Jump to content
afrodite

Eκει Στον Βορρά...

Recommended Posts

Ήρθε και η σειρά μου...

Μερικοί το ξέρετε, άλλοι τώρα θα το μάθετε.

Τον χορό άνοιξε ο Μάκης και τη σκυτάλη την πήραν κι άλλοι. Και τώρα εγώ (σιγά που θα γλίτωνα). Σε λιγότερο από μήνα παίρνω τα μπογαλάκια μου (και τη γάτα μου) και αναχωρώ για Νορβηγία. Εκεί στο βορρά. :yes

Ήρθε η ωρα να σας αποχαιρετήσω. Γνώρισα πολλά και αξιόλογα άτομα και ιντερνετικα αλλα και από κοντά. Με αρκετά άτομα αναπτύχθηκαν δεσμοί φιλίας. Θα μου λείψει το σκι μαζί σας (καλά σνοουμπορντ). Θα μου λείψετε όλοι. Σιγουρα στα ΧΚ της Νορβηγίας θα ψάχνω τα πράσινα μπουφαν του σνοουκλαμπ και μήπως δω γνωστες φάτσες αλλα δεν...

Θα σας παρακολουθώ όμως, και μεσω facebook αλλά και απο εδώ. Κι εσεις θα μπορείτε να με παρακολουθείτε με το blog μου. Αν δειτε την υπογραφή μου θα καταλάβετε.

Ημέρα αναχώρησης μου 1η Απριλίου :happy2: . Σημερα θα προσπαθησω να ερθω στη συνάντηση και μεχρι να φυγω ελπιζω να γίνει και αλλη για το τελευταίο goodbye. :happy2:

• Like 4

My Life In Oslo-Norway:

http://oslomylove.blogspot.gr

θα φύγεις χωρις party? δεν γινεται...

• Like 1

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

παρόλο που σε καταλαβαίνω

και σου εύχομαι (κι από εδώ)

ότι καλύτερο :animier: στο νέο σου ξεκίνημα...

ΚΛΑΙΩ, κλαίω, κλαίω... που σε χάνωωωω :crybaby: :crybaby: :crybaby:(σιγά μη το γλίτωνες :( )

αγαπημένη :heart: snb-φιλενάδα και συγκάτοικε των εκδρομών

αδειάζει η πατρίδα μας απ' τα καλύτερα παιδιά :crybaby:

σου πάνε όμως τα χρώματα του χιονιού ;)

θα ταιριάξεις τέλεια εκεί!

το ξέρω :D :D :D

post-2366-0-13776500-1362565122.jpg

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

:crybaby: αλλά από την άλλη :animier: αν αυτό θα σε κάνει πιο χαρούμενη

Άστα σάπια Παρνασσό θα τα πούμε για τελευταίο χορό

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αφροδίτη δίκιο εχει ο MIK,το καλύτερο αποχαιρετηστήριο πάρτυ πρέπει να γίνει στο φυσικό σου χώρο!!

Στο χιονοδρομικό!!!Ολα θα πάνε καλά!!!Οι οδοντίατροι ειναι σκληρά καρύδια!!!

• Like 2

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Κανονίστε παλιόπαιδα να με κάνετε να κλάψω και συγκινούμαι κι ευκολα. :crybaby:

Ο φυσικός μου χώρος είναι και η θάλασσα (είμαι διχασμένη προσωπικότητα τι να κάνουμε)... εχτές είχε καλό γουινσερφοπάρτι(άσχετο). Επίσης ο φυσικός μου χώρος είναι οι πουδρες στο βουνό κι όχι το ανοιξιάτικο χιόνι. ΜΙΚ αν δε φροντίσεις μεχρι να φυγω να μου βρεις πουδρομέρα, σας κόβω το πάρτι να γίνεται Αθήνα. Οπότε κανόνισε, βάλε τα κονέ σου και φέρε πούδρες.

Επειδή Νορβηγια θα εχει ακομα χιονι μεχρι ουυυ ...και Μαιο- Ιουνιο, θα προτιμήσω τα ΣΚ να τα περάσω με σερφακι Αναβυσσο αν φυσήξει, γιατί αυτό δεν ξέρω πότε θα το ξαναδω. Θα ψαξω τις σερφοπαραλίες της Νορβηγίας :detective: οταν πάω εκει, δε μου γλιτώνουν.

• Like 2

My Life In Oslo-Norway:

παρτυ στον Κουροοοοοοο!

• Like 2

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

καλά! κανονίστε το βράδυ να μαζευτούμε :animier:

ΟΟΛΟΟΙ & ΟΟΟΛΕΕΕΣ

και βλέπουμε για πάρτυ ;)

η Αφροδίτη παρακαλώ να φορέσει το καινούργιο της φουτεράκι!!!

• Like 1

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Τι λες ρε Αφρο? Φεύγεις κι εσύ? :crybaby:

Κανέναν βοηθό να σου κρατάει την αναρρόφηση θέλεις?

Έχω και γάτο :thumbup:

Edited by ChristosZ
  • Like 1

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Κορίτσι εύχομαι να πάνε όλα καλά στην νέα πατρίδα και να την βρεις φιλόξενη και γεμάτη ευκαιρίες για μια νέα αρχή. Το ότι είναι τίγκα στο χιόνι δεν σε χάλασε καθόλου.

Τώρα θα έχουμε ένα ακόμα λόγο να επισκεφτούμε την όμορφη αυτή χώρα.

:)

• Like 3

Νίφει!

Σε ευχαριστω Χρηστο, ναι δε με χαλαει καθολου που εχει χιονι χαχαχα...

Που ξερεις;.. ισως σκεφτειτε να διοργανωσετε εκει την επομενη εκδρομη του συλλογου. λολ... Η Νορβηγια ειναι πανεμορφη οπως και να ειναι...

• Like 2

My Life In Oslo-Norway:

καλο σου ταξιδι αφροδιτη ,και ολα να σε πανε καλα στην καινούργια πατριδα που αποκτας .

μπιν€δες . κυβερνώντες!!!

,

αιμορραγούμε συνεχώς σαν χώρα , στέλνοντας τα νεα παιδια σε ξενες χωρες ..

στο τελος η θα γίνουμε απαντες μεταναστες , η θα μπουμε ολοι στην φυλακη , απο τις νεες π@π@ριες και τα νεα μετρα τις εφοριας !!!

• Like 1

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

καλή τύχη ρε Αφροδίτη! :)

post-53-0-12198800-1362583258.jpg

• Like 2

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Καλη Τυχη και απο εμενα!!! Δεν ξερω πως ειναι να πηγαινεις για δουλεια αλλα πιστευω οτι γενικα η Σκανδιαυικες (οπως το γραφει κ ο ΜΙΚ) :P Χωρες ειναι Πανεμορφες!!! Η φυση σε ολο της το μεγαλειο!!!! Δεν εχω καταφερει ακομα να κανω καποιο ταξειδι εκει αλλα ειναι σιγουρα μεσα στα σχεδια μου. :thumbup:

Περιμενουμε εντυπωσεις!!!!!

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

καταρχην, join the club....

κατα δευτερον, καλη αρχη και ευχομαι ολα βολικα. Δεν ξερω τι δεδομενα εχεις, αλλα μην μασας...μια ιδεα ειναι. Ειδικα οταν πας σε χωρα πιο οργανωμενη απο την δικη μας

Κατα τριτον η Νορβηγια ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ....

Κατα 4ον τα πραγματα αντιστρεφονται.

Στην Ελλαδα εκανες πολυ σερφ, λιγο σανιδα...εκει θα συνηθισεις το αναποδο.

Αλλα μην νομιζεις οτι δεν παιζει εκει σερφ...ψαξε λιγο στο youtube και θα εκπλαγεις....

Snow is on my D.N.A.

Tusen Takk Maki.

Turms το σερφακι ηταν το πρώτο που έψαξα να βρω αν κανουν. Και κανουν. Θα παω να κοψω κινηση. Το θεμα ειναι οτι δεν θα εχω αυτοκινητο οποτε δυσκολη η μετακινηση, εκτος και αν υπάρχει σερφ κλαμπ με φυλαξη κλπ. Αλλιως με βλέπω να το γυρίζω σε Kite. Θα αλλαξοπιστήσω τι να κανουμε, αλλά το χειμωνα το kitesurf ανετα γυρίζει σε Κitesnow :yes

• Like 1

My Life In Oslo-Norway:

πιστευω θα βρεις την ακρη σιγουρα...ψαξου να γραφτεις σε κανα συλλογο.

ΥΓ διαβασω το μπλογκ σου...ενα μεγαλο μπραβο στους γονεις σου απο μενα

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Έκατσα κι εκανα μια ιντερντετικη ερευνα για τα χιονοδρομικά του Οσλο... για να δω με τι θα ασχολουμαι στις ελευθερες ωρες δηλαδη :animier:

http://oslomylove.blogspot.gr/

• Like 2

My Life In Oslo-Norway:

και εδω εχει σε αποσταση 30-40 λεπτα μερικα μικρα χιονοδρομικα

2-3 λιφτ και μερικες πιστες...κατι σαν το αρσουμπασι στο σελι

το καλο ειναι οτι ολα εχουν νυχτερινο σκι καθε μερα....ασε που τις καθημερινες ανοιγουν μονο πχ 14.00 με 22.00

ειναι πολυ παραξενο το συναισθημα να πας για σκι το απογευμα μετα την δουλεια για μερικες κατεβασιες...

πως στην ελλαδα λεμε : ε παω λιγο γυμναστηριο να κανω διαδρομο, να πεις: ε μωρε παω λιγο να τσουλησω....4-5 κατεβασιες και θα γυρισω

• Like 3

Snow is on my D.N.A.

Ναι, και στη Νορβηγία καθημερινες εχει νυχτερινο σκι για μετα τη δουλεια. Κανουν σκι παντου, Σκι στις πίστες (αλπικό) ή στα πάρκα και στα δάση. Και αν δε κανουν σκι κανουν πατιναζ σε λίμνες ή ελκυθρο τα παιδάκια. Και στις δουλειες τους λεει με σκι πάνε. Σε πρωτεύουσα τώρα και βλέπεις στα μετρο και στα λεωφορεια να μπαίνουν ανθρωποι με σκι.

Νυχτερινό έχω κάνει Παρνασσο και βασιλιτσα. Περιεργο συναισθημα... ωραια ήταν αλλά το χιονι παγωμενο. Δεν είναι για πτώσεις. Πάντως σίγουρα θα δοκιμάσω να κάνω. Θα πάω να κανω μερικες κατεβασιες έτσι για να ξεδώσω μετα τη δουλεια :yes .

Α

• Like 3

My Life In Oslo-Norway:

Eγω παντως θα δοκιμαζα κ Cross Country Ski. Νομιζω οτι ειναι ο παραδεισος του εκει...... ;)

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Το κοιτάζω το ενδεχόμενο να βάλω σκι κατω απο τα πόδια μου για cross country. Αν δω οτι το νυχτερινο σνοουμπορντ δεν ειναι για πολλα πολλά, ισως μετα τη δουλειά να κυκλοφορω στα πάρκα με τα σκι. Καλή εναλακτική. Εχουν φωτισμένες διαδρομές. Εχουν προνοήσει οι άνθρωποι και για αυτο.

• Like 3

My Life In Oslo-Norway: