Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠOΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ;

Recommended Posts

Μάλλον στο 4plus πρέπει να ανήκω… :roll:

Που είσαι ρε κολλητέ?

Καλως ηρθες κ ηλεκτρονικα Θοδωρή. :wink: :)

(ολίγον άσχετο)...

Καλά, υπάρχει κανείς που να έχει σχέση με βουνό και να μην τον ξέρεις? :shock::D

Αρχίζω και υποψιάζομαι ότι τελικά δίπλα σε σένα καθόταν -αυτός μωρέ , πως το λένε?? α ναι- ο Πάπας :!: :):D:D :wink:

O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ...

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

Νομιζω κ εγω οτι ειμαι γυρω στο 4 αλλα πιστευω τα χριστουγεννα με 8 ημερες σκι ( Ιταλια-δολομιτες ) να σταθεροποιηθουμε εκει στο 4.Για να δουμε....... :?: :?: :?:

Νομιζω κ εγω οτι ειμαι γυρω στο 4 αλλα πιστευω τα χριστουγεννα με 8 ημερες σκι ( Ιταλια-δολομιτες ) να σταθεροποιηθουμε εκει στο 4.Για να δουμε....... :?: :?: :?:

TΕΛΕΙΑ :!: :!: :!: :!: :lol::lol:

O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ...

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

Geia sou kai apo edw file mou Kwsth!

Tha hthela asxeta me ayto na sas pw kapoies provlepseis gia ton epomeno mhna, oi opoies sigoura tha endiaferoun olous esas pou kanete ski!!

Loipon ws melos tou Hellas Weather club kai tou e-kairos (syntonistes Kos N.Gikas kai J. Karagiannis antistoixa), exw na sas pw ta ejhs:

mexri tis 10-12 Dekemvriou tha exoume sxedon ton idio kairo me shmera, dhl. ygrasia notiades kai sxtika ayjhmenh thermokrasia. Opote kai den anamenontai xonoptwseis :lol: ....

OMWS!!!!!! ,META TIS 15 TOY MHNA THA EXOUME MALLON KAPOIA ARKETA MEGALH YSVOLH PSYXRWN AERIWN MAZWN OI OPOIES THA MAS FEROUN KAI ARKETO XIONI.

To asxhmo einai omws pali oti den vlepoume na exoume sta bouna alla xamhla, dhl, katw apo Lamia.

Gia th synexeia tha sas enhmerwsw molis bgoun ta kainourgia modela thn epomenh evdomada.

Elpizw na mh sa stenaxwrhsa etsi omws exoun ta pragmata, gi ayto .......KEEP PRAAAAAYYYYYIIIIINNNGGGG FFFOOOORRRR SSSSNOOOOWWWWWW!!!

CIAO FILOI MOU.

p.s kWSTH ELPIZW NA TA POUME KAI APO KONTA!

Live your life to the maximum.......

take and learn as much as you can....

life's short!!!

DAVIS 6163 Pro2- Fan Aspirated & Radiation Shield

http://cyclogenesis.gr/kifissia/

Γεια σας κι απο μενα.

Κι εγω καινουργιος ειμαι στο forum και θα με τοποθετουσα στο 5. Ελπιζω να βρεθουμε σε καποιο βουνο :lol:

Γεια σας επισης...

Level 5 OK, προσπαθω να εδρεωθω στο level 6 τωρα.. :shock:

Update: Level 6 Yesss :lol::lol::shock:

sl9zq8.gifrctin2.jpg

Kanw ski 22 xronakia! Nomizw oti einai ena apo ta athlimata, pou kai kathe mera na kaneis, panta exeis na matheis kati. Einai apo ta pio dimiourgika kai egkefalika athlimata.

Pisteuw oti eimai sto 8 se oti afora ta bumps. Den masaw me tipota (exw blepeis fysiki katastasi :twisted: )

Omws, (fuck) pou na breis poudra stin Athina konta syxna! ara exw na mathw akoma polla! E, mexri ta :lol: pou skopeuw na stamatisw to sport exw afisei merika aneksereunita kolpa!

Bye!

Kales Katabaseis! ;)

:?

''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY.

THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY.

AND STOPPED UP THERE FOREVER''

εγω που είμαι μεταξύ 2-3 τι να κανω ρε παιδια?Να νιωσω υποτιμητικα?Δεν μας φτανει ο χρονος να βελτιωθούμε.Η φυσική μου κατάσταση όμως με βγάζει άνετα μέχρι τα 70, οπότε σίγουρα θα γίνω expert με τόσα χρόνια που θα κάνω....

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ?

user posted image

Εγώ είμαι στο -10 στην διασκέδαση και ευχαρίστηση που βρίσκω στο βουνό και στην φύση γενικότερα.

...

Ειμαι πολυ χαρουμενη που ανοικω εστω σε μια απο τις κατηγοριες......................................................................

.................................................................................

...........................................

....Νο 1!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.....και θα εξηγήσω γιατί. Όσο καιρό παλεύω με το σκι, προσωπικά δεν έχω πετύχει τον εαυτό μου σε καμία από τις 10 αυτές φάσεις που να αντιπροσωπεύει ακριβώς την ικανότητά μου.

Δηλαδή για παράδειγμα, αν το κριτήριο για να είσαι σε advanced level είναι το χρώμα της πίστας που κατεβαίνεις και όχι το ΠΩΣ την κατεβαίνεις, τότε....καληνύχτα. Με την λογική αυτή κάποιος που προσπαθεί να μάθει σωστά την τεχνική του carving και προσπαθεί ξανά και ξανά σε κόκκινες στο "αεροδρόμιο" του Παρνασσού και συνεχώς βελτιώνεται και τελικά καταφέρνει να τελειοποιήσει και την τεχνική και το στυλ του, αν τον βάλεις να σου κατέβει αυτή δίπλα απ' το τριθέσιο και πηγαίνει κουβάρια, θα σημαίνει ότι είναι άσχετος? Ενώ ένας που κούτσα κούτσα με πλαγιολίσθηση και σχεδόν όρθιος κατέβει την μαύρη θα σημαίνει ότι έχει ανέβει επίπεδο?

Βασικά μην ασχολείστε με "κλίμακες" , βάλτε να σας τραβήξουν βίντεο αν είναι δυνατόν την ώρα που κατεβαίνετε μια κοκκινούλα και μετά παρατηρείστε την στάση του σώματός σας, τις στροφές σας και ρωτήστε να σας πουν τα λάθη σας.

Πιστέψτε με είναι 10000 φορές προτιμότερο να μπορείς να κατεβαίνεις με όμορφη τεχνική μια λογικής κλίσης πίστα παρά να τρέμουν τα πόδια σου μή γκρεμοτσακιστείς σε καμιά μαύρη. Και άμα γίνεις αθλητής βλέπουμε.

Τι έγινε ρε παιδιά ?

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.....και θα εξηγήσω γιατί. Όσο καιρό παλεύω με το σκι, προσωπικά δεν έχω πετύχει τον εαυτό μου σε καμία από τις 10 αυτές φάσεις που να αντιπροσωπεύει ακριβώς την ικανότητά μου.

Δηλαδή για παράδειγμα, αν το κριτήριο για να είσαι σε advanced level είναι το χρώμα της πίστας που κατεβαίνεις και όχι το ΠΩΣ την κατεβαίνεις, τότε....καληνύχτα. Με την λογική αυτή κάποιος που προσπαθεί να μάθει σωστά την τεχνική του carving και προσπαθεί ξανά και ξανά σε κόκκινες στο "αεροδρόμιο"  του Παρνασσού και συνεχώς βελτιώνεται και τελικά καταφέρνει να τελειοποιήσει και την τεχνική και το στυλ του, αν τον βάλεις να σου κατέβει αυτή δίπλα απ' το τριθέσιο και πηγαίνει κουβάρια, θα σημαίνει ότι είναι άσχετος? Ενώ ένας που κούτσα κούτσα με πλαγιολίσθηση και σχεδόν όρθιος κατέβει την μαύρη θα σημαίνει ότι έχει ανέβει επίπεδο?

Βασικά μην ασχολείστε με "κλίμακες" , βάλτε να σας τραβήξουν βίντεο αν είναι δυνατόν την ώρα που κατεβαίνετε μια κοκκινούλα και μετά παρατηρείστε την στάση του σώματός σας, τις στροφές σας και ρωτήστε να σας πουν τα λάθη σας.  

Πιστέψτε με είναι 10000 φορές προτιμότερο να μπορείς να κατεβαίνεις με όμορφη τεχνική μια λογικής κλίσης πίστα παρά να τρέμουν τα πόδια σου μή γκρεμοτσακιστείς σε καμιά μαύρη. Και άμα γίνεις αθλητής βλέπουμε.

Ααααααααα!!!! Ολα κι ολα!!! Μην μου το χαλας τωρα και με δυσκολια ενταξα τον εαυτο μου στην 1η κατηγορια!!! :(

Τι σημασια εχει που σε μερικα σημεια της πιστας εβγαλα τα σκι μου και κατεβηκα τσουλοντας .......ανασκελα????? :(

Το θεμα ειναι πως βρηκα τροπο να βγαζω τις πρασινοπες πιστουλες.....βλεποντας τον ΟΥΡΑΝΟ!!!!!!! :(:lol::lol:

Νομίζω οτι το avatar της STEFANIANAG το χρησιμοποιεί κάποιος mihalis

Θα εχουμε την ιδια τρελα με τον aquarismo με τον mihali :wink:

(ασχετο...........i think :roll: )

οκ οκ το αλλαξα! :(

αααααααα!!!! Ολα κι ολα!!! Μην μου το χαλας τωρα και με δυσκολια ενταξα τον εαυτο μου στην 1η κατηγορια!!! :evil:  

Τι σημασια εχει που σε μερικα σημεια της πιστας εβγαλα τα σκι μου και κατεβηκα τσουλοντας .......ανασκελα????? :lol:  

Το θεμα ειναι πως βρηκα τροπο να βγαζω τις πρασινοπες πιστουλες.....βλεποντας τον ΟΥΡΑΝΟ!!!!!!! :lol:  :lol:  :lol:

:roll: Τον ουρανό καλά είναι να τον βλέπεις...το άσπρο να φοβάσαι (κεφάλι στο χιόνι) :lol:

Τι έγινε ρε παιδιά ?

zap2000gr έγραψε:

Δηλαδή για παράδειγμα, αν το κριτήριο για να είσαι σε advanced level είναι το χρώμα της πίστας που κατεβαίνεις και όχι το ΠΩΣ την κατεβαίνεις, τότε....καληνύχτα. Με την λογική αυτή κάποιος που προσπαθεί να μάθει σωστά την τεχνική του carving και προσπαθεί ξανά και ξανά σε κόκκινες στο "αεροδρόμιο" του Παρνασσού και συνεχώς βελτιώνεται και τελικά καταφέρνει να τελειοποιήσει και την τεχνική και το στυλ του, αν τον βάλεις να σου κατέβει αυτή δίπλα απ' το τριθέσιο και πηγαίνει κουβάρια, θα σημαίνει ότι είναι άσχετος? Ενώ ένας που κούτσα κούτσα με πλαγιολίσθηση και σχεδόν όρθιος κατέβει την μαύρη θα σημαίνει ότι έχει ανέβει επίπεδο?

Ερρρ, δεν νομιζω οτι εχεις δικιο. Οι κατηγοριες αυτες ειναι πολυ κατατοπιστικες και βοηθανε + αντιπροσοπευουν αρκετα ως πολυ το level σου...

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑ ΚΟΥΤΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΜΑΥΡΗ, αν δεν πεφτεις σημαινει οτι η τεχνικη σου ειναι σε καλα βηματα, αρα μετα απο 4/5 καταβασεις θα την κατεβαινεις καπως ανετα ...

Οταν κατεβαινεις αρκετα ανετα μια μαυρη δεν πας με χιλια στις κοκκινες? Πας!.. Αρα τα levels den μπορουν να πεσουν και πολυ εξω (αντε +- 1)..

Ισως στην αλλαγη level4/5 να ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα και να ισχυει καπως αυτο που λες. Αλλα απο τη στιγμη που καποιος ΜΠΟΡΕΙ να κατεβει μαυρη, δεν υπαρχει περιπτωση να δυσκολευται τεχνικα εστω και σε δυσκολες κοκκινες..

Για μενα παντως το πιο δυσκολο ηταν η μεταβαση μπλε σε κοκκινη.

Απο κει κει περα τα πραγματα χαλαρα ποιο ευκολα...

Και κατι αλλο απο δικη μου πειρα, παντα βελτιονομουν οχι κατεβαινοντας πιστα που ειχα ανετα , αλλα προσπαθοντας μια κλιση πιο πανω. Ναι δυσκολο αυτο, ηθελε κοπο, ισως να ειναι και λαθος για πολους, αλλα σε μενα ειχε θεαματικα αποτελεσματα, γιατι αναγκαστικα βελτιωνεσαι... 8)

Η μαυρη παντα θελει συκγεντρωση και προσοχη, ιδιως αν εχει κοσμο...

sl9zq8.gifrctin2.jpg

Μπορεί να χεις δίκιο. Απλά εγώ το λέω επειδή όταν πρωτοξεκίνησα είχα αυτό το κόλημα του πρωτάρη "Όσο ανεβαίνω ΄τα χρώματα στις πίστες σημαίνει ότι γίνομαι καλύτερος". Μέχρι πέρυσι κατέβαινα στύγα και τις μαύρες στον Παρνασσό χωρίς να πέσω ούτε μία φορά. Ο MIK με έχει δει μάλιστα να κατεβαίνω την μαύρη δεξιά απ' το τριθέσιο στον Παρνασσό και με έχει πάρει και με βίντεο. Ρώτα τον να σου πει την γνώμη του για το τι σκι ξέρω απ' την συγκεκριμένη κατάβαση και θα πέσει κάτω απ' τα γέλια.

Αντίθετα, τον τελευταίο καιρό έχω βελτιώσει πολύ την τεχνική μου και πειραματίζομαι με το carving. Δεν κάνω πια παράλληλο ούτε πλαγιολισθαίνω στις στροφές αντίθετα μπορώ να κατεβαίνω με μεγάλη ταχύτητα και ικανοποιητικό στυλ-τεχνική όλες τις κόκκινες. Αλλά και τώρα να με βάλεις πάλι να κατέβω την μαύρη, πάλι τα ίδια χάλια θα είμαι. Λοιπόν μπορείς εσύ τώρα να μου βγάλεις τον συσχετισμό χρώμα πίστας-επίπεδο σκιερ? με σχετική ασφάλεια?

Προσωπικά μιλάω πάντα, και μεταφέρω την δική μου αίσθηση στο συγκεκριμένο θέμα. 8)

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Δεν κάνω πια παράλληλο ούτε πλαγιολισθαίνω στις στροφές αντίθετα μπορώ να κατεβαίνω με μεγάλη ταχύτητα και ικανοποιητικό στυλ-τεχνική όλες τις κόκκινες. Αλλά και τώρα να με βάλεις πάλι να κατέβω την μαύρη, πάλι τα ίδια χάλια θα είμαι.

Το παραλληλο και το carving δεν αντιπροσοπευουν το λεβελ νομιζω. ειναι απλα διαφορετικες τεχνικες. Εχω δει σκιερ να κατεβαινει μαυρη παραλληλο και να μου φευγει η μαγκια... :lol: επιπεδο 9 σιγουρα.

Αν και μετα το 6 , οι περισοτεροι εχουν σε καποιο ποσοστο ενα hybrid μοντελο παραληλλο+carving..

Συμφωνα με αυτο που λες εχεις δαμασει το 5 και μπαινεις στο 6 μαλον (για ον πιστε..)

Χμμ, αν βαλεις και το οφφ , τα πραγματα περιπλεκονται οπως λες! :lol: ε?

Τι να σου τωρα, υπαρχουν και αλλοι παραγονται. Δηλαδη σε μερα με καταλληλο χιονι για τα δικα σου σκι, θα εισαι ενα level πανω, εκτος για τα last levels που μαλλον δεν μασανε γενικως... 8):lol:

Καπου ειδα οτι εχεις τα Β2 πεδιλο 50/50. Με ενα πεδιλο πιστας στη πιστα θα εισαι καλυτερος νομιζω...

Αν και δεν εχω δοκιμασει τετοια πεδιλα, αν μιλαμε πχ για μαυρη πιστα (οχι οφφ),ε αλλιως θα σε πανε τα πισταδικα..

sl9zq8.gifrctin2.jpg

Σωστά, είναι και το θέμα του πέδιλου :?

Όσο για το level μου, τώρα αρχίζω να μαθαίνω σωστά carving τεχνική. Αν με βάλεις να κτέβω μαύρη, θα γελάσεις δεν υπάρχει περίπτωση.

Τώρα το off piste είναι άλλη περίπτωση όντως άλλά δε το έχω ψάξει ακόμα καλά το θέμα γιατί μόνο δύο φορές πέτυχα καλό χιόνι φέτος (για off).

Και ναι, έχεις δίκιο ότι αλλιώς θα είναι τα SL πέδιλα στην πίστα σίγουρα...

Πάντως εμένα προσωπικά, έπαψε να με απασχολεί το θέμα level και ειλικρινά δεν το σκεύτομαι καθόλου...ειδικά τον τελευταιο καιρό που άρχισα να βελτιώνομαι δραματικά :wink: :P

Τι έγινε ρε παιδιά ?

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΑ ΚΟΥΤΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΜΑΥΡΗ, αν δεν πεφτεις σημαινει οτι η τεχνικη σου ειναι σε καλα βηματα, αρα μετα απο 4/5 καταβασεις θα την κατεβαινεις καπως ανετα ...

Λάθος, λάθος λάθος. Το ξαναλέω. Το ότι κατεβαίνεις δύσκολες πίστες ΔΕΝ σημαίνει ότι η τεχνική σου (άρα και το επίπεδο σου) είναι στον σωστό δρόμο.

Make Parnassos Great Again!