Jump to content
Χρήστος Λάππας

Bansko, (Προηγούμενες Σεζόν)

Recommended Posts

Guest afrodite

Mια χαρα...βλεπω οτι τα ωραρια δεν εχουν αλλαξει...ουτε και η τιμη.Καλο σου ταξιδι λοιπον και καλα να περασεις

Εσύ πάντως Αφροδίτη όταν αποφασίσεις να πας στο Bansko, θα έρθεις στη Θεσσαλονίκη και θα πάμε μαζί με ΙΧ. :rolleyes:

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

σε ευχαριστω δαμιανε!επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχει τιποτα για αγορες στο blogoevgrad γιατι θα παμε με τρενο απο αθηνα και σταματαμε εκει.

πες μου σε παρακαλω μια τιμη για το εισητηριο και ωρα μερα αναχωρησης.

Παιδια χτες γυρισα απο Bansko. Ειχε χιονι ακομα κ μεσα στο χωριο. Τα κανονια δουλευαν συνεχως αλλα τοσο χαλια στρωμενες πιστες δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου. Μαλλον δε το πατουσαν επειδη δεν ειχε πολυ χιονι κ περιμεναν να πεσει κι αλλο. Παντως ολες οι πιστες ηταν γεματες bumps,γεμάτο ομως!! Κατα τα αλλα δε παρατηρησα καμια αλλαγη σε σχεση με περυσι.

Η ίδια ακριβώς κατάσταση επικρατούσε και πέρσι τέτοια εποχή. Και γενικότερα όμως, δεν πατάνε καλά τις πίστες τους σε όλη τη χιονοδρομική περίοδο. Αυτά τα bumps άλλωστε ήταν ο λόγος που έπεσα πέρσι στη Νο 6 και έκοψα το χιαστό μου.

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

πες μου σε παρακαλω μια τιμη για το εισητηριο και ωρα μερα αναχωρησης.

Nαι, κάθε μέρα έχει. Πάρε ένα τηλέφωνο στα κεντρικά του ΟΣΕ και θα σου πουν ακριβώς. Ξεκινά το βράδυ. Κάπου μεταξύ 22:30 έως 23:30 έχει ώρα αναχώρησης. Με :D ευρώ το άτομο πας σε 3κλινη καμπινίτσα. Έχεις τα πράγματά σου δίπλα σου, κλειδώνεις και κοιμάσε με την παρέα σου. Το πρωί φτάνεις Blagoevgrad γύρω στις 10:30 με 11:00 (αυτό είναι σίγουρο...)Πέρνεις το ταξάκι σου και σε 45 λεπτά maximum είσαι Bansko. Την τελευταία ημέρα είναι πολύ καλό το οτι φεύγει 19:00 μιας και κερδίζεις μια μέρα snowboard. Κοιμάσαι σαν πουλάκι στο τρένο και στις 06:00 είσαι Αθήνα.

Τις πληροφοριες τις μεταφερω οπως τις ειδα σε αλλο φορουμ

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Eνα πολύ χρησιμο tip για όσους επιλεξουνε το τρένο :

Φτανοντας στο Μπλαγκοεβγκραντ, βρισκεις ταξι το οποίο θα σε παει Μπανσκο. Υπάρχουν πολλοι ταξιτζήδες και καλό ειναι να συμφωνησεις μαζι τους την τιμή. Με αυτον που θα σε πάει, καλό ειναι να κανονισεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και να ερθει να σε παρει στην επιστροφή. ΜΗΝ παρετε ταξι απο το Μπανσκο, χρεώνουν τριπλάσια τιμή απο οτι ολοι οι άλλοι.

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

Παιδια χτες γυρισα απο Bansko. Ειχε χιονι ακομα κ μεσα στο χωριο. Τα κανονια δουλευαν συνεχως αλλα τοσο χαλια στρωμενες πιστες δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου. Μαλλον δε το πατουσαν επειδη δεν ειχε πολυ χιονι κ περιμεναν να πεσει κι αλλο. Παντως ολες οι πιστες ηταν γεματες bumps,γεμάτο ομως!! Κατα τα αλλα δε παρατηρησα καμια αλλαγη σε σχεση με περυσι.

Τοσο χαλια ηταν??Δηλαδη δεν αξιζει μια εκδρομη το σαββατοκυριακο??ολες οι πιστες ηταν ανοιχτες για σκι η μονο αυτες που δινει το banskoski.com?

