over-poulover 7,010 Report post Posted November 16, 2010 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ...! Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καλοδεχούμενη Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
mario79 60 Report post Posted November 16, 2010 μολις μαθεις τι γινεται με την καρτα ασφαλισης απο το ικα και τι χρειαζεται ενημερωσε σε παρακαλω για να το μαθουμε !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 16, 2010 μολις μαθεις τι γινεται με την καρτα ασφαλισης απο το ικα και τι χρειαζεται ενημερωσε σε παρακαλω για να το μαθουμε !!! Ok!Θα το τακτοποιήσω μέσα στην εβδομάδα και θα σας πω Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted November 17, 2010 Μάλλον βρήκαμε ξενοδοχείο και για τις 7 νύχτες που θέλαμε...!Θα μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας όταν πάρω το οριστικό OK από το ξενοδοχείο Θα ήθελα να ρωτήσω όμως 2-3 πράματα που αν και πήγαμε πριν 2 χρόνια,μου διαφεύγουν...!(σημείωση:από το πρωί διάβαζα και τις 28 σελίδες που έχουν γραφτεί για το Bansko και μπλέχτηκα περισσότερο ) 1.Πρέπει να βγάλω μια κάρτα από το ΙΚΑ για να έχω κάλυψη και στο εξωτερικό.Τι διαδικασία πρέπει να κάνω στο ΙΚΑ?Τι χαρτούρα πρέπει να έχω? 2.Με τα λεφτά εκεί τι ακριβώς παίζει?Την προηγούμενη φορά που πήγαμε ήταν για 4 μέρες και όσο να'ναι είχαμε μαζί μας ευρόπουλα και πιστωτική.Τώρα οι μέρες θα είναι 7 κ το θεωρώ λίγο επικίνδυνο να έχουμε μόνο μετρητά πάνω μας.Υπάρχει ΑΤΜ Εθνικής και αν ναι, κάνωντας ανάληψη χρεώνει τίποτα βουλγάρικα ή γίνεται κανονικά όπως στην Ελλάδα...? 3.Πρόπερσι, στο ξενοδοχείο που μείναμε μας έκαναν αλλαγή € με λέβα.Στα 100€ μας έδινε 90 λέβα.Δίκαιη ανταλλαγή ή μας έκλεβε...?Γενικά, να κινούμαστε με € ή με λέβα...? Ουφ...αυτά...! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Η ισοτιμία είναι 1 Ευρώ=1,9558 Blg δηλαδή 100 ευρώ=195 περίπου Βlg Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted November 17, 2010 Μαίρη θυμάμαι να είδα ΑΤΜ της Πειραιώς προς τη μεριά του ξενοδοχείου Kepinski (μεγάλο super λουξ όπως κοιτάς τη γόνδολα αριστερά δεν το χάνεις) Η κάρτα ευρωπαϊκής ασφάλισης από το ΙΚΑ μου ήρθε σε μια βδομάδα στο σπίτι με courier (Ναι! συνέβη στην Ελλάδα! δεν κάνω πλάκα!) το μόνο που μου ζήτησαν ήταν το ΑΜΚΑ το οποίο είχε έρθει με το ταχυδρομείο στη δουλειά μου. Πολύ απλό... αλλά δεν βιαζόμουν. Η Αφροδίτη που την ήθελε αυθημερόν ανεβοκατέβηκε κάτι ορόφους... Το Φεβρουάριο θα πρέπει να θυμηθώ να την ανανεώσω γιατί λήγει. Στα περισσότερα μαγαζιά κάτω δέχονται ευρώ αλλά πάνω στα σαλέ με τίποτα! Αν θες να πιείς ή να φας κάτι στο βουνό έχε λέβα μαζί σου και κυρίως ψιλά. Γενικά πουθενά δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα... εκτός απ' την επιλογή του φαγητού η Αφροδίτη και πάλι... καλά να περάσετε και περιμένουμε φωτογραφίες Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 17, 2010 Μαίρη θυμάμαι να είδα ΑΤΜ της Πειραιώς προς τη μεριά του ξενοδοχείου Kepinski (μεγάλο super λουξ όπως κοιτάς τη γόνδολα αριστερά δεν το χάνεις) Η κάρτα ευρωπαϊκής ασφάλισης από το ΙΚΑ μου ήρθε σε μια βδομάδα στο σπίτι με courier (Ναι! συνέβη στην Ελλάδα! δεν κάνω πλάκα!) το μόνο που μου ζήτησαν ήταν το ΑΜΚΑ το οποίο είχε έρθει με το ταχυδρομείο στη δουλειά μου. Πολύ απλό... αλλά δεν βιαζόμουν. Η Αφροδίτη που την ήθελε αυθημερόν ανεβοκατέβηκε κάτι ορόφους... Το Φεβρουάριο θα πρέπει να θυμηθώ να την ανανεώσω γιατί λήγει. Στα περισσότερα μαγαζιά κάτω δέχονται ευρώ αλλά πάνω στα σαλέ με τίποτα! Αν θες να πιείς ή να φας κάτι στο βουνό έχε λέβα μαζί σου και κυρίως ψιλά. Γενικά πουθενά δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα... εκτός απ' την επιλογή του φαγητού η Αφροδίτη και πάλι... καλά να περάσετε και περιμένουμε φωτογραφίες Αν και με αγχωσες λίγο με το ΙΚΑ, σ'ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις..! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted November 17, 2010 (edited) Μάλλον βρήκαμε ξενοδοχείο και για τις 7 νύχτες που θέλαμε...!Θα μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας όταν πάρω το οριστικό OK από το ξενοδοχείο Θα ήθελα να ρωτήσω όμως 2-3 πράματα που αν και πήγαμε πριν 2 χρόνια,μου διαφεύγουν...!(σημείωση:από το πρωί διάβαζα και τις 28 σελίδες που έχουν γραφτεί για το Bansko και μπλέχτηκα περισσότερο ) 1.Πρέπει να βγάλω μια κάρτα από το ΙΚΑ για να έχω κάλυψη και στο εξωτερικό.Τι διαδικασία πρέπει να κάνω στο ΙΚΑ?Τι χαρτούρα πρέπει να έχω? 2.Με τα λεφτά εκεί τι ακριβώς παίζει?Την προηγούμενη φορά που πήγαμε ήταν για 4 μέρες και όσο να'ναι είχαμε μαζί μας ευρόπουλα και πιστωτική.Τώρα οι μέρες θα είναι 7 κ το θεωρώ λίγο επικίνδυνο να έχουμε μόνο μετρητά πάνω μας.Υπάρχει ΑΤΜ Εθνικής και αν ναι, κάνωντας ανάληψη χρεώνει τίποτα βουλγάρικα ή γίνεται κανονικά όπως στην Ελλάδα...? 3.Πρόπερσι, στο ξενοδοχείο που μείναμε μας έκαναν αλλαγή € με λέβα.Στα 100€ μας έδινε 90 λέβα.Δίκαιη ανταλλαγή ή μας έκλεβε...?Γενικά, να κινούμαστε με € ή με λέβα...? Ουφ...αυτά...! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μολις μπαινεις στην Βουλγαρια εχει δεξια ενα εναλλακτηριο οπου εχει πολυ καλη ισοτιμια ευρω-λεβα,κανε μερικα για αρχη.Στο Μπανσκο εχει εναλλακτηριο με καλη ισοτιμια διπλα στο Σουπερ Μαρκετ που βρισκεται πριν την Αστυνομια στην αρχη του δρομου που ανεβαινει στην γονδολα.Μπορεις να πηγαινεις καθε δυο μερες και να αλλαζεις ευρω σε λεβα αναλογα με τις αναγκες σας ωστε να μην σας μεινουνε στο τελος.Μην πας στα ενναλακτηρια κοντα στην γονδολα,δεν εχουν καλες ισοτιμιες.Την καλυτερη ισοτιμια την βρισκεις με την χρηση πιστωτικης,εχει Τραπεζα Πειραιως λιγο πιο πανω απο το Κεμπινσκι. Edited November 17, 2010 by koukos Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 17, 2010 (edited) Οκ...! Πληροφορίες-διευκρινήσεις για τα λεφτά μάζεψα... Το ΙΚΑ θα το τακτοποιήσω εντός των ημερών..... Πληροφορίες για καλό (και φθηνό) φαγητό....θα μου δώσετε ή σας έχω πρήξει...? Ευχαριστώ και πάλι...! Edited November 17, 2010 by over-poulover Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted November 17, 2010 Μαίρη θυμάμαι να είδα ΑΤΜ της Πειραιώς προς τη μεριά του ξενοδοχείου Kepinski (μεγάλο super λουξ όπως κοιτάς τη γόνδολα αριστερά δεν το χάνεις) Η κάρτα ευρωπαϊκής ασφάλισης από το ΙΚΑ μου ήρθε σε μια βδομάδα στο σπίτι με courier (Ναι! συνέβη στην Ελλάδα! δεν κάνω πλάκα!) το μόνο που μου ζήτησαν ήταν το ΑΜΚΑ το οποίο είχε έρθει με το ταχυδρομείο στη δουλειά μου. Πολύ απλό... αλλά δεν βιαζόμουν. Η Αφροδίτη που την ήθελε αυθημερόν ανεβοκατέβηκε κάτι ορόφους... Το Φεβρουάριο θα πρέπει να θυμηθώ να την ανανεώσω γιατί λήγει. Στα περισσότερα μαγαζιά κάτω δέχονται ευρώ αλλά πάνω στα σαλέ με τίποτα! Αν θες να πιείς ή να φας κάτι στο βουνό έχε λέβα μαζί σου και κυρίως ψιλά. Γενικά πουθενά δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα... εκτός απ' την επιλογή του φαγητού η Αφροδίτη και πάλι... καλά να περάσετε και περιμένουμε φωτογραφίες Bρε Βιβή, τι μνήμη ειναι αυτη που έχεις;Θυμηθηκες κι οτι ανεβοκατέβαινα 5 οροφους τότε βρε θηρίο; Εγω το 'χα ξεχάσει, και μάλλον θα το ξαναθυμηθώ γιατι θέλει ανανέωση τον Δεκέμβριο. Ε οταν παω να ξεπαραδιαστω εντελώς τον Δεκεμβρη στο ταμείο, θα φτιαξω και την κάρτα μου Μαίρη, στο θέμα του φαγητου είναι σκέτο λαχείο το τι θα σου κάτσει. Δεν ξερουν αγγλικά και τα πιατα τους είναι καπως περίεργα. Ενα μπουτι αρνιου είχα παραγγείλει, τουλάχιστον έτσι νόμιζα και τελικά μου ήρθε ποδι (κατω μερος του ποδιου, η πατουσα δε ξερω και πως λεγεται)!!! Μιλάμε για ΤΟ σοκ. Πως δεν έκανα εμετό εκεινο το βραδυ... ευτυχως που ημασταν μεγάλη παρέα και τα πιατα των υπολοιπων ήταν φυσιολογικά και με ταίσανε τα παιδια απο τα δικά τους γιατι νυστικη θα έμενα. Ασε που μου ειχε κοπει και η ορεξη με το που το ειδα. Δεν ειχαμε φωτογραφική να αποθανατησουμε τη σκηνή, αλλά εχει μείνει ανέκδοτο η όλη φάση. Την επομενη μερα πηγαμε σε πιτσαρία, πιο safe επιλογή. Τουλάχιστον ξέραμε τι τρώγαμε. Δε ξερω και πολλες επιλογές, η ταβέρνα με το ποδι λεγεται Μπαριάκοβα. Αξιζει να την επισκεφτητε. Εχει τρομερό