over-poulover 7,010 Report post Posted June 5, 2013 4 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted June 6, 2013 https://www.facebook.com/video/embed?video_id=105146259676592 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted June 6, 2013 Παγωτό ξυλάκι 2,40. Λογικά το ξύλο θα 'ναι απ' τα Ιεροσόλυμα. Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted June 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=kkQSFY_2t0M Παρακαλώ να το δείτε όλο για να πιάσετε όλο το νόημα. Και στην συνέχεια να μου γράψετε την μετάφραση. Πάντως αν υποψιαστώ ότι τελειώσει πριν την "αναβάθμιση" του Παρνασσού......... άσε δεν συνεχίζω. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 7, 2013 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 9, 2013 Σύμφωνα με την μετάφραση του Bing, η εταιρία Arriva απαγόρευσε τα σορτσάκια για αυτό το καλοκαίρι και όρισε dress code απαραιτήτως παντελόνια, ή φούστες. 13 υπάλληλοι, πήγαν στην δουλειά τους έτσι: https://www.facebook...&type=1 6 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted June 10, 2013 Πώς γυρναμε τη σελίδα της εφημερίδας χωρίς χέρια? 4 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted June 10, 2013 Πώς γυρναμε τη σελίδα της εφημερίδας χωρίς χέρια? Κανονικά θα έπρεπε να ονομαστεί πως περνάει ένας ρέμπελος την ώρα του. Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted June 13, 2013 ο νεος διαυλοεπιλογεας 2 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted June 13, 2013 μπορω να το στησω στο πισοδερι προεδρε απαντηση αμεσα παρακαλω ? http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=27457:to-akribotero-kai-pio-eksofreniko-troxospito-toy-kosmoy-foto&catid=67:travel&Itemid=103 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 13, 2013 μπορω να το στησω στο πισοδερι προεδρε απαντηση αμεσα παρακαλω ? http://www.theinside...avel&Itemid=103 Ενα τοσο χαι σοσαιτ τροχοσπιτο , ειναι άξιο μονο για τον παρνασσο . στο πισοδερι ειναι για τροχοσπιτα ,!! μονο μπας κλας !! 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted June 13, 2013 Να πάρουμε για το σύλλογο κανα 2 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3786010/ 1 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted June 13, 2013 Η γρια κοΝταΚ εχει το ζουμιΝ Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted June 13, 2013 (edited) Περιγραφή χωρίς εικόνα Μπαρμπαστρουμφ:Και πως βρήκες το χωριό μας?(ενώ ο Δρακουμέλ τον κρατάει στο χέρι σφικτά) Δρακουμελ (δείχνοντας το κινητό του με το άλλο) Google maps! Edited June 13, 2013 by madskier 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted June 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=32Ez7MNzg4c&feature=player_embedded 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 16, 2013 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 17, 2013 Oυτε αρβυλλα δεν χρειαστηκε... :shysterical: 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted June 17, 2013 Λέει η σύζυγος τον άντρα της : – Άντρα μου, το αμάξι έχει πρόβλημα. – Τι πρόβλημα; – Το καρμπυρατέρ έχει νερό. – Και τι ξέρεις εσύ από αμάξια και καρμπυρατέρ; – Άκου που σου λέω. – Τέλος πάντων, πού το έχεις να το κοιτάξω; – Στην πισίνα…!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 18, 2013 Αυτό το τελευταίο.... μπρρρρρρρ.... 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted June 18, 2013 Ντριιιν Ντριιιν -"Καλημέρα, ο κύριος Μέσσι;" -"Ναι". -"Ευχαριστώ". -";;;;" ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΕΙΠΕ ΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙ! Ντριιιν Ντριιιν -"Καλημέρα, ο κύριος Ρονάλντο;" -"Ναι". -"Πείτε μου όχι". -"Γιατί;" -"Έτσι. Πες μου όχι μη σε γ@@μήσω". -"Ρε άντε χέσε μας. Τουυυυτ τουυυυτ" ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ Ντριιιν Ντριιιν -"Καλημέρα, ο κύριος Ροναλντίνιο;" -"Ναι". -"Αν σας έδιναν 200.000.000 το μήνα για να πάτε στον Ολυμπιακό θα το συζητούσατε;". -"Εννοείται. Ποιος θα έλεγε όχι σε μια τέτοια πρόταση;" ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ; Ντριιιν Ντριιιν -"Καλημέρα, ο κύριος Βαλντέζ;" -"Ναι". -"Τον Ολυμπιακό τον ξέρετε;". -"Ναι, είδα φέτος έναν αγώνα του" -"Κερνάω παγωτό. Θέλετε;". -"Αμέ" ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Βαλντέζ: Ξέρω και θέλω! Ντριιιν Ντριιιν -"Καλημέρα, ο κύριος Τιάγκο;" -"Ναι". -"Τι νούμερο φανέλα φοράτε;". -"XL" -"Α, κρίμα. Έχετε κερδίσει μια φανέλα του Ολυμπιακού αλλά είναι XXXXL. Μάλλον σας είναι μεγάλη ε;". -"Ναι, αδερφέ. Πολύ μεγάλη. Μην τη στείλεις." ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τιάγκο: Πολύ μεγάλη η φανέλα του Θρύλου για μένα! Ντριιιν Ντριιιν -"Καλημέρα, ο κύριος Τσάβι;" -"Ναι". -"Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα χαρακτηρισμό για τον Πελέ θα λέγατε ότι είναι μόνο θρύλος ή θα λέγατε ότι είναι θρύλος και νέγρος παιδεραστής του κερατά;". -"Μα τι είναι αυτά που λέτε; Μόνο Θρύλος." ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τσάβι: ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ! Ντριιιν -"Έλα ρε Νίνη. Καλημέρα" -"Καλημέρα". -"Ρε συ άσχετο, αλλά το είχα απορία. Εσύ το Πάσχα τι κάνεις με το αρνί; Φουρνίζεις ή γυρίζεις;". -"Γυρίζω". ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νίνης: Γυρίζω! Ντριιιιιν Ντριιιιιν -"Καλημέρα ο κύριος Πέρεθ;" -"Μάθαμε ότι θέλετε τον Φετφατζίδη στη Ρεάλ. Ισχύει;" -"Ποιος είναι αυτός;" -"Ο Φετφατζίδης. Του Ολυμπιακού" -"Δεν τον ξέρω". -"Πάτε καλά;Ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του. Έχει χαλάσει τον κόσμο για να τον πάρει". -"Ε αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς. Εμένα τι μου το λέτε;" ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Βόμβα από Πέρεθ για Φέτφα!!! "Αφού ο Αμπράμοβιτς είναι ξετρελαμένος μαζί του, ας τον πάρει ο Αμπράμοβιτς" Ντριιιιιν Ντριιιιιν -"Καλημέρα ο κύριος Λεβαντόφσκι;" -"Ναι;" -"Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα;" -"Όχι" -"Θέλετε να έρθετε;". -"Ναι βεβαίως". ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Λεβαντόφσκι: Θέλω Ελλάδα! Ντριιιιιν Ντριιιιιν -"Καλημέρα ο κύριος Νεϋμαρ;" -"Ναι" -"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας, ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα;" -"Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο" ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νεϋμαρ: "Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό" 5 Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted June 20, 2013 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 21, 2013 Αλιευμένα από το facebook: O άλλος έβαλε καμιά δεκαπενταριά προβολείς με φωτοκύτταρο στην είσοδο...γύρισα τα χαράματα πιωμένος και νόμιζα ότι με απαγάγουν εξωγήινοι... + -Μόνο εσύ το βλέπεις έτσι, γιατί έχεις κακιά ψυχή. Όλους τους άλλους τα Χριστούγεννα τους γεμίζουν χαρά και αγαλλίαση! -Όχι όλους... Τις γαλοπούλες, ας πούμε, τις γεμίζουν με κιμά και κάστανα. 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted June 21, 2013 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted June 22, 2013 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted June 22, 2013 (edited) . Edited March 27, 2019 by koukos 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites