Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
kaps

Ιανουάριος 2014

Recommended Posts

Eγω παντως θα το καψω αυτο το Σ/Κ.......... και θα παρω τα βουνα για καμια ορειβασια.........

Ελπιζομεν - Προσευχομεθα δια το εγγυς μελλον...........

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Ας έρθει αργά αλλά να φύγει και αργά. Έτσι μόνο :P

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Δεν θέλω να σας πληγώσω, αλλά πιο πέρα από τα τέλη Απρίλη δεν πάει ποτέ η σεζόν στην Ελλάδα. Αφενός γιατί τελειώνουν οι συμβάσεις των εργαζομένων στα Χ.Κ, αφετέρου γιατί με τις ζέστες της άνοιξης κανείς δεν πατάει πάνω.

Άσε που αν τώρα που είναι ακόμα μικρή η μέρα δεν δημιουργηθεί καλή βάση, ότι χιόνι και να πέσει αργότερα θα λιώσει σχετικά γρήγορα. Ο χειμώνας δεν πάει πιο πέρα, απλά μικραίνει.

• Like 3

Make Parnassos Great Again!

Δεν θέλω να σας πληγώσω, αλλά πιο πέρα από τα τέλη Απρίλη δεν πάει ποτέ η σεζόν στην Ελλάδα. Αφενός γιατί τελειώνουν οι συμβάσεις των εργαζομένων στα Χ.Κ, αφετέρου γιατί με τις ζέστες της άνοιξης κανείς δεν πατάει πάνω.

Άσε που αν τώρα που είναι ακόμα μικρή η μέρα δεν δημιουργηθεί καλή βάση, ότι χιόνι και να πέσει αργότερα θα λιώσει σχετικά γρήγορα. Ο χειμώνας δεν πάει πιο πέρα, απλά μικραίνει.

Δεν είναι ακριβώς like, αλλά έτσι είναι όπως τα λέει ο Χρήστος.

Όσες καλές σεζόν θυμάμαι που το χιόνι κρατούσε μέχρι αργά και βγάλαμε και τον Απρίλιο και κάναμε και Πρωτομαγιά στο βουνό, είχαμε ξεκινήσει καλό σκι στις γιορτές. Π.χ πέρσι, πρόπερσι...

Σόρρυ...

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

ΟΚ! Δεκτόν...είναι σκατοχρονιά. Εγώ όμως το μεταφράζω ως εξής: κάντε σκι όσο ακόμα μπορείτε.

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε δηλαδή;!

Η γκρίνια και δη μεταξύ μας, δεν ωφελεί σε τίποτα...

Edited by wraith
  • Like 1

sinox-0.jpeg

Παιδιά μη στενοχωριέστε. Ντάξει τι να κάνουμε δεν έχει κάνει τη χάρη ακόμα ο καιρός . Το θέμα είναι όταν χιονίσει να το ευχαριστηθούν όλοι όσο περισσότερο αντέχουν. By the way αύριο πάω σούπερ μάρκετ και θα αγοράσω τρουφο-υλικά. Είμαι αισιόδοξη... το επόμενο Σ/Κ βουνό θα είμαστε!

• Like 5

Μπήκε νέο δρομολόγιο για Κυκλαδες.

• Like 5

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Αν είναι να πάω μονο κ μονο για να πάω, να κάνω πετροσκι, να χαλασω πέδιλα κ περισσότερες πιθανότητες να τραυματιστω , καλύτερα να καθησω σπίτι μου ....

• Like 1

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Απο οτι καταλαβαινω εμεις που ειμαστε ακομα στην αρχη και θελουμε να μαθουμρ να τσουλαμε καλα παμε για του χρονου?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Θοδωρής.......με αγάπη!

Σε κάποια στιγμή θα χιονίσει, απλά όπως και να το δεις δεν είναι καλή χρονιά για χιονοδρομία στην Ελλάδα.

Το κορυφαίο το έγραψε ο Skister στο fb:

Ρεφρεν...

Δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδυα

σβηνω στο ουισκυ των πεδίλων τα σημαδια

τριβω τις ακμες τις εχω κανει πια αλφάδια

κι'ολα τα βουνα απο τα χιονια ααααάδεια.....

http://youtube.com/watch?v=9L_OPCWm02s

(https://www.facebook...40?stream_ref=1)

:shysterical: :shysterical:

• Like 11

Aκριβώς αυτό!

Έχω βαρεθεί να το λέω, ότι χωρίς καλή βάση χιονιού από Δεκέμβριο μέχρι τέλος Γενάρη,τα χιόνια την άνοιξη στα βουνά θα λιώσουν γρήγορα....όσο κρύο και να έχει....και στην Ελλάδα την άνοιξη δεν μπορεί να έχει και πολύ!Μόλις βγάζει ήλιο θα είναι καλοκαίρι!

Πολύ κακή χρονιά φέτος δυστυχώς....

Αισιοδοξία και πάμε για τρελά χιόνια. Τι να πω, 2 μηνάκια δε θα προλάβουμε να κάνουμε;

Sent from my SM-T310 using Tapatalk 4

Απο οτι καταλαβαινω εμεις που ειμαστε ακομα στην αρχη και θελουμε να μαθουμρ να τσουλαμε καλα παμε για του χρονου?

Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Λέμε που και που καμία υπερβολή για να κοροϊδευόμαστε.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Λέμε που και που καμία υπερβολή για να κοροϊδευόμαστε.

Τουλαχιστον αυτον το καιρο δυσκολα να ανεβω λογο σχολης.Οποτε ας χιονισει να μαθουμε και εμεις

• Like 1

Θοδωρής.......με αγάπη!

Eγώ σκέφτομαι να κάνω οικονομία στην Ελλάδα και να επιλέξω μια ακόμα εβδομάδα εξωτερικό...

• Like 1

Το ότι 15 του μηνα μπαίνει η πρώτη καλή κακοκαιρία και ακολουθουν και άλλες με σαφη προοπτική να μπει κανονικός χειμώνας απασχολεί κανεναν η να το γράψω στα άλλα θέματα?

• Like 8

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Το ότι 15 του μηνα μπαίνει η πρώτη καλή κακοκαιρία και ακολουθουν και άλλες με σαφη προοπτική να μπει κανονικός χειμώνας απασχολεί κανεναν η να το γράψω στα άλλα θέματα?

Αυτές οι κακοκαιρίες γιατί μπαίνουν μέσα στην εξεταστική δεν μπορω να καταλάβω!

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Μωρέ, καλά κάνεις και το γράφεις εδώ. Και καλά κάνουν και μπαίνουν! Το θέμα είναι να μην βγουν! :P

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 2

sinox-0.jpeg

Είμαι χάλια... πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου, κι αυτό δέν είναι καλό σημάδι... γιατρέ μου προλαβαίνω ;;;;

Σε κάθε περίπτωση καλημέρα από λευκές με μαμάτο χιόνι πλαγιές του Παρνασσού

post-6-0-36809400-1389435030.jpg

• Like 9

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μπορούμε να κάνουμε και αυτό. Δέστρα στο 21 και φύγαμε!!!

http://youtu.be/m4u_z3T9U-8

Ποναει ολο το κορμι μου μονο που το ειδα, ασε που νομιζω οτι μου βγηκαν και καποια σφραγισματα:-)))))))) Aαααα και οι υπολοιποι καλα κανετε και γκρινιαζετε, εξαλλου ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει κατι τετοιο στην αλπικη Ελλαδα :hope: Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Αυτές οι κακοκαιρίες γιατί μπαίνουν μέσα στην εξεταστική δεν μπορω να καταλάβω!

Καλά πληροφορημένες πηγές μου έλεγαν ότι ο φοιτητόκοσμος θα γράφει κάθε ΣΚ μέχρι 2 Μαρτίου.

Καλά πληροφορημένες πηγές μου έλεγαν ότι ο φοιτητόκοσμος θα γράφει κάθε ΣΚ μέχρι 2 Μαρτίου.

Πάλι καλά θα έχω ελεύθερες τις καθημερινές τότε που θα έχουν μειωμένο εισιτήριο :popo:

Εμείς δεν ήμασταν κλειστά οπότε πιστεύω μέχρι 10 Φλεβάρη να έχουμε ξεμπερδέψει.

Edited by Blackman

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>