φαγητο. Εγω επεσα στην περιπτωση γιατι χάσαμε την μπάλα στη μετάφραση. Την πρωτη φορα που ειχα παει (προπερσι) ειχα στην παρέα Ρωσσιδα, και τα ρωσσικα πλησιαζουν τα βουλγαρικα οποτε παραγγειλε η κοπελα για μενα και ηταν σουπερ. Γενικα αποφυγετε τις ταβερνες με τους κράχτες, αν και δεν μπορώ να στο τεκμηριώσω αυτό με επιχειρήμετα γιατι έτσι μου είχαν πει κι εμένα όταν πήγα την πρωτη φορα. Μου ειχαν πει δηλαδη τι να αποφύγω. Αν θελετε εσεις δοκιμαστε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted November 17, 2010 πες και ότι το άλλο βράδυ φάγαμε στο "ιταλικό" αρκετός χαβαλές και εκεί για να μη χαθούμε στη μετάφραση... και έρθει ξανά το "νυχάκι" του ζώου και χωρίς πεντικιούρ τι γλίτωσα πάλι όμως! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
mario79 60 Report post Posted November 17, 2010 Οκ...!Πληροφορίες-διευκρινήσεις για τα λεφτά μάζεψα... Το ΙΚΑ θα το τακτοποιήσω εντός των ημερών..... Πληροφορίες για καλό (και φθηνό) φαγητό....θα μου δώσετε ή σας έχω πρήξει...? Ευχαριστώ και πάλι...! απεναντι απο το κεμπινσκι για φαγητο!λεγεται victoria νομιζω η' καπως ετσι!πρεπει ομως να κλεισεις τραπεζι!!στο ξενοδοχειο που μενεις λες και σου κλεινουν!πολυ καλο και καθαρο μαγαζι με αωογο σερβις και πολυ καλη ευρωπαικη κουζινα!καμμια απολυτος σχεση με τα υπολοιπα μαγαζια!γυρω στο δεκα μ-δεκατρια ευρω το ατομο μας ειχε βγει!!αξιζει!!!η καρτα απο το ικα ποσο ισχυ εχει και σε τι ακριβως ειναι χρησιμη? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted November 17, 2010 πες και ότι το άλλο βράδυ φάγαμε στο "ιταλικό" αρκετός χαβαλές και εκεί για να μη χαθούμε στη μετάφραση... και έρθει ξανά το "νυχάκι" του ζώου και χωρίς πεντικιούρ τι γλίτωσα πάλι όμως! Ειπα βρε... οτι φαγαμε σε πιτσαρία (εκει που λέω οτι τουλαχιστον εκει ξεραμε τι τρωγαμε). Ενταξει δεν διευκρίνισα το "ιταλικό". Πολυ καλή κι επεισοδιακή εκδρομή πάντως. Το χιούμορ δεν χάθηκε ουτε στιγμη. Ακόμα και στο τραίνο που το έπαιξα φαντασματάκι για να διακομοδίσω την όλη κατάσταση (το δευτερο σοκ της εκδρομης που υπέστη, με εκείνον τον απρόσκλητο ευωδιαστό μουσαφίρη στην κουκέτα). Ειχα δυο πολυ καλους λόγους να αδειάσω το στομάχι μου στην εκδρομή, αφου δεν το έκανα πάλι καλα. Μαιρη ελπίζω να μη σε τρομαζουμε ετσι;; 7 μερες στο Μπανσκο... χαρα στο κουράγιο σας. Μηπως να το ξανασκεφτεις;;; Βαζω φιτιλιές τωρα...χαχα. Άκου, δεν ξερω αν έχεις ξαναπαει Μπανσκο. Αν και νομιζω πως έχει παει (απο οτι ειδα σε παλιότερο ποστ σου). Το Μπανσκο ναι μεν ειναι ενα αρκετά μεγαλο χιονοδρομικο που δεν συγκρίνεται με τον Παρνασσο ουτε με τα Καλαβρυτα. Αλλά... μεσα σε 3 μέρες το έχεις δει όλο. Και 7 μερες θα το βαρεθείς! Εγω προσωπικά την δευτερη φορά που πήγα το ψιλοβαρέθηκα, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ξαναπάω. Καλα να μαστε οικονομικα και απο υγεία και φετος ίσως το ξαναεπισκεφτω. (Αν και πολυ φοβάμαι πως μονο την εκδρομη του συλλογου θα κάνω και πολυ μου ειναι. Μη πω οτι έχει καταληξει πολυτελεια) Το τελευταίο το βαζω σε παρένθεση γιατι υπάγεται σε άλλα νήματα που έχουν ανοιχθεί σε αυτο το φόρουμ. Βεβαια την περίοδο που διάλεξα να πάω και τις 2 χρονιές που το επισκέφτηκα ήταν Μαρτιος, που σημαίνει ανοιξιατικο χίονι με τα γνωστά πάγος το πρωι και σουπα μετά τις 12 το μεσημέρι. Σε συνδιασμο με την πολυκοσμία το ανακατεμα στο χιονι (το οποιο δεν ήταν πατημένο) είχαμε τα γνωστά μπαμπς που ακόμα κι εμεις οι σανιδάδες δυσανασχετουμε (ειδικά αν η πτωση ειναι σε παγωμένο κομματι). (Εγω τουλαχιστον). Με αυτες τις συνθηκες περσι είχαμε περιοριστει να κάνουμε σε μόνο μια πίστα στην κορυφη που κρατουσε καλυτερο χιόνι κι αργούσε να σουπιάσει. Mιλάω γι' αυτήν την πίστα (καθόλου άσχημη όμως ε;; Ήταν και εντελώς άδεια) Δεν το έχω γνωρισει με πουδρες και 2 μέτρα χιόνι και δεν έχω κανει εκτος πίστας. Ελπιζω κι ευχομαι την περίοδο που πάτε να εχει ριξει τα λυσσακά του. Μήπως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο σ' αυτες τις 7 μερες να επισκεφτειτε και το άλλο χιονοδρομικό της Βουλγαρίας; Λεω εγω τώρα μια ιδέα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikolinos_ 0 Report post Posted November 17, 2010 Εχει χασει μερικά επεισόδια... τι έχασα ρε παιδιά ? Quote Second is the first looser ; ) 1) You are on the internet 2) You are visiting Snowclub.gr forums 3) You are reading my signature 5) You didn't noticed that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted November 17, 2010 http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...%E1%F3%F3%FC%F2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 17, 2010 Μαιρη ελπίζω να μη σε τρομαζουμε ετσι;; Άμα συνεχίσετε με νυχάκια και πατούσες ζώου σε πιάτο,βλέπω να το ακυρώνω... :P 7 μερες στο Μπανσκο... χαρα στο κουράγιο σας. Μηπως να το ξανασκεφτεις;;; Βαζω φιτιλιές τωρα...χαχα. Πιστεύω ότι θα την παλέψουμε 7 μέρες αρκεί να μην κάτσει στραβή με το χιονοδρομικό(τύπου αχιονία.. ) Δεν το έχω γνωρισει με πουδρες και 2 μέτρα χιόνι και δεν έχω κανει εκτος πίστας. Ελπιζω κι ευχομαι την περίοδο που πάτε να εχει ριξει τα λυσσακά του.Μακάρι....! Μήπως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο σ' αυτες τις 7 μερες να επισκεφτειτε και το άλλο χιονοδρομικό της Βουλγαρίας; Λεω εγω τώρα μια ιδέα... Ρε λες....? Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted November 17, 2010 Βρε λέω... εγω αυτό θα έκανα πάντως αν ημουν στη θέση σας. 3 μέρες στο ένα και 3 μερες στο άλλο. Δεν είναι κακο δεν είναι κακο.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted November 17, 2010 To σκεφτομαστε και εμεις για φετος... Αφροδιτη οταν λες για σουπες τον Μαρτιο ποια περιοδο εννοεις? μετα τα μεσα μαρτιου?? Επισης οποιος ξερει ας πει ποιες περιοδοι ειναι οι καλυτερες απο αποψη κοσμου μετα τα Χριστουγεννα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 17, 2010 To σκεφτομαστε και εμεις για φετος...Αφροδιτη οταν λες για σουπες τον Μαρτιο ποια περιοδο εννοεις? μετα τα μεσα μαρτιου?? Επισης οποιος ξερει ας πει ποιες περιοδοι ειναι οι καλυτερες απο αποψη κοσμου μετα τα Χριστουγεννα... Η καλυτερη περιοδος πιστευω ειναι μεσα με τελη Ιανουαριου. Γενικά αν θελεις να το απολαυσεις μην πας μονο Σ/Κ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted November 17, 2010 To σκεφτομαστε και εμεις για φετος...Αφροδιτη οταν λες για σουπες τον Μαρτιο ποια περιοδο εννοεις? μετα τα μεσα μαρτιου?? Επισης οποιος ξερει ας πει ποιες περιοδοι ειναι οι καλυτερες απο αποψη κοσμου μετα τα Χριστουγεννα... Εχω παει και 10 Μαρτίου (πρόπερσι αλλα και 18 Μαρτίου(πέρσι). Ίδια κατάσταση συνάντησα. Περσι είχαμε την ατυχία λόγο γενικής απεργίας να χάσουμε το σούπερ πουδροτριήμερο. Χιόνιζε ολη τη βδομάδα και το ΠΣΚ που θα πηγαίναμε θα είχε καθαρο καιρο σκέτη απόλαυση. Αλλά δεν πηγαίνανε τα τραίνα και με το αυτοκίνητο δε θέλαμε να ταλαιπωρηθούμε. Ασε που θέλαμε 2 αμάξια για να πάμε που δεν τα είχαμε. Οπότε ακυρώθηκε για το επόμενο ΠΣΚ οπου ομως επικρατούσαν καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Χαλάλι του ο,ως με καλη παρέα περάσαμε τέλια και κλείσαμε την χιονοδρομική σεζον. Διάλεξε να πας σε ΠΣΚ που να μην είναι εορταστικό ( 25η Μαρτιου, Κ. Δευτέρα, Χριστούγεννα κλπ) ή αν μπορεις να πας καθημερινες κι όχι ΣΚ ακόμα καλύτερα. Ολη η Ελλαδα Βόρια και Νότια ειναι εκει εκείνες τις μέρες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted November 17, 2010 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ...!Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καλοδεχούμενη Για δές μήπως πάτε στις 26-27/2, γιατί θα έχει αυτό!! Παίζει να είμαι και εγώ επάνω τότε. υ.γ. το "πόδι" που σερβίρανε στην Αφροδίτη, μόνο που δεν φόραγε και μπότα Nordica!!! Quote ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted November 17, 2010 Για δές μήπως πάτε στις 26-27/2, γιατί θα έχει αυτό!! Παίζει να είμαι και εγώ επάνω τότε. υ.γ. το "πόδι" που σερβίρανε στην Αφροδίτη, μόνο που δεν φόραγε και μπότα Nordica!!! Ουτε βαμμενο νυχι δεν είχε...έλεος!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 18, 2010 Μηπως μπορει να μου πει καποιος με σιγουρια αν στη βουλγαρια θα χρειαστω διαβατηριο ή με την ταυτοτητα θα ειμαι οκ?Thanks! Ταυτοτητα ΝΕΟΥ τυπου, οπου να αναγραφονται τα στοιχεια σου και με αγγλικους χαρακτηρες. ακριβως...αλλιως χλωμο ειναι ρισκο Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted November 18, 2010 ακριβως...αλλιως χλωμοειναι ρισκο Περνας με διαβατηριο αν δεν εχεις ταυτοτητα νεου τυπου Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted November 18, 2010 Εννοείται ότι περνάς με διαβατήριο... Νομίζω πάντως ότι και η ταυτότητα νέου τύπου δεν αργεί να βγει!! Μαίρη! Η κάρτα ευρωπαϊκής ασφάλισης βγαίνει κι αυτή απλά! Τι να πω; εντυπωσιαστηκα και όταν παρέλαβα το ΑΜΚΑ με το ταχυδρομείο και όταν ήρθε η κάρτα στο σπίτι με courier νόμιζα ότι ζούσα σ' αλλη χώρα (ειλικρινά -τόσα πικρόχολα που γράφουμε δε θα με πιστεύετε τελικά!) άμα αγχώνεσαι ... πέρνα μια μέρα στο ΙΚΑ να στη βγάλουν αυθημερόν! άλλωστε οι εργασιακές του "μέρες" κρατάνε πολύ λιγότερο απ' τις δικές μας @mario79 σε τι χρειάζεται η κάρτα ευρωπαϊκής ασφάλισης: αν κάτι συμβεί και χρειαστεί κανείς νοσοκομείο (κούφια η ώρα που το ακούει ... που έλεγε και η γιαγιά μου) σε δημόσιο νοσοκομείο ΔΕΝ πληρώνει ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!! Αν όμως πάει κανείς για μια ακτινογραφία σε ιδιωτικό γιατρείο (π.χ.) άστα να πάνε... άστα να πάνε τα ευρώπουλα!!!!!!! γενικά ύπάρχουν άλλοι εδώ, πιο ειδικοί να μιλήσουν γι' αυτά Καλό είναι να την έχουμε... δεν κοστίζει τίποτα και ισχύει / ανανεώνεται (για το ΙΚΑ) κάθε Φεβρουάριο (τέλος του μήνα). Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted November 18, 2010 (edited) Μαίρη! Η κάρτα ευρωπαϊκής ασφάλισης βγαίνει κι αυτή απλά! Τι να πω; εντυπωσιαστηκα και όταν παρέλαβα το ΑΜΚΑ με το ταχυδρομείο και όταν ήρθε η κάρτα στο σπίτι με courier νόμιζα ότι ζούσα σ' αλλη χώρα (ειλικρινά -τόσα πικρόχολα που γράφουμε δε θα με πιστεύετε τελικά!) άμα αγχώνεσαι ... πέρνα μια μέρα στο ΙΚΑ να στη βγάλουν αυθημερόν! άλλωστε οι εργασιακές του "μέρες" κρατάνε πολύ λιγότερο απ' τις δικές μας Βιβή! 1.Το ΑΜΚΑ μου εμένα ήρθε στην δουλειά κατευθείαν 2.Πήγα σήμερα στο ΙΚΑ και έκανα τις απαραίτητες διαδικασίες για την ΕΚΑΑ 3.Η διαδικασία μου πήρε με το ζόρυ 10 λεπτά 4.Η κάρτα θα σταλεί στο σπίτι ταχυδρομικώς 5.Μέχρι να έρθει η κάρτα, μου έδωσε ένα χαρτί με το οποίο μπορώ να παω εξωτερικό και έχει ισχύει 1 μήνα.Εαν μέχρι να φύγω δεν έχει έρθει η κάρτα και η ισχύει του χαρτιού έχει λήξει, πηγαίνω και κάνω ανανέωση στο χαρτί...! 6.Για την έκδοση της κάρτας στο ΙΚΑ χρειάζεσαι μόνο το βιβλιάριο υγείας Edited November 18, 2010 by over-poulover Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites