Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
vamvax

Φεβρουάριος 2013

Recommended Posts

Όχι μονο δούλεψε, αλλα...
Κατά τ' άλλα στην ενημέρωση έδειχνε κλειστό...
  • Like 1

καλημερες!!!

τι βλεπεις για παρνασσο το σ.κ. ρε μικ????

https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Λέω να ρωτήσω κάτι διαφορετικό... αν θα έχουμε κάποτε, αυτόν το μήνα, ένα αξιοπρεπές Σ/Κ όπου θα κάνουμε σκι χωρίς αέρα και ομίχλη. Εχει αρχίσει και μου τη δίνει ο καιρός :veryangry: και δυστυχώς βελτίωση δεν βλέπω! Εκείνο που μένει είναι να ανεβάσει και Τ προς το τέλος του μήνα και να πάμε για....σούπες.

• Like 3

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Ισως το Σ/Κ που ερχεται ειναι αρκετα Promising τουλαχιστον μεχρι τωρα αν κ πολυυυυυυ νωρις...... Να δουμε αν ο Super Συνδυασμος θα ειναι Σ/Κ ή Κ/Δ......... Αυτο που μας εχει μπιιιιιιιιπ φετος ειναι οι Νοτιαδες!!!! :angry: :angry: :angry:

Παααααααααααααμε ΟΛΟΙ μαζι ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!! :animier:

Edited by kaps
  • Like 4

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Οσο κι'αν θελω να σκεφτω θετικα, ο καιρος φετος μας εχει σταυρωσει με τα βρωμοσ/κ που κανει, η προβλεψη για το ερχομενο απο το sf ξαναλλαξε (τουλαχιστον για Χελμο που κοιταω) και θα βαλω τα κλαμματα σε λιγο :crybaby:

Edited by typeDan
  • Like 1

χιλια συγνώμη για σήμερα παιδιά και μπήκε πολύ νωρίτερα το τζούφιο μέτωπο και ειχε πολύ περισσότερη υγρασία.ελπίζω τα εντελώς, βουνό είναι ότι θέλει θα κάνει και με κάθε επιφύλαξη να έσωσαν κάποιον.χρωστάω μια βενζίνες

ήμουν δαύλεια το πρωί και όπου δεν είχε χιονοδρομικό είχε λιακάδα και όπου είχε χιονοδρομικό είχε μπαστακωθεί ένα σύννεφο

καπς έχοουμε πολλά να μάθουμε για τονΝΔ έχουμε κάνει φέτος με ολίδια πρίγνωση μέχρι τις 1 μια χαρά σκι σχεδόν ίδια μέρα και το σύννεφο περναγε από πάνω

θα ξαναγράψω ότι 4 διαφορετικές χρονιές έχουμε πει 20 Φλεβάρη τη φράση:τσάμπα το έχουμε το σπίτι δεν έχουμε κάνει ούτε ένα σαββατοκύριακο και τις δυο μέρες σκι. Ε μετά κάθε χρόνο μας κάνει 3 σούπερ σκ ο Μάρτης και ρεφάρουμε

πάντα στο χρωστάει ο καιρός

5/5 κλειστά τα Καλάβρυτα και συνεχίζουμε...

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

θα ξαναγράψω ότι 4 διαφορετικές χρονιές έχουμε πει 20 Φλεβάρη τη φράση:τσάμπα το έχουμε το σπίτι δεν έχουμε κάνει ούτε ένα σαββατοκύριακο και τις δυο μέρες σκι. Ε μετά κάθε χρόνο μας κάνει 3 σούπερ σκ ο Μάρτης και ρεφάρουμε

πάντα στο χρωστάει ο καιρός

Aαααααααααμηηηηηηηηηην.......... Μακαρι.........

'νταξ........ προσωπικα εχω ανεβει κ αρκετες καθημερινες κ εχω ρεφαρει οποτε ειμαι μια χαρα αλλα σκεφτομαι και αλλους που περιμενουν ενα Σ/Κ........

Οπως κ να το κανουμε ομως αλλο να λιωσεις 2 μερες σερι κ αλλο να ανεβαινεις 2 αντε 3 φορες την εβδομαδα σπαστα........

Αντε να δουμε που θα κατσει αυτο το Σ/Κ γιατι καθε 6ωρο αλλαζει!!!!

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

Αλλη μια ημερα τοπιο στην Ομιχλη ο Παρνασσος...... τουλαχιστον στο ανοιγμα.........

Ανέβηκες; Εσύ είσαι ο γκαντέμης τελικά; :detective::evil: ... κουράγιο .. θα μας κάτσει πού θα πάει;

Μ' αυτά και μ' αυτά ... δεν έχω ακουμπήσει το πόδι μου Φτερόλακκα ακόμα και μου χει στοιχίσει!

Edited by powda
  • Like 1

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

τουλάχιστον αν είναι να μην κάνουμε σκι ας βγάλει ζέστες να μην χρειαζόμαστε ξύλα και πετρέλαιο .

• Like 1

εγω το εχω παρει αποφαση φετος!οταν και αμα κατσει...δεν υπαρχουν χρηματα για πεταμα!

νιωθω οτι ''τελειωνει'' η σεζον και εχω ανεβει 3 φορες μονο,η μια whiteout,η αλλη μονο με αιολο και βακχο στις 13:00 το μεσημερι και μια τοτε που μειναμε κολλημενοι στο παρκινγκ της φτερολακας!

φανταστικη σεζον φετος για μενα!

• Like 1

334rl06.jpg

[/size]

Ανέβηκες; Εσύ είσαι ο γκαντέμης τελικά; :detective::evil: ... κουράγιο .. θα μας κάτσει πού θα πάει;

Μ' αυτά και μ' αυτά ... δεν έχω ακουμπήσει το πόδι μου Φτερόλακκα ακόμα και μου χει στοιχίσει!

Οχι σημερα!!! Τι καμερες κοιταζα χαχαχαχαχαχα Αλλωστε εχει καρατσεκαριστει!!! ΔΕΝ ειμαι εγω ο γκαντεμης :P:D

Εσυ Ετοιμαζε 4κεφαλους για Λιωσιμο Σ/Κ!!!!! ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ!!!!!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Edited by kaps
  • Like 1

Πάντα στο χρωστάει το βουνό. Ετοιμάσου για τρεις υπερμέρες

2 μέτρα χιόνι το Πήλιο.

Πέμπτη Μαίναλο?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πάντα στο χρωστάει το βουνό. Ετοιμάσου για τρεις υπερμέρες

2 μέτρα χιόνι το Πήλιο.

Πέμπτη Μαίναλο?

Aν μπορουσα Για Πεμπτη θα πηγαινα Καλαβρυτο!!! Μην χασουμε και το γαμο!!! :P

• Like 1

Λογικά ο γαμπρός θα πάει στην ώρα του στο γάμο...Μακάρι να του ανοίξουν την Άρτεμη, να χαρεί λίγο τη ζωή του το παιδί, αλλά δεν το βλέπω

Χειμώνας κομπλέ για τη συνέχεια του Φλεβάρη και επιτέλους Βόρειο ρεύμα σε ένα 2013 που μας έσκισε ο ΝΝΔ με τεράστια χαμηλά στην Ευρώπη.

1005 μπότα Ιταλίας με κίνηση αργά Νοτιοανατολικά, σηκώνει άφθονο νερό από το Ιόνιο να το ρίξει στα χιονοδρομικά μας θερμό μέτωπο και ψυχρό μέτωπο και σύσφιξη, enjoy the show θα έχει φοβερό καιρό σήμερα και αύριο.

Επιτέλους σημαντικό πεδίο υψηλών πιέσεων κυριέυει την Ευρώπη για τις επόμενες μέρες, ουσιαστικά μιλάμε για πλάτος 1000χλμ και μήκος από την Ισπανία μέχρι τη Μόσχα. Αυτό μας στέλνει αέρα σύμφωνα με τους δείκτες του ρολογιού και συσσωρεύει κρύο από πολύ Βόρεια γεωγραφικά πλάτη που μέχρι τώρα δεν είχε βρει διέξοδο.

Πιθανότατα θα κινηθεί αργά Βόρεια και μετά Δυτικά και...οκ δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα τι θα κάνει σε 5-6 μέρες το χάνουμε.

Το κακό για όσους περιμένουν χιόνι σπίτι τους είναι ότι το πολύ κρύο μάλλον μπλοκάρει στα Βαλκάνια, το καλό είναι ότι όπου αυτό το κρύο βρει έστω και λίγη θαλπωρή στα ζεστά νερά της Μεσογείου φτιάχνει αυτόματα χαμηλό, σηκώνει το νερό και το ρίχνει στα βουνά μας. Επιτέλους προσύνεμα λοιπόν με άφθονο χιόνι σε Πήλιο, 3-5, Σέλι, Ελατοχώρι, Παρνασσό, Καλάβρυτα, Μαίναλο και Βασιλίτσα.

Δείτε χαμηλά και το σερί Ιόνιο Αιγαίο, Ιόνιο Αιγαίο που φτιάχνουν χαμηλά τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη.

http://www.ecmwf.int...n!2011121500!!/

Καλή μέρα για σκι δεν έχω ιδέα πότε θα έχουμε και το μόνα χιονοδρομικά τα οποία κάνουν τις επόμενες μέρες είναι το Μαίναλο, τα 3-5 και το Πισοδέρι προστατευμένοι στα δέντρα. Αύριο το πρωί ίσως έχει ένα μικρό άνοιγμα ο καιρός αλλά δεν θα ανέβαινα για σκι στα άλλα χιονοδρομικά. Για πολύ τζογαδόρους υπάρχει αμυδρή ελπίδα να προλάβουν ώρες σκι.

Το Σάββατο μοιάζει να έχει κάποιες ελπίδες για Παρνασσό αλλά ακόμα μην το δέσετε, θα είναι δύσκολοι καιροί για τα βουνά με πολύ χιόνι και θαμμένα λιφτ.

Ξερόλας (google wikipedia και πήρα τηλέφωνο τον Αρναούτογλου)

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

... ΧΚΠ αυριο μέχρι τις 12 - 1?

C?

Όσο προχωράμε προς το μεσημέρι τόσο θα εντείνεται η χιονόπτωση. Νωρίς το πρωί πάντως φαίνεται η νέφωση να είναι αρκετά ψηλά και να κλείνει ο καιρός πάλι οδεύοντας προς τις 12 ενώ από αέρα φαίνεται καλό δηλ μέχρι 3-4 μποφόρ Α/ΒΑ

• Like 1

www.YouWeather.com

Για πολύ τζογαδόρους αύριο. Αν κάτσει βέβαια τα κέρδη θα είναι πολλά

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Και για πρώτη φορά φέτος σε grand premiere: Το επόμενο σκ θα έχει καλό καιρό.

Γράφουμε και καμιά αισιόδοξη άκυρη πρόγνωση να περνάει η ώρα. Να υπενθυμίσουμε στους τηλεθεατές μας ότι ο καιρός για 5-6 μέρες δεν μπορείς να τον προβλέψεις όπως λένε όλα τα κανάλια.

Για αύριο και το Σάββατο ο καιρός δεν θα είναι ιδιαίτερα κακός. Γενικά έχει κάποιες λίγες πιθανότητες σε αρκετά χιονοδρομικά για ακόμα και διαστήματα λιακάδας αύριο το πρωί. Μετά θα κλείσει και θα βάλει καλό χιόνι. Μπορεί και να είναι κλειστός από το πρωί.

Από αέρα ο Παρνασσός δεν έχει θέμα αύριο και ούτε και η Άρτεμις η οποία πάει για 7/7 κλειστή και είναι ευκαιρία της να το αλλάξει. Θα του κάτσει του γαμπρού? για να δούμε λες να εξαφανιστεί για πούδρες? Από θάψιμο ο Παρνασσός γενικά μου είπαν δεν είχε θέμα, αν δεν ρίξει το βράδυ θα το συνεφέρουν.

Για την Παρασκευή τη φοβάμαι πιο πολύ από αέρα το πρωί, ενώ το Σάββατο το πρωί ο καιρός μοιάζει ακόμα και να χαρακτηριστεί ψιλοκαλός. Ούτε η Κυριακή μοιάζει χαμένη .

Γενικά μια μέρα θα κάτσει δε μπορεί, το θέμα είναι να είναι η μέρα που θα ανέβεις.

Τυχεροί όσοι πάνε Πηγάδια Πισοδέρι, εμείς λέμε για Μαίναλο Παρασκευή.

Α ναι πάει το Πήλιο θάφτηκε θα το ψάχνουν

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Γράφουμε και καμιά αισιόδοξη άκυρη πρόγνωση να περνάει η ώρα. Να υπενθυμίσουμε στους τηλεθεατές μας ότι ο καιρός για 5-6 μέρες δεν μπορείς να τον προβλέψεις όπως λένε όλα τα κανάλια.

Για αύριο και το Σάββατο ο καιρός δεν θα είναι ιδιαίτερα κακός. Γενικά έχει κάποιες λίγες πιθανότητες σε αρκετά χιονοδρομικά για ακόμα και διαστήματα λιακάδας αύριο το πρωί. Μετά θα κλείσει και θα βάλει καλό χιόνι. Μπορεί και να είναι κλειστός από το πρωί.

Από αέρα ο Παρνασσός δεν έχει θέμα αύριο και ούτε και η Άρτεμις η οποία πάει για 7/7 κλειστή και είναι ευκαιρία της να το αλλάξει. Θα του κάτσει του γαμπρού? για να δούμε λες να εξαφανιστεί για πούδρες? Από θάψιμο ο Παρνασσός γενικά μου είπαν δεν είχε θέμα, αν δεν ρίξει το βράδυ θα το συνεφέρουν.

Για την Παρασκευή τη φοβάμαι πιο πολύ από αέρα το πρωί, ενώ το Σάββατο το πρωί ο καιρός μοιάζει ακόμα και να χαρακτηριστεί ψιλοκαλός. Ούτε η Κυριακή μοιάζει χαμένη .

Γενικά μια μέρα θα κάτσει δε μπορεί, το θέμα είναι να είναι η μέρα που θα ανέβεις.

Τυχεροί όσοι πάνε Πηγάδια Πισοδέρι, εμείς λέμε για Μαίναλο Παρασκευή.

Α ναι πάει το Πήλιο θάφτηκε θα το ψάχνουν

Θέλω να εκφράσω τα παραπονά μου που δεν κάνεις συχνά πρόγνωση και για Καρπενήσι. Ενίσταμαι εντόνως!!!

• Like 1

Kantzos | Ski & Snow Bus Καρπενησίου & Παρνασσού

Facebook: https://www.facebook.com/KantzosTravel

Twitter: https://twitter.com/KantzosTravel

You Tube: Kantzos AGN Travel

Web Site: www.kantzos.gr

Web Site Ski Bus Καρπενησίου:http://www.kantzos.gr/skibuskarpenisi.aspx

Web Site Ski Bus Παρνασσού: http://www.kantzos.gr/skibusparnassos.aspx

Live Update for Karpenisi Ski Resort: http://www.kantzos.g...iskiresort.aspx

Θέλω να εκφράσω τα παραπονά μου που δεν κάνεις συχνά πρόγνωση και για Καρπενήσι. Ενίσταμαι εντόνως!!!

http://www.snowclub....ic=15545&st=160

Nίκο δες το παραπάνω

Kαι πολύ καλά κάνεις και ενίστασαι αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως λειτουργεί το Καρπενήσι. Μην ξεχνάς ότι μέχρι πρόπερσι το χιονοδρομικό δεν λειτουργούσε παρά μόνο με αίθριο καιρό. Και για αυτό δεν το κοίταγα.

"Το Καρπενήσι από όσο το έχω κοιτάξει ειλικρινά το παράτησα. Για μέρες που ίσως έχει ομίχλη 7/10 πάει μαζί με τον Παρνασσό, 2,5 στις 10 έχει ομίχλη ενώ στον Παρνασσό και στα Καλάβρυτα βλέπεις (βεβαίως αν ήσουν στο αντίστοιχο ψηλότερο σημείο του Παρνασσού ή στην Κορφή της Στύγας δεν βλέπεις), και μια στις 20 θα έχει λιακάδα και ο Παρνασσός ένα σύννεφο κολλημμένο πάνω του."

Η αλήθεια είναι ότι με τον αέρα πάει πάρεα με τον Παρνασσό φέτος, απλά αν γράφω πολύ είναι δεδομένο ότι φέτος και του χρόνου θα υπάρχουν 2-3 καιροί που θα μου τη φυλάνε. Το κοιτάω φέτος και εγώ θέλω σαν τρελός να το σκιάρω, απλά ξέρω ότι την ομίχλη του είναι μάταιος κόπος να προσπαθήσω να την προβλέψω. Εδώ ένα Παρνασσό και πάω συχνά κουβά που τον κοιτάω 8 χρόνια.

Με ομίχλη είναι αναρχοαυτόνομο, από αέρα θα το καλιμπράρω για του χρόνου. Αύριο είσαι ανοιχτός από αέρα για Παρασκευή δεν παίρνω όρκο. Για Σαββατοκύριακο Σάββατο πρωί μάλλον μόνο δεν θα φυσάει.

Κάνε έρευνα στους υπαλλήλους και στους δασκάλους στις σχολές σίγουρα κάποιος το παρατηρεί, στον Παρνασσό έτσι το πάω και είναι 2-3 γατόνια που έχουν βοηθήσει πολύ στο καλιμπράρισμα. Πλάκα πλάκα αυτό πάει προς όλους.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

http://www.snowclub....ic=15545&st=160

Nίκο δες το παραπάνω

Kαι πολύ καλά κάνεις και ενίστασαι αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως λειτουργεί το Καρπενήσι. Μην ξεχνάς ότι μέχρι πρόπερσι το χιονοδρομικό δεν λειτουργούσε παρά μόνο με αίθριο καιρό. Και για αυτό δεν το κοίταγα.

"Το Καρπενήσι από όσο το έχω κοιτάξει ειλικρινά το παράτησα. Για μέρες που ίσως έχει ομίχλη 7/10 πάει μαζί με τον Παρνασσό, 2,5 στις 10 έχει ομίχλη ενώ στον Παρνασσό και στα Καλάβρυτα βλέπεις (βεβαίως αν ήσουν στο αντίστοιχο ψηλότερο σημείο του Παρνασσού ή στην Κορφή της Στύγας δεν βλέπεις), και μια στις 20 θα έχει λιακάδα και ο Παρνασσός ένα σύννεφο κολλημμένο πάνω του."

Η αλήθεια είναι ότι με τον αέρα πάει πάρεα με τον Παρνασσό φέτος, απλά αν γράφω πολύ είναι δεδομένο ότι φέτος και του χρόνου θα υπάρχουν 2-3 καιροί που θα μου τη φυλάνε. Το κοιτάω φέτος και εγώ θέλω σαν τρελός να το σκιάρω, απλά ξέρω ότι την ομίχλη του είναι μάταιος κόπος να προσπαθήσω να την προβλέψω. Εδώ ένα Παρνασσό και πάω συχνά κουβά που τον κοιτάω 8 χρόνια.

Με ομίχλη είναι αναρχοαυτόνομο, από αέρα θα το καλιμπράρω για του χρόνου. Αύριο είσαι ανοιχτός από αέρα για Παρασκευή δεν παίρνω όρκο για Σαββατοκύριακο Σάββατο πρωί μάλλον μόνο δεν θα φυσάει.

Εγώ φέτος που ασχολήθηκα λίγο παρατήρησα ότι με την ομίχλη το Χιονοδρομικό Κέντρο έχει πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να το συγκρίνω με άλλα κέντρα γιατί δεν προσέχω τι έχει στα άλλα κέντρα. Βέβαια πρέπει να παραδεχθώ ότι πιάνει χιόνι πολύ πιο εύκολα από Παρνασσό και Καλάβρυτα, τουλάχιστον φέτος. Τι να πώ ρε γαμώτο, πιστεύω ότι με τον καιρό πραγματικά είναι πολύ δύσκολο ή και απίθανο να δεις τι παίζει εκτός αν κοιτάξεις για 12 - 15 ωρές μετά.

Kantzos | Ski & Snow Bus Καρπενησίου & Παρνασσού

Facebook: https://www.facebook.com/KantzosTravel

Twitter: https://twitter.com/KantzosTravel

You Tube: Kantzos AGN Travel

Web Site: www.kantzos.gr

Web Site Ski Bus Καρπενησίου:http://www.kantzos.gr/skibuskarpenisi.aspx

Web Site Ski Bus Παρνασσού: http://www.kantzos.gr/skibusparnassos.aspx

Live Update for Karpenisi Ski Resort: http://www.kantzos.g...iskiresort.aspx

Πλάκα πλάκα γιατί να μη το ανεβάσω? Δημήτρη λες να τα χρεώνουμε? 1356 μέρες

Το αρχείο μου είναι έτσι. Για δοκιμασέ το

post-6-0-71762700-1360781926.jpg

Edited by ΜΙΚ