dyokoykos 0 Report post Posted December 22, 2013 Γεια σας,παιδιά. Σας παρακολουθούμε από καιρό και συμμεριζόμαστε τη τρέλα σας,αν και είμαστε πολύ μέτριοι χιονοδρόμοι. Υπάρχουν ελπίδες για 2 θέσεις για τις 25 -1; Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 22, 2013 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Αν θες, στείλε ένα pm στο μέλος mil και θα σου απαντήσει. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted December 23, 2013 (edited) Η ομάδα παρουσιάζεται αρκετά δυναμική. Δυναμικότερη και ποιοτικότερη των αρχικών προσδοκιών. Η μέχρι τώρα λίστα συμμετοχών της εκδρομής έχει ως εξής: 1. ΣΠANOΣ ΙΩΑΝΝΗΣ "Δεν Ξενερωνω" 2. ΚΡΟΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ "vangelis_k" 3. ΒΟ. Μ. "kaps" 4. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΝ. "panchristo" 5. ΖΑΡΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ "christosz" 6. ΔΡΙΝΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ "drvag" 7. ΤΣ. Π. "drifter" 8. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΧΙΛ. "bujinkan" 9. ΠΑΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ "nikiforos" 10. ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ "marinous" 11. ΚΟ. ΑΜΑΛΙΑ "stjarna" 12. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ "mil" 13. ΔΗ. Α. "djscooby" 14. ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ "gatz" 15. ΤΣ. Π. "petrinio" 16. ΦΙΛ. ΛΙΛΙΑΝ 17. ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ "ndk" 18. ΣΑΚΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 19. ΣΤΟΙΚΑ ΜΑΝΟΥΕΛΑ "MARINA MANUELA" 20. ΣΕΛΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 21. ΚΑΛΥΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ "jimm" 22. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ. "christos G" 23. ΚΙ. Κ. "xmen" 24. ΜΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ "ski-snowman" 25. ΚΟΥΣΤΑΣ ΗΛΙΑΣ "ilias-zak" 26. ΔΑΝΕΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 27. ΛΥΒΕΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. 28. ΚΑΠΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. 29. ΒΥ. Ο. "me_me_me" 30. ΒΛΑΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 31. ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ "caotonic" 32. ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ "koumparos" 33. ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ "meletiadis" 34. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 35. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 36. ΠΑΠΑΔΑΚΗ 37. ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 38. ΔΡΑΚΑΚΗ ΛΥΔΙΑ 39. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΟΣ "apoplanitarxis" 40. ΦΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 41. ΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 42. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 43. ΑΡΜΕΝΗ ΣΟΦΙΑ 44. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 45 ? (ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ) 46. ΜΟΥΣΟΥΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ 47. ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΠΟ ΖΥΡΙΧΗ) 48. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΑΠΟ ΖΥΡΙΧΗ) 49. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 50. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ Υπάρχουν άλλες 2 συμμετοχές βέβαιες και άλλες 3 .... στην αναμονή. Edited December 23, 2013 by mil Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,716 Report post Posted December 23, 2013 οι δυο βεβαιες συμμετοχες που λες ειναι ο τζωρτζιδης νικος και ριζος νικος απο θεσσαλονικη. 1 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 23, 2013 Mια χαρα παμε. Το γεμισαμε το Bus!!!! Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted December 23, 2013 Mια χαρα παμε. Το γεμισαμε το Bus!!!! Γι'αυτό και θα υπάρχει και δεύτερο. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted January 14, 2014 (edited) Η μέχρι τώρα λίστα συμμετοχών, με τα τελευταία νέα έχει ως εξής: 1. ΣΠANOΣ ΙΩΑΝΝΗΣ "Δεν Ξενερωνω" 2. ΚΡΟΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ "vangelis_k" 3. ΒΟ. Μ. "kaps" 4. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΝ. "panchristo" 5. ΖΑΡΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ "christosz" 6. ΔΡΙΝΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ "drvag" 7. ΤΣ. Π. "drifter" 8. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΧΙΛ. "bujinkan" 9. ΠΑΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ "nikiforos" 10. ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ "marinous" 11. ΚΟ. ΑΜΑΛΙΑ "stjarna" 12. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ "mil" 13. ΔΗ. Α. "djscooby" 14. ΓΚΑΤΖΑΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ "gatz" 15. ΤΣ. Π. "petrinio" 16. ΦΙΛ. ΛΙΛΙΑΝ 17. ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ "ndk" 18. ΣΑΚΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 19. ΣΤΟΙΚΑ ΜΑΝΟΥΕΛΑ "MARINA MANUELA" 20. ΣΕΛΙΜΟΥ ΜΑΡΙΑ 21. ΚΑΛΥΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ "jimm" 22. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ. "christos G" 23. ΚΙ. Κ. "xmen" 24. ΜΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ "ski-snowman" 25. ΚΟΥΣΤΑΣ ΗΛΙΑΣ "ilias-zak" 26. ΔΑΝΕΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 27. ΛΥΒΕΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. 28. ΚΑΠΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. 29. ΒΥ. Ο. "me_me_me" 30. ΒΛΑΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 31. ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ "caotonic" 32. ΠΑΠΠΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ "koumparos" 33. ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ "meletiadis" 34. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 35. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 36. ΠΑΠΑΔΑΚΗ 37. ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 38. ΔΡΑΚΑΚΗ ΛΥΔΙΑ 39. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΟΣ "apoplanitarxis" 40. ΦΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 41. ΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 42. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 43. ΑΡΜΕΝΗ ΣΟΦΙΑ 44. TΖΩΡΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ 45. ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΣ 46. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 47 ? (ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ) 48. ΜΟΥΣΟΥΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ 49. ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΠΟ ΖΥΡΙΧΗ) 50. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΑΠΟ ΖΥΡΙΧΗ) 51. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 52. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ 53. ΒΑΡΖΑΚΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 54. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ 55. ΚΑΤΣΟΥ ΜΑΡΙΓΩ 56. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 57. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΑ Edited January 21, 2014 by mil Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,716 Report post Posted January 14, 2014 ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ PMR ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ISCHGL 2 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 14, 2014 Θα υπάρχουν και άλλες εκδρομές μετά από ischgl? Δυστυχώς, αρχές Φεβρουαρίου θα είμαι Μπάνσκο αλλιώς θα ερχόμουν μαζί σας.Που θα είναι η επόμενη? Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted January 14, 2014 Εσεις εκει και η τυχη σα ς δουλευει! το φρεσκαρισε αρκετα καλα σημερα! 5 μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted January 14, 2014 Θα υπάρχουν και άλλες εκδρομές μετά από ischgl? Δυστυχώς, αρχές Φεβρουαρίου θα είμαι Μπάνσκο αλλιώς θα ερχόμουν μαζί σας.Που θα είναι η επόμενη? Το τριήμερο Καθαρής Δευτέρας στην Βασιλίτσα. Μα καλά, πως την πάτησες με το Μπάνσκο; Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted January 14, 2014 Εσεις εκει και η τυχη σα ς δουλευει! το φρεσκαρισε αρκετα καλα σημερα! Δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη. Άλλωστε είμαστε βέβαιοι ότι εσείς θα την κάνετε σωστά την δουλειά! Περιμένουμε και συνέχεια, βάλτε τα δυνατά σας. 4 Share this post Link to post Share on other sites
deepblue1977 107 Report post Posted January 15, 2014 καλησπερα παιδια,ποιο ειναι το αργοτερο που μπορει να δηλωσει καποιος συμετοχη στην εκδρομη? Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 15, 2014 καλησπερα παιδια,ποιο ειναι το αργοτερο που μπορει να δηλωσει καποιος συμετοχη στην εκδρομη? Στις 25/1 00:59 ειναι το deadline 1 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted January 15, 2014 καλησπερα παιδια,ποιο ειναι το αργοτερο που μπορει να δηλωσει καποιος συμετοχη στην εκδρομη? Και τώρα δηλώνεις και δεν είναι το αργότερο. Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 15, 2014 :animier: "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 15, 2014 δυο και σημερα και θα σας εχω αναποκριση απο πανω λεμεεεεεεεεεεεεεε 5 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 15, 2014 δυο και σημερα και θα σας εχω αναποκριση απο πανω λεμεεεεεεεεεεεεεε Καλα να περασεις. Στειλε μας εντυπωσεις Share this post Link to post Share on other sites
deepblue1977 107 Report post Posted January 15, 2014 Και τώρα δηλώνεις και δεν είναι το αργότερο. το θεμα ειναι οτι ειμαι ακομα στο καραβι,ειναι να ξεμπαρκαρω μεσα στην βδομαδα γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος ακομα αν θα προλαβω την εκδρομη. τεσπα βλεποντας και κανωντας. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted January 15, 2014 το θεμα ειναι οτι ειμαι ακομα στο καραβι,ειναι να ξεμπαρκαρω μεσα στην βδομαδα γι αυτο δεν ειμαι σιγουρος ακομα αν θα προλαβω την εκδρομη. τεσπα βλεποντας και κανωντας. Αν έχεις χρονική διαθεσιμότητα τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Η αναχώρηση είναι το επόμενο Σάββατο. Τετάρτη βράδυ θα κάνουμε μία συνάντηση. Αν έχεις τελειώσει από τις υποχρεώσεις θα μπορέσουμε να τα πούμε και από κοντά. Αν θέλεις, τηλεφώνησε μου για περισσότερες λεπτομέρειες. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted January 15, 2014 δυο και σημερα και θα σας εχω αναποκριση απο πανω λεμεεεεεεεεεεεεεε Περιμένουμε ανυπόμονα. Βέβαια, σίγουρα υπάρχουν κάποια θέματα χρόνου, οπότε μην το δεις ως υποχρέωση..... Αν όμως σου κάτσει....... θα το χαρούμε! Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 15, 2014 Καλα να περασετε Bill. Φυτιλιαστε τα ολα. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,733 Report post Posted January 15, 2014 Καλα να περασετε Bill. Φυτιλιαστε τα ολα. Και να είναι λίγο αυστηρός στο πάτημα στις πίστες. Μην τους αφήσεις λάσκα...... Τρέξ'τους λιγάκι! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 16, 2014 8 μερες ακομα λεμε 8 Share this post Link to post Share on other sites