Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠOΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ;

Recommended Posts

Το παραλληλο και το carving δεν αντιπροσοπευουν το λεβελ νομιζω. ειναι απλα διαφορετικες τεχνικες. Εχω δει σκιερ να κατεβαινει μαυρη παραλληλο και να μου φευγει η μαγκια... :P επιπεδο 9 σιγουρα.

Καλά άμα κατατάσσεις έτσι τα επίπεδα, τότε ορισμένα άτομα που κάνουν παράλληλο, carving, telemark, off-piste και alpine touring ski έχουν επίπεδο 99.

Συμφωνα με αυτο που λες εχεις δαμασει το 5 και μπαινεις στο 6 μαλον (για ον πιστε..)

Άμα το πάμε με ότι λέει ο καθένας, τότε κλάφτα Χαράλαμπε (χμ, συγγνώμη Στέφανο σε λένε). Να είστε μετριοπαθείς στις κρίσεις σας καθώς μετά στις πίστες γελάει κόσμος.

Για παράδειγμα: Όταν εγώ θεωρώ τον εαυτό μου (πλέον) επίπεδο 5 (-) συγκριτικά με τον πίνακα που δημοσιεύεται και δίνω μερικά tips στον Zap2000gr (Γιάννης), τότε σίγουρα ο Γιάννης (θεωρητικά πάντα) είναι σε κατώτερο επίπεδο από μένα.

Και όταν κατεβαίνεις μια μάυρη για πρώτη φορά, αυτό αυτομάτως δεν σε ανεβάζει επίπεδο. Μπορώ να κατέβω όλες τις μαύρες της Ελλάδας με ασφάλεια και χωρίς να πέσω καθόλου. Αυτό δεν με πάει αυτομάτως επίπεδο 5.

Επίσης να προσθέσω ότι η πίστα δεξιά του Βάκχου (η απότομη) δεν είναι μαύρη αλλά κόκκινη που μετά γίνεται μπλε. Την συγκεκριμένη πίστα (για μένα αναφέρομαι πάντα) πλέον την κατεβαίνω χωρίς πτώση, με παράλληλο-carving στυλ, λάθος χτυπήματα με τα μπατόν και ακόμα θεωρώ τον εαυτό μου επίπεδο 5 (-). Οπότε είπαμε, να είστε μετριοπαθείς σε αυτά που λέτε και σε αυτά που πιστεύετε....

Γιατί πάντα θα βρεθεί ένας κόκκινος-πορτοκαλί σίφουνας στον Παρνασσό να σας βάλει τα γυαλιά, να τον κοιτάτε και να λέτε (ωσάν τον Λάππα):

Εγώ τελικά καρβάρω ή μήπως καλύτερα να ασχοληθώ με το πλέξιμο?

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Eμενα πιστεύω με καλύπτουν πλήρως τα 1-10 και το δικό μου επίπεδο είναι γύρω στο 3 και απότι διαβασα και αλλού για επίπεδα έτσι περίπου είναι.

Σωστά :lol::lol: .....και τα μπατόν τα κρατάς ανάποδα με τις μυτούλες για βελόνες. Ευκαιρία να προμηθεύσουμε το σαλέ με ένα σετ κουρτινούλες γιατί κάθε φορά που κάθομαι στα μπροστινά τραπεζάκια με τρώει ο ήλιος :!: :P:lol:

Τι έγινε ρε παιδιά ?

@ΠανιοςΜπανιος

Για παράδειγμα: Όταν εγώ θεωρώ τον εαυτό μου (πλέον) επίπεδο 5 (-) συγκριτικά με τον πίνακα που δημοσιεύεται και δίνω μερικά tips στον Zap2000gr (Γιάννης), τότε σίγουρα ο Γιάννης (θεωρητικά πάντα) είναι σε κατώτερο επίπεδο από μένα.

Και όταν κατεβαίνεις μια μάυρη για πρώτη φορά, αυτό αυτομάτως δεν σε ανεβάζει επίπεδο. Μπορώ να κατέβω όλες τις μαύρες της Ελλάδας με ασφάλεια και χωρίς να πέσω καθόλου. Αυτό δεν με πάει αυτομάτως επίπεδο 5.

Level 5 entry απο level 5 exit εχει μεγαλη διαφορα, οπως και για τα αλλα levels... :):D

Κατα διαβολικη συπτωση ομως, ΕΙΣΑΙ καλο 5 οπως λες ΚΑΙ καταβαινεις τις μαυρες. Μηπως ερχεσαι στα λογια μου λοιπον ?? Η θα μπορουσες να εισουν 4 και να κατεβαινεις ολες τις μαυρες.. ??? :D :D :D

Τωρα αν ο ζαπ ειναι εντρυ 5 ενω εγω τον εβαλα 5/6 ειναι λογικο να γινονται λαθακια απο μια απλη συζητηση σε ενα φορουμ. Το θεμα με τα λεβελς ειναι να καταλαβουμαι περιπου που ειμαστε, εχοντας γνωση ομως αν ειναι στην αρχη του η στο τελος του..

sl9zq8.gifrctin2.jpg

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΓΑΛΙΔΑ ΝΑ "ΧΟΡΕΥΕΙ" ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟ SOLDEN ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ 10. ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ (ΕΝΑΛΑΞ).

ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10 ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΕΤΣΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ??? :wink: (ΙΣΩΣ 5 ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΑΛΛΙΔΑΣ)

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ (?) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ!!!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΧΛΜ/ΩΡΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΑ EINAI ΘΕΜΑ STYLE KAI ΑΥΤΟΠΕΠΙΘΗΣΗΣ...

ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΓΑΛΙΔΑ ΝΑ "ΧΟΡΕΥΕΙ" ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟ SOLDEN ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ 10. ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ (ΕΝΑΛΑΞ).

...

...

Ρε ξάδελφε 8)

και μετά η γαλλίδα σου στοίχιωσε τις νύχτες. :P:P:D

Ευτυχώς που υπήρχε και caterpillar στο δωμάτιο και σου έκοβε τα όνειρα.

Αλλιώς ακόμη θα την ονειρευόσουν :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ccso

ειδικά για την περίπτωση

Christos the caterpillar in Soelden

...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10 ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΕΤΣΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ??? :wink: (ΙΣΩΣ 5 ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΑΛΛΙΔΑΣ)

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ (?) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ!!!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΧΛΜ/ΩΡΑ

Ξ Α Δ Ε Λ Φ Ε????

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ???

που να καταλαβω οτι μπηκες με αυτο το nickname (επρεπε να το καταλαβω :D )

χριστο,

γιατι κανεις δεν μου ειπε τιποτα...???? τωρα που ελεγε για την γαλλιδα, πηρα χαμπαρι ποιος ειναι...

καλως ηρθες αν και αργοπορημενα :lol:

υστ.

τι κανει το baby σου? να παμε μια μερα επιτελους σε εκεινο το el sueno...

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

χριστο,

γιατι κανεις δεν μου ειπε τιποτα...???? τωρα που ελεγε για την γαλλιδα,

Και εγώ Νανούκα μου μία υποψία είχα από το στυλ αλλά μόλις είπε για την Γαλλίδα τότε το κατάλαβα.

:lol::lol::lol::lol::P

...

Καλά άμα κατατάσσεις έτσι τα επίπεδα, τότε ορισμένα άτομα που κάνουν παράλληλο, carving, telemark, off-piste και alpine touring ski έχουν επίπεδο 99.

....

Γιατί πάντα θα βρεθεί ένας κόκκινος-πορτοκαλί σίφουνας στον Παρνασσό να σας βάλει τα γυαλιά, να τον κοιτάτε και να λέτε (ωσάν τον Λάππα):

Εγώ τελικά καρβάρω ή μήπως καλύτερα να ασχοληθώ με το πλέξιμο?

...

Βρε ποιόν να εννοεί :D:lol: Αν σκέφτεσαι ότι σκέφτομαι άσε να πιάσουμε καλύτερα τις βελόνες

To Σάββατο ενώ κάποιοι από εμάς ασχολούμαστε με "παιδικές πίστες"

κάποιος σίφουνας έκανε πραγματικό σκι

http://www.lysis-it.gr/pers/makalu/MOV01203.MPG

(μεγάλο περίπου 12 Mbyte αλλά πολύ καλό)

Τα λέμε το βράδυ

ccgr

...

Last weekend i found out that i am level 10... in pleasure and excitement. The rest is too trivial as far as i am concerned... :wink:

Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

Βρε παιδιά εγώ έχω ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί :!:

:arrow: Φτερόλακκα πίστα Νο.14 κόκκινη????

:arrow: Φτερόλακκα πίστα Νο. 6 μαύρη?????

ή

14 μπλέ & 6 κόκκινη?????

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Φτερόλακα 6 στάνταρ μαύρη. Τουλάχιστον στο πρώτο κομάτι. Μετά ψιλοκοκκινίζει.

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Άντε ρε παιδιά... (εσείς οι διαβασμένοι δηλαδή...), δώστε κανένα θεματάκι να περάσουμε την βάση :wink: .

Ένα 4άκι μάλλον τό 'χω αλλά για το 5άρι θέλω ΣΤΧ ιδιαίτερα! :D

Άντε και την πιάσαμε την βάση :D . Thanks δάσκαλε :wink:

I'd rather be skiing my... IPB Image

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά η 6 είναι κόκκινη. Αν ήταν έτσι οι μαύρες τότε η Στύγα 1 τι είναι

Ομολογώ πως ναι, ο χάρτης του ΧΚ την έχει κόκκινη. Κατά περίεργο τρόπο, όσους ανθρώπους έχω ρωτήσει στο βουνό (ακόμα και πιστέρ και operators) την χαρακτηρίζουν μαύρη :? :? :? :? :?

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Κατά παρίεργο τρόπο, όσους ανθρώπους έχω ρωτήσει στο βουνό (ακόμα και πιστέρ και operators) την χαρακτηρίζουν μαύρη

.....me 2 :roll: :roll:

I.

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Απ ότι εγώ ξέρω και αν θυμάμαι καλά αναφέρει και το Greek Ski Resorts 04/05 η Νο6 χαρακτηρίζεται κόκκινη βάση της κλίσης της αλλά οι ανωμαλίες -bumbs που έχει την κάνουν πιο δύσκολη από αρκετές καθαρά μαύρες. Ο Βάκχος από την δεξιά πλευρά στο ξεκίνημα νομίζω ότι είναι μαύρος και καταλήγει σε μπλέ.

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Μιας και λέτε ότι η 6 είναι ή κόκκινη, ή μαύρη, δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Για δώστε σύγκριση με την Στύγα 2 και να ανεβώ στην 6 :wink:

JAPOW!!!

Η 6 ειναι κοκκινη με συνηθως κακη ποιοτητα χιονιου... μερικα στενα περασματακια

Αν και φετος δε τη πετυχα σε κακη κατασταση...

οπως φουλ απο κροκαλες 15 ποντων διαμετρο και να νομιζεις οτι τα σκι σου παιζουν ντραμς στο χιονι.

Αυτη την εποχη τα πρωινα με το παγο ειναι λιγο overkill για τους σνομπορνταδες.

Παράδοξο,

αλλά την 6 την κατεβαίνω (με λίγο δισταγμό) εδώ και χρόνια και έχω πέσει πολύ λίγες φορές αναλογικά.

Ίσως επειδή πρώτα την κατέβηκα και μετά έμαθα τις φήμες περί "μαύρης" 8) .

(Θεωρώ ότι είμαι 4- επίπεδο, περίπου, και αγύμναστη και, βέβαια, θέλω 4 στάσεις για να την κατέβω :P .)

Ενώ την αριστερά του Ηρακλή την φοβάμαι πάντα και την αποφέυγω, έχω φάει και αρκετές γερές τουμπές εκεί.

Ακόμα και την Παρασκευή, με το βουνό τίγκα στο χιόνι, έπεσα σε πέτρα :Idea: :twisted: και παραλίγο να την μετρήσω την πιστούλα άλλη μια φορά...

Άβυσσος η ψυχή του χιονοδρόμου...

H γνώμη μου για την 6:

Με κριτήριο την μέση κλίση της είναι ΚΟΚΚΙΝΗ.

Είναι η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ,που ο advanced χιονοδρόμος χαίρεται να κατεβαίνει.Είναι η πίστα που βγάζουν τα λεφτά τους όλα αυτά τα

ultra-super-duper-υοάου carvοπεδιλάκια.Είναι η ίσως η πιο ονομαστή πίστα του Παρνασσού...all time classic.Και είναι μια κόκκινη που τιμά το χρώμα της,γιατί και άλλες χαρακτηρίζονται ως κόκκινες χωρίς να είναι.

Ομολογουμένως σε κάποια σημεία της στενεύει και αναγκαστικά η κατάβαση απαιτεί παραπάνω focus,αλλά αυτό δεν την "μαυρίζει"

Επίσης,η 6 όταν δεν είναι καλά στρωμμένη ,δηλαδή έχει κροκκάλια θέλει προσοχή.Επίσης,όταν είναι παγωμένη έιναι επιπλέον δύσκολη.Αλλά και πάλι δεν είναι μαύρη.Επικίνδυνη μπορεί να ειναι,αλλα έιναι μια επικίνδυνη ΚΟΚΚΙΝΗ.

Οι μαύρες έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό την κλίση,είναι προϋπόθεση.Αλλά δεν είναι μόνο η κλίση.Γιαυτό υπάρχουν μαύρες και μαύρες.Άλλο μια ανοιχτή πλαγιά,ένα open bowl και άλλο ένα στενό λούκι,μια πλαγιά με bumps,μια διαδρομή που πρέπει να περάσεις ανάμεσα από βράχια ή έχει φυσικά άλματα ή drops.Ναι,αυτά είναι μαύρα ΜΑΥΡΑ.

Και σίγουρα ένα λούκι με κλίση 37 μοίρες να είναι πιο δύσκολο από μια ανοιχτή πλαγιά 45 μοιρών...και τα δύο μαύρα,αλλά με διαφορές.

Για μένα η μαυρίλα έχει να κάνει με το εξής:αν κάνεις λάθος, την πάτησες.

Μια ΜΑΥΡΗ πίστα(ή καλύτερα terrain) έχει συγκεκριμένα trails κατάβασης(δεν λέω ένα και μοναδικό όμως).Αυτό θα μου πείτε μπορεί να είναι και σχετικό.Γιατί μια ανοιχτή πλαγιά π.χ Νεραιδόραχη,Καλάβρυτα μπορεί να σου δίνει τη δυνατότητα να την κατέβεις και με τραβέρσες(κουτσά στραβά),οπότε η μαυρίλα της ακυρώνεται,από τον τρόπο κατάβασης.Και εγώ όταν έκανα την πρώτη μου απόπειρα να κατέβω την Στύγα έιχα χαρεί ότι κατέβαινα μαύρη.Αλλά μάλλον χαιρόμουν άδικα μιας και την είχα κατέβει με τραβέρσες.όταν πήγα μετέπειτα φορές να την κατέβω στο fall-line χωρίς σταμάτημα και αν βρούμε και κανα άλμα στο δρόμο ακόμα καλύτερα,τότε μόνο ένιωσε τι εστί ΜΑΥΡΗ.

Ενα λούκι όμως,πρέπι να το κατέβεις στο fall-line λόγω στενότητας και εκεί δεν έχεις την πολυτέλεια της τραβέρσας,πολλές φορές δεν έχεις ούτε καν την πολυτέλεια να σταματήσεις,να ξεκουραστείς ή να κάνεις ανασχεδιασμό της πορείας σου(υποτέιθεται ότι το έχεις κάνει ήδη πριν ξεκινήσεις).

Mαυρίλα στο χ/κ Παρνασσού δε νομίζω να υπάρχει.Και μη μου πείτε την αρχή του Βάκχου...please.Εκέι και λίγο παραπάνω φόρα να πάρεις το πράγμα έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει.Υπάρχουν όμως αρκετές μαυρίλες στο βουνό και εννοείται εκτός πίστας."Παραδίπλα"από την 6 υπάρχουν κάποια κομμάτια που θα τα χαρακτήριζα μαύρα.Δεν είναι ολόκληρες διαδρομές,αλλα κάποια σημεία τους.Επίσης τα λούκια του Γεροντόβραχου ...μαύρα σαν το κάρβουνο.

Πάντως μη γελιόμαστε για να γίνεις καλός σκιέρ θες κόκκινες ,όχι τόσο μαύρες.Η μαύρη έιναι για επιβεβαίωση ,αλλά στις κόκκινες μαθαίνεις σκι.Εκτός κι αν είσαι level 8-9-10.Μια κόκκινη έχει να μάθει πολλά στον μέτριο σκιέρ και ίσως να του δίνει και μεγαλύτερη ευχαρίστηση.Υποτείθεται ότι αποζητάμε όχι απλά να κατέβουμε μια πλαγιά όπως να ναι,αλλά κάνοντας σκι/snb.Αν έιναι να κατεβαίνω μια μαύρη με τέρμα φρένο ή τραβέρσες ,sorry αλλά αυτό δεν έιναι σκι.

Για μένα πέρα από την 6 στον Παρνασσό,μια πολύ καλή πίστα είναι η Άρτεμις 2 στα Καλάβρυτα.Την χαρακτηρίζουν μαύρη,αλλά εμένα μου κάνει για μαι βαρβάτη κόκκινη,μέ όλη τη σημασία της λέξης.Μια πίστα που αν οι στροφές σου ενώνονται σωστά είναι όνειρο,αν όμως σου ξεφύγει μία,δεν την πατάς,αλλά χάνεις τη ροή της κατάβασης απλά.Όταν στρώνεται χαλί είναι η καλύτερη πίστα στη νότια Ελλάδα για carving.

Λέω της Άρτεμις 2 ΚΟΚΚΙΝΗ ,γιατί έχω τύχει την Στύγα 1 πατημένη.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ και μόνο στα Καλάβρυτα.(με κάθε σημασία του όρου).Εκεί θες ένα ζευγάρι SL πέδιλα και γερά πόδια.Μετά από αυτό μάλλον δε θες να πας πουθενά αλλού.

Επειδή όμως δεν στρώνεται αυτή η καταπληκτική πίστα και παραμένει απάτητη η πλαγιά,θες ένα ωραίο ζευγάρι freeride πέδιλα και γερά πόδια,ώστε να πας σπίτι σου ευχριστημένος.

Παναγιώτη σου δίνω μια προσωπική κατάταξη ξεκινώντας από τη δυσκολότερη πλαγιά/πίστα:

Στύγα 1 (μαύρη)

Άρτεμις 2 (βαρβάτη κόκκινη)

6 (κλασσική κόκκινη)

Στύγα 2 (κοκκινίζει λίγο στις πρώτες στροφές και έιναι και λίγο στενή,αλλά μετά μπλε και ότι πρέπει για cruising)

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Σωστός αυτό που λες για τις στροφές. Αν είναι στενή η πίστα στην αρχή τότε είναι πιο σκούρα τα πράγματα. Θα προτιμούσα δλδ μια φαρδιά βαρβάτη κόκκινη :wink:

JAPOW!!!

.....................

Λέω της Άρτεμις 2 ΚΟΚΚΙΝΗ ,γιατί έχω τύχει την Στύγα 1 πατημένη.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ και μόνο στα Καλάβρυτα.(με κάθε σημασία του όρου).Εκεί θες ένα ζευγάρι SL πέδιλα και γερά πόδια.Μετά από αυτό μάλλον δε θες να πας πουθενά αλλού...................

σταθη,

ποσο δικιο εχεις!!!!

το σαββατο η Στυγα 1 ηταν πατημενη/ή το χιονι ειχε κατσει ομιομορφα, και το θεωρω τετοια εμπειρια, που δεν μπορω να την περιγραψω (τουλαχιστον οχι εδω μεσα 8) )

μακραν η καλυτερη πιστα στην νοτια Ελλαδα...

αχ...

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

σταθη,

ποσο δικιο εχεις!!!!

το σαββατο η Στυγα 1 ηταν πατημενη/ή το χιονι ειχε κατσει ομιομορφα, και το θεωρω τετοια εμπειρια, που δεν μπορω να την περιγραψω (τουλαχιστον οχι εδω μεσα :lol: )

μακραν η καλυτερη πιστα στην νοτια Ελλαδα...

NANA ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ??? :wink: ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ!!!

ΤΗΝ ΒΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΗ??? :shock: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Η ΣΤΙΓΑ (ΜΠΡΟΣΤΑ) ΔΕΝ ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΡΑΤΡΑΚ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΘΕΙ ΜΕ ΒΙΝΤΣΙ???

ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ (ΤΟ ΡΑΤΡΑΚ ΤΟΥ SOLDEN)?

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ...