ksnikolas 2 Report post Posted February 18, 2014 καλημερα, θα ήθελα να μάθω αν το καιμακτσαλαν (Στον Αγιο Αθανάσιο) 1) έχει κανένα μαγαζί για apre-ski??? 2) έχει ταβέρνα για φαγητό το βράδυ που μετά κάνει πάρτυ με μουσικές και κρασια??? 3) πιο bar, εσεις προτείνετε για ποτό και διασκέδαση??? Σας ευχαριστώ Νικόλας Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 18, 2014 καλημερα, θα ήθελα να μάθω αν το καιμακτσαλαν (Στον Αγιο Αθανάσιο) 1) έχει κανένα μαγαζί για apre-ski??? 2) έχει ταβέρνα για φαγητό το βράδυ που μετά κάνει πάρτυ με μουσικές και κρασια??? 3) πιο bar, εσεις προτείνετε για ποτό και διασκέδαση??? Σας ευχαριστώ Νικόλας Για σκι θα ανεβεις? 2 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted February 18, 2014 τα εχει όλα, σε υπερθετικό βαθμο δεν θα βρεις ησυχία παρκινκ και το σαββατο ή κυριακη, μεσημέρι να φας, ισως μετα τις 6... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 19, 2014 (edited) Για σκι θα ανεβεις? :shysterical: τι του λετε του ανθρωπου ρε. Φυσικα και θα κανει σκι αλλα να μην ξερει τις επιλογες του μετα? Το χωριο εχει απολα τα καλουδια και για ολα τα βαλαντια. Edited February 19, 2014 by Gavis o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 19, 2014 Για σκι θα ανεβεις? Χμμμμμ... Για σανιδά τον κόβω......... 3 Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted February 19, 2014 oooo τι λενε καποιοι προκατειλημμενοι σκιερ...! 1 Share this post Link to post Share on other sites
ksnikolas 2 Report post Posted February 19, 2014 Εννοείται οτι θα πάω για σκι... Αλλα μετά??? να μην πάω για για τα ποτάκια μου, 22:00 θα είμαι πτώμα, να κοιμηθώ!!!! Έτσι όπως έχω μάθει στο εξωτερικό!!!! après-ski που θα κάνω, κατα τις 17:00, θέλω να πίνω τα ποτάκια μου???? και καμία ταβέρνα που να κάνει παρτυ μετά το φαγητό??? Θα με βοηθουσατέ αμα μου τα λέγατε ονομαστικά!!! Νικόλας 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted February 20, 2014 Για ποτάκι, πάω στο Bel - Air, είναι μέσα στο μικρό εμπορικό κέντρο. Για φαγητό - φοβερό και φτηνό σουβλατζίδικο, αλλά με τζάκι και τραπεζάκια μέσα, μπροστά στην πλατεία του χωριού - "Τρύφωνας". Για νταούλια και χάλκινα, όλες οι ταβέρνες στον κεντρικό του χωριού κάτι έχουν, αλλά είναι λίγο ακριβές - 20+ ευρώ το άτομο! Αυτά. Πότε θα ανέβεις, γιατί ο καιρός κάνει κόλπα!!! Συμβουλέψου το youweather.com για την χαμηλή νέφωσή! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,271 Report post Posted February 20, 2014 τελευταία φορά που πηγα ηταν το τριημερο της καθαρης δευτερας, πριν καει το σαλε, κατα τις 3 την κυριακή, με τηλ στην κρεμαση, <μην κανεις πως πας κατω, ουρα τα αμαξια απο παρκινκ ως αγιο>, ωραιο που ήταν το χαμπουργκερ στο σελφ σερβις (και οι προτηγανισμένες θαυμα...). Την καθαρη δευτερα κουβαλήσαμε κονσερβες και χαρταετους πάνω.... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 20, 2014 τελευταία φορά που πηγα ηταν το τριημερο της καθαρης δευτερας, πριν καει το σαλε, κατα τις 3 την κυριακή, με τηλ στην κρεμαση, <μην κανεις πως πας κατω, ουρα τα αμαξια απο παρκινκ ως αγιο>, ωραιο που ήταν το χαμπουργκερ στο σελφ σερβις (και οι προτηγανισμένες θαυμα...). Την καθαρη δευτερα κουβαλήσαμε κονσερβες και χαρταετους πάνω.... ....Μιλαμε για .κατοχη o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 21, 2014 Ειναι δυνατον? Στο μοναδικο χιονοδρομικο κεντρο που λειτουργει κοντα στην θεσσαλονικη με 1 εκατομ. κοσμο + ολοι οι αλλοι των γειτονικων περιοχων οταν καποιοι απο αυτους θελησουν να ανεβουν σε αυτο μαζι με τις οικογενειες τους και θα πρεπει να ενηνερωθουν για το αν ξεκινησουν η οχι πρεπει να εχουν "μαντικες" ικανοτητες. Οι του χ.κεντρου εδω και ημερες κλεινουν το ρευμα απο τις 4 00 μ.μ και το ανοιγουν την επομενη στις 8+...Επομενο αυτου να μην λειτουργουν καμερες και μετεωρ.σταθμος Αντε τωρα εσυ που τοσα εχεις συναντησει στο συγκεκριμενο βουνο να ξερεις τι θα βρεις επανω αφου οταν ξεκινησεις θα εισαι ανημερωτος Κριμα που ανεβασατε και το "10 το καλο" απο τον παρνασσο. 5 o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 21, 2014 Οι του χ.κεντρου εδω και ημερες κλεινουν το ρευμα απο τις 4 00 μ.μ και το ανοιγουν την επομενη στις 8+... Θέλουν να φτιάξουν ατμόσφαιρα οι άνθρωποι.... Ίδιο η λάμπα με το φεγγαρόφως : 1 Share this post Link to post Share on other sites
xmen 1,197 Report post Posted February 22, 2014 Άλλη μία οικογενειακή ημέρα στη Κρέμαση σήμερα, πρόσωπα γνωστά και κάποιες ευχάριστες προσθήκες από μέλη του συλλόγου. Κάποιους έπιασε ο φωτογραφικός φακός, κάποιους όχι. 7 Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 23, 2014 αντε να ετοιμαχομαστε σιγα-σιγα..... 1 o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted February 23, 2014 πολυ καψιμο σημερα και STOP στις 2 30 μιας και δεν ειχε εκτος και στα εντος αρχισε να χαλαει Κρεμαση σε πολυ καλη κατασταση και το μπροστα κρατησε ςως τια 12,30, Ο καιρος χωρις προβληματα και στην φευγαλα αρχισε να ριχνει το παγωμενο. Αυτην την ωρα μιας και στον καμπο ριχνει καρεκλες (με αστραποβοντα) επανω πρεπει να ξεκινησε π χορος..... Να χαμε και τις καμερες ανοιχτες! 5 o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted February 24, 2014 (edited) GOOD NEWS. Απόφαση κάθε Κυριακή βάση πρόγνωσης καιρού ποιές μέρες θα είναι η Κρέμαση ανοιχτή ΜΙΚ έχει φρέσκο χιόνι και αύριο Τρίτη θα είναι παράδεισος στην Κρέμαση, πρέπει να κανονίσεις να ανοίξει και καλυτερα και να μην πατήσουν πίστες, οικονομια Powder day αυριο αν ανοιξει η Κρεμαση Edited February 24, 2014 by Aeras 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 24, 2014 (edited) Πέτρο δυστυχώς το πρόγραμμα έχει βγει. Δεν έχω ιδέα γιατί αλλά προφανώς τα έξοδα της Κρέμασης δεν βγαίνουν με 10 άτομα που θα έρθουν. Άραγε θα ανέβουν 100 παραπάνω αν ανοίξει αύριο η Κρέμαση? Αν ναι πάρε τηλέφωνο στο χιονοδρομικό και πες "η την ανοίγετε ή 100 δεν ανεβαίνουν" Δεν μπορώ να κανονίσω κάτι αλλά θα πρότεινα να το συζητήσετε μιας και η διοίκηση ξέρω ότι θα ακούσει και γιατί όχι σαν Σύλλογος. Τα ίδια έχουμε και εδώ μη το ψάχνεις σαν πελάτες θέλουμε όλα τα λιφτ ανοιχτά κάθε μέρα αλλά τα έξοδα το κάνουν αδύνατο. Με αυτή τη πούδρα και τη πρόγνωση προφανώς πρέπει να είναι ανοιχτή είναι η γνώμη μου αλλά ποιός πληρώνει είναι το θέμα. Αν πληρώνουν μόνο 10 και το χιονοδρομικό μπαίνει κι άλλο μέσα τι να κάνει? Edited February 24, 2014 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted February 24, 2014 Η Κρέμαση ανοίγει καθαρά και μόνο Σ/Κ και αργίες που έχει κόσμο επειδή η άγκυρα δουλεύει με πετρέλαιο και το κόστος της είναι ασύμφορο. Επιβεβαιωμένο από άτομο που έχω πάνω στο χιονοδρομικό. Απολύτως φυσιολογικό μου φαίνεται. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 24, 2014 Φυσιολογικό είναι και το να δουλέψει τις ελάχιστες καθημερινές πουδρομέρες της φετινής χρονιάς. 5 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted February 24, 2014 Αν το διαφημίσει σωστά, αν όχι αύριο, Τετάρτη, Πέμπτη με σούπερ ημερές επίσης θα ήταν καλά! Οϋτε σκιμπας δεν έχει τις καθημερινές, για πουθενά!!!!! ΚΡΙΣΗ, αλλά και βλακεία. 2 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
ski man 39 Report post Posted February 24, 2014 Κριμα ρε παιδια παντως τις καλυτερες μερες της σεζον να ειναι κλειστη η κρεμαση.. Θα ηταν οντως παραδεισος οπως λεει και ο πετρος. 5 ατομα μονο απο την παρεα μου δεν θα επισκευθουν το καιμακ αυριο λογω κρεμασης.. Φαντασου ποσοι ακομα απο θεσσαλονικη και αλες πολεις. 7 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted February 24, 2014 Αν υπήρχε τρόπος να ανέβω, χωρίς αυτοκίνητο, δηλαδή να μη χρειαστεί να δώσω κοντά 40 ευρώ μόνο για βενζίνες, έστω και έτσι, μόνο για τον αέρα του βουνού και το χιόνι, έστω και για τσουλισμα - ξεμούδιασμα και προετοιμασία για το ΣΚ και ευκαιρία για δουλειά σε τεχνική θα ανέβαινα! Αλλά...πως; Πως να δουλέψουν μετά τις καθημερινές; Ούτε από την Έδεσσα δεν υπάρχει κάτι! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted February 24, 2014 Σιγά τώρα που θα μπει και μέσα το χιονοδρομικό αν ανοίξει η κρέμαση 5 φορές παραπάνω.. τόσες κάρτες που έκοψε φέτος κ στην τιμή που τις είχε... 5 Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 24, 2014 υπέροχες μέρες και το Σάββατο και η Κυριακή στο Καϊμάκ και μάλιστα μας αποχαιρέτισε την Κυριακή με χιονάκι που ελπίζω να γεμίσει το βουνό και να ρίξει κι άλλο… πρώτη φωτό: η Κρέμαση το Σάββατο μετά: ο Gavis την Κυριακή το πρωί σίφουνας πάνω στα κοτλεδάκια και… οι πιο διάσημοι πατέρας και γιός του Βορρά! δεν έχω λόγια! η παρέα όμως θα ήταν τέλεια αν δεν μετρούσαμε κάποιες απουσίες… 9 Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 24, 2014 Σιγά τώρα που θα μπει και μέσα το χιονοδρομικό αν ανοίξει η κρέμαση 5 φορές παραπάνω.. τόσες κάρτες που έκοψε φέτος κ στην τιμή που τις είχε... Eλένη το χιονοδρομικό θα μπει μέσα γενικά φέτος και του χρόνου και κάθε χρόνο από τις κάρτες σας Κρέμαση ή όχι. Βάλε ότι νούμερο θες τα πετρέλαια και τα μεροκάματα είναι αμείλικτα. Αν ανοίξει η Κρέμαση για 5 άτομα 5 φορές θα μπει ακόμα πιο μέσα. Πήγαινε στην διεύθυνηση να τσεκάρεις τα νούμερα αν θες και πηγαίντε όλοι μαζί να πείσετε ότι δεν είστε 5 είστε 100. Απλά τα πράγματα αν τις μέρες που είναι κλειστή η Κρέμαση έχει 100 πελάτες και τις μέρες που είναι ανοιχτή έχει 200 θα ανοίγει πάντα. Αν τα νούμερα είναι 100 και 105 δεν... Επαναλαμβάνω την πρότασή μου μπείτε σε διάλογο ώστε κάποιες καλές καθημερινές από πρόγνωση να ανοίγει. Αύριο πάρτε τηλέφωνο 100 άτομα 9 το πρωί και πείτε "αφού είναι κλειστή δεν ερχόμαστε". Προφανώς αν και δεν έχω κάνει σκι εκεί από όσα λέτε τις καλές πουδροκαθημερινές πρέπει να ανοίγει. Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites