evz0nas 144 Report post Posted January 21, 2014 με τοση αναμονη για χιονι φετος, εχω καει στο mountain bike λεμε !!! Εγω στο Kitesurf. Αφου θα ερθει το καλοκαίρι και θα ψαχνω να παω αλασκα για σκι . Αστα ,μπέρδεμα.... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted January 21, 2014 MIK ...ΔΩΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΣΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 21, 2014 Θα λειτουργήσω ως πρώτο μαξιλαράκι για να μην τ'ακούσει όλα ο ΜΙΚ (τη γκρίνια δεν τη γλιτώνει!)... Το ΣΚ αυτό ας αφήσουμε το βουνό να αναπαυτεί στα χάδια του χιονιού, ώστε να μας υποδεχθεί τις επόμενες μέρες... 2 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted January 21, 2014 μπα δεν αφηνω τιποτα man!!!! εκει θα ειμα !!!!!!!!! 1 Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 21, 2014 Παραίναι νωρίς να πούμε. Η αίσθησή μου είναι ότι τη μια μέρα από τις δύο θα κάνουμε. Περιεργοχαμηλά είναι 1005 λίγο υπομονή να δούμε τι και πως. Θα βάλει καλά χιόνια στα βουνά πάντως. 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
hunter123 92 Report post Posted January 21, 2014 Θα πεσει αρκετο χιονι στα 3-5 πηγαδια ωστε να λειτουργησουν ολες οι πιστες; τι προβλεπετε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 21, 2014 Tα 3-5 θα φάνε καλά, Όμως πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι με μια κακοκαιρία αν δεν έχει ίχνος χιονιού πολλές φορές όσο και να ρίξει δεν φτάνει να ανοίξει μια πίστα. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 21, 2014 Ελα να προσευχομαστε σιγα σιγα.... Θαψε μας, θαψε μας, θαψε μας, θαψε μας, θαψε μας, θαψε μας, θαψε μας 6 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 21, 2014 Παραίναι νωρίς να πούμε. Η αίσθησή μου είναι ότι τη μια μέρα από τις δύο θα κάνουμε. Περιεργοχαμηλά είναι 1005 λίγο υπομονή να δούμε τι και πως. Θα βάλει καλά χιόνια στα βουνά πάντως. Ρε πες τιποτα περισσοτερο ρε, με το στανιο να στα βγαλουμε ενα ενα, που ειναι τα σεντονακια σου τα ωραια ρε, φοβασαι τον Μαλλια τον καταυλακιωτη και δεν μιλας πολυ? Μην σε αγχωνει αυτο, εχεις μαζι σου και το ταβερνιαρη απο το Οροπεδιο των τριων πολεων.... 3 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 21, 2014 (edited) Θα χιονίσει στα βουνά φέτος Το καλοκαίρι θα κάνει ζέστη Edited January 21, 2014 by ΜΙΚ 8 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 21, 2014 Πάντως τα μοντέλα έχουν πολύ πλάκα....Ναι τα μοντέλα της Victoria Secret εννοώ,μη ρωτήσετε! Πριν έταζαν ένα μέτρο,τώρα το 1/3 από αυτά και το βράδυ θα δείχνουν το the day after tomorrow! Χαχαχαχα! Χιόνι πάντως θα ρίξει!Το πόσο θα δείξει! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 21, 2014 (edited) Κάνε τη πάπια μέχρι αύριο το απόγευμα Βαγγέλη, πάμε για χοντρή πατάτα αν γράψουμε κάτι συγκεκρημένο...πχ θα βάλει μισό μέτρο Καλάβρυτα, μπορεί και να βάλει 1μέτρο. Βασικά κάπου πρέπει να το βάλουμε sticky: Δεν κοιτάμε τα run 06 και 18Ζ μόνο ψυχρολουσίες προσφέρουν Edited January 21, 2014 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 21, 2014 Εξαιρετικό run θάβει όλα τα βουνά στο χιόνι, λίγο υπομονή να το κλειδώσουμε και αλλάζει εντελώς η εικόνα της σεζόν 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 21, 2014 Εγω πάντως δε τα βλεπω καλα.... Το πρωι έδειχνε 1 κάρο χιόνι μονο σε 24 ωρες για Καρπενήσι κ τωρα ούτε το 1/3 για ολόκληρη την εβδομαδα.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 21, 2014 Σε παραπέμπω στο από πάνω για το sticky Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 21, 2014 Το κλείδωμα ειναι το θέμα Μιχάλη..... Αυτο περιμένουμε ολοι,απλα τωρα περιμένω το χειρότερο μηπως κ κατσει το καλυτερο, γιατι τοσο καιρο καιρο περιμένουμε το καλυτερο και εχουμε πάρει τα $£¥#%^$£¥ μας... Ρε πίσσα κ πουπουλααααααα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted January 21, 2014 Πάντως η φύση τρελλάθηκε. Σήμερα με τσίμπησε μια σφίγγα στη Λ. Αμφιθέας. Δεν θυμάμαι να έχω δει έντομα εκεί ούτε το καλοκαίρι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 21, 2014 Το κλείδωμα ειναι το θέμα Μιχάλη..... Αυτο περιμένουμε ολοι,απλα τωρα περιμένω το χειρότερο μηπως κ κατσει το καλυτερο, γιατι τοσο καιρο καιρο περιμένουμε το καλυτερο και εχουμε πάρει τα $£¥#%^$£¥ μας... Ρε πίσσα κ πουπουλααααααα ρε πεταμα απο Γεροντοβραχο :thumbup: 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 21, 2014 βασιλιτσα τι θα λεει απο αερα αυριο??ποια μερα γενικα προτεινετε??? Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 21, 2014 Νομίζω θα φυσάει αύριο σε όλα τα βουνά. Για διπλό μη περιμένεις νομίζω... Η Πέμπτη μοιάζει καλύτερη και πάλι θα φυσάει βέβαια. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 21, 2014 Νομίζω θα φυσάει αύριο σε όλα τα βουνά. Για διπλό μη περιμένεις νομίζω... Η Πέμπτη μοιάζει καλύτερη και πάλι θα φυσάει βέβαια. καλα διπλο θα εχει θυελλα...το θεμα ειναι οτι αυριο θα εχει πουδρες, και τη πεμπτη θα τα χουν φαει ολα...μακαρι να μπορουσα ν ανεβω και τις 2 μερες Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 21, 2014 (edited) Νομίζω θα φυσάει αύριο σε όλα τα βουνά. Για διπλό μη περιμένεις νομίζω... Η Πέμπτη μοιάζει καλύτερη και πάλι θα φυσάει βέβαια. Καϊμάκ ανεβαίνω αύριο και ο Θεός βοηθός. Κάτι 30άρια αέρα δίνει το snow forecast. Τα εμπιστευόμαστε ή φαίνεται κάτι άλλο; Edited January 21, 2014 by fANis Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 21, 2014 ειδικα καιμακ θα περασεις ζαχαρη!!!! 2 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 21, 2014 ειδικα καιμακ θα περασεις ζαχαρη!!!! Αν είναι 30άρια μια χαρά είναι. 45άρια είχε την Κυριακή. Ούτως ή άλλως δε θα πάμε και τέρμα πάνω. Το μισό βουνό θα λειτουργεί οπότε στα 2200 μια χαρά θα είναι Μιχάάάάλη τα φώτα σου Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 21, 2014 Κλείδωσε ΤΩΡΑ κ ας μη κανω κ αυτο το σκ τπτ..... Με τη ποσότητα που δίνει θα τσουλαμε εώς Μάιο....... Quote Share this post Link to post Share on other sites