ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 22, 2014 (edited) Μπα ο kapps φταίει. Για όσους το σκέφτονται κάτι δε μου αρέσει στον καιρό την Παρασκευή και αέρα και τάση ομίχλη. Αύριο καλύτερο σκι η ψήφος, απλά ίσως η Στύγα είναι επίφοβη. Και τα Βόρεια καλά θα είναι. Βασικά σήμερα ήταν αλλά με κλειστό Ηρακλή και κλειστά Καλάβρυτα να το μπιπ. Η αίσθησή μου είναι ότι όλα τα βουνά θα δουν 30+ πόντους μέχρι την Κυριακή και άλλο τόσο στα μέσα της επόμενης βδομάδας, πάντως περίεργες διατάξεις και για αυτό δε υπάρχει σιγουριά. Ακόμα και το δύσμοιρο το Πήλιο πάει για άνοιγμα. Επίσης ούτε Σάββατο, ούτε Κυριακή, ούτε Δευτέρα από σήμερα μπορεί να έχεις σαφές άνοιγμα του καιρού, υπομονή θα τις ξαναδούμε τις μέρες. Edited January 22, 2014 by ΜΙΚ 8 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 22, 2014 Οπότε θα περιμένω ενημέρωση εώς αυριο απογευμα κ αν δείξει παρνασσο ,παρασκευη θα τσουλησουμε μαζι.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 22, 2014 (edited) Λέω ότι νομίζω αύριο θα είναι καλύτερη μέρα...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Edited January 22, 2014 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted January 22, 2014 Λέω ότι νομίζω αύριο θα είναι καλύτερη μέρα... Αυτο το κατάλαβα αλλα αυριο δουλεύω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 22, 2014 Βαζω μια πιθανοτητα αυριο να εχει ομιχλη το ΧΚΠ λογω δυτικων ανεμων Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted January 22, 2014 (edited) το καλύτερο σχόλιο από Χιονοδρομικό Κέντρο .... Edited January 22, 2014 by Dolomites 14 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted January 22, 2014 Το ότι όλο το χιόνι θα πέσει στα βουνά τώρα που θα λείπετε στο Ischgl να το θεωρήσω τυχαίο γεγονός;;; 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 22, 2014 Τυχαιο? Δε νομιζω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 22, 2014 Το ότι όλο το χιόνι θα πέσει στα βουνά τώρα που θα λείπετε στο Ischgl να το θεωρήσω τυχαίο γεγονός;;; Δεχόμαστε σπόνσορες για να μείνουμε και τον υπόλοιπο χειμώνα στο Ischgl. Έχω βρει καλές τιμές. 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 22, 2014 (edited) Δεχόμαστε σπόνσορες για να μείνουμε και τον υπόλοιπο χειμώνα στο Ischgl. Έχω βρει καλές τιμές. Ο καθένας σας θα έχει την τιμωρία που του αξίζει... Εσύ για παράδειγμα να κάνεις σκι μόνο σε Ελληνικά χιονοδρομικά, ο kaps να αγοράζει μόνο από Ελληνικά καταστήματα κ.ο.κ. Edited January 22, 2014 by wraith 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 22, 2014 (edited) Εγώ είμαι βολικός. Ευχαρίστως να κάνω σκι μόνο σε Ελληνικά χιονοδρομικά. Μου εξασφαλίζεις τις εγκαταστάσεις που έχω έξω; Διότι βλέπε ρεμούλα + οικολόγοι της πλάκας (μιζέρια που λέει και κάποιος που παρεξηγείται εύκολα). Άσε δε από τιμές..... Επειδή δεν έχω πολλά λεφτά, πάω Αυστρία. Όταν παίρνω εκεί καλύτερο δωμάτιο στα μισά λεφτά (τώρα αλλάζουν τα πράγματα) και έχεις ως απάντηση στο τηλέφωνο (πραγματικό περιστατικό αυτολεξεί) στην παρατήρηση "δεν είναι ακριβή η τιμή που μου δίνετε": "μα εδώ είναι Καρπενήσι κύριε, τι τιμή περιμένατε"; Πάντως, εξακολουθούμε να δεχόμαστε σπόνσορες ευχαρίστως! Edited January 22, 2014 by mil 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
inmymemory 0 Report post Posted January 23, 2014 Καλημέρα παίδες, Έχεις κανείς άποψη για δυτική Ελλάδα (ορεινη ναυπακτία) αν θα ρίξει χιονάκι (ή απο τι υψόμετρο και πάνω) αυτό το ΣΚ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 23, 2014 (edited) Θα βρέχει από αύριο το μεσημέρι απόγευμα, Σάββατο πρωί από 1400+ μετά θα πέσει η θερμοκρασία και θα δεις λογικά και στα 1100 κάποια ξεσπάσματα μέχρι και Κυριακή απόγευμα ενώ είναι πιθανό να πάει και τη Δευτέρα. Πολύ χοντρικά χωρίς να έχω ιδέα για την περιοχή. Δεν θα ανέβαινα για σκι αύριο Νότια Ελλάδα αλλά ίσως το πρωί υπάρχουυν κάποιες ώρες. Πολύ ίσως... Το Σάββατο έχει λίγες πιθανότητες να έχει αξιοπρεπή καιρό, η Κυριακή πολλές περισσότερες αλλά θα το δούμε. Για έχετε τη Δευτέρα stand by αλλά μάλλον η Τρίτη πάει να κάτσει. Σας φώτισα ε? Θα θαφτείτε στο χιόνι. Αποχαιρετούμε οι "πετροσκιάρηδες" τη σεζόν με λίγο χιόνι στα χιονοδρομικά, κρίμα, αλλά ήταν απολαυστικά τα άδεια από κόσμο χιονοδρομικά μας. Μέχρι την Τετάρτη θα δουλεύουν σχεδόν όλα τα βουνά και σχεδόν όλες οι πίστες, όπου δεν έχει ίχνος χιονιού ίσως δεν ισχύει αυτό ή έχει πετροσκί. Καλή σεζόν Kαλό ταξίδι kapps (του χρόνου πας 7 Δεκέμβρη) Edited January 23, 2014 by ΜΙΚ 11 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 23, 2014 Μιχάλη θα ρίξει καθόλου 3-5 αύριο? Λέμε ν'ανεβούμε Σάββατο. Έχουμε ελπίδες? Σε έχουμε πρήξει Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 23, 2014 (edited) Κάτι λίγα ναι. Σάββατο θα το βάλει το πολύ, η Κυριακή λογικά θα είναι η μέρα. Edited January 23, 2014 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 23, 2014 Μιχάλη, Κυριακή Παρνασσό πως θα είναι; Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted January 23, 2014 Κάτι λίγα ναι. Σάββατο θα το βάλει το πολύ, η Κυριακή λογικά θα είναι η μέρα. Αφού θα βάλει κάτι λίγα είμαστε έτοιμοι πιστεύω Σάββατο για πάνω. Μόνο στη βάση έχει θέμα ούτως ή άλλως το βουνό, πάνω είναι σχετικά καλά. Ελπίζω αυτό το λίγο να φτάσει για ν'ασπρίσει κάτω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 23, 2014 Ναι πρέπει να δεις 5-10 καθαρούς αύριο. Άρη δεν την αποκλείω ακόμα, υπομονή Πέμπτη απόγευμα έχουμε. inmymemory έχω κάνει edit μάλλον θα συνεχίσεις να έχεις φαινόμενα. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
gi@nnis 7 Report post Posted January 23, 2014 πειτε μας βρε παιδια και για κανα καλαβρυτο, θα ειναι καλα την κυριακη?? μην πανε τσαμπα τα εξοδα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted January 23, 2014 πειτε μας βρε παιδια και για κανα καλαβρυτο, θα ειναι καλα την κυριακη?? μην πανε τσαμπα τα εξοδα.. Και εγω θελω ενημερωση γενικα για σκ αν.γίνεται Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted January 24, 2014 καλημερες αν και πανω θα είμαι κ τις 2 μερες....θα θελα μια μικρη βοηθεια από δημητρη και μικ για τον καιρο σ.κ. στην παρνασσαρα......ο αερας θα είναι νομιζω.... το πρόβλημα.................. Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted January 24, 2014 Καλημέρα σε όλους, ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 25/26-01-2014 Βροχές και τοπικές καταιγίδες το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και ισχυρές κατά τόπους χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Αναλυτική πρόγνωση και σχολιασμός επόμενης βδομάδας: http://www.youweather.com/article.php?id=171&cid=3156 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted January 24, 2014 Ότι λινκ και να δείτε από Βολο και πάνω ασπρίζει ξημερώματα Δευτέρας ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα! 3 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 24, 2014 Για ΠαρνασσοΚαλάβρυτα αύριο και θα φυσάει και θα ρίχνει (πολύ). Δεν θα ανέβαινα. Η Κυριακή δεν μοιάζει να έχει κάτι τραγικό αν δεν μπορούσα Δευτέρα θα ανέβαινα. Η Δευτέρα με τα σημερινά στοιχεία μοιάζει Η μέρα και την Τρίτη ξαναχαλάει ο καιρός. Προσοχή τα παραπάνω είναι με τα σημερινά στοιχεία, σίγουρα θα αλλάξουν και θα ξαναγράψουμε. 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 24, 2014 Αυτά τα χιόνια στον Παρνασσό πάνε και έρχονται. Ελπίζω να κλειδώσει η εικόνα που βλέπω τώρα με ισχυρές χιονοπτώσεις και Δευτέρα να κάνουμε ΥΠΕΡΣΚΙ!!!!!. Quote Share this post Link to post Share on other sites