snowholic 2,056 Report post Posted July 20, 2013 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted July 22, 2013 Το καλύτερο ζεϊμπέκικο που έχω δει ποτέ μου, το είδα προχθές , όταν κάποιος στην παραλία πάτησε έναν ΑΧΙΝΟ....... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted July 22, 2013 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 23, 2013 Όταν ο γιος σου σου αποκαλύπτει το τρομερό μυστικό... 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted July 23, 2013 Ήμουν με την άλλη στο αμάξι, ξαφνικά μου πιάνει το χέρι και μου λέει: "Μην αλλάξεις ποτέ έτσι σε θέλω" Κάναμε 40 χλμ με δευτέρα..πάει το σασμάν..!! 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted July 23, 2013 Ένα ζευγάρι από την Ιαπωνία τσακώνεται....... Ο άντρας λέει "Sukitaki!" Η γυναίκα απαντάει "Kowanini!" Ο άντρας της ξαναφωνάζει "Toka a anji rodi roumi yakoo!" Η γυναίκα στα γόνατα παρακαλάει "Mimi nakoundinda tinkouji!" Τότε ο άντρας της λέει έξαλλος "Kina tim kouji!" Και εσύ σαν μαλάκας συνεχίζεις και διαβάζεις τις μαλακίες που γράφω λες και ξέρεις ιαπωνικά! 4 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted July 23, 2013 午前中に自分自身をファック行く Το Google Translate να ειναι καλα! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 23, 2013 言語! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted July 23, 2013 言語! Κάτι γέλια που έκανα....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted July 24, 2013 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted July 26, 2013 (edited) - Γιατι φορας επιδεσμο στο στηθος; - Στραπλες ειναι..!! - Στραπλες θα ηταν αν ειχε και βυζια μεσα. Πατέρας και γιος: -Τι βαθμοί είναι αυτοί ρε!! - Μου φαίνεται θα πέσει ξύλο.. - Ναι, ναι πατέρα συμφωνώ! Ξέρω που μένει ο δάσκαλος!.. Edited July 26, 2013 by kaps Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted July 26, 2013 Πως να γίνω σωστoς ρε μάνα όταν από μικρή ηλικία έβλεπα: -Τον Ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός. -Την σταχτοπούτα να γυρνάει μεσάνυχτα. -Τον Πινόκιο να λέει ψέματα. -Τον Αλαντίν να είναι κλέφτης. -Τον Μπάτμαν να οδήγα με 320km/h -Η Χιονάτη να μένει σε ένα σπίτι με 7 άντρες. -Τον Ποπάϋ να καπνίζει κ να έχει τατουάζ. -Και το Πακμαν να τρέχει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ηλεκτρονική μουσική, τρώγοντας χαπάκια που τον έκαναν να σπιντάρει.... Πες μου ΠΩΣ??? 3 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted July 26, 2013 (edited) τρεις φιλοι ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ με το κυνήγι ! καθε σκ στο κυνήγι οσπου εν σκ ,η γυναικα του ενος ,παταει ποδι [σημερα δεν θα πας πουθενα θα μεινης εδω ,στο σπιτι ] και ετσι εγινε η αλλοι δυο φιλοι φυγανε κακην κακος ,,για να μην τα ακουσουν και αυτοι απο τη συζηγο ! οποτε το αλλο πρωινο πηγαίνοντας στο σημειο που παρκάρουν τα αυτοκινητα ,,και σκεπτόμενη τα βραδινά γεγονοτα του φιλου τους .,φτανοντας βλεπουν τον φιλο τους να εχει μια ΣΚΗΝΗ στημένη ,φωτια αναμενη και καφε να βραζει .. παθανε σοκ ,,,,καλα ρε φιλε τι εγινε και εισαι εδω μετα απο τα χθεσινα !!! αα!! μετα που φυγατε και ήμουνα μεσα στα νευρα ,αρχιζα να διαβάζω εφημεριδα .. οποτε ξαφνικα ερχτε απο πισω ,,μου ΚΛΕΙΝΗ τα ματια και μου λει!!! αποψε εισαι ολος δικος μου . οποτε με πιανη το χερι με παει στην κρεβατοκάμαρα ,,και τι να δω!! χαμηλος φωτισμός κερια ΑΝΑΜΕΝΑ και απαλη μουσικη , η κυρια εχει φορεσει τα σεξυ εσώρουχά τις και αφου μου δίνει ενα ζευγάρι χειροπέδες μου λεει δέσε με κλεισε μου το στόμα ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.!!!!!! ΕΕ!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΦΊΜΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΓΕΡΑ .. .. ηρθα στο κυνηγι !!! Edited July 26, 2013 by PRESIDENT 3 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted July 30, 2013 17 φράσεις που θέλει να ακούσει ο κάθε άντρας από τη γυναίκα του… 1. Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά; Μήπως πρέπει να πιεις μία μπύρα ακόμη; 2. Πάω να μαγειρέψω κάτι.. Δε παίζεις λίγο με το Playstation όσο θα είμαι στη κουζίνα..; 3. Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι. 4. Πάω μια στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε. 5. Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι; Τι κάθεσαι εδώ; 6. Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα …οπίσθιά μου, αλλά δεν το δοκιμάζουμε άλλη μια φορά? 7. Είσαι τόσο sexy όταν είσαι πιωμένος! 8. Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και... να πάς σήμερα γήπεδο με τα παιδιά …το ρωτάς; 9. Αχ, βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω, ας σου πάρω μία π…α; 10. Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις! 11. Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δεις … μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα … δεν είναι πολύ πρόστυχη; 12. Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια. 13. Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μια τσόντα, να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο. 14. ‘Ασε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου άμα θες για δώρο ένα διαρκείας για τον γαύρο..! 15. Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια μου πίσω από το κεφάλι! 16. Φυσικά και δε με πειράζει που ξέχασες το καπάκι της τουαλέτας κατω … 17. Καλά, τι γαμάτη κλανιά ήταν αυτή; Ρίξε άλλη μία 4 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted July 30, 2013 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 30, 2013 True story! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted July 31, 2013 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted August 2, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=qFqRCttD-sE&t Edited August 2, 2013 by Velissarios 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted August 2, 2013 5 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted August 8, 2013 Θέλει ένταση! http://youtube.com/watch?v=8oM-1REJd1A 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted August 12, 2013 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted August 13, 2013 8 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted August 18, 2013 NewSkool vs OldSkool 6 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted August 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LrozutSrdzw 6 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted August 20, 2013 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites