wraith 6,406 Report post Posted November 6, 2013 Kind reminder!!!!!! Ας φέρει ένας (Ζάρρας ένα PMR σήμερα να δοκιμάσουμε το δικό μου!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted November 6, 2013 Ρε, τωρα μου το θυμίζεις?Κάτσε να βρω μπαταρίες. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted November 6, 2013 Πριν λίγο τελείωσα από κάτι δουλειές! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,369 Report post Posted November 17, 2013 Τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας θα συναντηθούν στην Αθήνα, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013, από τις 21:00 και μετά, στο Flocafe επί της Λ. Κηφισίας στην Φιλοθέη, στο ρεύμα προς Αθήνα (στο ύψος του Υγεία), Λ. KHΦIΣIAΣ 15, ΦΙΛΟΘΕΗ. Στη συνάντηση θα είναι δυνατή, για όσους επιθυμούν, η ανανέωση της συνδρομής για τη νέα σεζόν ,καθώς και η εγγραφή νέων μελών. Ο χειμώνας πλησιάζει! Σας περιμένουμε όλους !! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,369 Report post Posted December 9, 2013 Τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας θα συναντηθούν στην Αθήνα, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013, από τις 21:00 και μετά, στο Flocafe επί της Λ. Κηφισίας στην Φιλοθέη, στο ρεύμα προς Αθήνα (στο ύψος του Υγεία), Λ. KHΦIΣIAΣ 15, ΦΙΛΟΘΕΗ. Στη συνάντηση θα είναι δυνατή, για όσους επιθυμούν,η ανανέωση της συνδρομής για τη νέα σεζόν, καθώς και η εγγραφή νέων μελών. Επίσης θα είναι διαθέσιμα ,τα νέα επετειακά μπλουζάκια για τα 10 χρόνια του συλλόγου. Ο χειμώνας έφτασε! Σας περιμένουμε όλους !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,369 Report post Posted January 5, 2014 Τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας θα συναντηθούν στην Αθήνα, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014, από τις 21:00 και μετά, στο Flocafe επί της Λ. Κηφισίας στην Φιλοθέη, στο ρεύμα προς Αθήνα (στο ύψος του Υγεία), Λ. KHΦIΣIAΣ 15, ΦΙΛΟΘΕΗ. Στη συνάντηση θα είναι δυνατή, για όσους επιθυμούν,η ανανέωση της συνδρομής για τη νέα σεζόν, καθώς και η εγγραφή νέων μελών. Θα είναι διαθέσιμα ,τα νέα επετειακά μπλουζάκια για τα 10 χρόνια του συλλόγου. Επίσης, θα γίνει ενημέρωση στα μέλη που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή στο ISCHGL , καθώς η ημέρα αναχώρησης πλησιάζει! Ελάτε να τα πούμε από κοντά! Σας περιμένουμε όλους !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,369 Report post Posted January 16, 2014 Τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας θα συναντηθούν στην Αθήνα, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, από τις 21:00 και μετά, στο Flocafe επί της Λ. Κηφισίας στην Φιλοθέη, στο ρεύμα προς Αθήνα (στο ύψος του Υγεία), Λ. KHΦIΣIAΣ 15, ΦΙΛΟΘΕΗ. Στη συνάντηση θα είναι δυνατή, για όσους επιθυμούν,η ανανέωση της συνδρομής για τη νέα σεζόν, καθώς και η εγγραφή νέων μελών. Θα είναι διαθέσιμα ,τα νέα επετειακά μπλουζάκια για τα 10 χρόνια του συλλόγου. Επίσης, θα γίνει ενημέρωση στα μέλη που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή στο ISCHGL , για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την πολυπόθητη αναχώρηση! Ελάτε να τα πούμε από κοντά! Σας περιμένουμε όλους !! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,369 Report post Posted February 3, 2014 Τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας θα συναντηθούν στην Αθήνα, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, από τις 21:00 και μετά, στο Flocafe επί της Λ. Κηφισίας στην Φιλοθέη, στο ρεύμα προς Αθήνα (στο ύψος του Υγεία), Λ. KHΦIΣIAΣ 15, ΦΙΛΟΘΕΗ. Στη συνάντηση θα είναι δυνατή, για όσους επιθυμούν,η ανανέωση της συνδρομής για τη νέα σεζόν, καθώς και η εγγραφή νέων μελών. Θα είναι διαθέσιμα ,τα νέα επετειακά μπλουζάκια για τα 10 χρόνια του συλλόγου. Ελάτε να τα πούμε από κοντά! Σας περιμένουμε όλους !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 3, 2014 Η θεσσαλονικη μας εχει βαλει κατω.και για φαγητο πανε και για ποτακι πανε.εμεις μονιμα flocafe. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted February 3, 2014 Η θεσσαλονικη μας εχει βαλει κατω.και για φαγητο πανε και για ποτακι πανε.εμεις μονιμα flocafe. Aν δεν γίνει συνάντηση σε μπιραρία Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted February 5, 2014 Σημερα μιας που είμαι παραμενων στας Αθήνας ..λέω να ερθω νασας δω απο κοντα να πιουμε μια ρακι 2 Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted February 5, 2014 Δεν πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει η ρακί της Αθήνας, κατά τα άλλα σε περιμένουμε. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted February 5, 2014 (edited) Δεν πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει η ρακί της Αθήνας, κατά τα άλλα σε περιμένουμε. Εχω φερει δικια μου χαχαχαχαχ Εσυ του συμβουλιου ... Φροντισε για τα σφινακια !!!!!!!! Edited February 5, 2014 by agavalas 2 Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 5, 2014 Λέω να ρθω κι εγώ απόψε, να μου σκουπίσετε τα σάλια από τη ζήλια καθώς βλέπω φωτό κ βιντεο από το Ischgl 2 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 5, 2014 (edited) Εγώ από την άλλη σήμερα θέλω το XXL μπλουζάκι μου... Φυσικά δεν θα πω και όχι σε κρητικό ρακάκι... Edited February 5, 2014 by wraith 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 5, 2014 Ρακι υποχρεωτικά, τώρα που έπεσε η ιδέα. Οι του Ischgl να έρθουν παρακαλώ με πλούσιο υλικό και μέσο προβολής (άι-παντ, άι-πισι, άι-φοουν, αι-προβολέα και ό,τι τελοσπάντων θέλει) 5 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
ΣΤΧ 2,369 Report post Posted February 14, 2014 Τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας θα συναντηθούν στην Αθήνα, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, από τις 21:00 και μετά, για κρασάκι, μπυρίτσα και μεζέ, στην ταβέρνα ''Λαδόκολλα'' , Αγίων Πάντων & Δοϊράνης, Καλλιθέα, Τηλέφωνο: 2109561659 (πληροφορίες εδω) Ελάτε να τα πούμε από κοντά και να τσικνίσουμε νωρίτερα! Σας περιμένουμε !! 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 14, 2014 ωραιαααααααα....επιτελους,επρεπε να φυγει ο president εκτος ελλαδος για να παμε για κρασι. μεσα με τα χιλια 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted February 17, 2014 ωραιαααααααα....επιτελους,επρεπε να φυγει ο president εκτος ελλαδος για να παμε για κρασι. μεσα με τα χιλια οσο πατε μαθαίνετε !! 3 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 19, 2014 η ομαδα ενημερωθηκε και θα δηλωσει παρουσια αποψε μια και πρεπει να σχεδιασουμε και το προγραμμα της εκδρομης. ελα να βλεπω και τους υπολοιπους.δεν τρωει κανεις το βραδι? υ.γ προεδρε αυριο θα σου ανεβασω μερικες φωτο απο το τραπεζι για να ξερεις ποιες κακοτοπιες να αποφυγεις στη βασιλιτσα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 19, 2014 (edited) ... Τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας θα συναντηθούν στην Αθήνα, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, από τις 21:00 και μετά, για κρασάκι, μπυρίτσα και μεζέ, στην ταβέρνα ''Λαδόκολλα'' , Αγίων Πάντων & Δοϊράνης, Καλλιθέα, Τηλέφωνο: 2109561659 (πληροφορίες εδω) Ελάτε να τα πούμε από κοντά και να τσικνίσουμε νωρίτερα! Σας περιμένουμε !! ... Φήμες λένε ότι ακομά και τώρα, στις 1 το βράδυ, κάποιοι και Edited February 19, 2014 by ALCATRAZ 6 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 19, 2014 Φήμες λένε ότι ακομά και τώρα, στις 1 το βράδυ, κάποιοι και Ήμασταν καλή παρέα, για αυτό.....!!! υγ:να μην δούλευες νύχτα για να ήσουν κ εσύ μαζί μας μέχρι τις 1!!! 2 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 20, 2014 Η καλύτερη!!! Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 20, 2014 μερικες φωτο απο την χθεσινη συναντηση μας.αρκετα μελη τιμησαν την συναντηση ακομα περισσοτερα ομως δηλωσαν απων για ακομα μια φορα. προεδρε οπου δεις στην βασιλιτσα τον κυριο με το μουσι και το μαυρο πουκαμισο μεινε μακρια.ειναι κακη επιρροη 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 20, 2014 Εμείς θα ήμασταν παρόντες, αλλά ένα κοριτσάκι κατάφερε να γυρίσει τον αστράγαλο του στον ίσιο δρόμο και τρέχαμε. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites