Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
tsakozzz

Χ.κ. Παρνασσου 2013-2014

Recommended Posts

Βαράει δίαλυση το μαγαζί; :Thinking:

Θα το διαπιστωσουμε αυριο

• Like 1

όχι το μαγαζί δούλευε όλο... και ο Βάκχος!

Η μέρα ήταν υπέροχη :heart:αν και θα προτιμούσα κάπως λιγότερο ήλιο…

το χιόνι άντεξε όμως! :animier:

μετράμε ανάποδα πια; αν είναι να τρέξουμε να προλάβουμε!

αύριο νομίζω ότι θα είναι μαγικά! θα μας τα πείτε όσοι πάτε…

Α! και ναι! η κάρτα του Καϊμάκ έγινε (και πάλι) αποδεκτή απ’ το μηχάνημα ski data

αν βέβαια το δεχτεί η ταμίας…

και μας κάνει τη χάρη να ενημερωθεί απ’ τον συνάδελφό της…

γιατί να μας κάνει τη χάρη να μιλήσει λίγο πιο ευγενικά… :hope:

τι να πω! όση προσπάθεια και να κάνουν οι άλλοι συνάδελφοί της

αν η πρώτη εντύπωση στα ταμία είναι πάντα αρνητική… τι να πω;;;

δε μαθαίνουμε με τίποτα τελικά…

:innocent:

post-2366-0-73554900-1394822468.jpg

post-2366-0-55489100-1394822477.jpg

post-2366-0-09763700-1394822483.jpg

post-2366-0-75988400-1394822486.jpg

• Like 10

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Ωραία μέρα σήμερα. Αν και θα μπορούσε καλύτερα το ΧΚΠ..

φοβερός βακχος (κόκκινη) μέχρι τις 15.00

Απαράδεκτο στρωσιμο Οδυσσέα..Lift Σαχάρας κλειστό, στρωσιμο μέτριο στις πίστες αλλά με χιόνι να κρατάει μέχρι αργά.

γενικά καλή ποιότητα στα κελλαρια, όμως ο καιρός δεν θέλει να το κρατήσει. Σουπιασε μετά τις 13.30, δεν θέλω να φανταστώ πως θα ναι τις επόμενες μέρες με υψηλότερες θερμοκρασιες!

Τελευταία μέρα για φέτος η σημερινή για μένα...λόγω δουλειάς

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk 2

Η αποθεωση του φλου το σημερινο μυνημα του χκπ

Μετα τα ρατρακ χαλασε ο κοιμενογραφος...

Καλου κακου φερτε τα ορειβατικα, το βουνο σιγουρα ειναι εδω...

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Εκπληκτικα πραγματα στη βουναρα κ σημερα... Το βοριαδακι κραταει τα βορινα κομματια απιστευτα με αποτελεσμα τα λουκια να ναι οπως χτες, απο την κορυφη της αρνοβρυσης με ανοιχτο τον οδυσσεα συναντουσες την καλυτερη ποιοτητα χιονιου ε ζοχ;;;;.... Για τα εντος το σημερινο στρωσιμο ηταν τουλαχιστον μετριο, but who cares

Καλα να περασετε ολοι του σκ και δοκιμαστε οσα οερισσοτερα οεδιλα μπορειτε...

πσ ρε λια βαγγο αμαν βιντεαρες ευγε

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

• Like 5

Αύριο μυρίζει ανοιξιάτικα....... η χαρά του παιδιού :yes:thumbup: :thumbup: :thumbup:

• Like 2

www.zermatt.ch

Καταπληκτικη ημερα η σημερινη! Ισως και η τελευταια της σεζον προσωπικα γι'αυτο και του εδωσα και καταλαβε. Γυρισα 2 φορες ολο το βουνο και εξεπλαγην καθως βρηκα και απατητα!

2 μηνες ακριβως η σεζον η φετινη για μενα ενω περισυ κρατησε 4..

• Like 1

Εκπληκτικό το βουνό χθες. Το χιόνι λίγο παγωμένο το πρωί, και λίγο σούπιασε το μεσημέρι. Η έμφαση στο λίγο. Δυστυχώς πολύς κόσμος με ουρές σε όλα τα λιφτ, αλλά όχι τραγικές αναμονές.

Αλί και τρισαλί σε όσους δεν έβαλαν αντηλιακό όπως εγώ. Έχω γίνει σαν αστακός. Ζέστη και ήλιος όλη μέρα.

Στα αρνητικά, η φτερολακα έκλεισε στις 3 ενώ είχε sunset, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καυγάδες στο συνδετικό μια που είχε πάρα πολλά αυτοκίνητα στο πάρκινγκ ακόμα στις τρεις.

Μερικές φωτογραφίες από χθεςpost-4674-1394959632076.jpgpost-4674-13949596576656.jpgpost-4674-13949596748132.jpgpost-4674-13949597631848.jpg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Edited by sermak
  • Like 10

αχ τωρα ξυπνησα...

το αμαξι ακόμα φορτωμένο και η αγωγή διαζυγίου στο κομοδίνο...

8,30 με 6.30 χθες και η επιστροφη μαρτύριο απο την κουραση.

ευτυχως βρεθηκε ρατρακ και ανοιξε (με υπερπροσπάθεια) η σαχαρα αλλά παλι ευτυχως βρεθηκε μονο 1 και δεν πατηθηκε τιποτα στη φτερο, αποτελεσμα ο πολυς κοσμος να κανει μονο μια βολτα και μετα να επιστρεφει κελάρια, στις ουρές...

τι ουρές ηταν αυτές, με διωξαν στα πισω απο τις 10,30, ευτυχως ειχα καλα μαχαίρια. Καμμια ωρα η ταλαιπωρία, μετα ζαχαρωσε.

Οχι σκι δεν δοκιμασα, το ταμείον ειναι μείον και τα ονειρα απλα...απαγορευονται.

οι τουαλέτες στο ισογειο της φτερο μου θυμίσαν οταν ημουν πεζοναυτης στο 3 ελληνοχριστιανικο νατοικο ραιχ του δρακουμέλ, στον πρωτο πολεμο του κόλπου...

ευτυχως ειχε χιονι απ εξω και καθαρισα τα ΣΚΑΤΑ που πάτησα... απλά ντροπή.

• Like 5

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Το θερμομετράκι του συλλόγου εκεί που μπήκε το βλέπουν μόνο οι κουρούνες πάντως.

Αμ και σεις θερμόμετρο βρήκατε να τους δώσετε...... χάθηκε κανά ανταλακτικό για ρατράκ θα το εκτιμούσαν περισσότερο..... :evil: :evil:

Κατά τα άλλα ωραία μέρα πολύς κόσμος ρατράκ παρατημένα δεξιά αριστερά χιονοδρομικό υπό διάλυση (κρίμα τα καλά μου λόγια προχθές) άντε να περάσει ο καιρός να κλείσουμε...... Ευχαριστούμε τις εταιρίες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο σκι τεστ δείχνοντας μας ότι μας σέβονται ως πελάτες και κρίμα για αυτές που απουσίαζαν....

• Like 4

www.zermatt.ch

Το θερμομετράκι του συλλόγου εκεί που μπήκε το βλέπουν μόνο οι κουρούνες πάντως.

Γκουχ γκουχ....Που μπήκε είπαμε;

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sinox-0.jpeg

Ένα καλό γενικώς Σ/Κ για το βουνό, με αρκετό - για τα φετινά δεδομένα - κόσμο.

Το χιόνι εξαιρετικό μέχρι κάποια στιγμή, αργότερα το μεσημέρι άρχιζε να κολλάει σε διάφορα σημεία.

Ευχαριστούμε πολύ το Skimag & Snowboard +, τις εταιρείες που συμμετείχαν στο ski test και τον spider Στάθη για τη διοργάνωση σε συνεργασία με το ΧΚΠ. Προσωπικά τουλάχιστον χάρηκα πάρα πολύ που μου δόθηκε η δυνατότητα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρω. 6 στο σύνολο πέδιλα, woo-hoo. Υπήρχαν βέβαια κι άλλοι που τους συναντούσες μόνιμα στις τέντες του ski test. Είμαι περίεργη για τον απολογισμό. Ο Δεν ξενερώνω πόσα πέδιλα έβαλε τελικά? Seriously! :thumbup:

• Like 6

Γκουχ γκουχ....Που μπήκε είπαμε;

Ψηλά στο μπαλκόνι στο σαλέ. Αν είσαι από κάτω και σηκώσεις το κεφάλι να δεις τα μαχητικά Α/Φ όταν περνούν, μπορεί να προσέξεις και το θερμόμετρο :P

Προχτές που μπήκε έδειχνε μόνο το λόγκο του συλλόγου.Μήπως πρόσεξε κάποιος αν τις επόμενες ημέρες έδειχνε και άλλα στοιχεία(θερμοκρασία -ώρα κτλ)?

• Like 2

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Και χτες μόνο το όνομα του συλλόγου έδειχνε. Πρέπει να δείχνει θερμοκρασία (διαφορετικά δεν θα το κοιτάει κανείς), αλλά και να αλλάξει θέση.

• Like 3

Make Parnassos Great Again!

Σάββατο είχε αρκετό κόσμο αλλά λόγο του σκι τεστ έπρεπε να παρεβρεθουμε.

Ευτυχώς Τηλέμαχος και Οδυσσέας έσωσαν την κατάσταση.

Οι υποτιθέμενες πίστες άλλες αστρωτες μπάχαλο και άλλες στρωμενες με κάτι ραφές δολοφονικές.

Χιόνι καλό το πρωί και οσο πέρναγε η ώρα σουπε.

Το σκι τεστ αριστο οποίος δεν ήρθε ας μείνει με την απορία.

Το display του συλλόγου απλα σε απαράδεκτο περιθωριακό σημειο,λες και δεν υπάρχει άλλους χωρος.

Ο αξενερωτος αφού δοκίμασε τον κ@@λο του απο πεδιλα ,αγόρασε κιόλας.

Αρκετοί φίλοι snowclubites διάσπαρτοι παντού.

Σταθηκα κ@λοφαρδος και χωρίς ραμματα από ατύχημα εκτός πίστας,εντός σαλε.

Ειχα Αγιο.

• Like 12

101277.jpg

Και χτες μόνο το όνομα του συλλόγου έδειχνε. Πρέπει να δείχνει θερμοκρασία (διαφορετικά δεν θα το κοιτάει κανείς), αλλά και να αλλάξει θέση.

θεση τωρα πια ! θα αλλαξει του χρονου και αν !!!!

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Για τις πίστες όπως τα λέει ο Ηλίας. Κι είναι πραγματικά κρίμα γιατί το πρωί το χιόνι ήταν πολύ καλό και θα μπορούσαμε να μιλάμε για υπερσκί... πιστοντόινγκ όπως θα έλεγε ο Μικ. Ένα καλό στρώσιμο για τον κόσμο που έρχεται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι απαραίτητο. Είναι η εικόνα του ΧΚ.

• Like 1

Για τους σκιέρ το ski test ήταν ένας πολύ καλός λόγος να θυμούνται με χαρά αυτό το ΣΚ. Δεν είχε το φοβερό χιόνι, σίγουρα ΔΕΝ είχε καλοστρωμένες πίστες (δεν ξέρω την Πέμπτη τι φώτισε το χιονοδρομικό και μας είχε κάνει τη χάρη, αλλά δεν είδαμε επανάληψη το ΣΚ).

Αυτά για τους σκιέρ... Για τους απόκληρους της κοινωνίας (snowboarders) οκ, τίποτα το ξεχωριστό.

:shuriken:

• Like 5

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Αυτά για τους σκιέρ... Για τους απόκληρους της κοινωνίας (snowboarders) οκ, τίποτα το ξεχωριστό.

Ρε dude αν τα graphics είναι cool, τι σε νοιάζει πως πάει το σανίδι; :P

• Like 1

sinox-0.jpeg

Νομίζω πως πολύ γρήγορα απλά δεν είχα άλλο πόδια να λειτουργήσω... Βασικά αυτό έγινε ήδη από χθες το μεσημέρι φαντάσου...

• Like 1

Λέω για το test ρε... :P

Δεν ξέρω πάντως πως πήγαινε το σανίδι σου, αλλά εσύ πάντως το πήγαινες μια χαρά! :D

• Like 1

sinox-0.jpeg

Δεν ξέρω, παρά το γεγονός ότι δούλεψα κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες (δεν φαίνονται απ' έξω), δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Ξαφνικά υπάρχει ένα ολόκληρο νέο βουνό να μάθεις...

Άντε άλλη μια καλή μέρα να βγει και μετά εορταστικά ανοιξιάτικα και παρεούλα βάση Ηρακλή για κλείσιμο...

Χαίρομαι πάντως που μερικοί κάθονται συνειδητά πίστα για να δουλέψουν πράγματα, γιατί με τα εκτός και τις χαρές των απάτητων πάει να ξεχαστεί η σημασία αυτής της διαδικασίας...

• Like 2

Χαίρομαι πάντως που μερικοί κάθονται συνειδητά πίστα για να δουλέψουν πράγματα, γιατί με τα εκτός και τις χαρές των απάτητων πάει να ξεχαστεί η σημασία αυτής της διαδικασίας...

Πράγματι εντός κ παλι εντός... Τη μοναδική φορά που βγήκα ( κατα λάθος ) εκτος , έφαγα μια τούμπα που θα τη θυμάμαι για αρκετό καιρό.

Κατα τα αλλα η Παρασκευη που πήγα άξιζε , είδα αρκετούς φίλους κ γνωστούς και αν είναι έτσι τη παρασκευη που μας ερχετε , παλι θα το τιμήσω..

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Κάποτε είχε πει κάποιος (νομίζω ο ΜΙΚ): "κάνουμε και μαθαίνουμε σκι εντός πίστας, για να μπορούμε να κάνουμε καλύτερα εκτός" και συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό. Απλά τονίζω ότι το πρώτο σκέλος τείνει να εκλείψει και δεν μΕ αρέσει.

• Like 5

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...