Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
kaps

Ιανουάριος 2014

Recommended Posts

Μπα ο kapps φταίει. Για όσους το σκέφτονται κάτι δε μου αρέσει στον καιρό την Παρασκευή και αέρα και τάση ομίχλη. Αύριο καλύτερο σκι η ψήφος, απλά ίσως η Στύγα είναι επίφοβη. Και τα Βόρεια καλά θα είναι.

Βασικά σήμερα ήταν αλλά με κλειστό Ηρακλή και κλειστά Καλάβρυτα να το μπιπ.

Η αίσθησή μου είναι ότι όλα τα βουνά θα δουν 30+ πόντους μέχρι την Κυριακή και άλλο τόσο στα μέσα της επόμενης βδομάδας, πάντως περίεργες διατάξεις και για αυτό δε υπάρχει σιγουριά. Ακόμα και το δύσμοιρο το Πήλιο πάει για άνοιγμα.

Επίσης ούτε Σάββατο, ούτε Κυριακή, ούτε Δευτέρα από σήμερα μπορεί να έχεις σαφές άνοιγμα του καιρού, υπομονή θα τις ξαναδούμε τις μέρες.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 8

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Οπότε θα περιμένω ενημέρωση εώς αυριο απογευμα κ αν δείξει παρνασσο ,παρασκευη θα τσουλησουμε μαζι....

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Λέω ότι νομίζω αύριο θα είναι καλύτερη μέρα...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Λέω ότι νομίζω αύριο θα είναι καλύτερη μέρα...

Αυτο το κατάλαβα αλλα αυριο δουλεύω...

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

το καλύτερο σχόλιο από Χιονοδρομικό Κέντρο ....

current.jpg?counter=1390428159978

Edited by Dolomites
  • Like 14

Το ότι όλο το χιόνι θα πέσει στα βουνά τώρα που θα λείπετε στο Ischgl να το θεωρήσω τυχαίο γεγονός;;; :innocent:

• Like 6

Το ότι όλο το χιόνι θα πέσει στα βουνά τώρα που θα λείπετε στο Ischgl να το θεωρήσω τυχαίο γεγονός;;; :innocent:

Δεχόμαστε σπόνσορες για να μείνουμε και τον υπόλοιπο χειμώνα στο Ischgl.

Έχω βρει καλές τιμές.

• Like 9

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Δεχόμαστε σπόνσορες για να μείνουμε και τον υπόλοιπο χειμώνα στο Ischgl.

Έχω βρει καλές τιμές.

Ο καθένας σας θα έχει την τιμωρία που του αξίζει...

Εσύ για παράδειγμα να κάνεις σκι μόνο σε Ελληνικά χιονοδρομικά, ο kaps να αγοράζει μόνο από Ελληνικά καταστήματα κ.ο.κ. :P

Edited by wraith
  • Like 6

sinox-0.jpeg

Εγώ είμαι βολικός. Ευχαρίστως να κάνω σκι μόνο σε Ελληνικά χιονοδρομικά.

Μου εξασφαλίζεις τις εγκαταστάσεις που έχω έξω; Διότι βλέπε ρεμούλα + οικολόγοι της πλάκας (μιζέρια που λέει και κάποιος που παρεξηγείται εύκολα). Άσε δε από τιμές..... Επειδή δεν έχω πολλά λεφτά, πάω Αυστρία. Όταν παίρνω εκεί καλύτερο δωμάτιο στα μισά λεφτά (τώρα αλλάζουν τα πράγματα) και έχεις ως απάντηση στο τηλέφωνο (πραγματικό περιστατικό αυτολεξεί) στην παρατήρηση "δεν είναι ακριβή η τιμή που μου δίνετε": "μα εδώ είναι Καρπενήσι κύριε, τι τιμή περιμένατε";

Πάντως, εξακολουθούμε να δεχόμαστε σπόνσορες ευχαρίστως!

Edited by mil
  • Like 9

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Καλημέρα παίδες,

Έχεις κανείς άποψη για δυτική Ελλάδα (ορεινη ναυπακτία) αν θα ρίξει χιονάκι (ή απο τι υψόμετρο και πάνω) αυτό το ΣΚ???

Θα βρέχει από αύριο το μεσημέρι απόγευμα, Σάββατο πρωί από 1400+ μετά θα πέσει η θερμοκρασία και θα δεις λογικά και στα 1100 κάποια ξεσπάσματα μέχρι και Κυριακή απόγευμα ενώ είναι πιθανό να πάει και τη Δευτέρα. Πολύ χοντρικά χωρίς να έχω ιδέα για την περιοχή.

Δεν θα ανέβαινα για σκι αύριο Νότια Ελλάδα αλλά ίσως το πρωί υπάρχουυν κάποιες ώρες. Πολύ ίσως...

Το Σάββατο έχει λίγες πιθανότητες να έχει αξιοπρεπή καιρό, η Κυριακή πολλές περισσότερες αλλά θα το δούμε. Για έχετε τη Δευτέρα stand by αλλά μάλλον η Τρίτη πάει να κάτσει. Σας φώτισα ε?

Θα θαφτείτε στο χιόνι.

Αποχαιρετούμε οι "πετροσκιάρηδες" τη σεζόν με λίγο χιόνι στα χιονοδρομικά, κρίμα, αλλά ήταν απολαυστικά τα άδεια από κόσμο χιονοδρομικά μας. Μέχρι την Τετάρτη θα δουλεύουν σχεδόν όλα τα βουνά και σχεδόν όλες οι πίστες, όπου δεν έχει ίχνος χιονιού ίσως δεν ισχύει αυτό ή έχει πετροσκί.

Καλή σεζόν

Kαλό ταξίδι kapps (του χρόνου πας 7 Δεκέμβρη)

Edited by ΜΙΚ
  • Like 11

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μιχάλη θα ρίξει καθόλου 3-5 αύριο? Λέμε ν'ανεβούμε Σάββατο. Έχουμε ελπίδες?

Σε έχουμε πρήξει :)

Κάτι λίγα ναι. Σάββατο θα το βάλει το πολύ, η Κυριακή λογικά θα είναι η μέρα.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μιχάλη, Κυριακή Παρνασσό πως θα είναι;

Στάλθηκε από το LG-P880 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sinox-0.jpeg

Κάτι λίγα ναι. Σάββατο θα το βάλει το πολύ, η Κυριακή λογικά θα είναι η μέρα.

Αφού θα βάλει κάτι λίγα είμαστε έτοιμοι πιστεύω Σάββατο για πάνω. Μόνο στη βάση έχει θέμα ούτως ή άλλως το βουνό, πάνω είναι σχετικά καλά. Ελπίζω αυτό το λίγο να φτάσει για ν'ασπρίσει κάτω.

Ναι πρέπει να δεις 5-10 καθαρούς αύριο. Άρη δεν την αποκλείω ακόμα, υπομονή Πέμπτη απόγευμα έχουμε. inmymemory έχω κάνει edit μάλλον θα συνεχίσεις να έχεις φαινόμενα.

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

πειτε μας βρε παιδια και για κανα καλαβρυτο, θα ειναι καλα την κυριακη?? μην πανε τσαμπα τα εξοδα..

πειτε μας βρε παιδια και για κανα καλαβρυτο, θα ειναι καλα την κυριακη?? μην πανε τσαμπα τα εξοδα..

Και εγω θελω ενημερωση γενικα για σκ αν.γίνεται

Θοδωρής.......με αγάπη!

καλημερες αν και πανω θα είμαι κ τις 2 μερες....θα θελα μια μικρη βοηθεια από δημητρη και μικ για τον καιρο σ.κ. στην παρνασσαρα......ο αερας θα είναι νομιζω.... το πρόβλημα..................

https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Καλημέρα σε όλους,

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 25/26-01-2014

Βροχές και τοπικές καταιγίδες το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και ισχυρές κατά τόπους χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Αναλυτική πρόγνωση και σχολιασμός επόμενης βδομάδας: http://www.youweather.com/article.php?id=171&cid=3156

www.YouWeather.com

Ότι λινκ και να δείτε από Βολο και πάνω ασπρίζει ξημερώματα Δευτέρας ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα!

• Like 3

www.YouWeather.com

Για ΠαρνασσοΚαλάβρυτα αύριο και θα φυσάει και θα ρίχνει (πολύ). Δεν θα ανέβαινα. Η Κυριακή δεν μοιάζει να έχει κάτι τραγικό αν δεν μπορούσα Δευτέρα θα ανέβαινα. Η Δευτέρα με τα σημερινά στοιχεία μοιάζει Η μέρα και την Τρίτη ξαναχαλάει ο καιρός.

Προσοχή τα παραπάνω είναι με τα σημερινά στοιχεία, σίγουρα θα αλλάξουν και θα ξαναγράψουμε.

• Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αυτά τα χιόνια στον Παρνασσό πάνε και έρχονται. :hope: Ελπίζω να κλειδώσει η εικόνα που βλέπω τώρα με ισχυρές χιονοπτώσεις :yes και Δευτέρα να κάνουμε ΥΠΕΡΣΚΙ!!!!!.

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg