Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
mil

Μάρτιος 2013

Recommended Posts

Πολύ Αμπντούλ φέτος ρε παιδί μου, ούτε σε ταινία της Τζούλιας δεν είχε τόσο μεγάλο ρόλο... :veryangry:

Οπως λεει κ το marizaki..... ΑΝΕΒΑ μηπως κ δουμε καλη μερα!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup:

• Like 3

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Ή τουλάχιστον, όταν λείπεις μην πετάς ύπουλες ατάκες του τύπου: "να δω τί θα χάσω που δεν θα ανέβω...".

Σίγουρα πάντως την τελευταία φορά έχασες απίστευτα σοκολατάκια-τρουφάκια... :heart:

Αυτή τη στιγμή στόχος είναι η Καθαρά Δευτέρα... αναμένουμε...

:shuriken:

• Like 2

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Σκέφτομαι Σαββατο ή Κυριακή να πάρω τα ποδάρια μου απο τη καυτή Καλαμάτα και να ανέβω Παρνασσό...

Με κερδίζει το Σάββατο περισσότερο με το Non Stop Ski

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Εννοείς sunset ski;

Μάλλον το ξεχνάμε το Σάββατο το sunset ski αν έχω καταλάβει καλά.

sinox-0.jpeg

Ναι αυτό λέω :P

Θα δω σιγουρα καιρο πριν ανεβω.

• Like 1

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

Aν ανέβεις ρίξε σύρμα! Λογικά θα είμαστε λαός επάνω! ;)

• Like 3

sinox-0.jpeg

Υπακούοντας (με ευλάβεια) στις εντολές του Master MIK έκλεισα και εγώ 4κλινο για ΣΚΔ.

Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι η ώρα του εγερτηρίου το Σάββατο: χαράματα ή ...ΧΑΛΛΛΛΑΡΑ ώστε να φτάσουμε κατά τις 11 επάνω?

7ψυχος

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Καλησπέρα! Αν τυχόν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει αξιοπρεπές sunset ski στον Παρνασσό το Σάββατο 16 το απόγευμα παρακαλώ γράψτε κάτι σχετικά ως τη νύχτα της Παρασκευής για να ετοιμαστώ και να ανέβω κι εγώ να κάνω σκι 17:00 με 20:00! Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1

Για τον φίλο που θέλει παραγάδι Πεταλιούς νομίζω θα είναι καλά την επόμενη Τρίτη.

Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για τέτοιες λεπτομέρειες για το Σάββατο. Αέρα να κλείσει λιφτ δεν θα έχει, πιθανό να ψευτοχιονίσει κάποια στιγμή και πιθανό να γίνει και sunset. Θα γράψω Παρασκευή και απόγευμα και σίγουρα θα γράψει και ο Δημήτρης,

Απλά Κυριακή μοιάζει Η μέρα. Αν τα έχουνε φάει όλα blackman φρόντισε να τα φας μαζί τους. Κάτι θα βρούμε πάντως, κρύο θα έχε την Κυριακήι, ο Παρνασσός έχει πούδρες για μέρες (σε πολυ προνομιακές τιμές)

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δεν έχει αλλάξει κάτι στα απογευματινά το Σάββατο απλά θα φυσάει μικρό άγχος αν θα ανοίξει η Στύγα και η Δευτέρα μοιάζει Καθαρή σχεδόν μέχρι να φύγουμε.

Πήλιο ουάω. Από χειμώνα καλοκαίρι σε 48 ώρες. Το Σάββατο χειμώνα με μπιλοζίρι, Κυριακή άνοιξη μια χαρά μέρα, Δευτέρα θα κάνει πλουτς και το χιόνι και το βοτσαλάκι στη θάλασσα.

Προσπαθώ να βγάλω άκρη αν θα σας έχει ρίξει καλό φρέσκο χιόνι και δεν βλέπω κάτι αξιόλογο. Δεν λέω ότι δεν θα ρίξει αλλά προσωπικά να το προβλέψω δεν μπορώ. Ψάχνουμε για τζούφια προσύνεμα και μια χιονοκαταιγίδα.

Και για να έχουμε εμφράγματα το ίδιο δίνει και για τον Παρνασσό, καθόλου φρέσκο χιόνι μέχρι το Σάββατο το πρωί. Άρε snowforecast ατελείωτο. Χελμό 10 πόντους (δηλαδή 30) Παρνασσό 0. Πλάκα πλάκα με λίγη γκαντεμιά...

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Aν ανέβεις ρίξε σύρμα! Λογικά θα είμαστε λαός επάνω! ;)

Θα ριξω απο τωρα τοτε!

• Like 1

Άρχισε το ταξίδι η Σβετλάνα και έρχεται για καφέ στου ΜΙΚ, stop.

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

Δώστε κάτι και για την Βασιλιτσα , τόσα χιλιόμετρα θα κάνουμε , ελπίζω να μην παει τσάμπα η βενζίνη (λάθος πολύ ακριβά η βενζίνη ήθελα να πω)

Θα σε μαλώσω. Έτοιμος είμαι να πάρω λάθος στροφή. Το νου σας χιονοστιβάδες. Τι χιονοστιβάδες, βασικά δυο ξεκολλάνε Βασίλο δυο μάγκες κόφτες από το πρωί και τελειώσατε.

Αν βοηθήσει κάποιον και χωρίς φυσικά να μπορώ να είμαι σίγουρος, αν είχα παρέα και σχεδίαζα για Βόρεια Ελλάδα (Βασιλίτσα, Πισοδέρι, 3-5 κλπ) θα το κανόνιζα με την πρόβλεψη που βλέπω, πιθανότατα θα περάσετε μια χαρά. Φρέσκο χιόνι θα ρίξει και οι θερμοκρασίες θα είναι πάρα πολύ καλές. Νομίζω είναι καλή ευκαιρία για μακρινό ταξίδι ειδικά για πουδροκυνηγούς Βασιλίτσας.

Aγαπητέ kapps: Ντεμί αλλά πουδρο πιο πολύ από ντεμί το Σάββατο. Θα το δούμε. Κυριακή Η μέρα, Δευτέρα παραείναι μακριά αλλά σκι θα κάνουμε.

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αφου πιασαμε διεθνεις προβλεψεις πες μου δυο λογια αν δεν σου κανει κοπο και για Bansko μεχρι τελος επομενης εβδομαδας...

Θα σε μαλώσω. Έτοιμος είμαι να πάρω λάθος στροφή. Το νου σας χιονοστιβάδες. Τι χιονοστιβάδες, βασικά δυο ξεκολλάνε Βασίλο δυο μάγκες κόφτες από το πρωί και τελειώσατε.

Aγαπητέ kapps: Ντεμί αλλά πουδρο πιο πολύ από ντεμί το Σάββατο. Θα το δούμε. Κυριακή Η μέρα, Δευτέρα παραείναι μακριά αλλά σκι θα κάνουμε.

Εχεις δικιο , η δικη μου διατυπωση ηταν λαθος. Επειδη θα παω με την οικογενεια ,βλεπε 2 παιδια 6&9, μπηκα στο meteo και ειδα κατι -11 και σκεφτηκα μην αρχισουν να φτηνουν παγακια :santa: . Οπως σε διαβαζω εδω και αρκετο καιρο μαλλον για ΚΥΡ-ΔΕΥ βλεπω καλο καιρο να τα ανεβασω. thanks :thumbup:

Δεν έχουμε τίποτα νεότερο ουσιαστικά. Το Σάββατο θα έχει μέτριους Δυτικούς και θα ψιλόχιονίζει σχεδόν παντού, το καλό είναι ότι τα λιφτ του Παρνασσού μοιάζουν ανοιχτά από αέρα, για Στύγα όρκο δεν παίρνω. Ομίχλες και sunset θα δούμε αύριο το απόγευμα με μεγάλες πιθανότητες να μην ειναι ομίχλες ειδικά το πρωι. Παίζει πολύ καλά το σενάριο σε πολλά χιονοδρομικά το χιόνι να πέσει το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί να είναι αποδεκτός ο καιρός.

Ο Παρνασσός έχει ένα μικρό σενάριο να μην φάει χιόνι μέχρι αύριο το βράδυ αλλά να είμαστε τόσο γκαντέμηδες? Σε όλα τα άλλα χιονοδρομικά πιστεύω ότι θα έχουμε πουδρομέρες, μιας και Παρασκευή έχουμε καλές χιονοπτώσεις.

Η Κυριακή θα είναι μια υπέροχη μέρα σε όλη την Ελλάδα και τη Δευτέρα παρόλο που έχουμε εκτόξευση της θερμοκρασίας και υψηλή νέφωση πιθανότατα θα προλάβουμε αρκετές ώρες αξιόλογου σκι.

Τρίτη Τετάρτη μοιάζουν μια χαρά μέρες για ανοιξιάτικα χιόνια και λιακάδες.

Το νου σας χιονοστιβάδες όλα τα συστατικά υπάρχουν.

Παιδιά για Βουλγαρία δεν έχω ιδέα καν που είναι τα χιονοδρομικά ότι σας πει το snow-forecast.

• Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΜΙΚ τι βλέπεις για Καλάβρυτα; Χιόνι μέσα στο χωριό; Σάββατο-Κυριακή πουδρομέρες ή στουμπόχιονο;

ΜΙΚ

pegasus_LARGE_t_1041_105843513.JPG

• Like 1

ΜΙΚ τι βλέπεις για Καλάβρυτα; Χιόνι μέσα στο χωριό; Σάββατο-Κυριακή πουδρομέρες ή στουμπόχιονο;

Θερμοκρασίες για χιόνι στο χωριό οριακά αλλά μάλλον θα χιονίζει τη Παρασκευή, πολύ άνετα το Σάββατο και βουτιά στην κορύφωση της ψυχρής εισβολής Σάββατο βράδυ Κυριακή πρωί. Λογικά μιλάμε για powder πολύ πιθανό και air, απλά μη περιμένεις μέχρι το απόγευμα της Κυριακής παντού να μείνει, χαμηλά και όπου το δει ο ήλιος θα αλλειωθεί σιγά σιγά. όπως ξέρεις όμως πρόβλεψη ποιότητας πούδρας στα Ελληνικά βουνά είναι για πολλές αποτυχίες. Δευτέρα πίστα και ίσως ανοιξιάτικα, άντε το πρωί ψηλά να μείνει κάτι.

Βασίλο air powder dream

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

MIK αν δεν σου είναι κόπος στο περίπου και για το επόμενο 3μερο 25ης πως θα είναι κατα την γνώμη σου τα πράματα σε Παρνασσό και Καλάβρυτα?

Scripta Manent

Γερναει αυτος που αρχιζει να ζει μονο με αναμνησεις......

Καλό μου ακούγεται. Εγώ θα μαι εκεί ΣΚΔ, όποιος άλλος,

στο 8.20 να γνωριστούμε.
  • Like 1

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

MIK αν δεν σου είναι κόπος στο περίπου και για το επόμενο 3μερο 25ης πως θα είναι κατα την γνώμη σου τα πράματα σε Παρνασσό και Καλάβρυτα?

Σε παραπέμπω στην φώτο του blackman

Σαν τάση έχουμε άνοιξη την επόμενη βδομάδα, αλλά υπάρχει και σαφέστατη τάση για πτώση της θερμοκρασίας και απλά ίχνη για μια κακοκαιρία τριγύρω στις 25. Μέχρι τις 21-22 ξέρουμε πάνω κάτω πως θα είναι οι διατάξεις μετά στην φώτο του blackman

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε