PRESIDENT 13,188 Report post Posted May 22, 2014 (edited) Παιδιά κανένα νέο από το ΧΚ? Έχει ακουστεί τίποτα σχετικά με νέα καρέκλα και τεχνητό χιόνι στο τελείωμα της Πισοδερίου? την επόμενη Κυριακή .θα ανεβω επανω για γενικό συμμάζεμα του τροχόσπιτου, οποτε θα εχουμε και νεώτερα για το αυτο θεμα Edited May 22, 2014 by PRESIDENT 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted May 22, 2014 Εννοείς την Κυριακή 1/6; γιατί τότε θα ανέβω και εγώ! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
xtreme ng 17 Report post Posted May 22, 2014 την επόμενη Κυριακή .θα ανεβω επανω για γενικό συμμάζεμα του τροχόσπιτου, οποτε θα εχουμε και νεώτερα για το αυτο θεμα Εννοείς την Κυριακή 1/6; γιατί τότε θα ανέβω και εγώ! Ωραία παιδιά!! Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα νέα από πάνω! PS:Δυστυχώς βρίσκομαι εκτός Ελλάδας μέχρι τέλη Ιουλίου, οπότε κάθε αναφορά είναι πολύτιμη!! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted May 23, 2014 Εννοείς την Κυριακή 1/6; γιατί τότε θα ανέβω και εγώ! oyi!!!mesie presidant ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted May 23, 2014 Πάντως για το 2014- 2015 δεν βλέπω βαρβάτες αλλαγές αφού: http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%93%CE%9A7%CE%9B%CE%A8-%CE%96%CE%9B9 Ο διαγωνισμός βγήκε άγονος. Διατάχθηκε η επανάληψή του, αλλά δεν ξέρω αν έγινε. Να τελειώσει η ιστορία των εκλογών και θα παμε να βρούμε είτε τον Δακή είτε τον νέο περιφερειάρχη να δούμε τι γίνεται! 1 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted May 24, 2014 Πάντως για το 2014- 2015 δεν βλέπω βαρβάτες αλλαγές αφού: http://static.diavge...8-%CE%96%CE%9B9 Ο διαγωνισμός βγήκε άγονος. Διατάχθηκε η επανάληψή του, αλλά δεν ξέρω αν έγινε. Να τελειώσει η ιστορία των εκλογών και θα παμε να βρούμε είτε τον Δακή είτε τον νέο περιφερειάρχη να δούμε τι γίνεται! ναι δημητρη ειναι αγονος ο διαγωνισμος τις 6 δεκεμβρειου .μιας και δεν παρουσιαστηκαν ενδιαφερωμενη να αναλαβουν το εργο και εδω ερχετε το πονηρό μυαλο του προεδρου??? 1 ενδιαφερομενος για να αναλαβη το εργο Εταιρεια ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ 2 ΕΤΑΙΡΕΙΑ νουλικας μετοχος στον παρννασο 3 εταιρεια νουλικας ιδιοκτήτης 3.5 πηγαδια 4 εταιρεια νουλικας μετοχος καιμακ 5 ανταγωνιστές στα βορεια πισοδερι 6 δυνατοτητα ζημιας πισοδερι 7 νεα καρεκλα αναβάθμισή του πισοδεριου 8 οποτε ισχυρός αντίπαλός που δυσκολα παλεύετε \ 9 οποτε δεν δηλώνουμε ενδιαφέρον για το εργο ,και το καθυστερούμε ..οσο μπορουμε 10 αυτο σαν αποτελεσμα βγαζει το πισοδερι εκτος παιχνιδιου ,και αφήνει ελευθερο πεδιο στα δικα μας ιχ χκ υσ αυτο ειναι το δικο μου σκεπτικό για την ολοι υποθεση και μονο δικο μου ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
xtreme ng 17 Report post Posted May 24, 2014 ναι δημητρη ειναι αγονος ο διαγωνισμος τις 6 δεκεμβρειου .μιας και δεν παρουσιαστηκαν ενδιαφερωμενη να αναλαβουν το εργο και εδω ερχετε το πονηρό μυαλο του προεδρου??? 1 ενδιαφερομενος για να αναλαβη το εργο Εταιρεια ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ 2 ΕΤΑΙΡΕΙΑ νουλικας μετοχος στον παρννασο 3 εταιρεια νουλικας ιδιοκτήτης 3.5 πηγαδια 4 εταιρεια νουλικας μετοχος καιμακ 5 ανταγωνιστές στα βορεια πισοδερι 6 δυνατοτητα ζημιας πισοδερι 7 νεα καρεκλα αναβάθμισή του πισοδεριου 8 οποτε ισχυρός αντίπαλός που δυσκολα παλεύετε \ 9 οποτε δεν δηλώνουμε ενδιαφέρον για το εργο ,και το καθυστερούμε ..οσο μπορουμε 10 αυτο σαν αποτελεσμα βγαζει το πισοδερι εκτος παιχνιδιου ,και αφήνει ελευθερο πεδιο στα δικα μας ιχ χκ υσ αυτο ειναι το δικο μου σκεπτικό για την ολοι υποθεση και μονο δικο μου Λογική σειρά πάντως! Το αστείο βέβαια είναι ότι συνειδητοποιούμε πως στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μία εταιρεία που ασχολείται με εξοπλισμούς χιονοδρομικών κέντρων! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted May 25, 2014 Νίκο, ο Νουλίκας δεν είναι μέτοχος στον Παρνασσό και στο Καϊμακτσαλάν. Εργολαβία έχει. Και τα 2 χιονοδρομικά αυτά ανήκουν στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο ΤΑΙΠΕΔ. Ούτε τα πηγάδια είναι ιδιωτικά. Και αν δεν κάνω λάθος τρέχει εκεί διαγωνισμός για να το αναλάβει κάποιος ως μακροχρόνιος επενδυτής. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted May 25, 2014 Νίκο, ο Νουλίκας δεν είναι μέτοχος στον Παρνασσό και στο Καϊμακτσαλάν. Εργολαβία έχει. Και τα 2 χιονοδρομικά αυτά ανήκουν στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο ΤΑΙΠΕΔ. Ούτε τα πηγάδια είναι ιδιωτικά. Και αν δεν κάνω λάθος τρέχει εκεί διαγωνισμός για να το αναλάβει κάποιος ως μακροχρόνιος επενδυτής. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τα πηγαδια τα εχει η εταιρεια νουλικας 2 χρονια και παει για τριτη τωρα αν θελεις να το λες για τα αλλα 2 χκ εργολαβία ...τοτε το λεμε και εργολαβία αν αυτο ανατρέπει το σκεπτικό μου τοτε οκ αλλα ειναι, οπως το ανέλυσα το πισοδερι ειναι ισχυρός ανταγωνιστής σαν χκ που αν ητανε λιγο ποιο κοντα στην θεσ.κη .....θα έκλαιγε πολλοίς κοσμος ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted May 26, 2014 πάντως εγω ξέρω τα κερδη βγαίνουν απο τα έργα και οχι απο την διαχείρηση... πιθανωτερο προβλημα το τραπεζικό, δηλαδη αν εχεις ξανοιχτεί σε διάφορα μπορει να μην μπορεις να πάρεις απο εγγυητική ως γραμμη πιστωσης.... δεν νομίζω οτι θα εφτανε επιτηδες στο σημειο σαμποταζ, σιγα τα ωα... απλά θα ηθελα να προσθέσω οτι αν γινόταν αυτές οι <υποθέσεις> απο πχ εμένα για το ΧΚΠ ειχα το BAN στο τζεπάκι μου, τι να πω τώρα ειναι μεγαθυμοι στον βορά και μυγιαγγηχτοι στον νότο???? 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted May 26, 2014 α αυτό το κατάλαβα. Δεν έχεις και άδικο εδώ που τα λέμε. Πληροφοριακά στον Νότο ο πρώτος διαγωνισμός δεν κατέβηκε κανένας κυρίως επειδή υπήρχε τεράστιο ρίσκο με την αδειοδότηση. Επίσης στο Πισοδέρι υπάρχει το σενάριο με τέτοια καρέκλα που περιγράφουν οι προδιαγραφές και τόσα λεφτά κανένας να μην πίστευε ότι θα μπορεί να βγάλει κέρδος από το έργο. Άντε βρε Πρόεδρε και proedre 7 Ελληνικά χιονοδρομικά είναι έτοιμα να βάλουν νέα λιφτ και ο σύλλογος κοιμάται πρέπει να κινηθούμε Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted May 26, 2014 Πλην Παρνασσού, ποια άλλα; carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,433 Report post Posted May 26, 2014 Άντε βρε Πρόεδρε και proedre 7 Ελληνικά χιονοδρομικά είναι έτοιμα να βάλουν νέα λιφτ και ο σύλλογος κοιμάται πρέπει να κινηθούμε Τελικά, λεφτά υπάρχουν. Για ΧΚ δεν ξέρουμε, το ψάχνουμε ακόμα. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted May 26, 2014 Πλην Παρνασσού, ποια άλλα; ενα ειναι στο Χορτιάτη ...αυτο που εταξες για να σε ψηφίσουμε?? 5 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted May 26, 2014 ενα ειναι στο Χορτιάτη ...αυτο που εταξες για να σε ψηφίσουμε?? Μια Φορα Εταξε Χιονοδρομικο στον Χορτιατη, Σημερα Εγινε Παπας και Δινει Ευλογιες και Αφεση.......... Φαντασου Αγαθοπουλε τι θα γινει στο μελλον που θα χωθει βαθυτερα στην Πολιτικη.......... Σοδομα και Γομορα!!!!!!!!!!!!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted May 26, 2014 Μια Φορα Εταξε Χιονοδρομικο στον Χορτιατη, Σημερα Εγινε Παπας και Δινει Ευλογιες και Αφεση.......... Φαντασου Αγαθοπουλε τι θα γινει στο μελλον που θα χωθει βαθυτερα στην Πολιτικη.......... Σοδομα και Γομορα!!!!!!!!!!!!!! :yes ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted May 27, 2014 Εδώ έγινα πρόεδρος στον ΕΣΤΟΥΧ, όλα τα άλλα περισσεύουν! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted May 31, 2014 αυριο το πρωι αναχώρησή για επανω με άφιξή γύρω στις 10+30 καιρου επιτρέποντος τελειωνουμε εργασιες μετα του αγαθου 3 και μετα τσιμπουσιον με ολοι την επανω παρεα πιστευω να εχουμε και νεωτερα απο το θεμα λιφτ και τεχνητής χιονοπτώσεις ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted May 31, 2014 αυριο το πρωι αναχώρησή για επανω με άφιξή γύρω στις 10+30 καιρου επιτρέποντος τελειωνουμε εργασιες μετα του αγαθου 3 και μετα τσιμπουσιον με ολοι την επανω παρεα πιστευω να εχουμε και νεωτερα απο το θεμα λιφτ και τεχνητής χιονοπτώσεις αναμενουμε Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 1, 2014 λοιπον παιδες . αναχώρησή το πρωι στις 8πμ και εμφανιση στο πισοδερι 10+15 με το θερμομετρο στους 7 βαθμους με αποτελεσμα να πιαστω ,μαζι με τον αγαθο να φοραμε κοντομάνικα και βερμουδες !! δηλαδη το ψιλο-δαγκωσαμε ....σα πρωτο σοκ δευτερο σοκ !! μολις ανοιξαμε το ψυγειο στο οποιο ειχαμε αφηση στην καταψυξη κρεατικα ,,με αποτελεσμα με την διακοπη ρευματος ,,να εχει γινη!! του κοσμου η δυσοσμία ολο το τροχοσπιτο να βρωμαη απαισεια ,,,οποτε ανοιγμα πορτες παραθυρα ,γαντια κουβαδες χλωρινες κλπ κλπ για να το συνεφερουμε \ ο αγαθος ανελαβε το ψυγειο και εγω την καταπακτη που ηθελε βγαλσιμο καθαρισμα και ξανα στεγανωποοιιση και κλεισιμο τελειωσαμε στις 2μμ εχωντας παρεα και κουβεντα με κουμπαρο και βιβη που μας εμψυχωναν στον αγωνα τις δυσοσμίας οποτε τα καταφεραμε να το φερουμε σε σειρά αφηνωντας μεσα στο τροχοσπιτο αρωματικα ξυδια σοδες καφεδες ,,και οτι αλλο μας ελεγαν οτι θα βοηθήσει την εξαφάνισή τις δυσοσμιας ..πιστευω μπαμπας και γιος να τα εχουμε καταφερη στην παρεα προστέθηκε και ο ντιμ ..οποτε ενα μινι δσ εγινε τρώγοντας και πίνοντας ελαφρως το τοπιο καταπρασινο ,,και ακρως βουβο ατελειωτη νεκρα με μονη παρουσια τις ομαδασ σκι τις φλωρινας που εκανε προπόνησή με περπατημα στο δασος το σαλε νεκρο με μονους πελατες το δσ. νεωτερα απο το θεμα χκ δεν εχουμε ,μιας και δεν μπορεσαμε να ερθουμε σε επαφη με τους αφοι τοττη ,μιας και ειχανε παει για υπνο στις 7πμ κλείνοντας το κλαμπ ταρατσα που εχουν στην φλωρινα παντως τα λιγα που ειδα δεν με εδωσαν θαρος για να περιμενω κατι χαρουμενο για την ωρα αυτα τα λιγα και φωτο αυριο 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted June 2, 2014 Δυστυχώς, απλά θα επιβεβαιώσω τον προλαλίσαντα! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted June 2, 2014 το κτίριο του χιονοδρομικού ερημώνει καλά? δεν το εχουν ξυλώσει ολο μεσα ακόμα? <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted June 2, 2014 Σωστή απόρια; Είδες, και δε σε ρώτησα από κοντά; Ένα πρόγραμμα για επέκταση του μπαρ στις ενοικιάσεις και νέο σπιτάκι των ενοικιάσεων, το οποίο είχε έρθει από το Φαλακρό, πρόκειται να γίνει; carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted June 2, 2014 (edited) το κτίριο του χιονοδρομικού ερημώνει καλά? δεν το εχουν ξυλώσει ολο μεσα ακόμα? δεν καταλαβα την ερώτησή σου ?? το σαλε ειναι ιδιόκτητό ? οποτε τι να ξηλώσουν ?? τωρα για την ανακαίνιση που ειναι δρομολογημενη απο περυσι .....δεν εχω καμια πληροφορία Edited June 2, 2014 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted June 2, 2014 τελικά η μισθωση στους τόττηδες ποτε λιγει? Απο αυτο εξαρτώνται τα πάντα.... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites