Nifadas 707 Report post Posted November 9, 2012 Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με την υπεύθυνη της ΕΤΑ για τα υποκαταστήματα, με διαβεβαίωσε οτι το ΧΚΠ θα λειτουργήσει φέτος. Οι τιμές θα είναι παραπλήσιες με τις περσυνές και θα ανακοινωθούν μέχρι τέλος του μήνα. 5 How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted November 9, 2012 Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με την υπεύθυνη της ΕΤΑ για τα υποκαταστήματα, δεν ερχεσαι να βοηθήσεις στην οε χιονοδρομίας????βεβαια δεν περίμενα να σου πει κατι χειρότερο αλλά και από το τίποτα.... 2 "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted November 9, 2012 Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με την υπεύθυνη της ΕΤΑ για τα υποκαταστήματα, με διαβεβαίωσε οτι το ΧΚΠ θα λειτουργήσει φέτος. Οι τιμές θα είναι παραπλήσιες με τις περσυνές και θα ανακοινωθούν μέχρι τέλος του μήνα. Υπήρχει περίπτωση να μη λειτουργήσει φέτος?? Υπάρχει κάποιο ζήτημα ενδο-οργανωτικά? SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted November 9, 2012 Τι εννοεί παραπλήσιες; Θα γίνουν αλλαγές στη τιλολογιακή πολιτική τους; Θα θελα να πιστεύω προς τα κάτω κι όχι προς τα πάνω. Εν μέσο κρίσεως..... 1 Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted November 9, 2012 Τι εννοεί παραπλήσιες; Θα γίνουν αλλαγές στη τιλολογιακή πολιτική τους; Θα θελα να πιστεύω προς τα κάτω κι όχι προς τα πάνω. Εν μέσο κρίσεως..... τιμές πάνω = προτίμηση απέναντι (!) ... τόσο απλά! Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted November 10, 2012 (edited) Πάντως η κυρία Χόνδρου με την οποία μίλησα στο 210 3339549, δεν ανέφερε κάτι για εκπτώσεις ή προσφορές. Φαίνεται το φυλάνε για έκπληξη Edited November 10, 2012 by Nifadas 2 How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted November 10, 2012 Φαίνεται το φυλάνε για έκπληξη Λες?? Ή μήπως δε θα παίξει τπτ??? SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 10, 2012 Αν οι υπεύθυνοι έχουν αποφασίσει ότι η χιονοδρομία δεν είναι προτεραιότητα -και έχει μια λογική αυτό στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε- και δεν κάνουν αντίστοιχες με τα Καλάβρυτα προσφορές σε τιμές καρτών, καταλύματα και μεταφορά, ο Παρνασσός θα εξελιχτεί σε προορισμό μόνο για τους πολύ λίγους κατέχοντες και τους περιστασιακούς επισκέπτες. Το ερώτημα είναι αν θα ζημιώσει το κράτος ο μειωμένος τζίρος στις γύρω περιοχές όταν θα λείψουν οι φανατικοί (αλλά οικονομικώς αδύναμοι) φίλοι του, ή θα το ωφελήσει με την μείωση, ή την εξάλειψη των χρεών του χιονοδρομικού κάθε χρόνο. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 10, 2012 φοβερα τα νεα για το ΧΚΠ!!!!!!! περισσοτερα στο skimag.gr DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted November 10, 2012 φοβερα τα νεα για το ΧΚΠ!!!!!!! Συμφωνώ!...για τα νέα Ωστόσο, είναι μεγάλη αφθάδεια να ζητώ οι υποσχέσεις να γίνουν πράξη? How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 10, 2012 Εκσυγχρονισμός και αειφόρος ανάπτυξη στο Χ.Κ. Παρνασσού Στο λαογραφικό μουσείο της Αράχωβας πραγματοποιήθηκε μια πολύ σοβαρή συνδιάσκεψη, με αφορμή το σχέδιο του προεδρικού διατάγματος για το Εθνικό Πάρκο Παρνασσού. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα για την Αράχωβα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την εικιστική ανάπτυξη, τη γεωργία, την κτηνοτροφία, το περιβάλλον και φυσικά το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Ειδικά για το χιονοδρομικό κέντρο, ανακοινώθηκαν τα εξής: Αφ'ενός εξελίσσεται ομαλά η πρώτη φάση εκσυγχρονισμού (Αφροδίτη - Βακχος - Δίας), που ξεκίνησε το Μάιο του 2012 με εγκατεστημένο εργολάβο τη πασίγνωστη εταιρία παγκοσμίως Doppelmayer, αφ' ετέρου προβλέπεται αρκετά σύντομα να δημοπρατηθεί η δεύτερη φάση εκσυγχρονισμού του χιονοδρομικού κέντρου που προβλέπει την αντικατάσταση των εναέριων αναβατήρων, Ερμής - Ηνίοχος - Ήρα. Όπως η πρώτη, έτσι και η δεύτερη φάση της αναβάθμισης του Χ.Κ.Π., προέρχεται από ευρωπαϊκά προγράμματα (ΕΣΠΑ). Επίσης, στοχεύει σύντομα στη πιστοποίηση για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης που εφαρμόζει, όπως και αναμένεται η αδειοδότηση αιολικού πάρκου καθώς και ταμιευτήρα όμβριων υδάτων... Επίσης, στα σχέδια τους είναι η ανάπτυξη 12μηνης δραστηριότητας ορεινού τουρισμού, π.χ. κατασκευή via ferata και ανάδειξη διαδρομών γεωλογικού ενδιαφέροντος. Αυτό που διαφαίνεται είναι, ότι στο Παρνασσό υπάρχει όραμα, τεχνογνωσία, διάθεση και οικονομική δυνατότητα, γεγονός που μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για το αγαπημένο μας βουνό που όλοι μας περιμέναμε κάποτε να "ξυπνήσει"!! Πηγή: Skimag+ 4 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted November 10, 2012 φοβερα τα νεα για το ΧΚΠ!!!!!!! περισσοτερα στο skimag.gr Που χάθηκες εσύ;;;;; Φοβερά, αλλά άγνωστα νέα. Μου φαίνεται όμως ότι μέχρι να τα μάθουμε θα έχουμε εν τω μεταξύ βγάλει όλοι κάρτες στο ΧΚΚ. 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted November 11, 2012 (edited) Στο λαογραφικό μουσείο της Αράχωβας πραγματοποιήθηκε μια πολύ σοβαρή συνδιάσκεψη, με αφορμή...Επειδή δέν το παρακολουθώ τόσο στενά... Πόσες ημερίδες και συνδιασκέψεις έχουν γίνει φέτος για τον Παρνασσό ;Έχει παρακολουθήσει κάποιος τις εξελίξεις ; Έχει προκύψει κάτι ; Ξεκίνησε κάποιο έργο ; Εκείνα τα 25.000.000 τα περσινά, που φέτος έγιναν 18.000.000 ήρθαν ; Έρχονται ; Θα έρθουν ; Εάν ξέρει κάποιος ας μας φωτίσει λίγο, γιατί αλλιώς θα πρότεινα : 1. Σε κάθε μάζωξη που γίνεται για τον Παρνασσό, να βγάζουμε δίσκο στους παρευρισκόμενους... πιό πολλά θα μαζέψουμε νομίζω. 2. Σε κάθε μήνυμα στο forum, να καταθέτουμε τον οβολό μας (έστω 1 ευρώ βρε αδερφέ) υπέρ αναπτύξεως του χ/κ Παρνασσού ή υπέρ αναπαύσεως της ψυχής αυτού... Με το συμπάθειο δηλαδή προς τους ΕΤΑ-ΕΟΤ-Κυβέρνηση-Βουλευτές-Τοπικούς παράγοντες και λοιπούς τεθλιμμένους συγγενείς του μακαρίτη... Εξαιρώ, από το ύφος του μηνύματος μου, τον κ.Δρίβα και το υπόλοιπο προσωπικό, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, δέν τους πέφτει λόγος και ξέρουμε οτι προσπαθούν για το καλύτερο. Edited November 11, 2012 by ΑΛΕΞΗΣ 2 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted November 11, 2012 (edited) ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΝΕΡΌΒΡΑΣΤΑ ΑΛΕΞΗ ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον για φετος δεν θα τοποθετιθη ΚΑΝΕΝΑ νεο λιφτ και τα υπολοιπα τα ακουο βερεσέ , πριν λιγο καιρο χαρακτηριστικά γραφικος ,και οτι κανω λαθος ,και ΕΙΜΑΙ καχυποπτος κλπ κλπ καλα αν προχωρούσε καποιο λιφτ ,.ο Γιαννοπουλος δεν θα μας ειχε τρελάνει στις φωτο @2 παρεμπίπτοντος τον εχουμε χαση τελειως !! και δεν καταλαβα το παραπανω σχολιο ,στο οτι για να μαθουμε νεα για το χκπ θα πρεπει να περιμένω να μαθω απο το περιοδικο του φιλου σταθη , ?? αρα μηπως για αυτο τον λογο δεν εχουμε νεα για το χκπ μιας και η ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ με το περιοδικο κανουν τα στραβα ματια ,ως προς την ενημέρωσή του συλλογου .. λεωω τωρα εγω ο βλαξ !! Edited November 11, 2012 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
nmech1984 77 Report post Posted November 11, 2012 (edited) Εγώ να ρωτήσω γτ μας είπαν για προσφορές το Σεπτέμβρη ενώ τόση σιγή ιχθύος όυτε η Apple όταν δήθεν της έπαιφταν iphone στα bar!! Δηλαδή ήμαρτον...... Μας έχουν τόσο στην απέξω δηλαδή? Edited November 11, 2012 by nmech1984 SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI SKI Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 11, 2012 πρεζιτεν μην βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα και μην μπερδευεις πραγματα τα οποια δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.ενημερωθηκε το skimag και αμεσως ενημερωθηκε και ο συλλογος.τι αλλο θα ηθελες δλδ.;; και μετα ρωταει και ο φιλος μου ο Αλεξης που χαθηκα........ DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted November 11, 2012 ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον για φετος δεν θα τοποθετιθη ΚΑΝΕΝΑ νεο λιφτ Νομίζω ότι όλοι είναι σύμφωνοι και ΠΟΤΕ δεν υπήρξε καμία διαφορετική άποψη και τα υπολοιπα τα ακουο βερεσέ , πριν λιγο καιρο χαρακτηριστικά γραφικος ,και οτι κανω λαθος ,και ΕΙΜΑΙ καχυποπτος κλπ κλπ καλα αν προχωρούσε καποιο λιφτ ,.ο Γιαννοπουλος δεν θα μας ειχε τρελάνει στις φωτο @2 παρεμπίπτοντος τον εχουμε χαση τελειως !! Για την τοποθέτηση λιφτ ΦΕΤΟΣ, αφού ΠΟΤΕ δεν υπήρξε υπαινιγμός και δεν επρόκειτω να γίνουν κάποια έργα, πως είναι δυνατόν να σε τρελάνουν με φωτογραφίες; Άρα τα βερεσέδια και οι καχυποψίες, είναι χωρίς κάποιο αντίκρυσμα. Για του χρόνου που έχουν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ, δεν είμαστε σε θέση να έχουμε κάποια παραπάνω πληροφόρηση για την ώρα. Μα όταν κινδυνεύεις να μην βγάλεις την χρονιά με τα όσα γίνονται, όταν κάποιοι σοβαρολογώντας (!) σου λένε να βγουμε από ΕΕ (που χρηματοδοτεί το έργο), όταν σου λένε να φύγεις από το ευρώ, κλπ, είναι δυνατόν να σου πει κάποιος ότι θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη χρηματοδότηση; Αν λοιπόν δεν υπάρξουν συγκλονιστικά απρόοπτα, θα παρακαλάμε τον Γιαννόπουλο να μας στέλνει ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ φωτογραφίες. Τώρα γιατί έχουμε χάσει τον Γιαννόπουλο, πραγματικά δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν έχει προσωπικά προβλήματα, αν εκδιώχθηκε από την θέση του, αν δεν έχει ελεύθερο χρόνο, αν του έχουν απαγορεύσει να ξανααναφερθεί από την θέση που έχει....... Σίγουρα όμως κάποιος σαν τον Γιαννόπουλο, με το παρελθόν και το ήθος του, θα έχει κάποιον λόγο και δεν θα έσπευδα να τον κακοχαρακτηρίσω, ακόμα και αν είναι αδικαιολόγητος. και δεν καταλαβα το παραπανω σχολιο ,στο οτι για να μαθουμε νεα για το χκπ θα πρεπει να περιμένω να μαθω απο το περιοδικο του φιλου σταθη , ?? Προφανώς, ένα επαγγελματικό δημοσιογραφικό περιοδικό, έχει διάφορες πηγές. Αυτές δεν είναι υποχρεωτικό να μας τις ανακοινώνει, ούτε να δημοσιογραφεί από το site μας. Εδώ είμαστε ερασιτέχνες, το περιοδικό είναι επαγγελματικό. Ο σύλλογος δεν χρηματοδοτεί το περιοδικό, ούτε το περιοδικό είναι του συλλόγου. Επίσης, από το περιοδικό του Στάθη, σίγουρα υπάρχουν πράγματα που περιμένουμε με ανυπομονησία για να μάθουμε. Επίσης, τώρα που ο χρόνος κυλάει με διαφορετικούς ρυθμούς, σίγουρα θα υπάρχουν διάφορα οργανωτικά πράγματα, που δεν θα τα ξέρουμε. Αυτό που μπορώ εγώ να σε διαβεβαιώσω από δικές μου πηγές, είναι ότι με όλες τις πολιτικές εξελίξεις, κάποιες υπογραφές έχουν πάει πολύ πίσω και πιθανώς να μην πραγματοποιηθούν εγκαίρως, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής ΕΓΚΑΙΡΩΣ για να παραδοθεί τέτοια εποχή του χρόνου. Διότι αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα κατασκευής 6 μηνών και η παράδοση πρέπει να γίνει 1η Δεκεμβρίου, τότε τα έργα θα πρέπει να ξεκινήσουν 1η Μαϊου. Για να γίνει αυτό, οι υπογραφές πρέπει να πέσουν εγκαίρως, ώστε να πραγματοποιηθεί σειρά εργασιών. Ο χρόνος περνάει, εμείς ως λαός δεν είμαστε συνεπείς, οπότε βλέπουμε. αρα μηπως για αυτο τον λογο δεν εχουμε νεα για το χκπ μιας και η ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ με το περιοδικο κανουν τα στραβα ματια ,ως προς την ενημέρωσή του συλλογου .. Όπως είπαμε, το περιοδικό δεν έχει σχέση με τον σύλλογο. Άλλο συνεργασία (με την έννοια των διαφημήσεων, κλπ), άλλο η ταύτιση. Και δεν μου φαίνεσαι και για πολύ βλαξ, όπως ανέφερες, άρα μην υποτιμάς τον εαυτό σου, ούτε ρητορικά. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted November 11, 2012 πρεζιτεν μην βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα και μην μπερδευεις πραγματα τα οποια δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους.ενημερωθηκε το skimag και αμεσως ενημερωθηκε και ο συλλογος.τι αλλο θα ηθελες δλδ.;; και μετα ρωταει και ο φιλος μου ο Αλεξης που χαθηκα........ Ναι, που χάθηκες;;;;;;;; (το παραπάνω μου ποστ το συνέτασα πριν δώ την παραπάνω σου απάντηση) Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted November 11, 2012 Εκσυγχρονισμός και αειφόρος ανάπτυξη στο Χ.Κ. Παρνασσού Αφ'ενός εξελίσσεται ομαλά η πρώτη φάση εκσυγχρονισμού (Αφροδίτη - Βακχος - Δίας), που ξεκίνησε το Μάιο του 2012 με εγκατεστημένο εργολάβο τη πασίγνωστη εταιρία παγκοσμίως Doppelmayer, αφ' ετέρου προβλέπεται αρκετά σύντομα να δημοπρατηθεί η δεύτερη φάση εκσυγχρονισμού του χιονοδρομικού κέντρου που προβλέπει την αντικατάσταση των εναέριων αναβατήρων, Ερμής - Ηνίοχος - Ήρα. Όπως έχω ήδη αναφέρει ξανά, ελπίζω να μην πεταχτούν λεφτά για την συγκεκριμένη 2η φάση. Τα χρήματα αυτά θα ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ χρήσιμα να δαπανηθούν σε άλλα λιφτ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ περισσότερο ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και λιγότερο μεταφορά ατόμων με λιφτ. Όταν μιλάμε για τις επενδύσεις των επομένων 30 ετών, η φερόμενη ως 2η φάση είναι ΘΛΙΒΕΡΗ. Τα παρααπάνω νέα, ήδη τα ξέραμε. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted November 12, 2012 Αντικατάσταση αναβατήρων.Σίγουρα ο Παρνασσός θα είναι το πιο σύγχρονο χιονοδρομικό του πλανήτη...με μήκος πιστών 12-15 χιλιόμετρα. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted November 12, 2012 Α ρε ΑΛΕΞΗ φωτιές που άναψες εδω μέσα αλλά και εσύ ρε president τη σιγοντάρεις και πετάς κουτσουράκια μέσα Mήπως θα ήταν καλύτερα ολα αυτά τα εκατομμύρια να μοιραστούν στις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που πραγματικά πεινάνε και δεν εχουν να φάνε τα παιδιά τους; Κατα τα άλλα περιμένουμε ολοι τις προσφορές του χκ ώστε να είναι φθηνοτερο απο το μισό σε πεδίο και αναβατήρες χκ Καλαβρύτων. Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,433 Report post Posted November 12, 2012 Mήπως θα ήταν καλύτερα ολα αυτά τα εκατομμύρια να μοιραστούν στις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που πραγματικά πεινάνε και δεν εχουν να φάνε τα παιδιά τους; Προφανώς αυτό δεν γίνεται. Τα συγκεκριμένα ποσά δίνονται για ενίσχυση υποδομών ώστε μελλοντικά να αυξηθούν τα εισοδήματα μέσω παροχής πιο ποιοτικών υπηρεσιών σε ΞΕΝΟΥΣ επισκέπτες στο ΧΚΠ. Κατα τα άλλα περιμένουμε ολοι τις προσφορές του χκ ώστε να είναι φθηνοτερο απο το μισό σε πεδίο και αναβατήρες χκ Καλαβρύτων. Αν κάποιος περιμένει κάτι τέτοιο, καλό είναι να το ψάξει. Δυστυχώς η εμπειρία του Φαλακρού, του Καϊμακ, του Πηλίου, του Βιτσίου (και αρκετών άλλων) δεν μας δίδαξε τίποτα. Με αέρια προϊόντα του , αυγά δεν βάφονται. Τα ΧΚ έχουν κόστος, το οποίο πρέπει να το πληρώνουν (με κάποιο τρόπο) οι πελάτες χρήστες. Αν μιλάμε για ομάδες πληθυσμού που πεινάνε, είναι αίσχος ότι ο Χ δήμος / περιφέρεια επιχορηγεί τη λειτουργία κάποιου ΧΚ. Ειλικρινά, θα ήθελα να δω ηλεγμένες οικονομικές καταστάσεις του ΧΚΠ και του ΧΚΚ. Κυρίως θα ήθελα να με βεβαιώσει το ΧΚΠ ότι πλέον ΟΛΟΙ πληρώνουν (πχ, γιατί εξαιρούνται όλοι οι κάτοικοι των όμορων νομών και όχι μόνο των 2 όμορων δήμων, τι ισχύει για τους υπαλλήλους της ΕΤΑ και τους φίλους τους, τι πληρώνει ο Τζερόνιμο τέως βουλευτής, κοκ). Αν υποθέσουμε ότι κοπηκαν σπατάλες τύπου υδροσποράς, ο μόνος τρόπος μείωσης της τιμής που πληρώνει ο πελάτης είναι να απλώσεις το κόστος σε περισσότερους πελάτες. Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted November 12, 2012 Σε άλλο "topic" που αφορά σε χιονοδρομικά της Σερβίας, μαθαίνουμε οτι ΗΔΗ έχουν γίνει επενδύσεις σε χιονοδρομικά ίσης ή μικρότερης έκτασης σε σχέση με το ΧΚΠ και πως αυτά τα χιονοδρομικά είναι κερδοφόρα. Αντί λοιπόν εδώ να ασχολούμαστε με το "ΘΑ" γινει τούτο ή εκείνο, θα πρεπε να επιβραβεύουμε μόνον τις πράξεις και όχι τις υποσχέσεις. Το μόνο που ξέρω είναι οτι το ΧΚΚ έχει βάλει στο ταμείο του λεφτά από τις 400 ετήσιες που ΗΔΗ έχει πουλήσει, ενώ στο ΧΚΠ ακόμα το λιβανίζουν το θέμα. Κύριοι του ΧΚΠ, δεν είναι ντροπή να κάνετε προσφορές, κάνουνε και στην Αυστρία. How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted November 12, 2012 Εγώ να ρωτήσω γτ μας είπαν για προσφορές το Σεπτέμβρη ενώ τόση σιγή ιχθύος όυτε η Apple όταν δήθεν της έπαιφταν iphone στα bar!! Δηλαδή ήμαρτον...... Μας έχουν τόσο στην απέξω δηλαδή? Συμφωνώ επί της ουσίας του προβληματισμού σου. Εκεί που διαφωνώ, είναι στην πολυπλοκότητα αποφάσεων που απαιτείται στο ΧΚΠ, καμιά φορά ακόμα και για τα αυτονόητα. Ο Παρνασσός μας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ικανός για το καλύτερο (στο μέτρο των δυνατοτήτων του) και για το χειρότερο. Επίσης δεν καταλαβαίνω το "Μας έχουν τόσο στην απέξω δηλαδή". Αν στο "μας" βάζεις τον σύλλογο, τυπικά δεν έχουν κανέναν λόγο να μας υπολογίζουν αν δεν θέλουν. Εμείς με την επιμονή μας τόσα χρόνια, έχουμε δείξει τις διαθέσεις μας. Αν δεν μας θέλουν, θα πάμε εκεί που μας θέλουν. Αν στο "μας" εννοείς όλους τους χιονοδρόμους ως πελάτες, θεωρώ ότι είναι τέτοια η πολυπλοκότητα αποφάσεων, που ο κεντρικός πυρήνας λήψης τους είναι εντελλώς αποκομμένος από την πραγματικότητα. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted November 13, 2012 Αντικατάσταση αναβατήρων.Σίγουρα ο Παρνασσός θα είναι το πιο σύγχρονο χιονοδρομικό του πλανήτη...με μήκος πιστών 12-15 χιλιόμετρα. Καλά κάνεις και βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο. εδώ υπάρχουν φωνές που μιλάνε για αντικαταστάσεις των υπαρχόντων αναβατήρων ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Είναι ο ορισμός που δημιούργησε τα προβλήματα στην χώρα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Share this post Link to post Share on other sites