Edited by giannis3011

Απο Bunderishka και πάνω ολες ανοιχτες ηταν.Απο κει κ κατω κλειστες. Τι να σου πω μες τη βδομαδα πρεπει να εχει ανεβει η σταθμη χιονιου κ να χουνε αρχισει να τις πατανε.Οσο για το αν αξιζει εκδρομη δε ξερω τι να σου πω μη σε παρω στο λαιμο μου., εγω εκανα σκι αλλα δε το ευχαριστηθηκα,παρολα αυτα εφυγα με γλυκια αναμνηση επειδη ηταν η πρωτη καταβαση της χρονιας. Α και οι ουρες στη γονδολα παραμενουν..

Απο Bunderishka και πάνω ολες ανοιχτες ηταν.Απο κει κ κατω κλειστες. Τι να σου πω μες τη βδομαδα πρεπει να εχει ανεβει η σταθμη χιονιου κ να χουνε αρχισει να τις πατανε.Οσο για το αν αξιζει εκδρομη δε ξερω τι να σου πω μη σε παρω στο λαιμο μου., εγω εκανα σκι αλλα δε το ευχαριστηθηκα,παρολα αυτα εφυγα με γλυκια αναμνηση επειδη ηταν η πρωτη καταβαση της χρονιας. Α και οι ουρες στη γονδολα παραμενουν..

Ευχαριστω πολυ φιλε για τις πληροφοριες!Μαλλον θα περιμενω λιγες μερες....

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Στο σταθμό έχει τρόπο αλλαγής Euro σε Leva? Λογικά πάνω στο Bansko πρέπει να έχει !

ΦΙΛΕ μην περιμενεις καθολου, χτες ηταν μοκετα απο τα 2000 και πανω αφρατο ττριζατο χιονι και ειχαν κλειστες τις δυσκολες, τις οποιες τις ειχαν περασει με τις ερπυστριες των ρατρακ για να κανουν βαση. (μαλον σε αυτες εκανε ο jameson23 και μπερδευτηκε!). Απο τα 2000 ηταν σκληρο μαλον εφαγε βροχη πιο μπροστα. Σημερα ειχε φρεσκο χιονι, απο τα 1600 και πανω τα πιο πολλα ανοιχτα με τελειο χιονι το πρωι το οποιο ανακατευτηκε καπως αργοτερα και πουδρες αρκετες αλλα καπως βαριες, κοσμος ελαχιστος και τις 2 μερες :rolleyes:

Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

George γεία σου

Εγώ πέρνω το ιχ μου απο αθήνα σε 8 ώρες ειμαι bansko με το κορίτσι μου χαλαρά , μένω στο bariakov δίπλα στα λιφτ με 45 ευρώ κάθε χρόνο δύο φορές. το hotel ειναι οκ 3 αστέρων με πρωίνό χωρίς πισίνες και σαχλαμάρες πεντακάθαρο.

Οπως εγραψε και ένας φίλος παραπάνω τα σπα και οι πισίνες ειναι για αυτούς που δέν κάνουν σκι , άσε που παλαιότερα πήγα σε κάτι τέτοια και έφυγα την ίδια μέρα.οχι δεν κλέινω απο πρίν αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου, πάρε ενα τηλ πρίν.

Χρήσιμες Πληροφορίες - Bansko με Τρένο

Αφού επέστρεψα λοιπόν από Bansko ήρθε η ώρα να γράψω λίγα πράγματα για αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν το βουνό δίχως προβλήματα και προπαντώς χωρίς άγχος μιας και όσο ναι είναι μια άλλη χώρα !

Το τρένο αναχωρεί καθημερινά απο ΣΤ.Αθηνών στις 22:55 με κατεύθυνση την Σόφια. Η αμαξοστοιχία περιλαμβάνει βαγόνια με κλίνες 2-κλινες (αυτές βρίσκονται στα καινούργια βαγόνια του ΟΣΕ) και 6-κλινες (από τις οποίες σε κάποιες έχουν κλειστά τα 2 επιπλέον κρεβάτια οπότε θεωρούνται 4-κλινες). Το τρένο κάνει ενδιάμεσους σταθμούς τους οποίους δεν θυμάμαι ακριβώς προτού φτάσει Θεσσαλονίκη. Εκεί μετά από μισή ώρα στάσης ξεκινά για Προμαχώνα. Στα σύνορα μπάινουν Έλληνες από τη μια πλευρά (Προμαχώνας) και Βούλγαροι συνοριοφύλακες από την άλλη πλευρά (Kulata) στους οποίους δείχνετε την ταυτότητά σας ! Σε εμάς τους Έλληνες όταν βλέπουν ταυτότητα μας αντιμετώπιζουν ευγενικά δίχως κανένα πρόβλημα, να φανταστείτε δεν ελέγχουν καν τις βαλίτσες ! Συνήθως στα σύνορα καθυστερεί καμιά ώρα και κάτι ιδίως όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα χαρτιά ή τα διαβατήρια ορισμένων επιβατών! Στη συνέχεια ακολουθεί πορεία για Σόφια. Εσείς μπορείτε να κατεβείτε στο Blagoevrad ή στη Simitli (είναι το χωριό πάνω στην διασταύρωση για Bansko). Εγώ συνιστώ Blagoevrad μιας και είναι πόλη μεγάλη και έχει και πολλά taxi αλλά και σταθμό λεωφορείων για διάφορες κατευθύνσεις (και για Bansko) ακριβώς δίπλα στο σταθμό. Λεωφορείο για Bansko έχει κάθε 1 ώρα και κοστίζει 6 leva για μία απόσταση 50 km περίπου, σε αντίθεση με το taxi για το οποίο υπάρχει ένα πρόβλημα. Εδώ ο ταξιτζής είναι σίγουρο ότι θα σε κλέψει! Τα ταξί είναι παρκαρισμένα ακριβώς απέξω από τον σταθμό. Από Blagoevrad για Bansko εμένα μου πήρε 30 euro. Για καλή μου τύχη όμως στο τρένο βρήκα ένα παλικάρι φοιτητή από θεσσαλονίκη οποίος όμως ήταν από Σόφια και μίλαγε άπτεστα Βουλγάρικα οπότε δύσκολο να τον κλέψει. Δεν ξέρω τί θα γινόταν σε περίπτωση που μας έβλεπε μόνους μας! Από την άλλη πλευρά από Bansko για Blagoevrad o τύπος ζήταγε 150 leva δηλαδή περίπου 75 euro. Φυσικά και δεν τα πλήρωσα μιας και είχα παρέα με αμάξια οπότε με κατέβασαν αυτοί στον σταθμό! Γενικά όμως συμφέρει το λεωφορείο το οποίο απ'ότι έμαθα σε αφήνει έξω από τον σταθμό τρένου στο Bansko (άμα δείτε έναν χάρτη θα καταλάβετε στο περίπου!)

Στον γυρισμό το τρένο φεύγει στις 19:05 πράγμα καλό αφού μπορείς να κάνεις σκι και την τελευταία μερά με την προυπόθεση ότι έχεις κάποιο φιλικό αμάξι ή έχεις συνεννοηθεί με ξενοδοχείο για να αφήσεις τα πράγματα κάπου!

Προσοχή όμως στον σταθμό, το τρένο που θα πάρετε για την επιστροφή έρχεται στην δεύτερη γραμμή ενώ λίγο νωρίτερα φτάνει άλλο τρένο στην πρώτη. Με λίγα λόγια πρέπει να περάσετε στην δεύτερη γραμμή στις 18:55 λίγο πρίν έρθει το πρώτο τρένο με κατεύθυνση Σόφια.

Σε γενικές γραμμές το ταξίδι είναι άνετο από την άποψη ότι κοιμάστε και όταν ξυπνήσετε έχετε φτάσει! Θα το ξαναέκανα με άνεση μιας και τώρα έχω μάθει τα κόλπα και δεν θα έχω το ίδιο άγχος που είχα! Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε μπορώ άνετα να σας εξυπηρετήσω!

Χρήσιμες Πληροφορίες - Bansko με Τρένο

Αφού επέστρεψα λοιπόν από Bansko ήρθε η ώρα να γράψω λίγα πράγματα για αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν το βουνό δίχως προβλήματα και προπαντώς χωρίς άγχος μιας και όσο ναι είναι μια άλλη χώρα !

Το τρένο αναχωρεί καθημερινά απο ΣΤ.Αθηνών στις 22:55 με κατεύθυνση την Σόφια. Η αμαξοστοιχία περιλαμβάνει βαγόνια με κλίνες 2-κλινες (αυτές βρίσκονται στα καινούργια βαγόνια του ΟΣΕ) και 6-κλινες (από τις οποίες σε κάποιες έχουν κλειστά τα 2 επιπλέον κρεβάτια οπότε θεωρούνται 4-κλινες). Το τρένο κάνει ενδιάμεσους σταθμούς τους οποίους δεν θυμάμαι ακριβώς προτού φτάσει Θεσσαλονίκη. Εκεί μετά από μισή ώρα στάσης ξεκινά για Προμαχώνα. Στα σύνορα μπάινουν Έλληνες από τη μια πλευρά (Προμαχώνας) και Βούλγαροι συνοριοφύλακες από την άλλη πλευρά (Kulata) στους οποίους δείχνετε την ταυτότητά σας ! Σε εμάς τους Έλληνες όταν βλέπουν ταυτότητα μας αντιμετώπιζουν ευγενικά δίχως κανένα πρόβλημα, να φανταστείτε δεν ελέγχουν καν τις βαλίτσες ! Συνήθως στα σύνορα καθυστερεί καμιά ώρα και κάτι ιδίως όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα χαρτιά ή τα διαβατήρια ορισμένων επιβατών! Στη συνέχεια ακολουθεί πορεία για Σόφια. Εσείς μπορείτε να κατεβείτε στο Blagoevrad ή στη Simitli (είναι το χωριό πάνω στην διασταύρωση για Bansko). Εγώ συνιστώ Blagoevrad μιας και είναι πόλη μεγάλη και έχει και πολλά taxi αλλά και σταθμό λεωφορείων για διάφορες κατευθύνσεις (και για Bansko) ακριβώς δίπλα στο σταθμό. Λεωφορείο για Bansko έχει κάθε 1 ώρα και κοστίζει 6 leva για μία απόσταση 50 km περίπου, σε αντίθεση με το taxi για το οποίο υπάρχει ένα πρόβλημα. Εδώ ο ταξιτζής είναι σίγουρο ότι θα σε κλέψει! Τα ταξί είναι παρκαρισμένα ακριβώς απέξω από τον σταθμό. Από Blagoevrad για Bansko εμένα μου πήρε 30 euro. Για καλή μου τύχη όμως στο τρένο βρήκα ένα παλικάρι φοιτητή από θεσσαλονίκη οποίος όμως ήταν από Σόφια και μίλαγε άπτεστα Βουλγάρικα οπότε δύσκολο να τον κλέψει. Δεν ξέρω τί θα γινόταν σε περίπτωση που μας έβλεπε μόνους μας! Από την άλλη πλευρά από Bansko για Blagoevrad o τύπος ζήταγε 150 leva δηλαδή περίπου 75 euro. Φυσικά και δεν τα πλήρωσα μιας και είχα παρέα με αμάξια οπότε με κατέβασαν αυτοί στον σταθμό! Γενικά όμως συμφέρει το λεωφορείο το οποίο απ'ότι έμαθα σε αφήνει έξω από τον σταθμό τρένου στο Bansko (άμα δείτε έναν χάρτη θα καταλάβετε στο περίπου!)

Στον γυρισμό το τρένο φεύγει στις 19:05 πράγμα καλό αφού μπορείς να κάνεις σκι και την τελευταία μερά με την προυπόθεση ότι έχεις κάποιο φιλικό αμάξι ή έχεις συνεννοηθεί με ξενοδοχείο για να αφήσεις τα πράγματα κάπου!

Προσοχή όμως στον σταθμό, το τρένο που θα πάρετε για την επιστροφή έρχεται στην δεύτερη γραμμή ενώ λίγο νωρίτερα φτάνει άλλο τρένο στην πρώτη. Με λίγα λόγια πρέπει να περάσετε στην δεύτερη γραμμή στις 18:55 λίγο πρίν έρθει το πρώτο τρένο με κατεύθυνση Σόφια.

Σε γενικές γραμμές το ταξίδι είναι άνετο από την άποψη ότι κοιμάστε και όταν ξυπνήσετε έχετε φτάσει! Θα το ξαναέκανα με άνεση μιας και τώρα έχω μάθει τα κόλπα και δεν θα έχω το ίδιο άγχος που είχα! Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε μπορώ άνετα να σας εξυπηρετήσω!

πολη ωραια αυτα που μας λες!!!απο θεμα χιονοδρομικου ομως δεν μας ειπες πως ηταν....

πολη ωραια αυτα που μας λες!!!απο θεμα χιονοδρομικου ομως δεν μας ειπες πως ηταν....

Ε εντάξει τα λόγια είναι περιττά ! Μιλάμε για χιονοδρομικό που δεν συγκρίνεται με κανένα της Ελλάδας όσον αφορά το hardware κομμάτι του ! Το πρόσωπικό του είναι λίγο ότι να ναι (κόλησε κάποια στιγμη η μπότα ενός παιδιού στη γόνδολα καθώς κατέβαινε, του την τράβηξε ένας τύπος εκεί για να την βγάλει και του την πέταξε, πάλι καλά που ήταν ενοικίου, αμα έκανε τίποτα τέτοιο σε μένα θα του την πετούσα στο κεφάλι μετά) ! Έχει ορισμένες πιστάρες πραγματικά ! Την δευτέρα 21/12 είχε πολύ ωραίο καιρό και ευχαριστηθήκαμε καταβάσεις τις υπόλοιπες μέρες είχε ομίχλη χωρίς προβλήματα όμως ! Το κακό ήταν ότι είχε αέρα (το snow-forecast έδειχνε 35km/h) και είχαν κλειστά τα lift για πάνω, δηλαδή έφτανες στα όρια των πιστών που είναι η 6. Την τελευταία μέρα άνοιξαν και το δρομάκι μέχρι κάτω το οποίο είναι ότι πρέπει για να βελτιώσεις την τεχνική Carving σου αλλά και για παιχνίδια με τα πέδιλα. Αυτά γενικά μου άφησε μια πολύ υπέροχη ανάμνηση και σίγουρα θα το ξανακάνω τέλη Φεβρουαρίου μιας και το χιονοδρομικό χρειάζεται και άλλο χίονι!

**Το μόνο που δεν μου άρεσε και θέλω να το επισημάνω είναι το γεγονός ότι τις μέρες αυτές ανέβαιναν για προπόνηση και κάτι μικρά τα οποία ήταν σε ομάδα αγωνιστική της Βουλγαρίας και τα οποία έχουν μάθει να συμπεριφέρονται λές και είναι οι βασιλιάδες του σκι...Μόνο που δεν σε καβαλάνε για να μπουν στα lift...Δεν νιώθουν τίποτα κλέβουν σειρές, σε σπρώχνουν, σου πατάνε τα πέδιλα. Πέραν του ότι κατεβαίνουν την πίστα με 100 km/h. Δεν καταλαβαίνουν ότι την ίδια πίστα κατεβαίνει και κάποιος αρχάριος! Παρα τρίχα και θα έπεφταν σε έναν μια μέρα! Καμιά μέρα θα σκοτωθεί κανένα εκεί ή θα σκοτώσει κάποιον άλλον...

μπορει να μην θυμούνται τα παιδια. τηλεφώνησε στον ΟΣΕ

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

γιατι αυτη η ιστορια με τα παιδακια και τις ομαδες δνε γινεται στην Ελλαδα;;;;

Snow is on my D.N.A.

τα εισητηρια του τρενου ποσω κανουν ανα ατομο??

Θά μπορούσε κάπιος που ξέρει να μας πεί πόσο κάνουν τα εισιτήρια πήγενε έλα με τρένο για bansko???

μπορει να μην θυμούνται τα παιδια. τηλεφώνησε στον ΟΣΕ

Μα αφού σας γράφω αναλυτικά στο πρώτο post πάνω πάνω (το δεύτερο από την αρχή της σελίδας) ! :rolleyes: Δείτε καλύτερα !

γιατι αυτη η ιστορια με τα παιδακια και τις ομαδες δνε γινεται στην Ελλαδα;;;;

Έχεις απόλυτο δίκιο...!

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Μήπως γνωρίζει κανείς τι χιονοσυνθήκες επικρατούν;

Ξεκινάμε αύριο για αυθημερον εκδρομούλα. thanks:)

olimpiadb_1905.jpg

olimpiadb_1905.jpg.9013c398d60fc49f8757583c8c1b6ccd.jpg

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Μήπως γνωρίζει κανείς τι χιονοσυνθήκες επικρατούν;

Ξεκινάμε αύριο για αυθημερον εκδρομούλα. thanks:)

Μπές στο www.banskoski.com Τα εχει ολα

Χρόνια πολλά σε όλους και ευχές για καλή χρονιά. Χιονοδρομική και όχι μόνο.

Ξέρω πως το post αυτό είναι αρχαίο αλλά μιας και η ερώτησή μου είναι σχετικότατη είπα πως είναι καλύτερα να την πεταξω εδω.

Θέλω να πάω Bansko για μία βδομάδα μέσα στο επόμενο 3μηνο. Δηλ. από τέλη Ιανουαρίου 2010 εώς τέλη Μαρτίου 2010.

Διάβασα τις συμβουλές σας στο post και απο όλα αυτα (πιστέυω πως) το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι το χιονι και ο κοσμος.

Η ερωτηση μου λοιπον ειναι: ποια θεωρείτε πως ειναι μια περιοδος που θα βρω στο Bansko καλο χιονι και ταυτοχρονα οχι ουρες στα καρεκλακια?

Αν πάω τελη Ιαν. ή αρχες Φεβ. (που μαλλον με βολευει) θα ειναι τιγκα? Όσο για το χιονι?

Επίσης, εχετε να μου προτεινετε κατι για διαμονη? κοιταζω για δωματια και βρισκω ενδιαφεροντα πραγματα σε ξενοδοχεια με πολλες ανεσεις (πισινες, σαουνες, τζακουζι κλπ) και οι τιμες ειναι γυρω στα 300 Ευρω για ΟΛΗ τη βδομαδα (μάλλον τελικη τιμη ειναι αυτη και οχι τιμη κατα κεφαλην - ελπιζω δηλ.) Παιζει να ειναι διαφορετικες οι τιμες οταν φτασω εκει? Παιζει η πισινες και οι σαουνες να κρεμονται σε καδρο παρα να ειναι πραγματικες?

Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Μπορώ να κάνω τα πάντα εκτός απ' το να αποφασίσω τι να κάνω!

Guest afrodite
Χρόνια πολλά σε όλους και ευχές για καλή χρονιά. Χιονοδρομική και όχι μόνο.

Ξέρω πως το post αυτό είναι αρχαίο αλλά μιας και η ερώτησή μου είναι σχετικότατη είπα πως είναι καλύτερα να την πεταξω εδω.

Θέλω να πάω Bansko για μία βδομάδα μέσα στο επόμενο 3μηνο. Δηλ. από τέλη Ιανουαρίου 2010 εώς τέλη Μαρτίου 2010.

Διάβασα τις συμβουλές σας στο post και απο όλα αυτα (πιστέυω πως) το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι το χιονι και ο κοσμος.

Η ερωτηση μου λοιπον ειναι: ποια θεωρείτε πως ειναι μια περιοδος που θα βρω στο Bansko καλο χιονι και ταυτοχρονα οχι ουρες στα καρεκλακια?

Αν πάω τελη Ιαν. ή αρχες Φεβ. (που μαλλον με βολευει) θα ειναι τιγκα? Όσο για το χιονι?

Επίσης, εχετε να μου προτεινετε κατι για διαμονη? κοιταζω για δωματια και βρισκω ενδιαφεροντα πραγματα σε ξενοδοχεια με πολλες ανεσεις (πισινες, σαουνες, τζακουζι κλπ) και οι τιμες ειναι γυρω στα 300 Ευρω για ΟΛΗ τη βδομαδα (μάλλον τελικη τιμη ειναι αυτη και οχι τιμη κατα κεφαλην - ελπιζω δηλ.) Παιζει να ειναι διαφορετικες οι τιμες οταν φτασω εκει? Παιζει η πισινες και οι σαουνες να κρεμονται σε καδρο παρα να ειναι πραγματικες?

Ευχαριστώ εκ των προτερων.

kοιτα, μη ρωτας για ποσοτητα χιονιου γιατι με τη φετινη χρονια οπως βλεπεις προβλεψεις δεν γινονται...Σιγουρα το φεβρουαριο θα εχει χιονι οποτε μην το φοβασαι...Για τον κοσμο εαν δεν πας Κ. Δευτερα δεν θα εχεις προβλημα....Αλλα και παλι δεν ειναι απαγορευτικο...αρκει να εχεις υπομονη....Ουρα δηλαδη θα συναντισεις μονο στο αυγο, μετα το χιονοδρομικο ειναι μεγαλο εχει πολλος αναβατηρες και ο κοσμος θα σκορπισει.

Οι ανεσεις ισχυουν, βρες ενα ξενοδοχειο που το εχει επισκεφτει αρκετος κοσμος οποτε σιγουρα θα σου πουν εντυπωσεις (αν ειναι καλο κλπ). Εγω ειχα μεινει καπου χωρις πισινες σαουνες κλπ οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω...Ασε που εχω ξεχασει και πως λεγεται