Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PRESIDENT

Πεδιλα για εκτός

Recommended Posts

την γνωμη σας για αυτο το μοντέλο . μιας και ψάχνομε για αγορα νεου πεδιλου για εμας , μοντελο 2010 για τους αλλους !!! :evil:

κ.2 σοκ .γουεφ!! 163 η 170 60. πιστα .40 πουδρα

και βέβαια σοκ και τα αγγλικά μου !! :evil: :shuriken:

Edited by PRESIDENT

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Στη περίπτωσή σου υπάρχει μερικές φορές το πρόβλημα των Ινγκρηκ (EnGreek)....

Συμπάθα με ε (κι ας μη γνωριζόμαστε, ξέρω ότι έχεις χιούμορ)?

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Αν υπάρχει Κ2 shock wave ,αυτό θα εννοείς???

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Όσο και πιο φιλικό να το έχουν κάνει από τον πρωκάτοχό του που έχω φορέσει, θες 10 μαθήματα σκι να το χαρείς. Έτσι όπως πας δεν θα το πας.

Εσύ αυτό το θες για εκτός τώρα ή για ένα πέδιλο για παντού? Θα έχεις άλλο για εκτός?

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ta πεδιλα μου τα πρωτινέ ενας καλος φιλος .. .δυσκολα ομως θα τα αγοράσω . μιας και πιστιαρικα εχω . τα ζενιθ. 6.5

κατα πασα πιθανότητα , με βλεπω ντογρου !! για τα s3 :shuriken:

• Like 1

Νίκο μήπως τα s3 είναι λίγο φαρδιά στην μέση? Αν δεν κάνω λάθος είναι 102. Σε διάφορα ποστ στο φόρουμ που έχω διαβάσει προτείνουν για τα ελληνικά δεδομένα μέση από 84 έως 95 το επιπλέον το θεωρούν υπερβολή, και είναι πρόσωπα που ασχολούνται χρόνια με το εκτός (βλ.λούης).Εξέτασε και αυτή την παράμετρο.

Δεν ξέρω τις διαστάσεις τους, αλλά δεν είναι δα και κανένα δύσκολο πεδιλάκι. Τα έχουν πάρα πολλά παιδιά που οργώνουν ευτυχισμένα τα εκτός μαζί μας, οπότε θα έλεγα ότι είναι σχετικά "ασφαλής" αγορά.

Make Parnassos Great Again!

Χρήστο γνωρίζοντας από το φόρουμ τον Νίκο και επειδή ήδη και αυτός είναι στα πρώτα ' ήντα' +, με δεδομένο την απειρία του στο εκτός (απ΄ ότι έχω καταλάβει) και με την 'κάψα' που έχει για το εκτός , η επιλογή του πέδιλου έχει πλέον πολλούς ρυθμιστικούς παράγοντες για να τον κάνει να ευχαριστηθεί την αγορά του. Ναι μεν θέλουμε ....αλλά να μην ξεχνάμε...

• Like 1

και τα ζενιθ μια χαρα πανε εκτος Νικο.δουλεψε με αυτα και παρε φαρδυτερα σε κανα δυο σαιζον αφου βγεις εκτος πιστας πολλες φορες.μετα οτι φαρδυ φορεσεις θα το πηγαινεις αεροπορια.

την διαφορα στο σκι δεν την κανουν τα πεδιλα αλλα εμεις.

οσο κανετε σκι με στενο σχετικα πεδιλο εκτος πιστας (παντα την στιγμη που ειστε σε ενα μετριο επιπεδο) τοσο πιο πολυ θα χαρειτε το φαρδυ μετα απο ενα διαστημα σοβαρης και υπομονετικης δουλειας στο βουνο.

• Like 7

DALTONS POW ROBBERY.....

Δεν ξέρω τις διαστάσεις τους, αλλά δεν είναι δα και κανένα δύσκολο πεδιλάκι. Τα έχουν πάρα πολλά παιδιά που οργώνουν ευτυχισμένα τα εκτός μαζί μας, οπότε θα έλεγα ότι είναι σχετικά "ασφαλής" αγορά.

To πεδιλο ειναι 98αρι. Θα συμφωνησω με τον Χρηστο 100%.

Ασφαλεστατη αγορα. Παει απλα ΠΑΝΤΟΥ. Το αγορασα φετος κ το εχω καταευχαριστηθει!!!!! Μαλακο, λογω της ελλειψης μεταλλου στον πυρηνα, ειναι πραγματικα απολαυση να το καβαλας!!!! Κανενα προβλημα!!! Ακομα κ στην πιστα καρβαρω χωρις κανενα προβλημα!!!!

Το συνιστω ανεπιφυλακτα...... Νικο 360 ευρω με Marker Griffon 13 12/13 στην πορτα σου!!!!!

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Το συνιστω ανεπιφυλακτα...... Νικο 360 ευρω με Marker Griffon 13 12/13 στην πορτα σου!!!!!

Από που νέε μου ;

Από που νέε μου ;

You've got pm. ;)

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

και τα ζενιθ μια χαρα πανε εκτος Νικο.δουλεψε με αυτα και παρε φαρδυτερα σε κανα δυο σαιζον αφου βγεις εκτος πιστας πολλες φορες.μετα οτι φαρδυ φορεσεις θα το πηγαινεις αεροπορια.

την διαφορα στο σκι δεν την κανουν τα πεδιλα αλλα εμεις.

οσο κανετε σκι με στενο σχετικα πεδιλο εκτος πιστας (παντα την στιγμη που ειστε σε ενα μετριο επιπεδο) τοσο πιο πολυ θα χαρειτε το φαρδυ μετα απο ενα διαστημα σοβαρης και υπομονετικης δουλειας στο βουνο.

και οχι τιποτα ,,σου κανη και λαικ η λιανα !! :popo:

οτι και να λετε παιδες εγω τα ζενιθ δεν μπορω να τα παω στα απατιτα με τιποτα ,τα ποδια μου βγαζουν φωτιες ,θελει τετρακέφαλους απο ποδοσφαιριστή

για να τα βγάλεις σε περας ,και εγω δυστυχώς αυτους τους τετρακέφαλους δεν τους εχω πλέων .

οποτε εφόσον θελω να μπω στα 53 μου στα απάτητα , θα μπω με εξοπλισμό που θα με παει προς το καλυτερο και στο ποιο ανετο σκι ! :thumbup: αρα βαδίζουμε για πουδροπεδιλα . :yes:shuriken:

εντος πιστας κανω ενα αξιοπρεπέστατο , τουριστικο και δυναμικό σκι χωρις να ταλαιπωρούμε σχεδόν καθολου !! αλλα στα απάτητα :crybaby::evil:

• Like 1

Δεν θελεις τετρακεφαλους ποδοσφαιριστη για να βγεις στα απατητα αδερφε.βελτιωση τεχνικης θελεις.

τετρακεφαλους θελεις μονο αν χρειαστει να τοποθετησεις τον κορμο σου πισω και μεση σε περιπτωση περιεργου χιονιου οπως ειναι καποιες φορες τα τωρινα ανοιξιατικα που ψιλοκολλανε.

σκι εκτος πιστας κανουμε ακριβως οπως κανουμε και στην πιστα δεν αλλαζει τιποτα παρα μονο η ψυχολογια μας επειδη σκεφτομαστε το αγνωστο κατω απο τα σκι μας.

οταν αποβαλλετε αυτη την κακια σκεψη λεγοντας κανα τραγουδακι μεσα σας η απεξω σας τοτε τα πραγματα θα καταλαβετε οτι ειναι πιο απλα.

τα απατητα χιονια θελουν συνεχη ροη και σταθερο ρυθμο.τεχνικα αυτο το αποκταμε οταν κανουμε συνεχως εξασκηση κλειστων στροφων σε μια αποτομη πιστα και μεσα σε μια ρατρακια μη πω μιση για αυτους που το εχουν καλα στην πιστα.

εκει για να καταλαβουμε οτι κατεβηκαμε σωστα πρεπει απο την αρχη μεχρι το τελος να κατεβουμε αργα σταθερα με ρυθμο και με την ιδια ταχυτητα.οταν το καταφερουμε αυτο δοκιμαζουμε στο απατητο.αν δεν τα παμε καλα ξανα πιστα κ.ο.κ.

και θα το ξαναπω.(σκι εκτος πιστας μαθαινουμε με πεδιλο πιστας)

το πουδροπεδιλο απλα μας δινει μεγαλυτερες χαρες οταν ξερουμε σκι.αν δεν ξερουμε μας δυσκολευει περισσοτερο

και κατι τελευταιο

μην κυνηγατε τα ευκολα χιονια.πηγαινετε οπου νομιζετε οτι ειναι δυσκολα για σας.ετσι θα κανετε παντα το κατι παραπανω.

αγγιξτε τα ορια σας..σε καλο θα σας βγει.μην τα ξεπερνατε ομωςσε καμια περιπτωση μην υπερεκτιματε τις δυνατοτητες ποτε

καλο σκι ειναι το ασφαλες σκι παντα

• Like 7

DALTONS POW ROBBERY.....

Nικόλα 5-10 μαθηματάκια θες, όχι πέδιλο. Σαν φίλος σου το λέω, αλλιώς θα σου έλεγα ξόδευε λεφτά σε πέδιλα. Ο Χρήστος έχει απόλυτο δίκιο. Μόλις στρώσεις χεράκια-ποδαράκια το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις σκι κανονικά χωρίς να σε νοιάζει τι πέδιλο φοράς

Αν έχεις λεφτά για πέταμα, πάρε και πέδιλο όπως θα έπερνες μπουφάν πχ. Πιο άνετο θα είναι, πιο όμορφο, ίσως πιο ξεκούραστο αλλά στο ζουμί είναι η τεχνική. Άσε που η πούδρα του Πισοδερίου είναι αέρινη και δεν θέλει πέδιλο, αν ήσουν εδώ στα τσιμέντα μας θα σου έλεγα μπορεί και να βοηθήσει.

Αυτό που σίγουρα θα σε βοηθήσει είναι να γυμνάσεις τετρακέφαλο όλο το καλοκαίρι, σε 8 μήνες προλαβάνεις να τους κάνεις πολύ καλύτερους και μόλις χιονίσει αμέσως μάθημα στην πίστα.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Να προσθέσω οτι για κάποιον που κανει σκι σαν τον Νίκο (συναντηθήκαμε αλλα δεν γνωριστήκαμε 3μερο καθαροδευτέρας ) το εκτός πίστας είναι 1000% θέμα ψυχολογίας (κρίνοντας απο εμένα) και στον τομέα αυτό ένα φαρδύτερο πέδηλο θα σε απογειώση...... οχι όμως πως διαφωνώ με τους προλαλήσαντες......

• Like 1

www.zermatt.ch

σας ευχαριστω ολους για τις γνώμες σας !! :respect:

θα ηδωμεν !! :innocent:

τετρακεφαλους για να γυμνάσω το καλοκαιρι ,το βλεπω χλωμο . μονο ποδηλατο και οσο προλαβαίνω !! :yes

οποτε υπομονη την νεα χρονια και εχει ο γιαραμπιμ !!im%20Not%20Worthy.gif

Κανονικά για να κάνεις καλό σκι εκτός πίστας θα πρέπει να κάνεις καλά εντός. Προεδρε προσοχή στην ηλικία μας αμα πάρουμε κανα γόνατο στο χέρι είναι δύσκολη η αποκατάσταση. Καλή είναι η τεχνολογία ρε παιδιά και τα 1000 διαφορετικά μοντέλα στα σκί αλλά την τεχνική την αποκτούμε με σωστή προπόνηση και με πολλές πολλές ωρες. Μπορούμε να φορέσουμε και δυο σνόουμπορντ στα πόδια μας και να κατεβαίνουμε αεροπορία στα εκτός αλλα αν θα γίνει καμιά στραβή τότε τι κάνουμε; Ρε συ πρόεδρε με πέδιλο 102 μέση πως θα στρίβεις στην πίστα; Θα κάνεις ελευθέρα;

• Like 1

9-2-05020.jpg

Κανονικά για να κάνεις καλό σκι εκτός πίστας θα πρέπει να κάνεις καλά εντός. Προεδρε προσοχή στην ηλικία μας αμα πάρουμε κανα γόνατο στο χέρι είναι δύσκολη η αποκατάσταση. Καλή είναι η τεχνολογία ρε παιδιά και τα 1000 διαφορετικά μοντέλα στα σκί αλλά την τεχνική την αποκτούμε με σωστή προπόνηση και με πολλές πολλές ωρες. Μπορούμε να φορέσουμε και δυο σνόουμπορντ στα πόδια μας και να κατεβαίνουμε αεροπορία στα εκτός αλλα αν θα γίνει καμιά στραβή τότε τι κάνουμε; Ρε συ πρόεδρε με πέδιλο 102 μέση πως θα στρίβεις στην πίστα; Θα κάνεις ελευθέρα;

καλημερα !! μαιναλο

το ποσο καλο σκι κανω στην πιστα ,ας το απαντήσουν αλλοι που με εχουν δει και κανουμε σκι παρεα !!

102 μεση πεδιλο . καλα ρε μαιναλο τι νιντσα :shuriken: ειμαι αν δεν το καταφέρω :thumbup:

ασε τωρα που απο τον αλλο μηνα θα αρχισω ξανα τις καταδύσεις , στο λιτοχωρο. μιας και η θυγατέρα νοίκιασε σπιτι εκει .

οποτε αναβαση ολυμπο κατάδυση στην πλακα λιτοχωρου . αρα οργανωθείτε μορτες

ααα!! και κατι τελευταιο σημερα τα πηγαδια εγιναν κουραμπιες απο χιονι !!! :yes

Edited by PRESIDENT
  • Like 1

Νικολα sorry για αυτο που θα πω αλλά θες πολυ μαθημα στην πιστα, οποτε ασε τις σπαταλες για νεα σκι για τωρα, κατσε και δουλεψε στην πιστα και οταν φτασεις σε ενα χ επιπεδο τοτε κανε ονειρα για αλλου ειδους σκι διοτι οπως λεει και ο Γιωργος (ποτε να μην σου τυχει φυσικα) αν παρεις γονατο στο χερι γμτ με μεγαλα γραμματα φιλε, τοσο απλα.

Ελπιζω να μην με παρεξηγησεις για τα παραπανω το μονο που θελω ειναι να σε αποτρεψω να παρεις φαρδια σκι και να μαθεις με αυτα που εχεις οπως λεει και ο αδελφος μου ο skimad, τωρα οσο αναφορα για τα S3 μια χαρα πεδιλα ειναι για επιπεδο ομως τυπου ΜΙΚ. Κανε ξηρα προπονηση το καλοκαιρι και οταν ξαναρθει ο λευκος χρυσος ζητα απο καποιο δασκαλο στο ομορφο Πισοδερι να σου δειξει καποια πραγματα που απλα λειπουν απο το ρεπερτοριο σου και κατσε και ασχολεισου με αυτα.

ΥΓ. Δεν ειναι ντρομη η αμαθεια και μην υπερεκτιμας τις δυνατοτητες σου, γιατι ποτε δεν ξερεις τι σε περιμενει στην γωνια!!! ;)

• Like 2

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Τα S3 έχουν μέση 98 ωστόσο είναι πολύ στριφτερά και γενικά εύκολο και ευχάριστο πέδιλο στις περισσότερες συνθήκες.

Την πρώτη φορά που τα δοκίμασα φορώντας τα Fischer Progressor 8 για περίπου 2 χρόνια, είχα την αίσθηση ότι με κάνουν να κάθομαι λίγο πίσω και πιό όρθια. Όμως μου άρεσε ότι μου έδιναν πιό σταθερή αίσθηση, λίγο σαν οδοστρωτήρες, περνούν πάνω από όλα χωρίς πολλούς κραδασμούς.

Όταν τα έμαθα λίγο, φέτος τα φόρασα τις περισσότερες φορές στο βουνό με ενθουσίασαν, στρίβουν πραγματικά πανεύκολα και πάνε παντού, ακόμη και σε σκληρά χιόνια δεν σε προβληματίζουν.

Μέχρι πέρυσι, όπως και φέτος τις 3 τελευταίες μου φορές στο βουνό φορούσα τα Progressor (μέση 73) και μιά χαρά πήγαινα και τα απολάμβανα στις πούδερς ή σχεδόν πούδρες όπου μπορούσα και δεν πήγαινα στα βαριά χιόνια γιατί εκεί δεν τα κατάφερνα και (έκπληξη!!!)δεν τα καταφέρνω ούτε με τα S3!!

Μικρή διαφορά μου έκαναν τα πέδιλα, κυρίως στην αίσθηση που έχω και στο feedback που μου δίνουν ώστε να προσαρμόζω το σκι μου για να πηγαίνω πιό καλά. Όχι όμως ότι με τα S3 καταφέρνω κάτι που δεν μπορούσα με τα πιό στενά. Την πρώτη φορά που φόρεσα τα fischer μετά τα S3 μου φάνηκαν φτερό στον άνεμο. Είναι πολύ ξεκούραστο πέδιλο το S3, μένεις πάνω του και πάει - δεν έχει πολλές απαιτήσεις. Το Fischer είναι πιό απαιτητικό και νευρικό. Ήταν και μέρα με πάγο και δεν τα ευχαριστήθηκα. Από τη δεύτερη φορά που τα ξανασυνήθισα μου φαίνονται σούπερ, πολύ ευέλικτα και διασκεδαστικά και ειδικά στα ανοιξιάτικα εκτός!

Συμπέρασμα: Νίκο πάρε τα S3 όταν θελήσεις να αλλάξεις πέδιλα! Είναι σούπερ και σίγουρα θα τα πηγαίνεις μιά χαρά! Όμως μην περιμένεις ότι θα σε μάθουν εκτός. Ότι σε δυσκολεύει με τα στενά σου πέδιλα θα σε δυσκολεύει και με τα S3.

• Like 1

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

kala ρε χιονοστροτιρες !! δεν ειπαμε οτι κανουμε σκι σαν εσας τους ημίθεους .και ισως και θεους , :on2long:

μα νομιζω οτι τα παω τοσο καλα στην πιστα που δεν ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ουτε δασκαλο και ουτε τιποτα αλλο , και οταν λεω τα παω καλα ,,τα παω πολλη καλα ΄΄ για τα 53 μου :yes

ειπαμε δυσκολια μονο στα απατητα !!

ισως γιατι ανέκαθεν απο παλια τα απέφευγα. :yes

μα νομιζω οτι τα παω τοσο καλα στην πιστα που δεν ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ουτε δασκαλο και ουτε τιποτα αλλο , και οταν λεω τα παω καλα ,,τα παω πολλη καλα ΄΄ για τα 53 μου :yes

ειπαμε δυσκολια μονο στα απατητα !!

ισως γιατι ανέκαθεν απο παλια τα απέφευγα. :yes

Ας τα γράψω μια μιας και ίσως χρησιμέψουν σε κάποιους...που θέλουν εκτός

Βρε Νικολάκη την φράση δεν ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ δάσκαλο δεν την λέει ούτε ο Herman Meyer. Όλοι χρειάζονται δάσκαλο και συγνώμη που είσαι η αφορμή, αν δεις το γράφω σχεδόν σε όλους, αλλά δεν μπορεί έας τυπικός σκιερ παγκοσμίως να κάνει μάθημα σκι μια στις 5-15 φορές σκι και ο τυπικός Έλληνας σκιερ να μην έχει κάνει ποτέ.

Αυτό οδηγεί ο τυπικός Άγγλος σκιερ να κάνει 5 φορές καλύτερο σκι από τον τυπικό Έλληνα και ας έχουν κάνει τον ίδιο ακριβώς αριθμό καταβάσεων. Και όταν λέω 5 φορές καλύτερο σκι εννοώ απλά το σωστό σκι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το γρήγορο σκι. Νομίζω ο σωστός χαρακτηρισμός για τον Έλληνα σκιερ είναι "έχω κάνει χιλιάδες φορές σκι, δεν έχω ιδέα από σκι". Απλά πάει βολίδα και μένει όρθιος.

Αυτό οδηγεί στο όταν δεν υπάρχει πια η καλή αγαπημένη μας πατημένη πίστα στην οποία η τεχνική air father (αέρα πατέρα) πιάνει να αρχίζουν οι δυσκολίες με πιο συνηθισμένη ακριβώς την δικιά σου "στο απάτητο τα βρήκα σκούρα".

Και πάλι σαν φίλος στο λέω η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι καταρχάς όπωσδήποτε πρέπει να γυμνάσεις σε όποιο χρόνο έχεις τα πόδια σου, υπάρχουν πολλά thread με απλές ασκήσεις που τις κάνουμε 5 λεπτά κάθε πρωί και θα βοηθήσουν πολύ συσσωρευτικά σε 8 μήνες. Το λέω γιατί εγώ πρώτος την πάτησα μιας και η ηλικία μου και εμένα αρχίζει πια να μην επιτρέπει πολύ σκι χωρίς γυμναστική, αμέσως αρχίζουν οι τραυματισμοί να είναι πιο πιθανοί. Δεν χρειάζεται γυμναστήριο, δεν χρειάζεται πολλές ώρες χρειάζεται επαναλήψεις και οι 8 μήνες που έχουμε μπροστά μας αρκούν. Καλό είναι να τα κάνουμε τούμπανο αλλά ούτε εγώ έχω τον χρόνο, απλά να είναι κάπως γυμνασμένα να μην την πατήσουμε όπως την πάτησα εγώ φέτος.

Στη συνέχεια χρειάζεσαι ψυχολογία. Στο "Εκτός πίστας για αρχαρίους" αν δεις από εκεί ξεκινάω. Πολύ φοβάμαι ότι εσύ έχεις συνδέσει την ψυχολογία με τα πέδιλα. Νομίζεις ότι επειδή δεν φοράς πέδιλα δεν μπορείς να νιώσεις άνετα και να πας καλά, ενώ ισχύει απλά το ότι επειδή δεν κάνεις darka darka δεν νιώθεις καλά και ξεχνάς και το σκι που ξέρεις.

Μόλις χιονίσει θες μάθημα σκι στην πίστα. Σόρυ απλά χρειάζεσαι αν θες να κάνεις εκτός πίστας. Ο Χρήστος σωστά το λέει σκι σε μια ρατρακια πχ. Υπάρχουν σκιερ που έχουν κάνει 10 μέρες σκι και κάνουν απλά σωστό σκι (δες τον Άγγλο που λέω πιο πάνω). Άνετα θα πάει στο εκτός και ειδικά στην πούδρα αν δεν το φοβηθεί. Ξέρω πολλούς που έχουν κάνει 100 μέρες σκι που δεν θα πάνε. Έχουν κάνει 0 μαθήματα σωστού σκι τόσο απλά. Ξέρουν απλά να πηγαίνουν γρήγορα στην πατημένη πίστα. Σόρυ που στο λέω αλλά πρέπει να έρθεις πολύ πιο κοντά στο σωστό σκι και αυτό ισχύει για πολλούς άλλους φίλους εδώ. Θέλει δουλίτσα και όπωσδήποτε πρέπει να πας πιο αργά για να μάθεις το σωστό σκι.

Ένας Άγγλος την τρίτη μέρα σκι είναι έτοιμος για πούδρα αν κάνει μάθημα γιατί θα πηγαίνει σωστά, ένας Έλληνας μπορεί ποτέ γιατί απλά ποτέ δεν έμαθε σωστά.

Τέλος καλό θα είναι να πάρεις ένα πέδιλο τύπου S3. Απλά το έχω ξαναγράψει. Θα ξεχάσεις και το σκι που ξέρεις αν τα φοράς σε πατημένη πίστα και θα κάνεις ακόμα πιο λάθος σκι. Το έχω δει σε πολλούς, προφανώς και σε εμένα και για αυτό όσο μπορώ θα το λέω. Έχω βαρεθεί φίλοι μου να ξεχνάνε και το σκι που ξέρουν για τα κωλοπουδροπέδιλα. Αυστηρά και μόνο για τις μέρες που έχει πούδρα.

Πάω στοίχημα ότι αν με τα zenith στην πίστα πηγαίνεις με 50 και γωνία 30 μοίρες, με τα S3 θα είσαι με 35 και γωνία 20 μοίρες. Μετά από 10 μέρες σκι με τα S3 θα ξεχάσεις πια και τις 30 μοίρες.

Άντε αρχίζει και η πανάθα, φιλιά και κατέβα Παρνασσό το σκ θα μάθεις σκι ατάκα και επιτόπου.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

προεδρε καλησπερα,δεν εχουμε ξαναμιλησει αλλα απο οτι διαβαζω και επειδη εκτος απο το σκι εχουμε κοινο και τις καταδυσεις,η κατασταση των ποδιων ειναι πολυ σημαντικο πραγμα...μηριαιοι δικεφαλοι και γαμπες για τα βαθεια και τετρακεφαλοι για τα ψηλα(βουνα)...κανω 15 χρονια βαθειες ελευθερες και αυτονομη και τα ποδια μας οπως και στο σκι ειναι δυο απο τα σημεια που πρεπει να φροντιζουμε ιδιαιτερα...α,παρεμπιπτοντως ψαχνω και για πεδιλα σκι για αρχαριο,καθε πληροφορια πολυτιμη!!

Elan-Amphibio-12Ti-2017.jpg