την επομενη φορα να ξαναβρεθουμε ολοι μαζι για ατελειωτο καρβαρισμα!!!!! 7 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 3, 2013 Απο αυριο μεχρι και Τεταρτη θα ειμαι πανω. Περιμενω αναφορες για την κατασταση του χιονιου σημερα. Παντως ο καιρος μεσοβδομαδα και μετα μας τα χαλαει αρκετα. 1 Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted March 3, 2013 μεσα και εγω για αυριο! Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 3, 2013 Χμμ .. τυχεροί όσοι ανεβείτε αύριο 7 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted March 3, 2013 Αυτή ακριβώς την webcam κοίταγα και εγώ, τώρα πάω να πιω το κόνιο. 3 Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 3, 2013 (edited) Kαλα φαγωματα οσοι ανεβετε αυριο!!!!! Εγω για Τριτη ή Τεταρτη το βλεπω......... Edited March 3, 2013 by kaps 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 3, 2013 Η χθεσινή touring-around μέρα στον Παρνασσό, με την καλή παρέα του snowclub! Ανεβαίνει ... και μοιάζει οτι θα ανεβαίνει όλο το βράδυ, οπότε υπομονή 3 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted March 3, 2013 Mantraμέρα αύριο! Ελπίζω να έχουν καταφέρει να ξεχιονίσουν τα λιφτ! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 3, 2013 Η σκέψη μου θα σας συντροφεύει. Καλοφάγωτα. 1 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 3, 2013 Εγώ το ψήνω για Τρίτη, αλλά πορτοφόλι και σωματική αντοχή (με τα σημερινά δεδομένα) έχουν προς το παρόν κάποιες ενστάσεις. Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 3, 2013 2 Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 4, 2013 Η χθεσινή touring-around μέρα στον Παρνασσό, με την καλή παρέα του snowclub! http://youtu.be/zDqKT8olvsQ Ανεβαίνει ... και μοιάζει οτι θα ανεβαίνει όλο το βράδυ, οπότε υπομονή Update: Ανέβηκε 2 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 4, 2013 Update: Ανέβηκε Το ξερουμε!!! Τη αλλη φορα ριξε κανενα συρμα να μην φευγουμε ευθεια........ 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 4, 2013 Εγώ το ψήνω για Τρίτη, αλλά πορτοφόλι και σωματική αντοχή (με τα σημερινά δεδομένα) έχουν προς το παρόν κάποιες ενστάσεις. Κάμπτονται σιγά σιγά οι ενστάσεις... Άλλος κανείς αύριο για επάνω;! (Λογικά με snowbus) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Master Chief 95 Report post Posted March 4, 2013 (edited) κι εγώ κατά πάσα πιθανότητα, με λεωφορείο επίσης. το snowbus δεν πάει Καλάβρυτα μόνο; (εκτός αν εννοείς Κλαουδάτο) Edited March 4, 2013 by Master Chief Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 4, 2013 Μολις επεστρεψα απο κορυφη... 1 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 4, 2013 Εεεε...γενικά μίλαγα...δεν αναφερόμουν σε συγκεκριμένη εταιρία. Για πιο συγκεκριμένα, έχοντας ακούσει καλά λόγια και επειδή φοβάμαι την πολυκοσμία αύριο, σκεφτόμουν να δοκιμάσω τον Κάντζο. 1 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 4, 2013 (edited) Μολις επεστρεψα απο κορυφη... Για δώσε ραπόρτο ρε Γιάννη! Πως ήταν; Edited March 4, 2013 by wraith Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted March 4, 2013 Για δώσε ραπόρτο ρε Γιάννη! Πως ήταν; Μάλλον κορυφη......αχ,άτιμα snowclub-ακια κάντε και για εμας!! 1 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites