ilias-zak 1,749 Report post Posted March 13, 2014 Euzonas Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 13, 2014 πολυ καλη μερα στα Καλαβρυτα, ηλιολουστη με πολυ καλο χιονι εντος και εκτος και χαρουμενες σνουκλαμπιτικες φατσουλες ουτε εγω εκλεισα ματι στο πουλμαν..καποιοι μαρσαρανε σε ολη την διαδρομη και εις αλλα με υγεια! Όντως καταπληκτική μέρα. Χάρηκα που γνώρισα παιδιά του συλλόγου. Εκείνα βέβαια δεν χάρηκαν τόσο. Παιδία την άλλη φορά θα μείνω ξύπνιος. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted March 13, 2014 Περαστικά Εύζωνας... get well soon! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 13, 2014 Κάποιος εδώ μέσα γρήγορα να απαντήσει γιατί δεν κοιμόμουν στο πούλμαν, γιατί θα θίξω υπολήψεις. Κάποιοι στις δύο πρώτες σειρές του πούλμαν δεν άφησαν κανένα άλλον να κοιμηθεί πέρα από τους εαυτούς τους αμέσως μετά τις ενοικιάσεις του Κλαουδάτου. Γιατί ο πληθυντικός; Ήταν και άλλος. Νόμιζα ότι μόνο εγώ δεν σας άφησα να κοιμηθείτε. Sorry!!! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 13, 2014 ... Γιατί ο πληθυντικός; Ήταν και άλλος;;; Νόμιζα ότι μόνο εγώ δεν σας άφησα να κοιμηθείτε. Sorry!!! ... ΚουνΚαν ... δε χρειάζεται συγνώμες... Ειδικά όσα "λυκόπουλα" έχουμε πάει στρατό ξέρουμε το πόσο απολαμβάνει κάποιος έτσι τον ύπνο του & προσπαθούμε με τη πρώτη ευκαιρία να του "συμπαρασταθούμε". Τα κοριτσάκια ίσως να μην μας καταλαβαίνουν... όχι πως αυτά δεν ροχαλίζουν, έστω και στα πιο πρίμα. Το αν ήσουν μόνος δεν το σχολιάζω... υπήρξε όχι απλά συμπαράσταση, αλλά ολόκληρη ορχήστρα V.I.P. νανάρες κάνανε οι περισσότεροι... ταξίδι "όνειρο" :lazy: Έχε χάρη που ο κυρ Δούκας είχε κέφια για μπούρουμπούρου και δεν μπόρεσα να συμμετέχω στο ορχηστρικό... ... Κάποιος εδώ μέσα γρήγορα να απαντήσει γιατί δεν κοιμόμουν στο πούλμαν, γιατί θα θίξω υπολήψεις. ... Θα μιλήσουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα - - - - - - - - - - - - - - Ήταν μία από τις καλύτερες μέρες της φετινής σαιζόν, η Τετάρτη που μας πέρασε. Ασταμάτητο Ski από τις 10 παρά μέχρι τις 3.30 και με πολύ καλές συνθήκες, μέχρι το τέλος της ημέρας. Ακόμα στις τελευταίες καταβάσεις μου, έβρισκες απέραστα κομμάτια (π.χ. Χάρος) και πίστες χαλιά (Ειρήνη). Προσωπικά ήταν η μέρα με το περισσότερο ski, για την έως τώρα φετινή σαιζόν, αφού συνολικά κατέβηκα υψομετρικά 7000μ.+, σύμφωνα με το SportsTracker. Τη τιμητική της είχε η Στύγα & η Νεραϊδόραχη. Ήταν η σειρά της άλλωστε, αφού τη Δευτέρα είχαμε λιώσει σε άγκυρα και Αυγό. Λίγος ο κόσμος που χάρηκε αυτή την ωραία ημέρα. Μεταξύ αυτών των λίγων, αρκετά μέλη & φίλοι του Συλλόγου μας. Αυτή τη φορά δεν ξέχασα την φωτογραφική. Αργότερα θα βάλω κάποιες φωτογραφίες. Διανύουμε τις καλύτερες μέρες της φετινής σαιζόν. Εκμεταλλευτείτε 'τες Πονάνε τα ποδάρια μου Θέλω κι άλλο Αντέχω;;; 8 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
oddin 24 Report post Posted March 13, 2014 Αν κάποιος έχει κουπόνια για το ΣαββατοΚύριακο που δεν σκοπεύει να τα χρησιμοποιηση ενδιαφέρομαι να τα αγοράσω. Scripta Manent Γερναει αυτος που αρχιζει να ζει μονο με αναμνησεις...... Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted March 13, 2014 Αν δεν βρεθεί κάποιος, τσέκαρε την groupon γιατί σήμερα έβγαλε πάλι την προσφορά. 1 Share this post Link to post Share on other sites
oddin 24 Report post Posted March 13, 2014 Σε ευχαριστώ! Scripta Manent Γερναει αυτος που αρχιζει να ζει μονο με αναμνησεις...... Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 13, 2014 (edited) Φήμες λένε... ότι επιτέλους ο Pepe κατάφερε και γνώρισε παιδιά του Συλλόγου μας :ninja: Edited March 13, 2014 by ALCATRAZ 6 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted March 13, 2014 (edited) Όσοι αγαπάτε το σκι απλά ανεβείτε στα χιονοδρομικά μας. Απίστευτη μέρα σήμερα. Ήλιος πολύς και πίστες χαλιά. Σκιαραμε με blackman giomiki και pepe βεβαίως! Με τον giomiki αρχίσαμε μαζί πέρυσι σκι για πρώτη φορά,το συνεχίσαμε μαζί και μαζί μαθαίνουμε. Σήμερα με 60αρες μπότες και πέδιλα με 70 μέση κατεβηκαμε την απατητη της στυγας. .. Edited March 13, 2014 by pierre7 4 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted March 13, 2014 Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 11 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 13, 2014 Παιδιά ,χάρηκα πολύ που γνώρισα τους προθους snowclubers Blackman Kai Pierre Διστιχος για μένα τα καλαβρυτα θελος,όσοι είναι μπανσκο την άλλη εβδομάδα,πιστεύω να τους γνωρίσω και να τους ξενάγισω στην έδρα μου!!!! 4 Share this post Link to post Share on other sites
Bjorg 187 Report post Posted March 13, 2014 Θα'ναι κανείς πάνω αύριο...; Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted March 13, 2014 .......Σήμερα με 60αρες μπότες και πέδιλα με 70 μέση κατεβηκαμε την απατητη της στυγας. .. άρα μιλάμε για ανοιξιάτικες καταστάσεις με χιόνι ''τσιμενταρισμένο''.......πούδρες ή αφράτο τέλος πάντων, δεν έχει άλλο!!!! Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted March 13, 2014 .......Σήμερα με 60αρες μπότες και πέδιλα με 70 μέση κατεβηκαμε την απατητη της στυγας. .. άρα μιλάμε για ανοιξιάτικες καταστάσεις με χιόνι ''τσιμενταρισμένο''.......πούδρες ή αφράτο τέλος πάντων, δεν έχει άλλο!!!! Γιωργο καθε αλλο,το αντιθετο.Το χιονι ειναι αφρατο και σε αψογη κατασταση,απλως εμεις αυτα εχουμε,με αυτα κατεβαινουμε!Απλα πραγματα. 3 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted March 13, 2014 Γιωργο καθε αλλο,το αντιθετο.Το χιονι ειναι αφρατο και σε αψογη κατασταση,απλως εμεις αυτα εχουμε,με αυτα κατεβαινουμε!Απλα πραγματα. οπότε κρατάει ακόμα....πολύ ευχάριστο!!! (ερώτηση ήθελα να κάνω πάντως και μου διέφυγε το ερωτηματικό. Δεν ήθελα να σχολιάσω κάτι για τα πέδιλα ή οτιδήποτε άλλο.) 2 Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted March 13, 2014 Το καταλαβα,δεν υπαρχει κανενα προβλημα!Φιλικα ανταλλασουμε αποψεις και σιγουρο ειναι οτι πρεπει πλεον να αλλαξουμε μποτες με το Χρηστο και να παμε σε πιο σκληρες.Μαλακωνουν απιστευτα και χαλαρωνουν οσο και αν τις σφιξουμε.. 1 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted March 13, 2014 Τι φοβερές μέρες κάνει!! Ανυπομονώ για Σάββατο! Αν κ πέρασα μια ιωσούλα, ελπίζω μέχρι μεθαύριο να έχω δυναμώσει αρκετά, ώστε να το ευχαριστηθώ... Να φανταστώ θα έχει αρκετές παρουσίες από εδώ? Αν είναι να γνωριστούμε 2 Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted March 13, 2014 Τόση πίστα να πω την αλήθεια δεν έχω ξανά κάνει... Μια κατάβαση εκτός για σήμερα, και αυτή Χ Α Λ Α Ρ Α μιας και κάτι δεν μου άρεσε... Με απίστευτες συνθήκες χιονιού το πρωί, λιώσαμε στο σκι παρέα με τον Pepe! Ντοκουμέντα απο την σημερινή ημέρα δυστιχώς δεν υπάρχουν μιας και ακολούθησα τα χνάρια του Γιώργη... Άπειρη τύχη το φιλαράκι μου ο Σώτος που έκανε σκι όλη μέρα με μισοκουμπωμένη ορειβατική δέστρα, αφου δεν το γύρισε στο τέλεμαρκ τυχερός ήταν!!! Από αύριο οι βάσεις των λίφτ στο κάτω επίπεδο του ΧΚ θα αρχίσουν να χρείαζονται προσθήκες χιονιού... 4 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 14, 2014 Part I Για αυτή την πολύ καλή, χιονοδρομικά, ημέρα είχα γράψει σε προηγούμενο μου post. Σειρά έχουν οι φωτογραφίες... και είναι πολλές. Αφιερωμένες σε όλους τους φίλους - τραυματίες της φετινής χρονιάς και γενικότερα σε όλους-ες που δεν μπορούν, για διάφορους λόγους, να ανέβουν στα βουνά μας. Μέσα από το λεωφορείο, κοιτάζοντας τη χιονοφορτωμένη Ζήρεια. Είναι και αυτή απωθημένο, για ένα ορειβατικό ski στις όμορφες πλαγιές της. Ο οδηγός μας, τσεκάρει αυτούς που "μαρσάρουν" πίσω του... Ταξίδι "όνειρο"... 10 παρά, από το καρεκλάκι της Στύγας, κοιτάζοντας την Αντιγόνη. ... αλλά η καψούρα μας ήταν η πασπαλισμένη & παρθένα Νεραϊδόραχη. Από την επιστροφή της Στύγας. Ακόμα και ο φράχτης της ήταν μες στον πάγο. Αν και λιακάδα... το κρύο ήταν τσουχτερό που κράταγε το χιόνι σε πολύ καλή ποιότητα. Το παγωτό σπιτάκι, στην επιστροφή της Στύγας. Στη πλαγιά της Νεραϊδόραχης. Υπήρχαν κάποια κομμάτια της, απλά στρουμφοφανταστικά. Έλειπε όμως, ο Μπαμπαστρούμφ... Οι Αιγιότες του Συλλόγου μας, Βασίλης & Γιάννης. Αν και δούλευε κανονικά και η άγκυρα, η Στύγα μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας. Ο Βασίλης... Από την Στύγα, κοιτάζοντας προς Αυγό. Τα απάτητα της παλιάς πίστας "Ινώ" (Στύγα 1), τα τίμησαν αρκετοί, αν και τα λουκούμια ήταν λίγο πιο πέρα... Ανεβαίνοντας με τη Στύγα, κοιτάζοντας προς Βαθειά Λάκκα.. Ο Doc. στα καβατζολούκι της Στύγας. ... όπου υπήρχε διαδρομή με πολύ καλή φρεσκαδούρα. Θοδωρής, σε gs πουδράτες στροφές. Κάθε βράχος και ένα kicker. Εκειιιιιιιί.... Η θέα από το παραπάνω λούκι. Πέρα από το Αυγό, διακρίνονται τα Καλάβρυτα, το Σκεπαστό & το Παναχαϊκό. Υ.Γ.: Σε λίγο και τα υπόλοιπα parts 21 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 14, 2014 Tρομερός όπως πάντα! Δε πιστεύω να με έχεις καμμιά φωτό σε δράση ε? "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 14, 2014 Part II Πανοραμική φωτογραφία, από τη Νεραϊδόραχη. Κλικ πάνω της, για να τη δείτε στο πλήρες μέγεθος της. Πανοραμική φωτογραφία, από τη Νεραϊδόραχη και κοιτώντας προς τις πίσω κορφές του Χελμού. Το βουνό μια κούκλα. Να δω πότε θα περπατήσουμε προς τα εκεί... Κλικ πάνω της, για να τη δείτε στο πλήρες μέγεθος της.. Από τη πλατεία της Βαθειάς Λάκκας. Ναι υπήρχαν και άνθρωποι που έκαναν στάση για ανεφοδιασμό μια τέτοια μέρα... Από το ίδιο σημείο, κοιτώντας προς Αντιγόνη... ... και προς το πάρκο & τη Νεραϊδόραχη. Υπήρχε αρκετή "μουντάδα" στην ατμόσφαιρα, παρά το αεράκι, που μας εμπόδιζε να χαζέψουμε τη μισή Ελλάδα, ολόγυρα μας. Στο φυσικό "Half Pipe" όλο και κάποιος έχωνε. Ο Θοδωρής, σε ένα 360ο που το έβγαλε μια χαρά. Το ράψιμο πάνω από το πάρκο, μαρτυρά για το τι χιόνι είχε εκείνη η διαδρομή.... Τα δέντρα με μπόλικο χιόνι πάνω τους. Επίσης η εικόνα τους έδειχνε με ποια διεύθυνση αέρα είχε πέσει το χιόνι. Από το liftάκη της Θέτις. Η πίστα της Ισμήνης & της Αντιγόνης. Κάποιοι νόμιζαν ότι χιονοδρομούσαν χωρίς να τους πάρω χαμπάρι... Η Όλγα στη Νεραϊδόραχη. Μια χαρά το καινούργιο της γονατάκι. Κατά διαστήματα πέρναγαν από πάνω μας ουφοειδή κούμουλα. Στο SnowPark. Δε με ήθελε και έτσι περιορίστηκα σε φωτογραφίες. Από τη Στύγα, κοιτάζοντας προς Βαθειά Λάκκα, στο ύψος που διασταυρώνετε με τη πίστα της Νεφέλης. Ο Αντώνης στα απάτητα της Στύγας. ... ναι υπήρχε και λίγη πουδρίτσα. Από ασφαλές βράχινο, γυμνό σημείο, κοιτάζοντας την κόψη της Νεραϊδόραχης. Δυστυχώς, παρά και την ύπαρξη προειδοποιητικών ταμπελών, κάποιοι έβγαιναν στην άκρη, αγνοώντας ότι βρίσκονταν πάνω σε φρύδι Το Αυγό, από τη Νεραϊδόραχη. 17 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 14, 2014 Tρομερός όπως πάντα! Δε πιστεύω να με έχεις καμμιά φωτό σε δράση ε? Ταξίδι "όνειρο"... :whistling: 3 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 14, 2014 αν για σένα αυτό είναι δράση, πάω πάσο. 2 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 14, 2014 Part III Προς το τέλος της ημέρας, παρέα με τον Γιάννη, τραβερσάμε προς ένα από τα αγαπημένα μου σημεία του χιονοδρομικού... Αν και τα απάτητα από κάτω μας παρέμεναν λαχταριστά καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας... ... συνεχίσαμε για Χάρο. Η θέα μπροστά μας. Διακρίνεται και ο δρόμος που οδηγεί από Ξερόκαμπο προς Περιστέρα. Ο Ξερόκαμπος, στο πιάτο. .. και από το ίδιο σημείο, κοιτάζοντας προς Αυγό. Αν και τα χιόνια είχαν κάτσει γενικά, αυτό το σημείο δεν είναι για να κάθεσαι... Κοιτάζοντας πίσω μας και ανατολικά. Από κάτω μας η περιοχή "Τέσσερα Έλατα". Τα έλατα και εκεί ήταν παγωτά. Ένα ζουμ στη Ζήρεια. Ο προορισμός μας, το parking του χιονοδρομικού. Γενικότερα αυτό το σημείο προσφέρεται για να απολαύσεις τη θέα ολόγυρα. Έχει και πολύ καλή γωνία για να δεις τη γκρεμίλα της Νερϊδόραχης. Πολύ ωραία γωνία και για τις ανατολικές κορφές των Αροανίων, Αετοράχη & λίγο από Νεραϊδάλωνο. Έργο τέχνης δια χειρός χιονιά & αέρα. Κλεφτές ματιές προς το Chalet 1750. ... και η τραβέρσα συνεχίζεται για τα πίσω λούκια του Χαρούλη. Πίσω μας... ο Χάρος και τα έλατα της πλαγιάς του. Τι ωραίο να έχουμε χιονοδρομίσει σε όλα αυτά που βλέπουμε απέναντι μας, στο Αυγό. Φάτσα μας, το parking του χιονοδρομικού. Τελικά, αρκετοί μυριστήκαν αυτή την καλή καθημερινή. Ας είναι καλά ο Γιάννης, βγήκα και΄γω μερικές φωτό σε action. ... Η πλαγιά μας. ... και από τα εκδοτήρια, κοιτώντας το πεδίο που κινηθίκαμε. Τελευταία ανάβαση της ημέρας, και 1η για τον συγκεκριμένο αναβατήρα, με την άγκυρα... ... παρέα με τον Δημήτρη. Οι ωραίες, χειμωνιάτικες εικόνες δεξιά & αριστερά μας. Μέχρι και το φεγγάρι είδαμε... Τα λούκια του Χάρου. Μακάρι να κρατήσει το χιόνι στη Νεραϊδόραχη για να τον επισκεφθούμε ξανά φέτος. Στο γυρισμό με το Ski Bus. Οι νανάρες είχαν ξεκινήσει... 14 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites