kaps 2,736 Report post Posted December 31, 2013 Ενας Μηνας γεματος ΧΙΟΝΙ!!!!! :yahoo: ουφ..... τον προλαβα κ το ανοιξα εγω...... 16 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 31, 2013 κανονισε την πορεια σου....μονο αυτο σου λεω 11 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 31, 2013 Μη και χασεις, ακομα δεν μπηκε ο νεος χρονος....τεσπα εγω θα ανοιξω του Μαρτιου anyway. Χρηστο ο πρωτος θα ειμαι που θα του φερω τα sideseth στην κεφαλη 5 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 31, 2013 (edited) Μανολιό... μη κάνεις μισές δουλειές! Βάλε poll με τρελό ερωτηματολόγιο, πρόσθεσε φωτογραφίες & ένα τραγουδάκι για να δέσει το γλυκό. Επίσης, πες μας πως θες να σε τιμωρήσουμε σε περίπτωση που βγεις Μητσοτάκης! ... Μη και χασεις, ακομα δεν μπηκε ο νεος χρονος... ... Ο άνθρωπας λέμε είναι μπροστά από την εποχή του!!! Edited December 31, 2013 by ALCATRAZ 1 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted December 31, 2013 Με καλές καιρικά συνθήκες ξεκινάει η νέα χρονιά και άνοδο της θερμοκρασίας σε επίπεδα 20-25 βαθμών Κελσίου. Παράλληλα ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειώνονται μέχρι και τις κορυφές των ψηλότερων βουνών. Οι καιρικές αυτές συνθήκες θα διατηρηθούν μέχρι να ανοίξει κάποιος άλλος το thread του Ιανουαρίου! :P :P :P :P Καλή Πρωτοχρονιά και Καλή Χρονιά σε όλους! Δημήτρης Καμπόλης 16 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted December 31, 2013 ...Επίσης, πες μας πως θες να σε τιμωρήσουμε σε περίπτωση που βγεις Μητσοτάκης! Αυτό αστο σε μένα, είναι εύκολο! Απαγόρευση κυκλοφορίας από το 1750 και πάνω στον Παρνασσό, δεν υπάρχει χειρότερο για δαύτον Άντε καλή πρωτοχρονιά σε όλους και ένα 2014 γεμάτο υγεία και ευτυχία! 3 Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 31, 2013 (edited) Ωχ ο kapps, λοιπόν από Δευτέρα έχει εξαιρετικές προσφορές για Άλπεις και πιστεύω θα βρούμε και καμιά δουλειά σε κάνα μπαράκι εκεί να τη βγάλουμε Edited December 31, 2013 by ΜΙΚ 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
SpyrosA 89 Report post Posted January 1, 2014 Καλημέρα και καλή Χρονιά να έχουμε. 5-10 cm φρέσκο χιόνι για τα Καλάβρυτα. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 1, 2014 Στο χκ Μαινάλου τωρα έχει 5-10 εκατοστά φρέσκο χιόνι στη βάση του με θερμοκρασία γύρω στο 0. Τα φαινόμενα σχεδόν έχουν σταματήσει. Καλό χρόνο να έχουμε με πολλα πολλα χιόνια! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
cossie 82 Report post Posted January 1, 2014 Καλη μερα Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! Χιονιζει στον Παρνασσο απο το βραδυ αργα κ εχει βαλει άλλο ενα 5ποντο τουλαχιστον!! Να στε ολοι καλα!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! 3 Quote Live your life to the maximum....... take and learn as much as you can.... life's short!!! DAVIS 6163 Pro2- Fan Aspirated & Radiation Shield http://cyclogenesis.gr/kifissia/ Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 1, 2014 Καλή χρονιά παιδιά, με υγεία και πολλά πολλά χιόνια! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panoskap 111 Report post Posted January 1, 2014 Καλη χρονια και από εμενα παιδια με υγεια πρωτα και τα υπολοιπα πανε και ερχονται!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted January 1, 2014 χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους με υγεια αλλα και με ένα τζοκερ... ελπιζω αυτος ο μηνας να παει καλυτερα και να πεσει κανενα χιονι της προκοπης... πιστευα ότι η κακοκαιρια της δευτερας θα ηταν καλη αλλα τιποτα παλι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 1, 2014 (edited) Οριστε....... δεν προλαβα να ανοιξω το τοπικ κ αρχισε να βαζει 5-10 εκατοστα!!!! Edited January 1, 2014 by kaps 8 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 1, 2014 (edited) πιστευα ότι η κακοκαιρια της δευτερας θα ηταν καλη αλλα τιποτα παλι... Μπα καλά πάει για τη Δευτέρα, βελτιώθηκε πολύ σε θερμοκρασίες η πρόβλεψη και μάλλον θα μας τα γεμίσει καλά. Παραείναι νωρίς όμως και όπως και στις προηγούμενες τα "χαμηλά χκ" θα είναι πολύ οριακά. Το πολύ ζεστό σενάριο είχε πολλά φαινόμενα αλλά δεν νομίζω να συνέφερε κανένα εκτός από το Καιμάκ. Για αύριο έχει μια μικρή επιφύλαξη μήπως μπαστακωθεί κάνα σύννεφο ΠαρνασσοΚαλάβρυτα αλλά θα ανέβαινα και θα ανέβω. Σε κάθε περίπτωση η τάση είναι για πλήρη βελτίωση οπότε και να έχει ομίχλη το πρωι πουδρουπομονή. Για όσους θέλουν πίστες σίγουρα αεροδρόμια και σίγουρη λιακάδα Παρασκευή Σάββατο. Παρασκευή Σάββατο Κυριακή μοιάζουν επίσης ιδανικά και θα ανέβαινα και θα μείνω. Η θεωρία λέει ότι περιμένουμε και ένα καλό ξεσπασματάκι σήμερα το βράδυ ειδικά Καλάβρυτα. Edited January 1, 2014 by ΜΙΚ 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kantoniou 333 Report post Posted January 1, 2014 Παιδες, μου 'κατσε μια μερα αδεια την Παρασκευη και σκεφτομαι να την κοπανησουμε για καπου, αλλα για που; Καϊμακ; Βασιλιτσα; Αλλου; Παρασκευη και Σαββατο βλεπω τον καιρο ΟΚ. Κυριακη να μεινουμε ή δεν θα αξιζει; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. 1 Quote Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing. Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted January 1, 2014 Μακάρι ΜιΚ...φοβάμαι λίγο την πορεία του και ότι φαίνεται να περνάει γρήγορα και εξασθενησμενο...καλή χρόνια.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 1, 2014 Κλασικη προβλεψη 20 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 1, 2014 LOL. Τέλειο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted January 1, 2014 Μπα καλά πάει για τη Δευτέρα, βελτιώθηκε πολύ σε θερμοκρασίες η πρόβλεψη και μάλλον θα μας τα γεμίσει καλά. Παραείναι νωρίς όμως και όπως και στις προηγούμενες τα "χαμηλά χκ" θα είναι πολύ οριακά. Το πολύ ζεστό σενάριο είχε πολλά φαινόμενα αλλά δεν νομίζω να συνέφερε κανένα εκτός από το Καιμάκ. Για αύριο έχει μια μικρή επιφύλαξη μήπως μπαστακωθεί κάνα σύννεφο ΠαρνασσοΚαλάβρυτα αλλά θα ανέβαινα και θα ανέβω. Σε κάθε περίπτωση η τάση είναι για πλήρη βελτίωση οπότε και να έχει ομίχλη το πρωι πουδρουπομονή. Για όσους θέλουν πίστες σίγουρα αεροδρόμια και σίγουρη λιακάδα Παρασκευή Σάββατο. Παρασκευή Σάββατο Κυριακή μοιάζουν επίσης ιδανικά και θα ανέβαινα και θα μείνω. Η θεωρία λέει ότι περιμένουμε και ένα καλό ξεσπασματάκι σήμερα το βράδυ ειδικά Καλάβρυτα. Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο μιας και τα χαμηλότερα στα Κελλάρια τα δίνει η πρόβλεψη με αρκετά αυξημένη συννεφιά για αύριο λόγω και του Δ/ΔΝΔ ανέμου. Καλή Χρονιά με υγεία σε όλες και όλους! Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 2, 2014 Ρε παιδιά Δευτέρα κατά δω πάνω δεν θα μας πιάσει καθόλου το σύννεφο τελικά?: 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
evz0nas 144 Report post Posted January 2, 2014 Δημητρη τι έγινε? Εξαφανήστηκε ο Χονιάς? μονο το Snow-forecast τον εχει κρατησει? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted January 2, 2014 Για να μην μπλεχτουμε με χαμηλά, υψηλά,πιέσεις και θερμοκρασίες...φωτογραφίες και απογοήτευση και για Κυριακή-Δευτέρα-Τρίτη αλλά και για μετά...ελπίζω να αλλάξει κάτι...οι φωτό ειναι αυτό το τριήμερο καλοκαιριας και όχι κακοκαιρίας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 2, 2014 γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ................ 1 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 2, 2014 Κοίτα να δεις που θα βγω αληθινός και χιόνι θα δούμε μετα το Γενάρη... Quote Share this post Link to post Share on other sites